Log in

View Full Version : Evo nesto moje

Ilija Ilic
07-05-2008, 03:30 PM
Evo moj spotic i pesma, samo me nemojte puno kritikovati jer sam kant autor svojih pesama pa da ne boli puno.... moze malkice:):):)

http://www.youtube.com/watch?v=nKZDiljRcKo

Ilija Ilic
07-05-2008, 03:33 PM
P.S. Oggy je radio aranzman:)

Inovative_kg
07-05-2008, 07:32 PM
Cool, opsti utisak je super, mada bih ja ovaj e-piano zamenio akusticnim (ostavio bih e-piano na pojedinim mestima):)..E,da, i ono tu-ru-ru s pocetka bih zamenio za ''mmm'' (tu-ru-tu me malo podseca na Georgieva, cak i pojedini delovi pesme (instrumental) podsecaju na neke od njegovih )

master29
08-05-2008, 12:36 PM
Samo napred,super sve pohvale.P.S Imam samo zamerku na spot.T.j sto drzis gitaru u ruci a vidi se da neznas da sviras.Malo mi je to bezveze sve ostalo super samo guraj.Pozz

Ilija Ilic
08-05-2008, 03:39 PM
Hvala na pohvalama kao i na kritikama drage kolege:) P.S. To za gitaru sam i ja skontao ali.... Ja inace sam pre svirao bubanj kao klinja a sad mi je instrument klavijature, el.klavir, na njima komponujem. Gitaru sam prvi put ,,kao,, svirao u spotu:D Pozzz:)

Ilija Ilic
08-05-2008, 03:45 PM
e da inovative kg

zanimljiv predlog, samo to mmmmm mi ne daje emociju kao ovo (il ja ne umem da iznesem to) a ja inace slusam malo soula, Olivera, Stinga.... a Vladu bas i ne (sem slucajno):wink:

Pozzzz:)

STUDIOTON
08-05-2008, 08:44 PM
fina pesmica Ilija .. oggy,lep arr :)

Combo
10-05-2008, 03:41 PM
Tesko je ista cuti ovako sa YouTube-a. Svaka cast za aranzman... izgleda da je jos uvek dosta externih modula u igri! :) Neznam samo zasto ljudi jos uvek forsiraju toliko sterilan mix, bez i jednog posebnog detalja? da pojasnim 1 mix - dve polovine. 1/2 mixa staticana + 2/2 mixa aktivan = bolesno dobar 3D rezultat (do kog ipak ovim postupkom treba stici). Poslednja fenomenalna pop produkcija koju sam imao prilike da cujem i komentarisem sa kolegama je bio album Kistine Kovac, stvarno nesto na cemu bi svakom umesanom u taj projekat trebalo iskreno cestitati! 8-)

Ilija Ilic
13-05-2008, 12:31 AM
evo Mp3 malo je cistiji:)

http://www.ilijailic.com/home.php?s=mp3

Dexxy
13-05-2008, 12:35 AM
A moje :wink:

Ilija Ilic
13-05-2008, 12:43 AM
Dexxy

Stoji sve na http://www.ilijailic.com ovo mi je najnoviji projekat pa stavljam akcenat na njega...

P.S. Na koncertu u martu u Prigrevici (rodnom mestu mom) je 700 ljudi pevalo ,,Idi s drugim,, za kraj :) sto znaci da si i ti obavio dobar posao :)

kroz zivot nam prodju razni ljudi, tajna njihove vrednosti lezi u tragovima koje ostave u nama...

Dexxy
13-05-2008, 12:52 AM
Opusteno Ilija. Samo napred....

PoZz

Ilija Ilic
13-05-2008, 12:58 AM
Znas da sam emotivac po pitanju muzike i ljudi koji mi znace.... :)

P.S. Opusteno pozzzz

Oggy
13-05-2008, 02:06 AM
Probija ti zvuk na spotu Ilija. Nije dobro konvertovano...

Edit....
Mozda i ne probija, nego je meni crkli outi sa zvucne, a odspojena mi externa, pa sam se malo zaboravio... :D

Izvinjavam se na brljanju... :)

kVu
13-05-2008, 03:07 AM
a di su reverbi?

milanCHE
13-05-2008, 02:26 PM
e da inovative kg

.... a ja inace slusam malo soula, Olivera, Stinga.... a Vladu bas i ne (sem slucajno):wink:

.

:confused: pa otkuda onda oni,najblaze receno,cudni(da ne kazem- "grandovski") trileri u pevanju na mestima tipa......"....pomalo dusu ocisteeeee...."ili "....kad gubim najboljeeeee..."?i jos ponegde...
o.k.sve je stvar ukusa.mozda tako treba.
kritka nije ni najmanje zlonamerna,samo,nadam se konstruktivna.

a di su reverbi?
i meni malo nedostaju.....

u svakom slucaju,srecno i napred!
poz.....

Oggy
13-05-2008, 04:49 PM
Slusate na fenu za kosu ili na zvucnicima kada ne cujete reverbe? :)

milanCHE
13-05-2008, 08:39 PM
ja na fenu,za kvu-a ne znam:D
poz...,Oggy

kVu
14-05-2008, 02:46 AM
ma cujem ga ali mi fali, redak je i ko da si ga saseko dole... ja bi licno manji predelay... i vokal mi je mnogo iznad matrice... ne vozi me mix itd kad dodje deo sa full ritmom... i to bi bilo to... za pocetak.. jes da nisi pitao za misljenje al ajd' malo... ((((:

Oggy
14-05-2008, 10:44 AM
To je verovatno zato sto nismo koristili dugme "do jaja" i preset "srpski reverb"... :)

Reverba ima tacno koliko sam ja to mislio da treba i pesma zvuci onako kako smo se Ilija i ja dogovorili da treba da zvuci.
U tom smislu, 100% stojim iza uradjenog.
Sve ostalo je stvar licnog ukusa i , naravno, svi imaju prava da im se nesto svidi ili ne svidi, pa se vise necu mesati jer sam manje-vise sve rekao sto je do mene. Ovaj thread je ionako postavio Ilija, pa da ne skrecemo vise pricu sa njegove na moju promociju... :)

Pozdrav!

Braca
14-05-2008, 11:27 AM
Samo napred Ilija, dobro ovo meni zvuci, malo mi smeta ritam na pocetku dok ne udje drum

Ilija Ilic
17-05-2008, 12:27 AM
AUUuuuu:shock:

Evo i mene! Sto se tice kritika prvo hvala:), sto se tice trilera tipa grand:D mislim da to nije bas tako druze, po toj logici Oliver Dragojevic je grandovac i jos mnogi... Licno mislim da sam to ja, i moj fazon pevanja, a svako peva drugacije ( bar bi trebalo ) a ja onako kako osecam:) Sto se tice reverba Ognjen je u potpunosti u pravu sto je rekao, jer ja ne podnosim kad ga ima puno, ja cak na live nastupima imam samo malo vise srednjih, a reverba isto kao na snimku:wink: Jednostavno volim da pevam i ne volim da mi smetaju ni efekti ni instrumenti, ni live a ni na snimku:) Ali naravno opet stvar je ukusa ko zna mozda i ja jednom tako budem hteo, nikad se ne zna! Pozzzz

Ilija Ilic
17-05-2008, 12:28 AM
P.S. Hvala Braca:)

Ilija Ilic
17-05-2008, 12:33 AM
E a svidja li se kome devojka iz spota? Aj sad malo o njoj:)

Oggy
17-05-2008, 01:17 AM
Pa dobro bre Ilija, majku mu staru...
Zar ti ne znas da postoji "prece" pravo?!
Ne...
Ti odma zensku na tender... :)
Ne radi se to tako... :D

Nego lepo se prvo setis svoga druga, pa ako ne uspemo da se sa njom dogovorimo za taj "kompakt CD", onda moze i na tender... ;)
Mozda odradi i za tebe neki popust... :D
:rotfl:

Braca
17-05-2008, 02:38 PM
O devojci sve najlepse ovako javno, ona ne peva pa nema sta ni da se kritikuje, hehehehehehe

milanCHE
17-05-2008, 07:42 PM
E a svidja li se kome devojka iz spota? Aj sad malo o njoj:)

E,to je vec bolja tema! i tu su nam izgleda ukusi daleko "kompatibilniji".:wink:
ali kao sto tvoj "mentor" Oggy rece,ne stavljaj sve odma' na tender,ima opakih zenskarosa na forumu.....:rolleyes:
pozdrav

Ilija Ilic
18-05-2008, 12:30 AM
He, he, he....:D Vidi ti Ogija mog:da:

Namerno sam i to pitao jer devojka je veoma lepa (po mom je ukusu) ali je brale uzivo andjeo..., mnogo, mnogo lepsa uzivo pa zamislite:rolleyes: Nikad nije bila ni u kakvom spotu a ima ponuda milione, ja uleteo i eto:wink: A ovi moji snimatelji i kamermani su je svi od reda muvali, bilo mi ih zao:D jer ima decka...
Ali svaki brod moze da se otkaci usled vremenskih nepogoda...:)

master29
22-05-2008, 03:02 PM
Ilija nisam mogao da izdrzim.Sorry Uvek kad vidim tvoje mesto boravka ja ti pozavidim.Usao bi direktno u fabriku kad je ovakva vrucina na tvom mestu i popio bi sav JELENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.Sad ih cimni da ti budu sponzori za sledeci spot mogu da plate i u pivuuuuu.Pozz

Ilija Ilic
23-05-2008, 11:23 AM
Ilija nisam mogao da izdrzim.Sorry Uvek kad vidim tvoje mesto boravka ja ti pozavidim.Usao bi direktno u fabriku kad je ovakva vrucina na tvom mestu i popio bi sav JELENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.Sad ih cimni da ti budu sponzori za sledeci spot mogu da plate i u pivuuuuu.Pozz

He, he, he...:grin:
Druze moj od njih nema nista sto se tice saradnje za spot:banghead:
Ali to ne znaci da ja ne popijem koje toceno na bazenima pre plivanja, posle plivanja, pa onda pre tenisa, pa posle.... i onda uvece, pa posle i ne brojimo...:D
Pozivam te da dodjes da popijemo koju turu:) Zanimljiv je komentar ljudi koji dodju u Apatin pa kad ih povedem u nocno ludilo obicno kazu: ,,Al vi ovde pijete,,:D

Pozzzz:)

http://www.ilijailic.com