PDA

View Full Version : Help

Rhino
01-05-2008, 06:31 PM
Dakle imam problem sledece vrste.....

Uzeo sam sam odredjeni setup.exe fajl, skenirao ga nod-om i sve je bilo ok....

Cim sam kliknuo na instalaciju nod je poceo da stavlja u karantin nekoliko .sys fajlova iz windows/system32/(drivers)- cini mi se da je drivers....

Naravno u tom trenutku je citav komp poceo da shteka, da ne slusa komande, a ja sam se borio s njim nekako da se ne restartuje znajuci da ce biti frke..... Medjutim na kraju se resetovao:(

Od tad mi nije davao ni jednu jedinu mogucnost vise... Cak nije mogao da podigne ni safe mode...
Safe mode pocne da ucitava ono malo drajvera sto mu treba, na pola se zali na nesto na milisekundu, i resetuje se.... I tako bi mogao do 2015 god:(.. Nije pomoglo ni restore last known good configuration, niti safemode koji nece da startuje, NISTA! Kad bih pustio da se win normalno dize, isti dijalog od milisekund i reset.... ustvari sto god da sam uradio, ISTO!

Jedino sto mi je palo na pamet je da uradim win repair, ili da nalijepim novi win preko.... Kako repair nije reagovao, ja uzmem da nalijepim win u nadi da ce nesto da se desi... I nalijepim win......

Windows se instalirao kao fresh opcija... Dakle PRAZAN!:banghead: u c:\documents and settings postoji sve regularno od bivseg win-a + u novom folderu pored za ovaj.... I sve ostalo na c: drive-u je kako je bilo....

Ali mi pri startovanju ne daje nikakve opcije, nego dize samo ovaj novi kao da je jedini....
Postoji samo 1 windows u c:\.... Sve regularno....

Ima li neko neku ideju, jer mi se ne instalira ponovo sve.... Pocev od drajvera, preko raznih softvera, do nuenda i tone vst-i, plugina.... Smooooooor:banghead: :banghead:

Ima li neko ikakvu ideju???????

Usb HDD na kojem je bio ghost mi je umro prije mjesec-dva i ja sam naravno bio lijen da to uradim opet.......

HEEEELP!

lesha
01-05-2008, 06:59 PM
moraces sve ponovo da instaliras

Rhino
01-05-2008, 07:20 PM
Ufff.... A kako to da je fajl koji je odpakovan, pri skeniranju za anti virus cist? Anti virus se updatuje po 10 puta dnevno.... I kad instalirash BUUUM:banghead:

Pa ocu li sad sa strahom da pristupam svakom novom fajlu ili da mijenjam antivirus sofver??????

boggy
01-05-2008, 07:22 PM
....
Pa ocu li sad sa strahom da pristupam svakom novom fajlu ....

Da, to je navika...

pozdrav

bogi

Rhino
01-05-2008, 07:23 PM
Do sad je bila navika.... Od sad je trauma:banghead:

boggy
01-05-2008, 07:25 PM
Do sad je bila navika.... Od sad je trauma:banghead:

Dobro de... proci ce... vreme leci sve... :)

pozdrav

bogi

Rhino
01-05-2008, 07:29 PM
Ma od kako mi je crkao ovaj externi hdd i na njemu je bio ghostovan sistem, svako malo mi pada na pamet STO AKO????

Uff.... Sad nemam pojma odakle da pocnem, tj gdje su mi istalacije pocev od winrar-a i takvih tonu gluposti pa sve do..... Uhhhhhh:mad:

ali bjese mi tesko da ghostujem opet.... Tacno mi i treba ovako....

boggy
01-05-2008, 07:36 PM
Ma od kako mi je crkao ovaj externi hdd i na njemu je bio ghostovan sistem, svako malo mi pada na pamet STO AKO????

Hmmm... to se zove paranoja. :banghead: :)

Prosle godine mi se diesilo da u roku od tri meseca crknu dva puta diskovi sa backup-om svega sto radimo... tako da... nista nije sigurno...

Uff.... Sad nemam pojma odakle da pocnem, tj gdje su mi istalacije pocev od winrar-a i takvih tonu gluposti pa sve do..... Uhhhhhh:mad:

ali bjese mi tesko da ghostujem opet.... Tacno mi i treba ovako....

XP me iznenadjuje stabilnoscu na duze staze.... tako da mislim da smo se malko opustili... kad se setim 2000, NT, 98, 95... 2000-arku sam recimo reinstalirao svaka tri meseca....

Samo polako i bez nervoze... digni internet sto pre... pa posle ide ...

pozdrav

bogi

lesha
01-05-2008, 07:37 PM
je li ko probao sp3 ?

Rhino
01-05-2008, 07:47 PM
XP me iznenadjuje stabilnoscu na duze staze.... tako da mislim da smo se malko opustili... kad se setim 2000, NT, 98, 95... 2000-arku sam recimo reinstalirao svaka tri meseca....

Slazem se...

A i sad nije bilo do stabilnosti win-a.....

Ovo mi se prvi put dogadja na ovaj nacin..... Bice da je 'brand new' virus u pitanju....

Rhino
01-05-2008, 07:49 PM
je li ko probao sp3 ?

Ja ne...

I cisto sumnjam da cu. (bar brzo)

Ne zelim nove komplikacije:D

boggy
01-05-2008, 07:50 PM
Ja ne...

I cisto sumnjam da cu. (bar brzo)

Ne zelim nove komplikacije:D

Iskusno! :)

pozdrav

bogi

Rhino
07-05-2008, 01:08 AM
S obzirom da mi je windows original, upravo mi danas nudi update sa service packom 3.... Ali ne... I dalje ostajem dosljedan izjavi. Bar dok se ne uvjerim od drugih ljudi da je to sve ok...

Solozabal
09-05-2008, 06:40 PM
S obzirom da mi je windows original, upravo mi danas nudi update sa service packom 3.... Ali ne... I dalje ostajem dosljedan izjavi. Bar dok se ne uvjerim od drugih ljudi da je to sve ok...

Prije nego si instalirao nove windowse mogao si jos pokusat ocistiti disk sa hiren`s boot CD-om iz DOSa. Zna nekad pomoci jer su definicije antivirusa updejtane, ali sad ti nista ne preostaje nego sve nanovo :banghead::wink:

Rhino
09-05-2008, 06:52 PM
Nista.... Sad je manje-vise sve ponovo instalirano...