PDA

View Full Version : nesto drugaciji predlog

cAAc
18-04-2008, 04:03 PM
da se napravi rumski savetnik (moze i neko drugo ime) za pocetnike na pocetnoj strani(ne mora samo za njih ) tako sto bi se iz svih tema izvukli korisni saveti i preporuke vezane za produkciju(mozda cak i da se poveze i neki tutorijal iz istoimene teme ako ima veze sa istom) ,pa cak i ako ima na jednu temu razlicitih resenja da se uradi varijanta ovaj clan foruma savetuje ovako ,drugi ovako i sve to zbog same preglednosti i lakse pristupacnosti ,a da se u forumu kao i obicno nastavi sa diskusijama ..

cAAc
18-04-2008, 04:19 PM
postoji pretraga ali se pocetnik lako izgubi u svemu ,mozda i sam leksikon termina ,preporucena literatura ,o hardveru i softveru koji se najcesce upotrebljava itd verujem da ima josh ideja ,ali sve to da bude na jednom mestu pregledno i koji ce se stalno apdejtovati kako budu tekle diskusije i kako se budu otvarale nove teme ,mozda i neke teme koliko je to moguce i da se povezu

cAAc
18-04-2008, 04:24 PM
Mozda i jedan od najvecih problema je i taj sto pocetnik ,covek koji voli muziku i zeleo bi da se bavi istom ne zna odakle da pocne i ne retko dobijaju gomilu pogresnih saveta od prijatelja ,komshija itd ,pa tako da bi i neki lepo sazet uvod u celu prichu bio od velike koristi

Arthur
18-04-2008, 07:48 PM
uglavnom svaku korisnu temu zalepimo za sticky, a ostalo se uglavnom moze naci prateci forum ili koristeci search. Mislim da smo zaista svaki aspekt pocetnickog interesovanja za ovo ili ono, barem jedno 3puta pretresli. I uvek cu sugerisati inventivnost u nalazenju odgovora, a ne "mufte" sto bi reko Lacky.

lesha
18-04-2008, 09:21 PM
meni kad nesto treba, ja se polomim trazeci po netu, ne znam kako rade ostali :confused: