View Full Version : Exit Music Festival Konkurs
alavuk
22-04-2008, 08:59 PM
aj pa se prijavite
http://www.exitfest.org/index.php?option=com_content&task=view&id=2130&Itemid=87
Mika Technika
24-04-2008, 01:37 AM
"bez obzira na muzički stil" kad sam ovo procitao, puko sam od smeha!!!:rotfl:.
pa njima se ceo festival zasniva na muzickom stilu, i tome sta je komercijalno, jedino ta elektrana stejdz nesto vredi, ovo ostalo za sada kanta!
Au, al' si subjektivan. Pa sta znaci nekomercijalan? Da treba malo ljudi da voli/slusa/gleda/plati? Od cega bi ziveo i festival kad bi sve bilo underground?
Ako svako tamo ne nadje bar 5 desavanja koja su mu ok, ondaje do nas, a ne do Exita
alavuk
25-04-2008, 02:56 PM
si nekada bio na exitu pre nego sto je mtv dosao u celu tu pricu ???
Mika Technika
25-04-2008, 03:25 PM
Au, al' si subjektivan. Pa sta znaci nekomercijalan? Da treba malo ljudi da voli/slusa/gleda/plati? Od cega bi ziveo i festival kad bi sve bilo underground?
Ako svako tamo ne nadje bar 5 desavanja koja su mu ok, ondaje do nas, a ne do Exita
dobro te pitao alavuk.
..nisi ti razumeo sta sam ja rekao, al nema veze.
Mitjovan
25-04-2008, 05:51 PM
Da l` sam ja glup, ali vec se drugi put prijavljujem ali iz nekog razloga nece... Jel ima neko isti problem? :D
Arthur
25-04-2008, 08:21 PM
verovatno im se ne svidja tvoj bend :P
Mitjovan
25-04-2008, 09:48 PM
MOguce, majku mu! :D
Miha Blaze
25-04-2008, 10:40 PM
moras vezu da nadjes ;)
prijavljivanje je za "strane bendove" da kazem poznatije... za domace, pogotovo demo, treba ti jaaka veza inace nikako ;)
alavuk
26-04-2008, 10:14 AM
generalno nista , lepo je uznapredovao sam festival ali je muzika :S ali opet neki mega bendovi mogu da se cuju da ne kazem trendi tj aktuelni , ja za zadnji exit nisam mogao da dodjem do bine da slusam beastie boys-e koliko je "vikinga" bilo ...
ma bre...... salim se:wink:
Ja na MTVu gledam samo one crnkinje, bez tona
Dushan_S
26-04-2008, 02:05 PM
Da l` sam ja glup, ali vec se drugi put prijavljujem ali iz nekog razloga nece... Jel ima neko isti problem? :DI ja sam imao problema, ako na to misli?, samo se otvori ponovo ista stranica, ne pojavi ti se profil tamo i ne stigne ti confirmation mail, iako si uredno čekao i kao sve se uploadovalo?
Mitjovan
26-04-2008, 02:24 PM
Upravo to... :banghead:
Dushan_S
26-04-2008, 02:51 PM
Zna? ?ta mo?e da bude fora, iako pi?e kod svake pesme da je ograničenje 9 Mb, nama se uploadovalo tek kada smo stavili samo jedan mp3. Moguće da je kod njih gre?ka i da je globalno ograničenje 9Mb, pa ako stavi? dve malo du?e pesme u 128 kvalitetu, pre?ao si limit. Poslednji put smo stavili samo jednu pesmu i pojavila se stranica. Dodu?e kao ?to se jo? neki ljudi ?ale, ni meni nije stigao nikakav confirmation mail iako stranica stoji i sve radi
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.