PDA

View Full Version : Mrzim narodnjake

lesha
17-04-2008, 06:37 PM
da citiram batu zivojinovica...

ili u prevodu - ne podnosim "narodnu" muziku i sve sto ima veze sa njom. mrzim muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti, mrzim one koji je izvode i mrzim medije koji je prenose.
stop trovanju!

nisam hteo nikog da prozivam, samo iznosim svoje misljenje.
pa vi brisite ako hocete.

cAAc
17-04-2008, 06:55 PM
pre bih rekaO turbo folkere ciji su tekstovi gluplji od reklamnih poruka na bilbordima(a covek bi pomislio da nema gluplje) i koji su doveli neke ljude do toga da im je dovoljnan znak u horoskopu i jedna turbo stvar da bi znali sta ce dalje ..

nenad
17-04-2008, 07:02 PM

ili u prevodu - ne podnosim "narodnu" muziku i sve sto ima veze sa njom. mrzim muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti, mrzim one koji je izvode i mrzim medije koji je prenose.
stop trovanju!

Hmmmmm ..... Koliko citam nesto si neurozan..... a znas onu od Atomskog Sklonista..."neuroze......i alkohol......", Polako Lesho !!! Ima ohoohohoh stvari koje nasoj deci prenose pogresan sistem merila a samim tim i neke vrednosti padaju. Ja, konkretno, ne mrzim nikoga, nesto mi se dopada ili ne. Mozda je "problem" u svakom ponaosob od nas, jer ne dozivljavamo svi muziku isto. Ja se konkretno jezim vazda nekih DJ-eva koji sebe nazivaju muzicarima. Imam izgradjen stav o vestini muziciranja a isto i o vestini komponovanja i uopste o muzici kao delu ljudske duse. Ko voli muziku ne moze da mrzi !!! Jezim se lopova, koji KRADU pesme i na lopovluk zaradjuju novac, jezim se ljudi koji ne shvataju sta je umetnost i koji neznaju da naprave razliku izmedju para i muzike kao dela bica. No, zivot ide dalje, treba se kvalitetom i iskrenoscu "boriti", jer je to jedini nacin da prave vrednosti dodju na svoje mesto. :)

LACKY
17-04-2008, 07:13 PM
Poenta je sto je covek otvorio ovaj tread kao posledicu, intersantne rasprave o jednom vrlo interesantnom bubnju.

LACKY
17-04-2008, 07:25 PM
Uaaa krmecaci! :rafal: :rafal:

cAAc
17-04-2008, 07:31 PM
Hmmmmm ..... Koliko citam nesto si neurozan..... a znas onu od Atomskog Sklonista..."neuroze......i alkohol......", Polako Lesho !!! Ima ohoohohoh stvari koje nasoj deci prenose pogresan sistem merila a samim tim i neke vrednosti padaju. Ja, konkretno, ne mrzim nikoga, nesto mi se dopada ili ne. Mozda je "problem" u svakom ponaosob od nas, jer ne dozivljavamo svi muziku isto. Ja se konkretno jezim vazda nekih DJ-eva koji sebe nazivaju muzicarima. Imam izgradjen stav o vestini muziciranja a isto i o vestini komponovanja i uopste o muzici kao delu ljudske duse. Ko voli muziku ne moze da mrzi !!! Jezim se lopova, koji KRADU pesme i na lopovluk zaradjuju novac, jezim se ljudi koji ne shvataju sta je umetnost i koji neznaju da naprave razliku izmedju para i muzike kao dela bica. No, zivot ide dalje, treba se kvalitetom i iskrenoscu "boriti", jer je to jedini nacin da prave vrednosti dodju na svoje mesto. :)
lesha je isprovociran ,inace je hladan kao shpricer i jedan od umerenijih likova ,ne samo sa postovima koje salje nego koliko sam saznao do sad o njemu i u privatnom zivotu

OFF
17-04-2008, 08:33 PM
Daj, Lesho, ne foliraj se! Tebi je krivo sto narodnjaci bolje zaradjuju i imaju bolje ribe od vas zabavnjaka. A garant, kad se napijes, znas sve hitove napamet. U pravu je Era Ojdanic za vas, kao da vas nije Srpkinja majka rodila.
I sta slusate tu americku muziku, finansirate Belu kucu i ove globaliste

:D:D

cAAc
17-04-2008, 08:37 PM
Pratim ja scenu ,
najjaca mi je ona 'shirok ko afrika ,bogat ko svajcarska ,jak ko amerika ..' prava patriotska ,ko da je Era pisao pardon 'shirok ko aljaska'

idekius
17-04-2008, 08:51 PM
Izgleda da ovde niko nije cuo za parolu "Zivi i pusti druge da zive" ? :)

I jedno pitanje za sve... Stavite se u situaciju da ste maznuli dobru ribu, pevachicu narodne muzike... treba da se kresnete, a ona pusta "Secas li se lepi grome moj"... da li bi ste odustali od sexa, ili vam onda ne bi smetala narodna muzika? :)

diviner
17-04-2008, 09:07 PM
Pratim ja scenu ,
najjaca mi je ona 'shirok ko afrika ,bogat ko svajcarska ,jak ko amerika ..' prava patriotska ,ko da je Era pisao pardon 'shirok ko aljaska'

Ja cuo nisam za ovu pjesmu, al sam zato gledo mloogoo dobar spot/klip :D ....

peter the great
17-04-2008, 09:14 PM

stop trovanju!

:rotfl:hahaha, do ja.a, iz cista mira rek'o covek! :D

cAAc
17-04-2008, 09:24 PM
Izgleda da ovde niko nije cuo za parolu "Zivi i pusti druge da zive" ? :)

I jedno pitanje za sve... Stavite se u situaciju da ste maznuli dobru ribu, pevachicu narodne muzike... treba da se kresnete, a ona pusta "Secas li se lepi grome moj"... da li bi ste odustali od sexa, ili vam onda ne bi smetala narodna muzika? :)

de bi mi smetalo ,kad krene ta stvar sve zene gledaju u mene i gadjaju me brusevima

cAAc
17-04-2008, 09:25 PM

u spotu joj se dva puta vidi lice ,mnogo dobro

lesha
17-04-2008, 09:35 PM
Ja, konkretno, ne mrzim nikoga, nesto mi se dopada ili ne.
u pravu si.
ne mrzim ih, ali mi se gadi takva muzika.

Daj, Lesho, ne foliraj se! Tebi je krivo sto narodnjaci bolje zaradjuju i imaju bolje ribe od vas zabavnjaka. A garant, kad se napijes, znas sve hitove napamet.
e vidis uopste mi nije krivo. i nisam pipnuo alkohol 16 godina.

ne da je ne bih pipnuo, vec bih je oterao u tri lepe... :banghead:

izvinite ljudi zbog ovoliko negativnosti, ali prosto mi doslo...

idekius
17-04-2008, 10:11 PM
Uh BRE... da ne preteraste malo?

Da se razumemo, ne slusam ja narodnjake, niti radim narodnu muziku...
Sticaj okolnosti, drugacije interesovanje... itd... itd... ali, nemojte tako da kategorizujete! Mislim.. jos ce da ispadne da branim narodnjake, a samo branim realnost. Imas i rockera koji veze nemaju, a i narodnjaka. Slazem se ja da je tamo vise krmecaka, zato sto je muzika trenutno isplativija, pa je interesantnija "sitnim dusicama" koje bi da ucare po nesto... kao i sto i partija na vlasti ima vise lopova, nego opoziciona partija...

Ali... malo je glupo deliti ljude na "narodnjake" i "zabavnjake"... i medju narodnjacima ima itekako dobrih muzicara, a Boga mi i ljudi... pa mi je malo bezveze kada citam ovo...

Mislim... svako ima prava da voli, ili ne voli neku vrstu muzike, ali ne i da vredja i omalovazava druge. S' ovakvim stavom niste nista bolji od narodnjaka koji druge ljude nazivaju "cupavcima i narkomanima".

Jesu bljak midi fajlovi i zavjanje uz njih... masa odvratnih pevacha po bastama... sve to stoji... ali niti su svi takvi, niti je u redu ovako vredjati bilo koga.

OFF
17-04-2008, 10:25 PM
U pravu ste, moram priznati. Ja sam voleo narodnjake sve dok na zurci nisam cuo pesme 'Krivo je more' , 'Moji su drugovi' i 'Dva dinara druze', a sada volim i zabavnjake

:D :D

lesha
17-04-2008, 10:25 PM
u pravu si, malo sam preterao. poznajem i ja neke koji silom prilika tezgare.
samo zato sto je takva muzika sad "popularna".
na zalost i moju i njihovu.

ali popizdim kad vidim da se devojcice od 14, 15 godina kresu za pare; kad sve redom izlaze u diskoteku, bolje reci svucene nego obucene i uz to izgledaju kao najgore drolje. kad im je idol zena ratnog zlocinca, a uz to i kriminalac koji je sasvim slucajno sada van zemlje na odmoru... itd..

nema potrebe da nastavljam, i sami znate pricu..

idekius
17-04-2008, 10:30 PM
ali popizdim kad vidim da se devojcice od 14, 15 godina kresu za pare; kad sve redom izlaze u diskoteku, bolje reci svucene nego obucene i uz to izgledaju kao najgore drolje. kad im je idol zena ratnog zlocinca, a uz to i kriminalac koji je sasvim slucajno sada van zemlje na odmoru... itd..

nema potrebe da nastavljam, i sami znate pricu..

To jeste tako... ali... to nema veze sa muzikom, vec sa mentalitetom... to ti je valjda simptom bolesti naseg drustva i isto tako bi bilo i kad bi neka druga muzika bila "in"... nemoj da mislis da bi onda na ceni bili znanje i intelekt :D

OFF
17-04-2008, 10:33 PM

E, ako cemo ozbiljno....... ovo sto sam citirao.... to i mene najvise boli, sto se nije promenilo posle 'promena' koje smo ocekivali (jebes vize, standard i to). Naprotiv, cela ta pink urinokultura se legalizovala i postala odjednom 'urbana'. Nekada je bilo sramota slusati tadanji Juzni vetar, a sad klinci ne da se stide tih turbo nus pojava, nego su ih definitivno prihvatili kao svoje i rastu u toj 'kulturi' prihvatajuci sve poruke koje ona namece.

Ali, naravno, stvari ne treba generalizovati. Kad je prosli put krenula tema o narodnjacima, neko je trazio da cuje 2 dobro uradjene narodne pesme.... pa sam tad hteo da uploadujem nesto od sad vec pokkojnog Stanise Stosica.
Daleko od toga da ih nema puno (aranzmanski, sviracki, pevacki), ali ne medju ovim nakazama koje su dragog nam Leshu naljutile

milanCHE
17-04-2008, 10:34 PM
u pravu si.
............

................i nisam pipnuo alkohol 16 godina.

:shock: :shock: :shock: ? ? ? aaaah,sad su mi neke stvari jasnije!!!nije ni cudo sto ih toliko mrzis,tvoja apstinencija datira od prvih dana kad je turbo-folk putem Ace Kukasa usao u diskoteke i promenio sistem vrednovanja muzike u Srbiji va vek veki.
ali,ima leka!!!pocni,brate,da pijes,sta cekas?dok jos nije kasno:D

lesha
17-04-2008, 10:39 PM
e vidis, ja ovako trezan valjda mogu stvari da sagledam malo realnije.

InsaneEyes
17-04-2008, 10:52 PM
http://www.youtube.com/watch?v=2BMrpJJLuCE

jednog dana i mi cemo imati ovakvu pevaljku.... i sve ce biti bolje..

jednog dana...... 8-):(

roginator
17-04-2008, 11:27 PM
e vidis, ja ovako trezan valjda mogu stvari da sagledam malo realnije.

:thumbsup:

MilTon
17-04-2008, 11:40 PM
:( :(

master29
17-04-2008, 11:44 PM

stop trovanju!

?????Pazi ti "mrzis muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti"A nije pogresno opijati se,drogirati vuci se po ulicama ko poslednji klosar.Ne to nema veze sa nasom decom,takva deca su IN.Kazes i da mrzis izvodjace,sto?jSta su ti oni uradili?Znas nemocnim ljudima uvek nesto fali,te krivo mi ovo,te ono sto ja nisam uspeo u zivotu.Ja nevidim razlog za toliki gnev i mrznju,drugo covece ti ovde treba da budes primer mladjima kako da se ponasaju,ipak si ti neki Moderator na ovom forumu,odaljavate ljude,napusavate ih pazi VI koji treba da budete srce ovog foruma.Ko da vam je ovo privatna prcija pa ti mozes da mrzis.Moj ti je savet,nemoj da svoju nemoc iznosis u etar,veliko je breme mrzeti to ume da smori ljude,posle se osecas jos jadnije i bednije,znaci budi umeren ko sto si do sada bio,poznajes materiju,programe,svasta nesto koliko sam ukapirao pomazi ljudima,mnogo je ruzno i neprimerno tvojim godinama da se tako ponasas.Nista ti nisam zlonamerno rekao,u celoj ovoj prici.Pozz

STUDIOTON
17-04-2008, 11:59 PM
a sta je to narodna muzika? jel to narod izmislio pa zato?

a zabavna? jel to zabavlja nekog?

Max
17-04-2008, 11:59 PM
?????Pazi ti "mrzis muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti"A nije pogresno opijati se,drogirati vuci se po ulicama ko poslednji klosar.

Matori moj .... nemoj da se pravis lud sa tom retorikom .... vise droge ima u narodnjacima nego u svim muzikama zajedno ..... kakve su to bre gluposti ????

Ako nema sta pametnije da napises , nemoj ni ovo ..... bezveze je ....

Pozdrav

Max
18-04-2008, 12:01 AM
?????znaci budi umeren ko sto si do sada bio,poznajes materiju,programe,svasta nesto koliko sam ukapirao pomazi ljudima,mnogo je ruzno i neprimerno tvojim godinama da se tako ponasas.Nista ti nisam zlonamerno rekao,u celoj ovoj prici.Pozz

I taj snishodljiv stav gde mislis da svi ovde imaju IQ 35 ..... besmislen je ....

Pozdrav

master29
18-04-2008, 12:18 AM
Matori moj .... nemoj da se pravis lud sa tom retorikom .... vise droge ima u narodnjacima nego u svim muzikama zajedno ..... kakve su to bre gluposti ????

Ako nema sta pametnije da napises , nemoj ni ovo ..... bezveze je ....

Pozdrav

Jbt,stvarno si kralj,jel ti i zivis sa narodnjacima kad sve covece o njima znas,kakve mikrofone vole,koje instrumente koriste,koje semplove jebote znas vise nego svi ti likovi zajedno,da neznas mozda i ko se gudrira od narodnjaka????Vidim da vise znas o njima,nego oni sami.Pa nisam napisao da ta i ta grupa uzima vise koke od tog i tog narodnjaka,nego da se covece nasa deca drogiraju,Ma da nema droge poslednjih 15god ni je je ni bilo ni u Kst-u,Skc-u,Radovicu,Plastiku,Akademiji,da ne nabrajam, tu uposte nema droge,deca se ne opijaju,ne klosare ne to se ne dogadja u Beogradu.Drugo napisao sam da je neprimerno ponasanje jednog Moderatora,i nisam ama bas tebe ni u jednom kontekstu spomenuo,ali posto ovde ima dosta dusebriznika(mirodjija u svakoj corbi) i tebi kazem da je sramota da neko nekog mrzi i da se ovakvi postovi dozvoljavaju,ovo je ipak nekada bilo dobro mesto.Sramota je ovo za ovakav forum ko god bio.Drugo decka ste ispljuvali danas naj strasnije samo sto je pitao za set bubnjeva,da je nekim slucajem pitao za Madonin ste,naslo bi se mnogo pametnjakovica da mu daju strucnesavete,ovako se zajebao pogresno je pitao na pogresnom mestu i vi ste pokazali vase pravo ironicno lice,sujetno bez grama kompromisa,treba da vas je sramota..........Pozz

master29
18-04-2008, 12:21 AM
I taj snishodljiv stav gde mislis da svi ovde imaju IQ 35 ..... besmislen je ....

Pozdrav

A stani bre ko je tebe prozvao,da li sam rekao nesto lose,treba da vas bude sramota sto se ponasate vladarski,ma ko god bio nije lepo da se onako pise,de su sada vasi dezurni brisaci postova,nema ih nigde kada vi kenjate po svima,Sramota

InsaneEyes
18-04-2008, 12:21 AM
auuuu! sve je dobro ljudi, tu smo gde smo, pijmo prijatelji za bolje suttra!

haj ho piratti mi smmmooo!!! :harmonikas:

Max
18-04-2008, 12:27 AM
Jbt,stvarno si kralj,jel ti i zivis sa narodnjacima kad sve covece o njima znas,kakve mikrofone vole,koje instrumente koriste,koje semplove jebote znas vise nego svi ti likovi zajedno,da neznas mozda i ko se gudrira od narodnjaka????Vidim da vise znas o njima,nego oni sam

Opet lupetas ...... znas i ti .... kao i svi kad si u poslu ..... ako nemas oci , nije moj problem ... ako imas , onda ih koristi za ono za sta sluze ..... gledanje ....

Pa nisam napisao da ta i ta grupa uzima vise koke od tog i tog narodnjaka,nego da se covece nasa deca drogiraju,Ma da nema droge poslednjih 15god ni je je ni bilo ni u Kst-u,Skc-u,Radovicu,Plastiku,Akademiji,da ne nabrajam, tu uposte nema droge,deca se ne opijaju,ne klosare ne to se ne dogadja u Beogradu.

Nisi glup i necu te shvatati kao glupog ...ali opet ti kazem , ta retorika je ogranicena i prevazidjena ...... naravno da si rekao .... procitaj svoj post , pa ces videti .....

Drugo napisao sam da je neprimerno ponasanje jednog Moderatora,i nisam ama bas tebe ni u jednom kontekstu spomenuo,ali posto ovde ima dosta dusebriznika(mirodjija u svakoj corbi).

Nije ni tebe niko pomenuo ni u jednoj prici o narodnjacima pa si se nasao prozvan da u svakoj budes kao sto kazes " mirodjija " ...... niko te nije prozvao ni u ovoj ..... niti si otac , vaspitac ili lokalni mudrac pa da se obracas tim tonom nikome .....

i tebi kazem da je sramota da neko nekog mrzi i da se ovakvi postovi dozvoljavaju,ovo je ipak nekada bilo dobro mesto.Sramota je ovo za ovakav forum ko god bio..

Kako ti znas kakvo je ovo nekada bilo mesto ?????

Drugo decka ste ispljuvali danas naj strasnije samo sto je pitao za set bubnjeva,da je nekim slucajem pitao za Madonin ste,naslo bi se mnogo pametnjakovica da mu daju strucnesavete,ovako se zajebao pogresno je pitao na pogresnom mestu i vi ste pokazali vase pravo ironicno lice,sujetno bez grama kompromisa,treba da vas je sramota..........Pozz

To je tvoja verzija dogadjaja i opet ( ako nisi mudrac ) ne znas kako bi neko reagovao na madonin set .... to sto projektujes tvoje komplekse , niko nije kriv ......

A i da sudis koga treba da bude sramota ...... osim ako mi nisi cale .... zaobidji me te teorije ;)

Pozdrav

Max
18-04-2008, 12:30 AM
auuuu! sve je dobro ljudi, tu smo gde smo, pijmo prijatelji za bolje suttra!

haj ho piratti mi smmmooo!!! :harmonikas:

Ma sve je ok ..... nego se iznerviram kad neko nadje da popuje i dadeli svemirsku mudrost , a niko ga nije ni pomenuo u prici ..... sramota

Pozdrav

Dexxy
18-04-2008, 12:38 AM
STATUT - Pravila ponašanja

ČLANOVI

1. Svaki clan je duzan da se prema drugima odnosi sa postovanjem. Pozeljno je da svaki novi clan naucen onim sto je procitao na forumu pomogne onim novopridoslima i da ih, ukoliko postoje slicne teme uputi na iste odakle mogu da nauce trazeno...Pokusajte biti samokriticni...

2. Zabranjeno je svako nipodastavanje ili vrijedjanje drugih clanova, prikriveno ili otvoreno (implicitno ili explicitno). Takva ponasanja se nece tolerisati, sadrzaj uvrijedljivih poruka ce biti trenutno brisan, a odgovorni ce snositi sankcije (privremen ili trajni ban)...Vrijedjanje na nacionalnoj, vjerskoj, i drugoj slicnoj osnovi ce rezultovati trajnim trenutnim odstranjivanjem sa foruma. Ne podrzavajte "zaracene" strane i najbolje, ne mjesajte se...Ima onih koji su zaduzeni da rjesavaju takve probleme.

3. Izbjegavajte price koje nisu usko vezane za temu i sekciju. Time cinite sadrzaj diskusija preglednijim, jasnijim, a bitne podatke i informacije pristupacnijim i laksim za pronalazenje. Neka vas ne mrzi da, ako skrenete sa neke teme, za neki off-topic otvorite novu temu u sekciji razno (skroz na dnu). Time forum cinimo mnogo korisnijim novopridoslima i onima koji tek krecu da se bave tematikom koju ovaj forum obradjuje.

MODERATORI

4. Moderator je duzan da se ponasa u skladu sa svojom funkcijom, da djeluje pomirljivo, stalozeno i pronicljivo u "vrucim" situacijama...Jednom rjecju da odrzava red.

AVaX
18-04-2008, 12:43 AM
@Lesha

Matori, s'kojim pravom ti pokreces temu u kojoj samo hoces da kazes da nesto ne volis?! Sta se to nas ovde tice?! :mad:

master29
18-04-2008, 12:44 AM
Opet lupetas ...... znas i ti .... kao i svi kad si u poslu ..... ako nemas oci , nije moj problem ... ako imas , onda ih koristi za ono za sta sluze ..... gledanje ....

Vidim ti si u poslu ubilo se,sve prsti kako radis toliko si zauzet da nemozes pos dnevo ove da pustis.

Nisi glup i necu te shvatati kao glupog ...ali opet ti kazem , ta retorika je ogranicena i prevazidjena ...... naravno da si rekao .... procitaj svoj post , pa ces videti .....

???????????????

Nije ni tebe niko pomenuo ni u jednoj prici o narodnjacima pa si se nasao prozvan da u svakoj budes kao sto kazes " mirodjija " ...... niko te nije prozvao ni u ovoj ..... niti si otac , vaspitac ili lokalni mudrac pa da se obracas tim tonom nikome .....

E vidis tu je greska,svojoj deci jesam otac,zbog njih i pricam.Ti o tome verovatno pojma nemas nazalost.Vadis iz mog konteksta kako tebi igra,Napisi da su se drogirali i u RAdovicu,Kst-u.Skc-u i na mnogim drugim mestima,ti si covek sveznalica cudo ne pamtis.

Kako ti znas kakvo je ovo nekada bilo mesto ?????

Jbg,u pravu si ne znam za godinu dana imam samo 200 postova,nisam bio privrzen kao ti pa da pisem,danima i nocima jbg morao sam nesto i da radim.

To je tvoja verzija dogadjaja i opet ( ako nisi mudrac ) ne znas kako bi neko reagovao na madonin set .... to sto projektujes tvoje komplekse , niko nije kriv ......

Alo producent...pa ko je ovde iskompleksiran majke ti.Ko ovde samo pljuje i prica prazne price,ko je u svakom post glavni?Ko producentu?

A i da sudis koga treba da bude sramota ...... osim ako mi nisi cale .... zaobidji me te teorije ;)

Nisko,matori mnogo....Ovo je sramota,kompletan post je velika sramota za vas znalce.Izvinjavam se

Pozdrav

Takodje

master29
18-04-2008, 12:46 AM
Ma sve je ok ..... nego se iznerviram kad neko nadje da popuje i dadeli svemirsku mudrost , a niko ga nije ni pomenuo u prici ..... sramota

Pozdrav

Pa ko je tebe mirodjijo pomenuo,kako te bre nije sramota.O cemu ti pricas majke ti??????Ja sam rekao sasvim drugom coveku sta mislim i to je moje pravo,nesmete da vredjate i ponizavate ni crnog ciganina ako je covek,o cemu ti pricas bitno je da si nesto rekao,strasno.

idekius
18-04-2008, 12:52 AM
nesmete da vredjate i ponizavate ni crnog ciganina ako je covek

Pa sta bi drugo bio, ako je ciganin???? Naravno da je covek!!!

Ogranici raspravu... ako vec vredjas ljude, a kao bunis se zato sto je neko uvredjen i to radis na vrlo licnom nivou, ne moras bas da koristis i nacije, vere itd... usput, to je i zabranjeno, cak i u pricaonici.

Max
18-04-2008, 12:54 AM
Vidim ti si u poslu ubilo se,sve prsti kako radis toliko si zauzet da nemozes pos dnevo ove da pustis.

Kad nemes informacije , pozeljno je da se i ne izjasnjavas o drugim ljudima , ne znas sta koga radim .... a i ne treba da te bude briga .....

A svaki dan slusas sta radim ( hteo ne hteo :) )

ZNaci pitaj kad ne znas jer u suprotnom ne pises bas pametno ;)

???????????????.

Znao sam da neces shvatiti ....... nema veze :)

E vidis tu je greska,svojoj deci jesam otac,zbog njih i pricam.Ti o tome verovatno pojma nemas nazalost.Vadis iz mog konteksta kako tebi igra,Napisi da su se drogirali i u RAdovicu,Kst-u.Skc-u i na mnogim drugim mestima,ti si covek sveznalica cudo ne pamtis.

E pa onda budi otac svojoj deci , a druge ljude pusti na miru ...... dosta znam , dosta i pamtim .... ne brini ;)

Jbg,u pravu si ne znam za godinu dana imam samo 200 postova,nisam bio privrzen kao ti pa da pisem,danima i nocima jbg morao sam nesto i da radim. .

Neko moze i da radi ceo dan pa da ima mentalne snage da napise koju i da pomogne nekome ;)

Alo producent...pa ko je ovde iskompleksiran majke ti.Ko ovde samo pljuje i prica prazne price,ko je u svakom post glavni?Ko producentu?.

Alo ovcama u svom kraju ..... ne znam o kome pricas .... ne javljam se cesto , ako nemam sta da kazem .... a vise mi je dosta lenjih ljudi koji ne znaju da koriste search i po 2000 puta postavljaju isto pitanje ....

Nisko,matori mnogo....Ovo je sramota,kompletan post je velika sramota za vas znalce.Izvinjavam se.

Nije sramota ne znati ..... ima dosta shtiva na netu da se procita ..... izvinjenje prihvaceno

Pozdrav

Pozdrav
[/quote]

Max
18-04-2008, 12:55 AM
Pa ko je tebe mirodjijo pomenuo,kako te bre nije sramota.O cemu ti pricas majke ti??????Ja sam rekao sasvim drugom coveku sta mislim i to je moje pravo,nesmete da vredjate i ponizavate ni crnog ciganina ako je covek,o cemu ti pricas bitno je da si nesto rekao,strasno.

Govorim o proslom postu .... a i o svakom u kome se pomenu narodnjaci ..... kao da si " narodnjak policija " ....

Pozdrav

roginator
18-04-2008, 12:58 AM
ja ne slusam i ne volim narodnjake i to je moja stvar, nikoga zbog slusanja istih nisam proglasio ovakvim ili onakvim...sve su to moji prijatelji , a sto jedu, bacaju poda se , konzumiraju ..i slusaju nije moja stvar, ali ovaj thread je postao smijesan...Zakljucajte ovo.

roginator
18-04-2008, 12:59 AM
@ max ...imas tik oka ili ;) ;) ;) ;)
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

moramo se malo i saliti

master29
18-04-2008, 12:59 AM
Pa sta bi drugo bio, ako je ciganin???? Naravno da je covek!!!

Ogranici raspravu... ako vec vredjas ljude, a kao bunis se zato sto je neko uvredjen i to radis na vrlo licnom nivou, ne moras bas da koristis i nacije, vere itd... usput, to je i zabranjeno, cak i u pricaonici.

Nista namerno,izvinjavam se.Nije bilo u tom kontekstu..Ja nikoga ne vredjam

Max
18-04-2008, 01:00 AM
ja ne slusam i ne volim narodnjake i to je moja stvar, nikoga zbog slusanja istih nisam proglasio ovakvim ili onakvim...sve su to moji prijatelji , a sto jedu, bacaju poda se , konzumiraju ..i slusaju nije moja stvar, ali ovaj thread je postao smijesan...Zakljucajte ovo.

Ma rogina , imam i ja dobre prijatelje koji rade i Ceci i svakakve likove ..... i super su mi drugari .... ali me nerviraju ove malte ne sektaske reakcije ....

Kako bre niko ne reaguje ako neko kaze za neke druge likove .... ali ako se spomenu narodnjaci u BILO KOM kontekstu .... sve se odmah kapirao kao ne znam kakav napad

MA neka rade , neka zive .... dao bog ..... samo neka ne pate od kompleksa nize vrednosti .... jer ovo je vreme njihovo .... i neka uzivaju u tome ...... samo da mi ne sole pamet i ne bave se vaspitanjem foruma , umesto svoje dece .....

Pozdrav

Max
18-04-2008, 01:02 AM
@ max ...imas tik oka ili ;) ;) ;) ;)
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

moramo se malo i saliti

da znas ;) ;) ;)

:D

Pozdrav

master29
18-04-2008, 01:09 AM
[/i]

Kad nemes informacije , pozeljno je da se i ne izjasnjavas o drugim ljudima , ne znas sta koga radim .... a i ne treba da te bude briga .....

A svaki dan slusas sta radim ( hteo ne hteo :) )

ZNaci pitaj kad ne znas jer u suprotnom ne pises bas pametno ;)

Drago mi je,ja volim kad neko uspe u zivotu,hteo ja to ne hteo.Vidis ne pisem pametno treba svi isto da pisemo onda bi se skapirali,al sta cu ti ja i ovako imas dosta klonova na forumu.

[/i]E pa onda budi otac svojoj deci , a druge ljude pusti na miru ...... dosta znam , dosta i pamtim .... ne brini ;)

Kako znas onda da nevaljas amo na jednoj strani,strasno

[/i]Neko moze i da radi ceo dan pa da ima mentalne snage da napise koju i da pomogne nekome

Koliko se meni cini kod tebe je vise izrazena ta mentalna snaga,pa samo pises i pises;)

[/i]Alo ovcama u svom kraju ..... ne znam o kome pricas .... ne javljam se cesto , ako nemam sta da kazem .... a vise mi je dosta lenjih ljudi koji ne znaju da koriste search i po 2000 puta postavljaju isto pitanje ....

Ko to postavlja pitanja????Vidim po br:postova da nisi tu bas cesto.

[/i]Nije sramota ne znati ..... ima dosta shtiva na netu da se procita ..... izvinjenje prihvaceno

Vreme ti je da pocnes da citas,nije sramota ne znati,

Max
18-04-2008, 01:13 AM
Koliko se meni cini kod tebe je vise izrazena ta mentalna snaga,pa samo pises i pises;),

Hvala na komplimentu

Ko to postavlja pitanja????Vidim po br:postova da nisi tu bas cesto.,

Nisi skapirao ... :banghead: ....ok , nema veze , ne mogu 3 puta isto ....

Vreme ti je da pocnes da citas,nije sramota ne znati,

Sa tim forama sam prekinuo u 3 razredu osnovne skole ...... bravo !!!

a da si malo mudriji , svasta bi o produkciji mogao od mene , a boga mi i od mnogih clanova ovog foruma da naucis ;) ( nije tik oka ovog puta :) )

Pozdrav

master29
18-04-2008, 01:37 AM
Hvala na komplimentu

Izgleda da takve komplimente jedino i dobijas,samo pisi i pisi:D

Nisi skapirao ... :banghead: ....ok , nema veze , ne mogu 3 puta isto ....

Pametnjakovicu pa ko tebe da u kapira

Sa tim forama sam prekinuo u 3 razredu osnovne skole ...... bravo !!!

a da si malo mudriji , svasta bi o produkciji mogao od mene , a boga mi i od mnogih clanova ovog foruma da naucis ;) ( nije tik oka ovog puta :) )

Pozdrav

Vidis posle mnogo godina,dobio sam posao u jednoj Beogradskoj privatnoj skoli.Trebalo bi da tu pocnem neku novu pricu,da edukujem na svoj nacin neke nove klince.E sad zasto ti ovo pisem,zamisli necu predavati NARODNJACKI KLAVIR,ti razmisli zasto sam ti ovo napisao.Nisam ja na strani narodnjaka,tu muziku najmanje u svom zivotu sviram(privatno)Ovde su neke druge stvari uticale da ovako reagujem,nevolim kad sam u masi istih likova,ajd svi da jebemo jednog,nevolim nepravdu i tudja izdrkavanja.Najlakse je nekog odbaciti,poniziti mnogo je teze prihvatiti ga i sa greskom,a vi ove samo degradirate ljude i mislite da sve znate.Imas otvoren poziv da dodjes do mene i da vidis sta radim,ako imam sta da naucim od tebe rado cu prihvatiti.covek se uci vecno,plasim se samo da sto se tice muzike da ce to ici tesko,mnogo sam vec naucio.Mozes doci kod mene u studio ,da vidis koga radim,s'kim radim.Sto se tehnickih stvari tice tipa setup studija tu sam slab i ako hoces mozes da mi pomognes.Imas otvoren poziv Pozz

LACKY
18-04-2008, 01:39 AM
Dzaba, kod nas nista nemoze proci bez politike! Kada videh da se za ove izbore nije kandidovao Marjan Risticevic, cak i obican bubanj moze da posluzi kao sarajevski atentat.

master29
18-04-2008, 02:09 AM
Vidis jos jednu bitnu stvar sam zaboravio svima da vam kazem,

Idekius-Deki Godinu dana sam svirao u Vojnom orkestru u Nisu,sa Dirigentom Pajom Postic,Gumenim,Bracom Dimic i ostalim svojim prijateljima.Nismo svirali NARODNU MUZIKU....

Max-Ja nisam rastao na NARODNOJ MUZICI,niti sam se skolovao za isto pomenutu.Kroz svoj zivot sam propesacio mnogo kilometara naj kvalitetnije muzike.Sviram dosta instrumenata i to vrlo ozbiljno.Ni jedan pravac mi nije stran osim tehno i ostale elektronske muzike da ne nabrajam.Posto znas muzicare da ti napomenem da mi je profesor Jazz Guitar-e bio cuveni Joca Hehe,predpostavljam da znas ko je.To je samo delic onoga sto cu ti reci,da ne predje u licnu prezentaciju,potrajalo bi......

Da nepisem svima koji me smatraju za jedinog borca NARODNE MUZIKE da se uopste neradi o mom hiru,kompleksima i ostalim stvarima.Pa na ovom forumu ima dvesta puta jacih Narodnjaka od mene al im je maca pojela jezik,nece da se zameraju,ne znam cega se plase.Nisam ja niciji predstavnik niti se tako ponasam,samo mi je zao kad neko omalovazava ljude(jebes muziku)kad se neko ponasa kao kabadahija,bez ikakvog stecenog razloga.Pa zar ovde ljudi nesmeju nista da pitaju da nebi ispali glupi ako je ikakvim slucajem povezano sa Narodnjacima.Zar je lepo bilo koga slati na druge sajtove,kako su odredjeni likovi jedva docekali onog momka na noz koji je posavio pitanje o setu ala Indira,zar niko nije mogao da mu posalje PM da nije dobro formulisao pitanje?Nego odma pa u grudi.Pazi nastavak otvara se"Mrzim narodnjake,sve sto je vezano za njih,samo sto nije Moderator nekom jebao mater u svom izlaganju"Jel to lepo?Pogotovo od coveka koji treba da odrzava ovaj forum na najbolji moguci nacin,Nije lepo sta god ko rekao.Ne zelim da neko misli da sam neki Zadrti narodnjak,branio bi svaku vrstu muzike kojoj se pristupa na takav nacin bez ikiakvog razloga.Pozz

LACKY
18-04-2008, 02:20 AM
Ma kapiramo, nije tebi stalo(cak te je negde i blam) do narodnjaka. Ti se boris protiv nepravde.

master29
18-04-2008, 02:28 AM
Ma kapiramo, nije tebi stalo(cak te je negde i blam) do narodnjaka. Ti se boris protiv nepravde.

Eto,pa kako covek sa vama da prica ali majke ti objasni mi?Cemu brate ironija ne kapiram te uopste.Usput ja postujem svaku vrstu muzike,nema razloga da me ni malo bude blam,ni narodne niti bilo koje druge muzike.

cAAc
18-04-2008, 02:32 AM
folkeri se usertavaju od koksa ,a nijedna racija u klubu tog tipa zadnjih ne znam koliko godina ,dok su mene maltretirali u kraju jedno 10001 i jedan put (a u istom sam jer nemam neki kesh za zezanje i cice).interventna shmrche kokain po takvim klubovima ,a i van njih .policija = beli merdvedi nasheg drustva .ja sam narkoman jer je neko rekao da se narkomani oblace tako ,sisaj!!! ja sam shaban jer prokleti folker u uniformi koji je jedva cekao da se nalije savske vode iz neke chuke sa pendrekom u ruci mi se prodrao u facu shabane shabane jedno sto puta .ako se zarati opet ima da saspem okvir takvim papcima u potiljak i steta sto ne moze o Kosovu i turbo papcima koji su ga prodali za silni kesh i sad manipulishu istim dal cemo u nato ili sa rusima ,tri karte za holivud sam gledao josh ko mali sad taj film dozivljavam ..to je sve turbo folk na koji se i ja hteo ne hteo po malo lozim

idekius
18-04-2008, 02:35 AM
Pominjes Dimketa, ako se ne varam... Fantastican kontrabasista i basista... neverovatno dobar i jeste primer dobrog instrumentaliste. I svira sve, od klasike, preko jazz-a, do narodnjaka, jer je ,pre svega, izuzetan profesionalac.
Kao i Vlada Karadzov i mnogi drugi instrumentalisti koji sviraju sve moguce pravce...

E sad... sto se tice "omalovazavanja narodnjaka", veruj da bih prvo ja reagovao da smatram da tako nesto postoji, jer definitivno ne delim ljude po tome sta vole da slusaju, ili sviraju... Koga briga, ako je covek o.k.?

Ipak je ovo forum i cesto na osnovu postova neko deluje kao nadrndan covek, a kad ga upoznas licno, vidis da to nije tako. Decko za bubanj nije popio zajebanciju zato sto je u "narodnjak" vec zato sto pita gluposti... o kojima se hiljadu puta pricalo i dovoljno je bilo da koristi search. Nekad se za takva pitanja izbroji do 10, nekada se prodje ovako. Ljudi su poludeli od pitanja "da li da kupim 1212m, ili Audiophile"... bilo je reci i o tome da se otvori deo za apsolutne pocetnike, ali to ne bi funkcionisalo. Zajebanciju je popio i onaj momak sto je smarao sa UAD-om, pa niko nije dizao revoluciju... Desava se, a ne desava se samo ovde, vec i na GS i na mnogim drugim forumima... ali to definitivno nema veze sa "sikaniranjem", "narodnjacima", ili "raperima"...

Mislim da stvarno ne postoji razuman razlog da se ja, ili neko drugi pravda i ubedjuje nekoga u to da nema ama bas nista protiv narodnjaka, ili punkera, ili koga vec, a da je ovde problem sto ti to tako dozivljavas, stvarno ne znam zasto.

I sta se postize? Kao sto smo veceras mogli da vidimo, da reaguju ljudi sa druge strane, otvarajuci ovakve teme, a samo zato sto su revoltirani bespotrenim pravljejem galame i borbom protiv nepostojece represije nad narodnjacima. Otprilike na nacin kao sto se zloupotrebi kada se dvojica pobiju, jer su pijani, a jedan druge nacije, pa onda "po nacionalnoj osnovi" i ako ima veze sa "nacionalnom osnovom" koliko i ja sa letecim tanjirima.

LACKY
18-04-2008, 02:40 AM
Pa to se samo nametnulo, kao logican zakljucak iz tvog prethodnog posta.

master29
18-04-2008, 02:44 AM
Pominjes Dimketa, ako se ne varam... Fantastican kontrabasista i basista... neverovatno dobar i jeste primer dobrog instrumentaliste. I svira sve, od klasike, preko jazz-a, do narodnjaka, jer je ,pre svega, izuzetan profesionalac.

I brat mu je vrhunski klarinetista i saksofonista.Ima Nis vrhunske instumentaliste.

Deki,sto ne otvorite forum za pocetnike pa postavite par iskusnih moderatora da pomognu ljudima?Nisam za tu pricu da popiju zajebanciju bas na takav nacin.Nije lepo.

Objasni mi da li je lepo da neko otvori thread "mrzim......bilo sta"Pogotovo Moderator koliko god da je isprovociran?

cAAc
18-04-2008, 02:52 AM
I brat mu je vrhunski klarinetista i saksofonista.Ima Nis vrhunske instumentaliste.

Deki,sto ne otvorite forum za pocetnike pa postavite par iskusnih moderatora da pomognu ljudima?Nisam za tu pricu da popiju zajebanciju bas na takav nacin.Nije lepo.

Objasni mi da li je lepo da neko otvori thread "mrzim......bilo sta"Pogotovu Moderator koliko god da je isprovociran?

lepo je ,ovo je forum ,internet ,ovde bi bar svako trebao da kaze sta mu je ili sta im je ,nije rekao mrzim mastera29 nego mrzim narodnjake ,lepo je biti iskren ,a ne dsmra koji prica pricu

fosnex
18-04-2008, 02:55 AM
Auuuuuuu koja je ovo prdnjava staroga svata!!:rotfl:
Recimo ja ne volim narodnjake ali Karleusa mi je gotivna od novih izdanja,a i amadeus band moze da prodje:D

master29
18-04-2008, 03:00 AM

Nisi ukapirao,ja sam ovde za sve narodnjak koji se bori za ne znam ni ja koji ku..c.Koliko sam ukapirao ljudi su me protumacili kao okorelog narodnjaka koji u svakom postu brani neka narodnjacka prava,sto nema veze sa mozgom.Hteo sam da ukapirate da od svega sto sam u zivotu uradio ama po najmanje sam u narodnoj muzici,ali nema sane sa pljunem na to jel bi pljunuo na samog sebe.Kazem ti nicega se ne stidim,sve sam u zivotu posteno i sa velikom mukom stekao kao i mnogi od vas.

idekius
18-04-2008, 03:01 AM

Objasni mi da li je lepo da neko otvori thread "mrzim......bilo sta"Pogotovu Moderator koliko god da je isprovociran?

Pa zato sto ne bi funkcionisalo. Sto ljudi, sto cudi... Pregledaj forum... sto je otprilike slucaj i na drugim forumima kod nas, izuzev na onima koji imaju bas policijske metode, sto isto nije resenje. Mi se zaista trudimo da budemo liberalniji, a onda su neke stvari neizbezne. Ko ne veruje, neka ide na neki drugi forum, neka raspali po moderatorima i adminima i vidi sta ce da se desi.

Vrlo cesto ti "pocetnici", ne samo da pitaju sve i svasta, vec krenu i da savetuju ljude. Imali smo ovde i majstore i umetnike resemplovanja. i stravicne metode mastering experata i ne znam sta vec sve ne... A svako, ALI SVAKO, nije uvek istog raspolozenja, da moze bas uvek da sve odtrpi i ispravno odreaguje... a veruj da je moderatorima i adminima teze nego clanovima. Upravo se Lesha najvise od nas ubija prenoseci vesti iz sveta produkcije, cisteci forum od besmislenih postova i spama... posla do mile volje. I to iz cistog entuzijazma, da bi, eto, i ovi prostori imao (koliko je moguce to za nas i od nas) kvalitetan forum o produkciji.

Otvaranje ovakve teme naravno da nije lepo i to sam odmah rekao, a Lesha se i sam slozio samnom... ne opravdavam, ali kapiram donekle... Covek radi ovde iz cistog entuzijazma i trudi se, a neko stalno isteruje nekakve sitne pravdice, kritikuje i vodi besmislene rasprave "narodnjaci vs. zabavnjaci", "digitalija vs. analogija" i naravno da coveku nekad pukne film i izgubi strpljenje. Sto svakao ne bi trebalo da se desava, ili bi bilo pozeljno da se sto manje desava, a svako ima svoju tacku kljucanja. I ja ponekad poludim, pa se pokajem posle :)

Ali... zivi mi i zdravi bili... bolje i ovako, nego nikako :)

master29
18-04-2008, 03:05 AM
lepo je ,ovo je forum ,internet ,ovde bi bar svako trebao da kaze sta mu je ili sta im je ,nije rekao mrzim mastera29 nego mrzim narodnjake ,lepo je biti iskren ,a ne dsmra koji prica pricu

Ajd pojasni mi malo,sta si hteo da kazes.

cAAc
18-04-2008, 03:06 AM
ne ,sem tvog prvog pojavljivanja nisam primetio da ratujes niti da se osecas ugrozenim niti da bilo ko zeli neku kavgu sa tobom .i tada kad je bila rasprava poceo si pozitivno (o promenama) ali opet na kraju na mnogo toga nisi dao odgovor i shvatio si celu pricu kao napad na sebe .A to sto poshtujes sebe i svoj rad je samo za pohvalu kolko god ja to ne voleo

cAAc
18-04-2008, 03:06 AM
Ajd pojasni mi malo,sta si hteo da kazes.

a sta ti nije jasno ???

master29
18-04-2008, 03:15 AM
a sta ti nije jasno ???

pojasni mi sta je dobro kad se otvori ovakav Theard?

master29
18-04-2008, 03:19 AM

Jos uvek stoji poziv na pivo,kad budes dolazio u Bg.Pozz

66musicman
18-04-2008, 03:35 AM
Od kad' su to Ceca i Karleusa narodnjaci ?

Dushan_S
18-04-2008, 04:54 AM
Od kad to "Narodnjaci" imaju veze sa narodnom muzikom? I to bi se moglo reći.

Problem je vreme u kom je ta "Turbo folk" muzika nastala, i civilizacijsko dno ove države u kom je pustila koren i procvetala. Pa ljude automatski podseća jedno na drugo.

Tu je naravno i njen tradicionalno ne sjajan kvalitet, i to što se radi o proizvodu koji se praktično nikada ne radi sa i najmanjim umetničkim pretenzijama.

Da nije narodnjaka, klinci bi opet slušali neko smeće na splavovima... Takvo je vreme na žalost, pogledajte mtv malo. Ja ne uspevam videti razliku između (komercijalne) hip hop scene i turbo folka. U stvari, ovo prvo je gore. Znači realno, možda i pratimo svet. Američka top lista, koliko tu ima kvalitetne muzike koja će ostati iza onih koji je "izvode"?

Nego kontam, bilo bi lepo kada bi narodna muzika mogla vremenom da se očisti malo od budalaštine, da se potraži kvalitet i stvore merila istog, da se umiri kult pevača i pojave neki kantautori, pa se ljudi počnu pitati da li je neko samo izvođač ili je to njegova lična priča i prava emocija itd itd. Znači isto ono što se desilo u americi sa njihovom izvornom muzikom koju su nametnu li kao "svetsku".

Konačno naša narav, to što se zadovoljavamo malim, što nam je pao svaki kriterijum, tu je negde krivica. Bez uvrede na Vladin račun, ali ja ne vidim po čemu je suštinski boljitalas klonova Georgijeva ili kvazi rnb disko pop pokušaji domaćih pevačica koji zvuče kako mali đokica zamišlja "soul" od turbo folk talasa? Štancovana primorska balada sa osećajnim muškim vokalom koji se zagledao u daljinu i "žali za njom jer ga ostavi" ima prednost samo zato što je neko proglasio da je to "kulturnija muzika" u odnosu na narodnog pevača koji širi ruke nakon što je slomio čašu i peva da "žali za njom što ga ostavi"? Da li je suštinski zvuk etnosa loš sam po sebi, i treba ga iskorenjivati jer je koren svog zla (jer zašto bi na primer američki etnos morao biti superiorniji od našeg) ili je nešto drugo ono protiv čega se treba boriti? Bendžo je u redu ali zurla nije? Uvesti zakon na nivou države da se zabranjuje korišćenje harmonike, jer će nas to spasti?

Nije to sve baš tako jednostavno i podeljeno na "dobre i loše momke".

lesha
18-04-2008, 06:44 AM
nemam vremena posto zurim na posao..

nisam rekao da mrzim narodnjake, vec "narodnu" muziku (citaj: turbofolk) i sve negativno sto sobom nosi, od turskoarapskog melosa do stihova kojima neprekidno pune glavu nasoj deci.

bicu opsirniji posle posla, ako tema jos uvek bude ziva.

alavuk
18-04-2008, 06:45 AM
joooj ljudi cime se vi opterecujete ...

poslusajte novog gnarls barklija na primer ili mark ronsona

diviner
18-04-2008, 07:57 AM
Upravo se Lesha najvise od nas ubija prenoseci vesti iz sveta produkcije, cisteci forum od besmislenih postova i spama... posla do mile volje. I to iz cistog entuzijazma, da bi, eto, i ovi prostori imao (koliko je moguce to za nas i od nas) kvalitetan forum o produkciji.

Otvaranje ovakve teme naravno da nije lepo i to sam odmah rekao, a Lesha se i sam slozio samnom... ne opravdavam, ali kapiram donekle... Covek radi ovde iz cistog entuzijazma i trudi se, a neko stalno isteruje nekakve sitne pravdice, kritikuje i vodi besmislene rasprave "narodnjaci vs. zabavnjaci", "digitalija vs. analogija" i naravno da coveku nekad pukne film i izgubi strpljenje. Sto svakao ne bi trebalo da se desava, ili bi bilo pozeljno da se sto manje desava, a svako ima svoju tacku kljucanja. I ja ponekad poludim, pa se pokajem posle :)

Upravo zbog svega ovdje navedenog, kredibiliteta koji je stekao na osnovu svega ovoga sto si napisao (a sve je ziva istina), sam se odlucio da ipak dopustim ovu temu (kad kazem ja, mislim na administraciju), bez obzira sto mislim da ovo generalno ne vodi nikuda (sem obavezno "pljuvanju u dalj").

Prema tome, smatram da treba polako da zavrsite sa dramom, i pokusate da konacno u svojim izjasnjavanjima budete odmjereniji, usmjereniji, koncizniji, kako tema ipak na kraju, kao i vecina ovakvog tipa, ne bi "naprasno nestala" :).

Hvala!

Danny Lou
18-04-2008, 07:59 AM
neka,neka... zdravo je da se otvori ovakav thread da se ljudi istresu :)

ne drogiraju se sva djeca, i to nije posljedica novih talasa muzike, to u stvari nema nista sa muzikom. ali prizemna i retardirana muzika je idealan nacin kontrole mase.
nemojte da zaboravite:"to su opasne misli, to je opasna muzika..."

s druge strane svako ima pravo da slusa sta hoce bio to tresh folk ili tresh metal.
poenta je sto su kod nas narodnjaci prevladali, sto su svake razno-razne stuhe preuzele kontrolu nad trzistem servirajuci narodu ono sto hoce. forsirajuci prizemne tekstove, melodije i nacine pjevanja. vrtimo se u krug vec dugo godina, neki hoce da napreduju, da stvaraju a ne da rade po sablonu (i to losem).

zbog ovih nekoliko cinjenica i mnoooogo drugih podrzavam leshu u otvaranju ovog thread-a.
ljudi koji se bave sa tim zato sto moraju potpuno razumijem jer nemaju izbora (mozda i imaju ali para je para), ali kada nekog buduceg dana se otvori grotlo muzike pokazujuci nam svo svoje bogatstvo miliona izbora, vjerujem da ce ti ljudi otici iz narodnjaka i praviti hitove i pjesme dostojne svijetske scene.

pozdrav

roginator
18-04-2008, 08:53 AM
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Od kad' su to Ceca i Karleusa narodnjaci ?

"7"
18-04-2008, 10:11 AM
hmm... problem je u tome sto su izrazito negativne stvari vezane za "narodnu" muziku i nusprodukte iste... lektora i cenzure nema ni od korova... kurvanje, sponzoruse, kic, lova kao jedini bitan faktor, sprdnja sa gramatikom i jezikom... su "vrednosti" koje se reklamiraju i podsticu do maksimuma, a nema nikog da odreaguje... ja licno nemam nista protiv narodne muzike ali imam protiv ovakvih pojava koje su najcesce u narodnoj muzici.
Recimo ja neke slicne pojave vezujem i za rep muziku... i tu se propagira lova, kriminal, drolje, droga... sto naravno ne znaci da treba napasti rep muziku, niti treba napasti sve repere jer ih ima dosta koji svoju pricu ispricaju na civilizovan, umetnicki nacin, ali treba ipak povesti racuna da ono sto se javno prikazuje i sto moze uticati na sire mase ne prelazi granice neukusa, gramaticke infantilnosti, generalno loseg uticaja i usmeravanja...
I to nije slucaj samo sa muzikom... pogledajte nam voditelje... sa govornim manama, lupetaju bezveze, koriste izraze koji ne postoje da bi ispali pametni itd (cast manjem broju dobrih voditelja)... na tv-u je moda da se nesto opsuje jer si automatski smeker, crtani filmovi, stripovi i kompjuterske igre su katastrofalno nasilni, svi filmovi koji se snimaju su puni psovki i nasilja... mislim, nije to normalno... nama starijima je to jos mozda i zanimljivo jer smo odrasli normalno (vise manje) pa mozemo da se sprdamo sa tim... ali sta reci za klince kojima je to jedino sto cuju i vide :banghead:
... evo juce sedim sa klincem koji ima tri godine i gledamo neku seriju... dvoje pocinju da se ljube a on ce meni: "tata, sada ce ovaj cika da je uhvati za sisu..." :shock: :banghead: ... mislim... plus djuska uz narodnjake, majka ga navukla... ma treba ih sve pobiti... isterajmo zlo - uterajmo im dobro:rolleyes: :wink: :D :da: :D

korenjak
18-04-2008, 10:40 AM
Ma svi bi mi zeleli da svi razmisljaju bas kao mi!!!!

Zato i ne podnosimo drugacije od nas, jer smo nesigurni u sebe!!

Normalno

Treba kritikovati trovace....i boriti se protiv njih....jer to je borba za coveka u coveku....

Treba ne voleti neke stvari koje jasno ugrozavaju ravnotezu civilizacije....treba ih kritikovati ....ali ipak mrznja je malo hevi rec.

Sto rece Zoki, lako je nama koji smo rasli uz nesto drugo sada da pevamo Seku i Shemsu iz zezanja....al sta ce ovi malisani koji samo za to znaju....

Pitanje je i pameti, neko to prosto sam uvidi da je lose, ali ne moze svako...

Mi zelimo da stvari budu savrsene unasu korist, no da nema druge strane , identitet nase strane bi bio samima nama sumnjiv.

To je jebena stvar koja postoji da nas podstakne na fajt.
Pitam se sta bi bilo kad bi svi turbofolkaci nestali i kad bi svi slusali samo: Stinga,Bjesove, Haustor, Marlija, Dead can Dance, morphine,Nick Cavea, White snake, Madredeush, Sisterse, Kraftverk,Snoop Dog-a.....Selin Dion...Vangelis....Mozarta.....Stravinskog.....Dj Scootera.....Darkvud Dab....

A da znate samo s druge strane koliko djubra ima kad se pop rok pesme koje svaki dan slusamo na radiju prevedu na srpski.......
I sta nam se sve uvaljuje pod imenom kulturna muzika.....

Sto se mega produkcije narodnjaka tice, radi se o cistoj dosetljivoj lookavosti...da se spoje vesele note gole sise...i krajnja sexualna razuzdanost......sve ono na sta su ljudinajslabiji......i cime ce sigurno biti pokoreni
...
rade to na svim stranama sveta...kroz serije .....koje isto nama uvaljuju...golotinja....ebanje na sve strane samo puca ....
A ljudi prikovani za ekrane gledaju i cekaju ko ce s kim da se kresne....
jer mu je u mastu zavucena zelja da tu i tu , ili tog i tog vidi golog....

golotinja rules , uvek bilo....
a ko je iza svega toga....

tuzno svakako
tuzno kako bivamo unistavani necim sto nam prija tako da se ne opiremo unistenju...( mislim na covecanstvo ne na nas ovde)
imunih je sve manje]
A ''dzoin the club'' sve vise
no ipak u svim vremenima onih manje bistrih bilo je vise
dakle
ljubitelji svoga tela i svih osecanja koje ono pruza
ima toga manje ili vise u svima nama
u ovom ili onom obliku

hm

pozdrav

Danny Lou
18-04-2008, 11:47 AM
u njemackoj su zabranjene spanske serije - zaglupljuju narod -. Kod nas nema kritike, zdrave kritike koja ce fino razvrstati sve i napraviti reda u ovom haosu. pazi ovo: u hrvatskoj je kakav-takav red a opet ljudi idu na narodnjake. to ne opravdava narodnjake nego iznosi na vidjelo cinjenicu koliko je nas balkanski narod prizeman u toj sferi. protiv toga se ne moze boriti i ne treba jer je njihovo pravo da slusaju sta hoce.
mala kontrola etra, malo organizovanje ko sta radi i UALA! vec smo uznapredovali :grin:

iatros
18-04-2008, 12:34 PM
Od kad to "Narodnjaci" imaju veze sa narodnom muzikom? I to bi se moglo reći.

Problem je vreme u kom je ta "Turbo folk" muzika nastala, i civilizacijsko dno ove države u kom je pustila koren i procvetala. Pa ljude automatski podseća jedno na drugo.

Tu je naravno i njen tradicionalno ne sjajan kvalitet, i to što se radi o proizvodu koji se praktično nikada ne radi sa i najmanjim umetničkim pretenzijama.

Da nije narodnjaka, klinci bi opet slušali neko smeće na splavovima... Takvo je vreme na žalost, pogledajte mtv malo. Ja ne uspevam videti razliku između (komercijalne) hip hop scene i turbo folka. U stvari, ovo prvo je gore. Znači realno, možda i pratimo svet. Američka top lista, koliko tu ima kvalitetne muzike koja će ostati iza onih koji je "izvode"?

Nego kontam, bilo bi lepo kada bi narodna muzika mogla vremenom da se očisti malo od budalaštine, da se potraži kvalitet i stvore merila istog, da se umiri kult pevača i pojave neki kantautori, pa se ljudi počnu pitati da li je neko samo izvođač ili je to njegova lična priča i prava emocija itd itd. Znači isto ono što se desilo u americi sa njihovom izvornom muzikom koju su nametnu li kao "svetsku".

Konačno naša narav, to što se zadovoljavamo malim, što nam je pao svaki kriterijum, tu je negde krivica. Bez uvrede na Vladin račun, ali ja ne vidim po čemu je suštinski boljitalas klonova Georgijeva ili kvazi rnb disko pop pokušaji domaćih pevačica koji zvuče kako mali đokica zamišlja "soul" od turbo folk talasa? Štancovana primorska balada sa osećajnim muškim vokalom koji se zagledao u daljinu i "žali za njom jer ga ostavi" ima prednost samo zato što je neko proglasio da je to "kulturnija muzika" u odnosu na narodnog pevača koji širi ruke nakon što je slomio čašu i peva da "žali za njom što ga ostavi"? Da li je suštinski zvuk etnosa loš sam po sebi, i treba ga iskorenjivati jer je koren svog zla (jer zašto bi na primer američki etnos morao biti superiorniji od našeg) ili je nešto drugo ono protiv čega se treba boriti? Bendžo je u redu ali zurla nije? Uvesti zakon na nivou države da se zabranjuje korišćenje harmonike, jer će nas to spasti?

Nije to sve baš tako jednostavno i podeljeno na "dobre i loše momke".

Da! Tacno!

I vezano za temu koja je razlog za ovaj Thread, i kao sto je musicman66 postavio pitanje, otkad je i "Bio si mi drag" narodna muzika? Neznam dali je vama poznata situacija da u pretezno "narodnim" drustvu "branite" rock, zabavnu itd. a u "rokerskom", "zabavnom" drustvu branite se protiv stereotipima o "narodnoj" muzici! Znaci nema to veze dali sam ja narodnjak - i ustvari i nisam, jer do svoje 19. godine nisam imao dodira stom vrstom muzika, jer nisam odrastao u tom podneblju, i reagovao sam na to kao sto to sada cine Max ili lesha - ili nisam, ali reagovanje na pitanja koja imalo doticu se ovog "zanra" su prilicno uvjek isti. Nesmatram da je VexMunja postavio glupo pitanje nego samo pocetnicko! Koje meni pravo da ja njega osudjujem. Odgoj mi naredjuje da mu odgovorim konkretno, koliko ja znam, i uputim ga na odgovor. A nesto drugo je sto ovakvi threadovi nisu bas najbolji za sam forum. I jos nesto sporedno, pogledajte na "susjednom" forumu kako se reaguje na pocetnike i koliko tema ima sa nazivom "mrzim techno, zabavnjake, rock..."? Ti "glupi" tezgarosi, aranzeristi, narodnjaci na susjednom forumu imaju pristojnije ponasanje sa manje predrasuda? Nemogu da vjerujem...Pozdrav!

master29
18-04-2008, 12:44 PM
Vidite,tu je problem.Citao sam sve vase postove i ima dosta dobrih komentara,sad smo usli u normalne vode bez pocenjivanja i vredjanja.

U nasoj zemlji konkretno,kao i na balkanu godinama imamo isti problem,problem ravnoteze.Pa i sami znate da je Djordje Marijanovic kao naj losiji u toj klasi pevaca bio najpopularniji.Tad je pevao Leo Martin koji je za 100 klasa bio balji,al sta vredi.Ajmo dalje na Zajecarskoj gitarijadi,1992god sam svirao sa Viktorijom(bili smo gosti)od mnogo dobrih bendova oni izaberu likove cija cela pesma ide.e sad mozda cu malo da pogresim"Ja imam zelenu kosku od cure koje najvise volim"i tako u krug do iznemoglosti.Niko nije kriv sto je u ovoj zemlji rok muzika otisla u kurac,krivi su sami bendovi.Nigde na svetu u muzici nema pravde,pa koliko sam krsh izvodjaca ima preko,svi mi mislimo da bas mi to radimo najbolje.U ostalom kako ti nekome ko je na margini ovog drustva,u nekoj seoskoj zabiti objasniti ko su Deca losih muzicara ili ko je Viktorija,Mocart,Betoven kad upali svoj traktor on peva neke debiloidne pesme,jos crnje i gore neko sto ste u zivotu culi.Kad odem na neku svadbu kod svojih prijatelja pa kad im dodje rodbina i pocne da narucuje pesme,ja se SKAMENIM nikad cuo u zivotu,pazi a bavim se nekim folkom.strava da te uhvati.Al to nema nikakve veza sa nasom edukacijom i edukacijom nase deca.Ja imam cerku od 14god i sina od 8god.Idu u muzicke skole gledam da ih usmerim na pravi nacin da danas,sutra budu posteni i zdravi ljudi.Sklanjam ih sa ulice koliko god mogu,namecem im obaveze.Pored svog itekako napornog posla gledam da zajedno slusamo i sviramo sve sto je muzicki vredno.Moja deca itekako znaju ko je Mocart,Betoven,Albinoni,Benson,Kvinsi Dzons,MArkus Miler,Malmstin,sve je do nas i netreba im nista braniti,treba ih usmeravati.U muzici nemojte traziti pravdu jer je apsolutno nema,radite na sebi.Znate li stolara koji samo pravi stolice sa duborezom?Dodje mu musterija a on kaze"Brate ja sam umetnik necu da ti pravim obicne stolice"to je malo decije.Svi smo mi zanatlije i ako se bavimo ovim poslom profesionalno moramo da zadovoljimo krierijume nasih poslodavaca,ma koliko oni bezveze nama zvucali u odredjenom trenutku.Ako radimo profesionalno,nece nam niko smetati,nijedna vrsta muzike.Bezveze je samo pljuvati u etar,i zaliti se nad svojom sudbinom.Treba nesto konkretno uraditi.Pozz

LACKY
18-04-2008, 12:48 PM
Auuuuuuu koja je ovo prdnjava staroga svata!!:rotfl:
Recimo ja ne volim narodnjake ali Karleusa mi je gotivna od novih izdanja,a i amadeus band moze da prodje:D Pa dobro neslusamo svi kvalitetnu muziku kao ti.

LACKY
18-04-2008, 12:55 PM
Uvek bre sve zaserete!!!
Od tako jednog, finog i socnog prepucavanja vi opet sve pretvorit u filozofski kruzok.
Serem vam se u filozofiju!:piss:

Max
18-04-2008, 12:55 PM
Da! Tacno!

.... i reagovao sam na to kao sto to sada cine Max ili lesha - ili nisam, ali reagovanje na pitanja koja imalo doticu se ovog "zanra" su prilicno uvjek isti...

Dosadno mi je vise da vrtim sve u krug .... ali hajde jos jednom ( i valjda poslednji put :rolleyes: ) ..... Nisam POMENUO narodnjake ..... iritira me tvoj snishodljiv ton i popovanje o pravdi i ko zna cemu , a u stvari te jede licni kompleks sto imas licno misljenje o narodnjacima kao muzicki inferiornima i onda ga projektujes kroz prenaglasenu odbranu svega sto TI smatras napadom na narodnjake .....

Zezanje sa Vex om je bilo zbog toga sto nije procesljao forum , nego je postavio jedno od 2000 puta postavljenih pitanja , a da nije lenj , nasao bi odgovor i sam ..... a TI si to projektovao kao napad na narodnu muziku ( i kako bi da je Madona u pitanju sve bilo drugacije ) ....pri tome imas ton necijeg oca ..... koji popuje svojoj deci i objasnjava im kako da zive svoj zivot ......

Borac za pravdu ..... tesko :(

AVaX
18-04-2008, 01:04 PM
Bruka!
Iz vise razloga.
Prvo je ocigledno da nemaju svi isti kriterijum, te da se nekima dopusta vise nego drugima, jer opet kazem, ovakav thread nije trebalo dopustiti.
Apsolutno me ne zanima sta neko ovde mrzi, to je njegova licna stvar i ne treba da trosi prostor i vreme ostalima na forumu, pa makar on bio i moderator.
Drugo (sto je mozda i jedina dobra strana), masa ljudi je pokazala netolerantnost i, sto je jos gore, neznanje.
Lesha je ustao na levu nogu, istres'o se ovde, pustio buvu i onda nestao.
Mozda bi trebalo da se izvini.
Mozda bi trebalo obrisati thread, ili ga bar zakljucati.
A mozda treba razmotriti i opravdanost "pricaonice" na forumu...

roginator
18-04-2008, 01:14 PM
ajde svi lagano odmor
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

citat i biti sam sebi doktor
http://www.net.hr/zdravlje/page/2008/04/16/0347006.html

jer ovaj thread je smjesan sam po sebi pa eto malo OT mozda neki smire hormonee i pomognu si na vrijeme

LACKY
18-04-2008, 01:15 PM
Da treba sve da se zabrani, i ja bi sve zabranio, trba opet otvorati Gole Otoke Gulage i slicno.

LACKY
18-04-2008, 01:19 PM
ajde svi lagano odmor
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

citat i biti sam sebi doktor
http://www.net.hr/zdravlje/page/2008/04/16/0347006.html

jer ovaj thread je smjesan sam po sebi pa eto malo OT mozda neki smire hormonee i pomognu si na vrijeme
Uff, pa koliko si ti samo pisao stvari smesnih same po sebi.

roginator
18-04-2008, 01:28 PM
pa neka sam kao da ti nisi ;)

a ovo je zdravstveni clanak za nas muske za bolje sutra a i sada :)

vly
18-04-2008, 01:50 PM
Jos uvek se nije ovako zakuvalo oko nekog konvertera ili preampa:D

LACKY
18-04-2008, 01:57 PM
Za to zakuvaju oni tamo, mislim koji ih prave, ocu reci odakle su, ovaj ma oni tamo.

idekius
18-04-2008, 02:09 PM
Molim vas da ne razvodnjavate diskusiju! :D
Ako cete da se svadjate i vredjate, dobrodosli ste u ovu sobu, ako cete da nastavite sa uljudnim opaskama, m'rsh napolje! :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

LACKY
18-04-2008, 02:11 PM
Pa lepo je bilo dok se ne pojavise filozofi i toboze mirotvorci.

silicon science
18-04-2008, 02:11 PM
U prodaji

LACKY
18-04-2008, 02:18 PM
Sta, radio si novi album Seke!
Omot je odlican, a kakve su pesme?

cAAc
18-04-2008, 02:18 PM
pojasni mi sta je dobro kad se otvori ovakav Theard?

dobro je pricati o tome ,vidis da ne mrze svi narodnjake i da prave razliku izmedju narodne i turbo folka .po meni to je isto kao da je neko postovao Volim narodnjake ,verujem da se sadrzaj ne bi razlikovao mnogo .Nabrojano je mnogo dobrih stvari zbog cega ga ljudi ne vole ili mrze ,a bilo je i cistog hejta .Jeste malo glupo vezivati drogu za neki muzicki pravac jer droga ne bira,njoj su isti svi ali postoje 'statusni' simboli koji jasno ocrtavaju i simbolizuju vecinu muzickih pravaca (nazalost) .Svaki zemljoradnik (nije opisan karakter nego zanimanje)sad moze da bude na jedno vece Pimp i svaka normalna devojka droljica ,pa plus ako se i peva o tome ,bozanstveno

vly
18-04-2008, 02:21 PM
Procitah sve...:shock:

Problem ukusa ili neukusa nije samo nas lokalni,vec globalni.

Podjednak broj sisa,guzica domindzosa i neukusa imamo u svakom prosecnom R&B spotu,pa mnogima to ne smeta?

Vise vole Srbi da vide crnu guzu nego domacu Srpsku:D ?

Kad vidim recimo mucenu Mariah Carrie i sta jadna obuce ili neobuce na sebe,shvatim da policija neukusa nije neophodna samo ovde nego svuda,ali to i nije neko olaksanje.

Sto se svega ostalog tice,ja muziku delim iskljucivo na DOBRU i LOSU,ZANIMLJIVU ili DOSADNU bilo kod pravca da je.

Mene licno(muzicki) smaraju priuceni nadobudni DJ foliranti,ali i medju njima se(jaaako retko doduse) nadje neko ko uradi ponesto zanimljivo.

Ali opet nikad ne bih rekao da mrzim neku muziku,mada ima mnogo toga sto prezirem,ali to se uglavnom odnosi na primitivizam,neobrazovanost,bahatost i malogradjanstinu koja izbija iz muzike vecine gorespomenutih turbofolk izvodjaca,putem imbecilnih aranzmana,i jos gorih tekstova.

E sad,ako smo iskreni,ni u drugim zanrovima domace muzicke scene ne cvetaju bas ruze sto se kvaliteta tice,sem par retkih izuzetaka moglo bi se podvesti pod DOOOSADNOOO, ili plagijatorsko,nekad kad cujem gomilu tih stvarcica se upitam u cemu je zadovoljstvo raditi muziku koja "zvuci kao" ili ima melodiju kao neki svetski hit,ali malo pretumbanu itd itd.?

Problem danasnje muzike nije samo u gomili lose,vec i u nestvaranju dobre.

idekius
18-04-2008, 02:22 PM
To!!! A tog ko je mixao Sekin CD... njega posebno treba osuditi za ZLOCHIN PROTIV CHOVECHNOSTI!!! :D

LACKY
18-04-2008, 02:27 PM
E stvarno, treba ga u Hag!

cAAc
18-04-2008, 02:30 PM
Procitah sve...:shock:

Problem ukusa ili neukusa nije samo nas lokalni,vec globalni.

Podjednak broj sisa,guzica domindzosa i neukusa imamo u svakom prosecnom R&B spotu,pa mnogima to ne smeta?

Vise vole Srbi da vide crnu guzu nego domacu Srpsku:D ?

Kad vidim recimo mucenu Mariah Carrie i sta jadna obuce ili neobuce na sebe,shvatim da policija neukusa nije neophodna samo ovde nego svuda,ali to i nije neko olaksanje.

Sto se svega ostalog tice,ja muziku delim iskljucivo na DOBRU i LOSU,ZANIMLJIVU ili DOSADNU bilo kod pravca da je.

Mene licno(muzicki) smaraju priuceni nadobudni DJ foliranti,ali i medju njima se(jaaako retko doduse) nadje neko ko uradi ponesto zanimljivo.

Ali opet nikad ne bih rekao da mrzim neku muziku,mada ima mnogo toga sto prezirem,ali to se uglavnom odnosi na primitivizam,neobrazovanost,bahatost i malogradjanstinu koja izbija iz muzike vecine gorespomenutih turbofolk izvodjaca,putem imbecilnih aranzmana,i jos gorih tekstova.

E sad,ako smo iskreni,ni u drugim zanrovima domace muzicke scene ne cvetaju bas ruze sto se kvaliteta tice,sem par retkih izuzetaka moglo bi se podvesti pod DOOOSADNOOO, ili plagijatorsko,nekad kad cujem gomilu tih stvarcica se upitam u cemu je zadovoljstvo raditi muziku koja "zvuci kao" ili ima melodiju kao neki svetski hit,ali malo pretumbanu itd itd.?

Problem danasnje muzike nije samo u gomili lose,vec i u nestvaranju dobre.

tako je ali i ljudi koji imaju nekog kvaliteta (ne pricam sad o odredjenom muzickom pravcu) su gurnuti sa strane jer ide prvo onaj ko ima da plati ,tako da i nije bas sve u ne stvaranju(ili stvaranju) dobre muzike .Ali ista je stvar i sa svim ostalim ne vezanim za muziku .Nista bez kesha ili tetke i teche ,uticajnog svalera itd .Cela zemlja funkcionishe tako ,ima izuzetaka de su nadareni ljudi nasli svoj put ali i oni se manje vishe izrabljuju tako da ..

diviner
18-04-2008, 02:35 PM
E stvarno, treba ga u Hag!

Iz haga takve pustaju :razz: ! Vi's da su pustili haradinaja !

LACKY
18-04-2008, 02:37 PM
Znaci ima nade i za mene!

cAAc
18-04-2008, 02:39 PM
znaci cela prica lozenja ,gudre ,faca i kurvica na jednu noc,retardiranih tekstova i reklamnih poruka itd ide u prilog nasim politicarima koji se i sami tokom svoje politicke kampanje trude da liche na Seju Kalacha(izvini Sejo tu si zbog crtaca) ,a ne retko josh grdje sa nekim krajnje ne prirodnim pokretima ,izrazima lica itd turbo turbo

idekius
18-04-2008, 02:43 PM
Ja sam cuo da se za Sekinog mixadziju spremaju varijante tipa "Grof Monte Cristo", zbog slabe pouzdanosti Haag-a :D

iatros
18-04-2008, 03:10 PM
Dosadno mi je vise da vrtim sve u krug .... ali hajde jos jednom ( i valjda poslednji put :rolleyes: ) ..... Nisam POMENUO narodnjake ..... iritira me tvoj snishodljiv ton i popovanje o pravdi i ko zna cemu , a u stvari te jede licni kompleks sto imas licno misljenje o narodnjacima kao muzicki inferiornima i onda ga projektujes kroz prenaglasenu odbranu svega sto TI smatras napadom na narodnjake .....

Zezanje sa Vex om je bilo zbog toga sto nije procesljao forum , nego je postavio jedno od 2000 puta postavljenih pitanja , a da nije lenj , nasao bi odgovor i sam ..... a TI si to projektovao kao napad na narodnu muziku ( i kako bi da je Madona u pitanju sve bilo drugacije ) ....pri tome imas ton necijeg oca ..... koji popuje svojoj deci i objasnjava im kako da zive svoj zivot ......

Borac za pravdu ..... tesko :(

Hm...eto vidis, citao sam da si studirao fiziku ali nisam nesto dosad znao da se bavis i psihoanalizom! Stvarno nebih u te licne prepirke nego cu samo reci: NE, nije tako kako si ti sebi to zamislio! Svako popovanje je nenamjerno i slucajno nastalo ako ga uopste postoji.

A tu zezanciju, mozda bi to i povjerovao da nisam vise puta posmatrao te reakcije na pitanja tog tipa. U ostalom nije vazno! A zajabancije dodje kao pravdanje tog reagovanje ne zbog toga sto je to glupo pitanje nego sto ti nemozes nista podnjeti sto ti smatras da nepripada ovom forumu ( u ovom slucaju Raletov set bubnja)! Ma ziv ti bio! Pozdrav!

Max
18-04-2008, 03:37 PM
Hm...eto vidis, citao sam da si studirao fiziku ali nisam nesto dosad znao da se bavis i psihoanalizom! Stvarno ne bih u te licne prepirke nego cu samo reci: NE, nije tako kako si ti sebi to zamislio! Svako popovanje je nenamjerno i slucajno nastalo ako ga uopste postoji.

A tu zezanciju, mozda bi to i povjerovao da nisam vise puta posmatrao te reakcije na pitanja tog tipa. U ostalom nije vazno! A zajabancija dodje kao pravdanje tog reagovanja , ne zbog toga sto je to glupo pitanje nego sto ti ne mozes nista podnjeti sto ti smatras da ne pripada ovom forumu ( u ovom slucaju Raletov set bubnja)! Ma ziv ti bio! Pozdrav!

Ko si sad pa ti ??? :shock:

Pozdrav

Manley
18-04-2008, 03:45 PM
ovo je yumidi zavera ;)

samo cvrsto braco moderatori i VIP clanovi :D

cAAc
18-04-2008, 03:48 PM
e moj Rale ..koje ti fore imash :) :) :) :)

cAAc
18-04-2008, 03:50 PM
stvarno bi mogao da se baci i neki komentar na Raletov revolucionarni set bubnjeva koji je uzburkao javnost Rumskog

LACKY
18-04-2008, 03:59 PM
Nemoj molim te da ovde sad guras Raletov bubanj, to je na onoj temi tamo.
Ovde mogu samo da se pljuju narodnjaci.

idekius
18-04-2008, 04:01 PM
ovo je yumidi zavera ;)

Nije... previse je inteligentna :rotfl::rotfl:

Manley
18-04-2008, 04:08 PM
Nije... previse je inteligentna :rotfl::rotfl:

ma kopirali su foru sa GS-a :D

idekius
18-04-2008, 04:19 PM
Posto smo presusili sa kvlitetnim svadjama i raspravama, savetujem i posete drugih ovakvih tema po netu. Lesho, Lesho... uopste nisi originalan... tvoja neovozemaljska tema postoji na barem 20 foruma...

http://www.google.com/search?q=mrzim+narodnjake&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

Ajd mo tamo, mozda tamo jos traje tucha :)

tom
18-04-2008, 04:20 PM
..... samo neka ne pate od kompleksa nize vrednosti ....

Tako je.Imate trenutno sve:i lovu,i ribe,i opremu(koju ne znate da koristite i uvijek vam sve zvuci seljacki - dugo sam mislio da nije tako jer nikada nisam posteno bio ni poslusao neko od tih sranja a racunao sam da zbog love mora da je dobro uradjeno) i kamione koksa i to vam je malo vec sad zelite i postovanje i da vam svi kazu da je to sto radite dobro i kvalitetno.Da nije malo puno?

Jos gori su mi oni koji se time pocnu baviti i brane prava ugrozenih narodnjaka.Znam vise ljudi koji rade iste narodnjake ali imaju veoma jasan stav prema tome(lova,lova,lova).I meni su oni drugari i svasta moze od njih da se nauci(mada uglavnom biva da ja njima pokazujem trikove).To nije sporno.

Mozda neko ima grizu savjesti sto je oportunista i brani govno u koje se zavio.Svi mi zivimo od para i ako je to jedino bitno ne mora se baviti muzikom.Ima sto nacina(ako zelis da radis) da se posteno zaradi.Mesara.rostilj,piljara,str,kafana,prosvjeta ,cistacica,konobar.

Svako normalan voli sise i kad bi srece bilo na ovim prostorima bi se otvorila jedna od jacih porno-industrija na svijetu sa veoma kvalitetnim castom.Imam utisak da bi to bilo postenije nego zavijeni nemoral koji se kroz turbo-folk protura.Ozbiljan sam kad ovo kazem da ne spominjem da je to sve samo ne narodna muzika i pokradeno je sve,sto govori o kreativnim kapacitetima i moralnom abitusu raznih "biznismena" ovog zanra.

Sve vise klinaca se lozi na narodnjake i furaju to kao da je u pitanju ne znam sta.Kad sam ja bio u osnovnoj,samo dvije sarulje su slusale Draganu Mirkovic a najseljackija muzika je bila Crvena Jabuka!Sto neko rece - u moje doba seljacine su slusale Atomsko Skloniste a narodnu ljudi stariji od 50 godina.Na konzumente takve muzike se gledalo skoro kao na osudjenog pedofila...

Zao mi je,meni nije isti strani r`n`b i domace "Popusinke Karadudlajic".Mante tu pricu...

Nije problem da neko konzumira ili pravi narodnjake.Nemojte samo traziti da vas se nesto posebno postuje i cijeni jer niste i ne mozete biti jednaki sa vecinom normalne muzike.Nastali ste iz najnizih emotivnih potreba ovog jadnog i napacenog naroda oko nas,vi ste rak rana naseg nasljedja koje nikada nije imalo priliku da se potpuno izrazi zbog raznoraznih istorijskih tokova,vasu muziku normalni ljudi dozivljavaju kao fizicki svrab(da ne kazem da smrdi) i nikakve pragmaticne konstrukcije vas ne mogu opravdati.

Zali Boze one opreme koju koristite.Narocito mikrofona.K`o kad kupis zlatnu cetku za WC solju...

lesha
18-04-2008, 04:27 PM
mislim da nema potrebe bilo sta da dodajem, samo da pomenem jednu vrlo vaznu stvar koja vam mozda svima promice, a to je pinKids kanal koga bih ovoh momenta zabranio da mogu. :mad:
nije zeljko glup, navlaci klince od malih nogu. razmislite o tome!

pre samo desetak godina je bilo sramota slusati narodnjake, ljudi su ismevali takve likove. a vidi nas sad.
ogromna vecina ih slusa; elektronska i rock/metal scena nikad losija.
zar se sve svelo samo na narodnjake (pod koje ubrajam i dance produkciju) ?

najvise krivim medije sto su dozvolili da se neukus i kich uvuku medju nas.
otud i moje reagovanje na pripadnike ove muzike na forumu.
kukate kako vas napadamo, a uzeli ste nam posao, prepuni su vas mediji, zatrovali ste nam omladinu, ne mozemo da zivimo od vas!

i jos imate petlje da se zalite. 'ajte molim vas!
postedite me toga.

/edit
evo sad sam procitao tomov post i vidim da isto razmisljamo.

iatros
18-04-2008, 04:33 PM
Da, narodna muzika, dance, tubrofolk glavni razlog za probleme drustva! Glavni razlog zasto nevlada svugdje ljubav i mir - svjetski mir! Zao mi nase djece! Da nije te proklete muzike svi bih zavrsavali fakulteti, ljecili bolesnike, gradili bolnice i svirali jazz...

tom
18-04-2008, 04:35 PM
Da, narodna muzika, dance, tubrofolk glavni razlog za probleme drustva! Glavna razlog zasto nevlada svugdje ljubav i mir - svjetski mir! Zao mi nase djece! Da nije te proklete muzike svi bih zavrsavali fakulteti, ljecili bolesnike, gradili bolnice i svirali jazz...

Da znas da bi sigurno bili blize tome o cemu govoris...

iatros
18-04-2008, 04:37 PM
Da znas da bi sigurno bili blize tome o cemu govoris...

Mislim da predajes previse znacaja i moci muzici - mnogi su velikani muzike dosli na kraju do zakljucka da njihovo djelovanje na polju muzike i nije toliko promjenilo drustvo! Onda pogledaj samo sta je covjecansto naucilo tokom historije! Nije muzika tu da odgaja djecu i brine o socijalnim problemima, edukaciji, nezaposljenosti!

cAAc
18-04-2008, 04:49 PM
Mislim da predajes previse znacaja i moci muzike uopste! Nije muzika tu da odgaja djecu i brine o socijalnim problemima, edukaciji, nezaposljenosti!

turbo folk je jedan od instrumenata ne samo ove nego i drugih vlasti(preko se to drugacije zove i ne mora nizno da bude folk) ,moze se reci i politicki instrument .sto gluplje ,sto manja samosvest ,gomila laznog samopuzdanja ,da se svaki bednik oseca navodno dobro i da peva u to ime sto je golja ,da krivce nalazi u 'bivsim ljubavima' - te bestije su krive za sve ,uzele mi zadnju paru ,zbog njih sam se propio ,te iste bestije da traze opravdanje u tome da su svi muskarci kurvari i njima u inat ja cu biti josh veca ,kakav je to muskarac koji ne moze da joj obezbedi sve ono sto je ona htela kao devojcica ,a ne u ljudima koji su od ovog naroda napravili roblje ,ljudi zavrse fakultet i ne mogu da ga isplate narednih 20 godina ,a ne nesto drugo.ne traze krivce u ljudima koji nasumicno trose ruski ,americki ,jevrejski ,a i nash kesh navodno brinuci o socijalnoj politici dok u stvari gledaju pod ciju ce chizmu da nas podmentnu ,a onda lagano sa svim tim keshom putovanje u neku od navedenih zemalja

cAAc
18-04-2008, 04:51 PM
Mir u svetu.. LOLCHINA mir na Balkanu ..josh veca LOLA

kVu
18-04-2008, 05:55 PM
Ja sam cuo da se za Sekinog mixadziju spremaju varijante tipa "Grof Monte Cristo", zbog slabe pouzdanosti Haag-a :D

ma snimatelj je kriv za sve!

STUDIOTON
18-04-2008, 06:09 PM
Ko si sad pa ti ??? :shock:

Pozdrav

:rotfl:

DaBear
18-04-2008, 07:01 PM
Mislim da se mnogouzbudjujete zbog svega!!

Svi koji su u muzici obracaju mnooogo vise paznje na muziku u misle da se mnogo toga vrti oko muzike ! Pogresno!! Sitno je sve to....

Ja sam se malo iskljucio u zadnjih godinu i po...ne kupujem vise regulano CD's svakog Ponedeljka (kad izdju novi), ne pratim clubsku scenu i sta rade stotine remiksera itd...

I, malte ne mi uopste i ne dostaje !!

A sva sranja oko mene - politika , nemastina, besparica, alkoholicari itd su i dalje tu! I na njih i sve to drugo, muzika ne utice ni malo ! Uopste!

Pa nije valjda da sva deca zive ispred Pink televizora ? Netacno...
Ima ih i koji nemaju TV ili neslusaju radio uopste...pogotovu po selima i manjim mestima !
Kad necemu posvetis malo vise paznje - odmah pocinjes da primecujes da ne valja i sta ne valja...

Muzika je samo jedan promil od svih losih stvari koje nas okruzuju....

HeatMan
18-04-2008, 07:01 PM
ovaj.. hmm.. nadam se da ste spustili loptu, poshto je za par dana ova tema preletela na 12tu stranu..

moram da se slozim sa masterom u par tachaka.. pre svega, to shto ne trpi nepravdu.. isto je i ovde, ALI iz drugog razloga.. jbg, svi pljujete po folku i niko ga ne voli (pa kao i ja) ali isto tako jedva chekam da mi uleti novi folk bend samo da bih zaradio kintu.. tu lezi kinta, i to je to.. nije do pevacha i tih muzichara.. nego je do NAS i do PUBLIKE.. jbg, neko trazi uradi mi folk matru, i sednesh za klavijaturu, puknesh turcizam lestvicu iz C (skoro svaka jebena pesma) i zavrshish matricu za 3 minuta.. pa sto puta sam i ja to uradio.. to je najlakshe.. u sv sl, ne moze jedinka pljuvati neshto od chega zavisi cela domaca muzichka industrija.. da nema mainstreama, ne bi bilo ni valjanog undergrounda.. koji god zanr ushao u mainstream, vremenom bi se pokvario.. i to ja mislim da bi svi trebalo da znaju..

to shto ta muzika kvari decu? pa kvari, jebi ga.. i ja sam protiv "gace na podu, k*ta u vodu, s' tobom sam bio sinoc pijan" (ili kako god).. jeste, losha poruka za mlade narashtaje.. eto ja sam pre otprilike godinu dana prestao da idem na splavove.. ishao sam tamo, najiskrenije, zato shto su ribe najlakshe.. a da li su najlepshe? not. da li su inteligentne? boze svashta.. prosto je: vi brinite o svojoj deci.. chim se neko oshisha na zemunku, utegne u majcu, tiganjem po glavi i vezujte ga za radijator..

veoma su proste stvari... ja poshtujem mastera zato shto je iskren.. poshtujem i maxa iz istog razloga.. ali mi izgleda da ni jedan ni drugi ne vide poentu.. "hocesh dobru muziku? sushtinu muzike? morash dublje da kopash.."

eto, ajmo ako cemo na taj nachin da prichamo, MRZIM CELU SVETSKU POP SCENU.. pochevshi od maroon 5, preko 50 centa, akona i t-paina, do britney, madone, i cele jbne takozvane "rnb" scene..

ALI jednostavno, ne mogu ih mrzeti.. ne volim ih.. promenim pesmu, promenim stanicu, pa chak i klub izmenim sa klonjom kad krene neko od gorenavedenih.. ne volim ni cholica, ni proeskog (i kako sad svi zaradjuju na njemu).. ne lezi mi.. ali ne mogu reci da ih mrzim.. mogu reci da mi chola, kad ga vidim, izgleda kao da smrdi.. i to je to.. mogu reci takodje da sam video menadzerku ili shta li je vec od marovica kako shmrche i zvalavi se sa drugom ribom.. da li je mrzim? boli me dupe, BRE! njen izbor.. i ima toliko riba i likova koji nisu iz tog sveta koji rade isto to..

tako da, ostavite mrznju po strani.. ostavite mrznju za ljude sa 2 grama mozga, i koji ne mogu nishta drugo da urade u zivotu.. FOLKERI mrze, alternativci se trude i drze.. i zaradjuju na prodaji vune od gorepomenutih ovaca..

ajd uzdravlje.. i spustite ljudi loptu.. nema potrebe da se ovakve rasprave vode uopshte..

Arthur
18-04-2008, 08:10 PM
ja mislim da je tema divna, i apsolutno je demokratsko pravo svakog clana foruma da otvori svoju temu gde ce izneti svoje misljenje o nekom opstom pitanju, a ne o tome dal je lepi Idekius ruzan, il ja previse mrsav za svoju visinu! ;) Kome se ne svidja, nek je zaobilazi. Ko ovakve price dozivljava licno, nek' se tera u vraziju mater, jer je skroz masio poentu. Jel ovde mozda obitava Otac TurboFolka licno, pa da njega branimo il napadamo? Svi mi radimo neki posao koji manje ili vise cenimo ili mrzimo, i drzimo se zdravog balansa.
Lesho, moje iskreno divljenje za temeljitost i otvorenost. I ja mislim da je TF rak rana ovog drustva, ovekovecen u liku i delu "ime-da-joj-se-ne-spominje", na srecu, vec polako izopstenu iz glavnog medijskog pink toka. Nepodnosljive su mi emocije izazvane stanjima u kojim se slusa TF, niti poruke koje ona, dozvoljajavajuci taj nivo nakaznosti tekstova i kulturoloskog modela, salje. Gacice, brushalteri,gromovi i slicni pompezni pojmovi, su uvreda za svaciji inteleket. Madonini, 50centovi i Maroon 5 textovi ipak nisu, iako nisu jednako uzviseni kao Bob Dylan ili sta ti ja znam ko (moji favoriti su Yorke,Corgan,Bowie).
ODgovornost lezi na vlasti koja svojim sredstvima ima moc da utice na kulturolosko stanje svesti nacije kojom vlada, ali joj to, ocigledno ne ide na ruku. Jer lakse je vladati torom nego fakultetom. Zabraniti, sanckionisati, i extra se potruditi da medijski prostor bude popunjen kvalitetnijim i izazovnijim sadrzajima.

Arthur
18-04-2008, 08:11 PM
e da, i slazem sa da su za propast domace rokenrol scene najvise krivi sami bendovi, i poneki izdavac i muzicki urednik/vlasnik lokalne televizije

Reinhardt
18-04-2008, 08:40 PM
e da, i slazem sa da su za propast domace rokenrol scene najvise krivi sami bendovi, i poneki izdavac i muzicki urednik/vlasnik lokalne televizije

a zar nemamo i mi (producenti,ton majstori, vlasnici studija..)
odgovornost u ovoj priči?

po meni mo?da i najveću

Arthur
18-04-2008, 08:52 PM
ja znam gomilu ljudi koji su skoro pa besplatno radili pola svog radnog veka a sve verujuci u uspeh bas tog benda i bas tog albuma, al tu su posle zasrali neki drugi. Opet znam gomilu trecih, koji i dalje tako rade, ali ne mogu oni da nauce momke sta znaci imati bend, probe, pisati pesme posveceno, vezbati, za pocetak, stimovati gitare i namestati farbe na pojacalima. Nema uzora, ranije su se sekle vene na ovog ili onog, na njegove frazirunge, riffove, ili refrene. Sad su svi gistro jednaki i znaju oni to i bolje, i koj mu je kurac da ovako peva i slicne. A ti kad im posle deset godina postojanja benda kazes da im pevac konstantno falsira, oni kazu da je svo vreme ritam gitarista bio veci problem.. i tako dalje..

Arthur
18-04-2008, 08:55 PM
zna se kako se pravi hit - dobra pesma, zarazan refren, nesto catchy, ali obavezno dnevne top liste ,rotacija na sat vremena na radiju, spotovi na svim stanicama, redovno i posveceno emitovanje. Tako narodnjaci rade i dan danas, ima hiljadu radio stanica, i svi ih vrte ,po trafikama, prevozu, kolima i kaficima. A ostali imaju (bolje i da nemaju) 202ku i pola sata nedeljno maximum na b92.

Ma ja sam odustao od ubedjivanja, radicu samo sa ljudima koje volim i cenim, iz potpunog licnog zadovoljstva, bez obzira na druge faktore. I to za dzabe.

korenjak
18-04-2008, 09:06 PM
Rokeri su krivi jer se raspadnu od svacega pre nego sto ishta urade...

A narodnjaci?

Pa cini mi se kad bi ukinuli narodnjake da bi se pola naroda poklalo medjusobno, jer im to dodje ventil od drugih sranja......politike pre svega...

Mehanizam je slozen, ili i ne tako slozen, ali svakako smisljen i radi dobro....
sve propade, a niko ne primeti...

Sto bi reko mog druga deda:
"Izgibosmo borbu ne vidosmo''

Lesho ne brini se

Ja cu se izboriti za dark wave scenu:rolleyes:

cAAc
18-04-2008, 10:42 PM
nastojeci odbacujem ,nema alternative

cAAc
18-04-2008, 11:05 PM
nesto sam razmisljao ,inace nisam bio u fazonu mrznje jer me nije ni interesovalo ,sad hocu da me nerviraju neke stvari ,hocu da malo vishe nerviram i samog sebe .A ako je kesh toliko bitan i ako ste mladi i zgodni ebanjem baba bi uzeli mnogo vishe nego radeci TF koji ce da pustaju komsije i familija na slavi (vidi moj mali ima hit) ,ko zna mozda i stan itd,a mozda se smuva i Kaja ili Slavica Chukteras .Ranije sam bio u fazonu kao bilo bi kstra da nam je sva zika kvalitetna ,i taj Tfolk(da promeni oblik) i josh gomila stvari koje ne volim..jok vishe ..cak sta vishe pomisljam da samoj muzici nema nishta gore od 'tezgarenja' i poslica koji ti se ne svidjaju ,a ima kesha(ne samo u muzici).Uopste koji je to kesh ,da li je vredan ..

cAAc
18-04-2008, 11:14 PM
neki od bivshih rokera su sad jedni od najjacih pokretaca gluposti ,neukusa i prljavih lazina ,covek koji je pevao 'ne veruj u idole' danas od mnogih 'politicara' pravi iste i to na izuzetno uvredljiv nacin za svakog normalnog coveka .nekad ni sami ne verujete sta gledate ili slusate ,pocrvenim ,blam me itd :confused: :confused: :confused:kakva ironija i poruka svima ..

OFF
18-04-2008, 11:43 PM
Meni se mnnooogo svidja ona meleskinja iz Pussycat Dolls

fosnex
19-04-2008, 12:47 AM
Pa dobro neslusamo svi kvalitetnu muziku kao ti.

sto brate,sto fali karleusi i amadeus bendu da nije van halen bolji mozda od amadeus benda? Ne razumijem?

66musicman
19-04-2008, 01:47 AM
Volim izvornu narodnu muziku ! ! !

cAAc
19-04-2008, 02:19 AM
mrzim izvornu narodnu ,mrzim jazz sa etno motivima ,mrzim kalifornia pank gluposti ,mrzim brit pop ,mrzim belo dugme i zabranjeno pusenje ,mrzim elektro preko koga se stenje (vishe volim robote).... ,mrzim gomilu svojih stvari,mrzim se jer me sve mrzi, mrzim sto mrzim ..

66musicman
19-04-2008, 02:37 AM
Probaj da zamrzish josh vishe to shto mrzish, jer ako ne zamrzish josh vishe to shto najvishe mrzish, pitacesh se zashto ne mozesh josh vishe da zamrzish to shto najvishe mrzish.

ZlaSarma
19-04-2008, 03:02 AM
Narodnjaci su preuzeli stvar,
znaju sistem i stvaraju dar-mar.
Rasturaju po pitanju tiraza,
sve veca je blamaza
biti neko od nas.

Narodnjaci su ukrali moj bend,
narodnjaci su federalni trend
a mi smo gurnuti u ilegalu,
na kom tajnom kanalu
naci bazu i spas?

O narodnjaci,
sve vam je u saci
al' zasto da se baci?
Ma ostavite nesto i za nas.
Narodnjaci, braco i zemljaci,
budite ortaci pa smanjite taj gas!

Narodnjaci na kljucnim mestima.
Narodnjaci u glavnim vestima.
Na dzinovskim plakatima u boji,
kud koji mili moji,
da vam ne cujem glas.

Narodnjaci sa nasim curama.
Narodnjaci u svim strukturama.
Od udruzenog rada pa do sporta,
narodnjak ante portas,
njihov dolazi cas!

O narodnjaci...

Nemaju njive te perspektive,
armiran beton zove nas sad.
A snovi lebde izmedju
negde na relaciji selo-grad.
Nastupa era amatera,
iz svoje koze moze se sad.
Rapidno stasa hibridna klasa
na pola puta selo - grad.

Da dodam da je ovo pesma Djordja Balasevica,posto na forumu ima ljudi razlicitih muzickih afiniteta i razlicite starosti .Mozda neko ne zna ko je autor .

idekius
19-04-2008, 03:50 AM
Dobro prijatelji? Hoce li ovde neko ozbiljno da se napushuje, il' da zakljuchavamo? :D

cAAc
19-04-2008, 06:08 AM
Probaj da zamrzish josh vishe to shto mrzish, jer ako ne zamrzish josh vishe to shto najvishe mrzish, pitacesh se zashto ne mozesh josh vishe da zamrzish to shto najvishe mrzish.

mrzi me da bash toliko mrzim

HeatMan
19-04-2008, 09:02 AM
a jel te mrzi shto te mrzi da bash toliko mrzish to shto mrzish sve ono shto mrzish, adekvatno transparentno reciprocitet mrzish?

:?

nisam spavao uopshte..

LACKY
19-04-2008, 01:57 PM
sto brate,sto fali karleusi i amadeus bendu da nije van halen bolji mozda od amadeus benda? Ne razumijem?
Nisam rekao da je Van Halen bolji od Amadeusa, ali zato Veliki Prezir jeste.

master29
19-04-2008, 02:05 PM

Zato sto prave"Brazde"ili?

LACKY
19-04-2008, 02:06 PM
O pa de si stari druze gde nestade ceo dan?

sRce
19-04-2008, 02:29 PM
Boban Zdravkovic za predsednika !!

:ass: :lick: :ass:

Manley
19-04-2008, 02:31 PM
sejo kalac, ipak je uljudniji kao pojava i kulturnije izgleda ;)

sRce
19-04-2008, 02:34 PM
neznas ti kakvu jaknu ima Bobanche... :da:

master29
19-04-2008, 02:37 PM
O pa de si stari druze gde nestade ceo dan?

Jebi ga Radio Seju Kalaca dva dana,pa nisam mogao da diskutujem,vidim da postaje dosadno.
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Manley
19-04-2008, 02:44 PM
Jebi ga Radio Seju Kalaca dva dana,pa nisam mogao da diskutujem,

znaci tvoj moral nema dno?

master29
19-04-2008, 02:45 PM
znaci tvoj moral nema dno?

Sala,Manley SALA

Imas na linku "da cujemo"sta sam radio dva dana pa ako to povezes sa Sejom:banghead:

Manley
19-04-2008, 02:49 PM
Sala,Manley SALA

Imas na linku "da cujemo"sta sam radio dva dana pa ako to povezes sa Sejom:banghead:

ma znam, zezam se i ja nego sada vidim da mi je falio smajli, jbga izvini ;)

tom
19-04-2008, 03:13 PM

Van Halen je naravno bolji.

Amadeus Band je nesto najsmrdljivije sto postoji i nemoj sada one price momci dobro sviraju bla,bla.Sviraju dobro pa sta al ima i boljih i manjih seljacina...

master29
19-04-2008, 03:15 PM

Amadeus Band je nesto najsmrdljivije sto postoji i nemoj sada one price momci dobro sviraju bla,bla.Sviraju dobro pa sta al ima i boljih i manjih seljacina...

Tamo pravis Jv boje sa portamentom a ovde ti nevalja Amadeus Band?:D

tom
19-04-2008, 03:16 PM
Tamo pravis Jv boje sa portamentom a ovde ti nevalja Amadeus Band?:D

Poznajem materiju iako se grozim iste...:grin:

master29
19-04-2008, 03:18 PM
Poznajem materiju iako se grozim iste...:grin:

Teoriski ili u praksi?

idekius
19-04-2008, 03:18 PM
Ne dirajte Amadeus! Oni su metalci-rockeri... tj. barem oni tako kazu! :)

tom
19-04-2008, 03:19 PM
Teoriski ili u praksi?

Vise teorijski...

master29
19-04-2008, 03:20 PM
Vise teorijski...

Cim pravis Louis boje,nije to samo teorija.:D

Danny Lou
19-04-2008, 03:41 PM
utisalo se... pobjednika naravno nema ali ce ga nadam se uskoro biti jer ovakvo ruinirano stanje mora da prodje... trebaju nam svjeze ideje, svjeze misli, svjeza ludjacka muzika da malo prodrma ovaj nas usrani balkanski tor!!! :mad:
ne moze dublje, mislim da ne moze... ili se varam... mislim indira+rammstein, ima li gore od toga??? mozda na also sprach Zaratustra neka neartikulisana Sekina improvizacija na izdisaju???

idekius
19-04-2008, 03:48 PM
Jel moze samo jedna molba? Da diskusije "armonika vs. gibson" i sl. ostanu u ovom topicu i da se ne shire po celom forumu?
Pocecu da brisem, pa ce opet posle da bude "Moderatori su diktatorski smradovi", ali pogledajte sami na sta ono lici.

sRce
19-04-2008, 03:54 PM
Cim pravis Louis boje,nije to samo teorija.:D

Da su svi narodnjaci ko Louis... ne bi bilo toliko lose... :da:

Arthur
19-04-2008, 04:51 PM
pa moderatori jesu diktatorski smradovi ;) pogledaj mi avatar bre!

fosnex
19-04-2008, 05:21 PM

PREZIR GLJIVA:D

fosnex
19-04-2008, 05:24 PM
Ne dirajte Amadeus! Oni su metalci-rockeri... tj. barem oni tako kazu! :)

To ti kazem,to je za postovati:D

fosnex
19-04-2008, 05:26 PM

oprosti druze al meni miliji amadeus bend!

cAAc
19-04-2008, 05:29 PM
mozda ali su za OK Bend mala deca

LACKY
19-04-2008, 05:33 PM
To sto ti slusas je cisto smece.

cAAc
19-04-2008, 05:37 PM
:scared:
To sto ti slusas je cisto smece.
e da ,interesuje me koji je bio prvi bend sa istoimenim nazivom u nastavku ?

LACKY
19-04-2008, 05:43 PM
Ufff, ovo se odnosilo na ovog strucnjaka iznad tebe, Amadeus i Karleusa.

cAAc
19-04-2008, 06:06 PM
Nesto sam razmisljao(bio sam dokon) koliko dnevno nase TF zvezde izmame semena nashim tinejdzerima ,recimo u proseku da se svako samozadovolji dva puta gledajuci iste na TVu ili listajuci neki casopis i da ih recimo ima 100000 na podrucju bivse YU koji to rade ???

fosnex
19-04-2008, 06:07 PM

Ma brate sto se ti primas meni je karleusa najvece smece u muzici ikad znaci njoj je dzaba da je radi timberland sa sve neptunsima i quinsiem na celu,nema jos tih sprava jos nisu izmisljeni ti "spectral sinanajzeri" koji se upale i rijese problem te vrste:wink: ,stvarno ste prsli,sala u pitanju bolan naravno da je to ogavno:DVjerovatno se na yu midi prica sad o norlmanloj muzici a ovdje se prenio duh turbo folka da zarazi ovoj forum:rotfl: variola vera:D

LACKY
19-04-2008, 06:14 PM
Malopre hvalis a sad kudis, sumnjiv si mi.

fosnex
19-04-2008, 06:33 PM

Malopre hvalis a sad kudis, sumnjiv si mi.

Bond James Bond!!!:D Kazem ti druze nema tog sinanajzera jos u proizvodnji,ali se nadam da ce se uskoro napravit neki "turbo folk eliminator" da kad udjes u taxi a taxista ti odvrne karleusu i njen psihodelik urban folk na neke pioneer zvucnike sa wooferom pozadi da tad popijes TBE i bude ti bolje,mada sacekat cemo malo na to..:)

idekius
19-04-2008, 06:35 PM
Ma brate sto se ti primas meni je karleusa najvece smece

Ti neznas da dovodis ovakvim postovima u pitanje vlastiti zivot!

BEOGRAD - U automobilu "audi A8", na uključenju za autoput Zagreb - Beograd, u četvrtak oko 18.40 sati izre?etani su Joca Rockerović (23), zvani Čivija i Pera Mlatiglavic (25) iz Lenonove ulice.

Na njih su iz automatskog oru?ja "kala?njikov" pucala dva nepoznata napadača iz vozila "Pontiac Firebird", bez registarskih tablica, koji se kretao paralelno sa ?rtvama.
Ubice su posle zločina pobegle autoputem ka centru Beograda.

Rockerović i Mlatiglavic u četvrtak su se vraćali iz Subotice, gde su prisustvovali sahrani zajedničkog prijatelja Petra Fenderovaća Trzalice (41), koji je u ponedeljak ubijen u Glen Hugesovoj ulici u Beogradu.

Kretali su se novim novosadskim autoputem, da bi potom skrenuli ka petlji kako bi se uključili na autoput Zagreb - Beograd.
Dok su na uključenju skretali udesno ispred njih je vozilo crvene boje, "Yugo 45 Predator", najverovatnije sa ubičinim saučesnicima, polako kočilo. I Rokerović je usporio sivo-metalik "audi A8". U tom trenutku s leve strane im je pri?ao "Pontiac Firebird" sa napadačima. U paralelnoj vo?nji iz ubičinog vozila odjeknuli su rafali.

Istrga je u toku, a iz nezvaničnih izvora, bliskim MUP-u, saznajemo da je razlog ubistva najverovatnije vredjanje Karleuse na forumu Rumski.

ZlaSarma
19-04-2008, 06:48 PM
Ja zivim u mestu koje ima stanovnika koliko jedan kvart u Beogradu i 3 radio-stanice koje 24 sata pustaju narodnjake.Posto sam jedini lik koji ne slusa narodDrdnjake vec gitarsku muziku (rock,blues,metal) ceo zivot imam problem sa sredinom.
Narkoman,cupavac,peder,sektas,pijanica .Od sveg navedenog tacan odgovor pijanica :grin:A onda me ljube u guzicu kad treba da im instaliram windows ili narezem neki film.
Zato sebi dajem za pravo da kazem "Mrzim narodnjake".Muziku necu da mrzim.Nije ona,jadnica,kriva sto je prave debili i konzumiraju debili pa je ispala takva kakva je trenutno.Ona ce nastaviti sa evolucijom i mozda jednog dana bude i kvalitetna.
Ali debili ce ostati debili.Mozda ce tada unakazavati rock.

I jos par kratkih crtica:
Doktor za rock n' roll pravi najvece narodnjacke hitove.
Bora Djordjevic pise za narodnjake.Verovatno jos gomila "mojih" daje dupe za pare "onima" ali ja nisam upoznat sa tim.

Na pitanje nekog lika sa kojim sam usao u raspravu o kvalitetu i smislu postojanja narodne muzike :,,Sta ti imas protiv Sabana?" odgovorih mu :,,MISOMOR !! "

Bez ikakve pomisli ,zelje i namere da vredjam druge nacije i rase.
Mnogi iz mog kraja mi kenjaju u fazonu to je bre nasa muzika.Kakav si ti Srbin kad ne postujes svoje poreklo ,tradiciju,muziku.......
A sa radija idu Semsa,Sinan,Jasar,Halid,Kemo,Fahreta Jahic :rotfl::rotfl::rotfl:

Ostaju pravi narodnjaci koje postujem ali njihovu muziku nemam u kolekciji jer ipak volim da slusam nesto drugo :pokojni Stanisa(poznavao sam ga i par puta razgovarao sa njim),Cune,pokojni Toma Zdravkovic.Ibro Dirka iz pesme Zabranjenog Pusenja:)

Najtuzniji deo cele price je da sama muzika u 30% narodnjaka i nije toliko losa.Mislim da je potrebna veca virtuoznost za izvodjenje kompozicije na harmonici nego iste na gitari.Odvratni su tekstovi :gaah:

Zainteresovali ste me i nasao sam onaj post sa famoznim bubnjem.U pravu su ljudi koji su zezali onog klavijaturistubnezazlenogtezgarosa.Videh i da mu je vecina ljudi kroz zezanje napomenula da takve teme postoje na forumu.Par njih mu je i dalo savete u vezi boje za bubanj.Vecina mu je pozelela dobrodoslicu na forum.To sto je on bio nadmen je njegov problem.
Dosao tezgaros da pokupoi znanje od likova koji ga sticu godinama i ode da svira .Narodnjaci su postali bahati preko svake mere .

Poznajem i Raleta pomenutog u onom postu.Iz vremena kad je tezgario po kaficima u mom kraju.Pre 15 godina.Vidim da je ostao tezgaros.:grin:Samo sad vise zaradjuje.

fosnex
19-04-2008, 06:48 PM

BEOGRAD - U automobilu "audi A8", na uključenju za autoput Zagreb - Beograd, kod fabrike "Grmeč" u četvrtak oko 18.40 sati izre?etani su Joca Rockerović (23), zvani Čivija i Pera Mlatiglavic (25) iz Lenonove ulice.

Na njih su iz automatskog oru?ja "kala?njikov" pucala dva nepoznata napadača iz vozila "Pontiac Firebird", bez registarskih tablica, koji se kretao paralelno sa ?rtvama.

Rockerović i Mlatiglavic u četvrtak su se vraćali iz Subotice, gde su prisustvovali sahrani zajedničkog prijatelja Petra Fenderovaća Trzalice (41), koji je u ponedeljak ubijen u Glen Hugesovoj ulici u Beogradu.

Kretali su se novim novosadskim autoputem, da bi potom skrenuli ka petlji kako bi se uključili na autoput Zagreb - Beograd.
Dok su na uključenju skretali udesno ispred njih je vozilo crvene boje, "Yugo 45 Predator", najverovatnije sa ubičinim saučesnicima, polako kočilo. I Rokerović je usporio sivo-metalik "audi A8". U tom trenutku s leve strane im je pri?ao "Pontiac Firebird" sa napadačima. U paralelnoj vo?nji iz ubičinog vozila odjeknuli su rafali. Ispaljeni meci, kalibra 7,62 mm, precizno su pogađali ?rtve u vrat i glavu.

Istrga je u toku, a iz nezvaničnih izvora, bliskim MUP-u, saznajemo da je razlog ubistva najverovatnije vredjanje Karleuse na forumu Rumski.

Aaaaaaa,mozda bolje da se izvinem ondakh,ona je sigurno divna osoba,ne sumnjam... Samo je neko zajebo pa joj je reko da treba da pjeva i da je spectral sinanajzer vec izmisljen,ali evo evo n.a.s.a,vinca,fdu i kgb rade na tome:D

Max
19-04-2008, 06:56 PM
Mala digresija ..... ali sam umro do smeha :D

Moj vrlo obrazovan drugar izrazava svoje odusevljenje predstojecim POLICE koncertom na uscu ..... i salje sledecu poruku .....

Svratio ja na The Police myspace i tamo u popisu stoji:

jun 24.

2008 8P - USCE- Belgrade

E, sad verujem!

Ja cu biti onaj koji ce izbeci obezbedjenje, pijan ko guzica, i skinutih gaca dok vodim ljubav sa pojacalom, uzvikivati:

"CECO RAZNATOVIC, MRSH U KOLIBRE!"

cAAc
19-04-2008, 07:04 PM

BEOGRAD - U automobilu "audi A8", na uključenju za autoput Zagreb - Beograd, kod fabrike "Grmeč" u četvrtak oko 18.40 sati izre?etani su Joca Rockerović (23), zvani Čivija i Pera Mlatiglavic (25) iz Lenonove ulice.

Dok su na uključenju skretali udesno ispred njih je vozilo crvene boje, "Yugo 45 Predator", najverovatnije sa ubičinim saučesnicima, polako kočilo. I Rokerović je usporio sivo-metalik "audi A8". U tom trenutku s leve strane im je pri?ao "Pontiac Firebird" sa napadačima. U paralelnoj vo?nji iz ubičinog vozila odjeknuli su rafali. Ispaljeni meci, kalibra 7,62 mm, precizno su pogađali ?rtve u vrat i glavu.

:rotfl: :rotfl: ,zamisli mozda bi moje stvari postale hitovi (i ta varijanta tesko da bi me proslavila)

idekius
19-04-2008, 07:08 PM
:rotfl: :rotfl: ,zamisli mozda bi moje stvari postale hitovi (i ta varijanta tesko da bi me proslavila)

Ima mnogo nachina da ti pesme postnu hitovi na takav nachin. Recimo, mogu ti predloziti da spamujes u oglasima :twisted:

ZlaSarma
19-04-2008, 07:17 PM
"CECO RAZNATOVIC, MRSH U KOLIBRE!"

Zar za "Kolibre" ne postoji audicija i ne vrse selekciju obrazovani muzicari?

cAAc
19-04-2008, 07:18 PM
Ima mnogo nachina da ti pesme postnu hitovi na takav nachin. Recimo, mogu ti predloziti da spamujes u oglasima :twisted:

hahaha ,kstra ,mozak mi uopste ne radi :) :) :)

cAAc
19-04-2008, 07:26 PM
e ljudi sta smarate Cecu ,sad sam ozbiljan ,pevala je toliko koncerata i nije falshirala (pred kraj se malo zadishe al' to mi ne smeta ni malo) ,tekstovi su joj za klasu bolji od ostalih ,a i prva je koja je promenila ritam i izbacila armoniku

e da ,mrzim i dalmatinske pisme o vinu i frishkoj ribi

idekius
19-04-2008, 07:36 PM

eto... bas hoces da se proslavis. Sad rizikujes da se na tebe puca iz jahte "Pulsar" sa Korchule :D

cAAc
19-04-2008, 07:43 PM
hteo da editujem ..

cAAc
19-04-2008, 07:44 PM
ma ako izvadim svoju niklovanu Lunu sa ne kovencionalnim punjenjem bice svasta ..

Manley
19-04-2008, 08:47 PM
VRHHHHHHHHHH :rotfl: :rotfl: :rotfl:

BEOGRAD - U automobilu "audi A8", na uključenju za autoput Zagreb - Beograd, u četvrtak oko 18.40 sati izre?etani su Joca Rockerović (23), zvani Čivija i Pera Mlatiglavic (25) iz Lenonove ulice.

Dok su na uključenju skretali udesno ispred njih je vozilo crvene boje, "Yugo 45 Predator", najverovatnije sa ubičinim saučesnicima, polako kočilo. I Rokerović je usporio sivo-metalik "audi A8". U tom trenutku s leve strane im je pri?ao "Pontiac Firebird" sa napadačima. U paralelnoj vo?nji iz ubičinog vozila odjeknuli su rafali.

lesha
19-04-2008, 08:53 PM
sad ce i misteriozni napadac da se javi :rotfl: :rotfl: :rotfl:

balthazaar
19-04-2008, 09:38 PM
Leševiću kriminalče....šta radi Lešević... :)

Ne daj se stari! Razumijem te skroz, al možda malo pretjeruješ...

tom
19-04-2008, 09:47 PM

To je samo tvoj problem, (ako si ozbiljan)

Doktor za rock n' roll pravi najvece narodnjacke hitove.

Ako mislis(a mislis) na Milica kamo srece da su narodnjaci ostali takve kvalitete(stara Hanka i tako to).Niko se ne bi bunio.

fosnex
19-04-2008, 10:20 PM
[quote=tom;200634]To je samo tvoj problem, (ako si ozbiljan)

naravno da je samo moj problem nikako nisam mislio da shirim vise tu vrstu problematike:D

HeatMan
19-04-2008, 11:32 PM
e ljudi sta smarate Cecu ,sad sam ozbiljan ,pevala je toliko koncerata i nije falshirala (pred kraj se malo zadishe al' to mi ne smeta ni malo) ,tekstovi su joj za klasu bolji od ostalih ,a i prva je koja je promenila ritam i izbacila armoniku

moje suze padaju na gore? ma, ajte molim te.. :? i shto uopshte u toj vrsti muzike prichamo o izvodjachima? pesmu je uradio tim ljudi, a pevachi su samo pozajmili glas i telo.. khm i pare.. :)

i toe to..

fosnex
20-04-2008, 12:13 AM
moje suze padaju na gore? ma, ajte molim te.. :? i shto uopshte u toj vrsti muzike prichamo o izvodjachima? pesmu je uradio tim ljudi, a pevachi su samo pozajmili glas i telo.. khm i pare.. :)

i toe to..

moz mislit kad sjedne na klozetcku solju gdje to pada!!!?:rotfl:

HeatMan
20-04-2008, 12:26 AM
mozda levitira? strange is the way of the force..

:?

master29
20-04-2008, 12:32 AM
U pravu si ima mnogo gluposti i gramatickih gresaka navescu neke primere:

Ceca:A moje srce je pile,pokislo zuto i malo(Cist pleonazam)cim je pile logicno je da je malo.

Zlata:Ti imas cerku ona je zensko(Opet gramaticka greska)Logicno je da je zensko.I tako milion primera.................Ali zasto je to tako?

Mislim da vise ne postoje Recezenti ni u jednoj izdavackoj kuci,sto je van svake normale.Drugo interpretatori narodne muzike se nesto puno ne pitaju.
Tu su tekstopisci,aranzeri,kompozitori i svi se vise pitaju od pevaca,verujte mi na rec.Uglavnom su producenti likovi koji rade aranzmane,nema logike al je tako.Apsurdno je koliko gresaka se napravi u toku rada.

Ali ima toga i u drugim zanrovima,djubre je djubre u svakoj kanti isto smrdi.

cAAc
20-04-2008, 02:48 AM
piletom zena moze nazvati i konja od dva metra tako da je kul ta Cecina

aha ok to je isto ko kad bi otpevala A moje srce je pile,pokislo pile ili pile,pokislo zuto i malo ,sta je tu sad strasno

cAAc
20-04-2008, 02:50 AM
i ne izvlacite iz konteksta

idekius
20-04-2008, 02:51 AM
He, he... mozete vi narodnjaci da se lozite i da pokusavate do mile Lajkovackom prugooom... ovaj.. greska, povuklo me... htedoh da kazem do mile volje, ali niko nema sanse da uradi ono sto je uradio Bidza iz Svilajnca, bivsi funkcioner SPS-a, Milosevicev saradnik i gradonacelnik Svilajnca.
Niko vise nikad nece moci da napravi pesmu koja ce vise da "pogodi" onog techu na svadbi, posle pet prepechenica:

"U Srbiji varos velika..ka...ka
kranj nje teche reka Morava..va..va..
.......
.......
Opppaaaaa.....
Uz Moravu vetar duva,
stari ribar tajnu chuva...
(samo za kuma i drustvo u cosku..ku...ku)"

:da:

Kakav lik! A kruzi i neka urbana legenda da je na svadbi svoje cerke bi prozvan od kolege politichara da otpeva nesto, a kad je izasao, usledili su neki ogromni bakshishi, pa se muzika obradovala... ali, Bidza nije to podelio sa njima :rotfl:

E, ako je ta pricha istinita, tek onda je stvarno mega lik :D

Hmmm.... reklo bi se da je Bidzina pesma i savrsen primer za ozbiljnu i nadasve iscrpnu analizu fenomena ko ce maznuti tezgu, zutokljunac, ili ozbiljan techa... preslusajmo fajlove...

Da se zakljuciti da se zutokljunac puno trudi, da je sigurno mladji i reklo bi se lepsi, ali to je tako samo na prvi pogled. Glasic mu je kao da ce da se rasplache, a srca sisatih tetki na svadbama vole prave muskarchine i tu nema zezanje! Kad tetka smaze sarmu, hoce pravo musko i kraj priche! Zutokljunac je napravio i los izbor organiste i poveo nekog nalik sebi i obojica se vade na efekt! Nema tu ni stabilnog glasa, a jos manje smekerskog trilera! Sve je to na staklenim nogama!

Obratimo sad paznju na fajl iskusnog teche! Bolje peva, u pojedinim trenucima zna i da mangupski provuche kroz nos i da ponekim poklikom zatrese kako srca sisatih tetki, isto tako i njihovih muzeva! Harmonikas! Ubiva na mestu! Zestok triler, kladim se procelav, sa zlatnim prstenom na ruci i smeska se dok svira. Shacuje tetke, a njihove emocije trepere! Nije bas da bi prevarile muzeve, ali nisu ni imune i kroz glave im prolazi "Eh... da se mlada i naivna ne udadoh za onog mog Radovana..."

Stani!!! Nesto tu nije u redu! Ko je onaj mladi, bledunjavi sto se za onim stolom u cosku vidno dosadjuje? Onaj o kome pricaju ujaci:
-Ne veseli se, ma vidim JA... Kazem JA mom ludom zetu Miloradu da sa njim nesto nije u redu, a mozda se i drogira! (Ajd ziveli) Nego samo da on MENI da zeleno svetlo i napravicu ja coveka od njega... ako treba i batine ce da rade!

P.S.... ako neko pomisli da je ovo zlonamerno, NIJE! ;) Malo zezanja i karikiranja ;)

Arthur
20-04-2008, 03:38 AM
ide mile lajkovackom railroad, ide mile, burning mu cigara...

e fin taj pontiac, vozio sam se u njemu, onako, muski noge da ispruzis... a i neboja je vrstan strelac ;)

ZlaSarma
20-04-2008, 08:14 AM
Ako mislis(a mislis) na Milica kamo srece da su narodnjaci ostali takve kvalitete(stara Hanka i tako to).Niko se ne bi bunio.

Naravno .Ali i Milic danas verovatno(nemam dokaz ,niti se trudim da budem najpametniji-samo pretpostavka) pise sve i svasta samo zbog love.
Goran Ratkovic na pocetku narodnjacke karijere nije potpisivao sve pesme.Bilo ga sramota.Samo preda pesmu i uzme kintu.
Ovo sam cuo od njegove supruge pre nekoliko godina .

Ma,mainstream treba da postoji.Malo bi debilno bilo da svi stvaraju umetnost i da svi konzumiraju istu.Ali to bi trebali da budu Georgiev,Bajaga,Balasevic itd.Opustena muzikica koja prati prepodnevno ispijanje kafe i vecernje muvanje i guzvanje posteljine.Bez velikih pretenzija i dubokih ideja i poruka.

A nama su mainstream bivsi rockeri koji javno priznaju da se drogiraju i pevaju kako lome case po kafanama i nemaju licnu kartu,silikonske glupace koje pominju polni organ u glupim izjavama na TV,supruge pokojnih ili prezivelih mafijasa i olosa i naravno Dzej.

Verovatno ste gledali coveka iz zirija za "zvezde" granda ( G namerno malim slovom) kako na jednoj od audicija izvata za sise neku seosku kurvu koja zeli da bude pevacica.

Ja MRZIM narodnjake.Mrzim ih.Ja nisam civilizovano i artikulisano bice.Ja sam sposoban da mrzim.

Pre par godina donosi mi neki lik disk da mu prerezem.Posao za Austriju pa da ima uspomenu.Muzika sa svadbe nekog ortaka.
'ladno 'armonikas i ekipa sviraju "Kad padne noc" od Corbe.I onda pevac ,naglasivsi da je samo za kuma i starojka (izraz za ujaka od mladozenje u mom kraju)otpeva koristeci one zavijajuce "trilere" koje koriste narodnjaci .
Nisam mu narezao disk.Glumatao sam da se rezac nesto skenjao pri rezanju.

master29
20-04-2008, 10:58 AM
Naravno .Ali i Milic danas verovatno(nemam dokaz ,niti se trudim da budem najpametniji-samo pretpostavka) pise sve i svasta samo zbog love.
Goran Ratkovic na pocetku narodnjacke karijere nije potpisivao sve pesme.Bilo ga sramota.Samo preda pesmu i uzme kintu.
Ovo sam cuo od njegove supruge pre nekoliko godina .

Cista laz,ili laze supruga ili ti.Prvi CD koji je Rale radio je Lepa Brena i uredno je potpisan.

Ma,mainstream treba da postoji.Malo bi debilno bilo da svi stvaraju umetnost i da svi konzumiraju istu.Ali to bi trebali da budu Georgiev,Bajaga,Balasevic itd.Opustena muzikica koja prati prepodnevno ispijanje kafe i vecernje muvanje i guzvanje posteljine.Bez velikih pretenzija i dubokih ideja i poruka.

Koja je razlika kod Georgijeva?Pa covek ima milion klonova.Svi bi da pevaju ko Georgijev.Gde je tu poenta?Balasevic je pevacina,peva do moga,Bajaga takodje al si izabrao elitu do jaja.

Ja MRZIM narodnjake.Mrzim ih.Ja nisam civilizovano i artikulisano bice.Ja sam sposoban da mrzim.

Vidi se po tvom postu.

Pre par godina donosi mi neki lik disk da mu prerezem.Posao za Austriju pa da ima uspomenu.Muzika sa svadbe nekog ortaka.
'ladno 'armonikas i ekipa sviraju "Kad padne noc" od Corbe.I onda pevac ,naglasivsi da je samo za kuma i starojka (izraz za ujaka od mladozenje u mom kraju)otpeva koristeci one zavijajuce "trilere" koje koriste narodnjaci .

Isti taj gospodin koga pominjes je uradio bar 50 narodnjaka,tako da je glupo na tu temu da pricamo.Corba,Bjelo dugme sada i Van Gog(namerno cistim srpskim jezikom)

iatros
20-04-2008, 12:08 PM

E neka i nisi! Kada padne noc...sta reci? Evo trenutno mi se vrti na listi!
Drugari, pa ja se slazem sa mnogim stvarima ovdje. Pa ima tu zaista mnooogo nekih pevaljki itd. itd., pa supruga bivseg mafijasa i sta ne jos i njen prenaglasen patos! Pa skorom cjeli renome, BN, itd. itd. - to je sve sund! Sta mislite da stvarno to neko normalan moze da slusa? Ja samo kazem da trazenje korjena svega loseg u tome i samo tome itd. i prenaglasavsanje i davanje previse znacaja upravu tome - to nam nimalo nepomoze! Pokusavam da neosudjujem neku vrstu muzike samu po sebi! Onda ovaj natjecaj ko vise moze da mrzi...pa dobro...poznato mi je to iz skole :D ali...odrasli smo valjda a ima i boljih fora!

master29
20-04-2008, 01:47 PM

Zaboravih,ja bi radije pijo kafu uz Pet Matheny-a,a roknuo bih se kad bi guzvao postelju uz Balasevica i Bajagu:D jbg sve je stvar ukusa......

Vidis tu je greska,mogao si za frizera da zaradis pa da te u tvom mestu,kako kazes ne smatraju masnim rokerom ili vec sta....:rotfl::rotfl:mogao si da postanes dobra sarma:da:

Arthur
20-04-2008, 02:02 PM
ne znam kako i zasto, al eto, kad u radnji cujem tog nesrecnog Bajagu, ili Djordjevica, Balasevica ili Georgijeva, ne osetim se uvredjenim kao kad na BigBrotheru drze u montazi spakovanih 10 minuta zapomaganja 3-4 silikonske "vip" persone koje iskreno u transu pevaju krdo pesama koje nikad nisam cuo.. uz sve grand-parada kadriranje. O taksijima i gradskom prevozu ni da ne pominjem. I druga stvar koja me iritira u taxijima, jeste da izgleda postoji neka stanica koja emituje samo hrvatsku zabavnu muziku, i to ono najljgavije od njih - Magazin i ostale klonove.. nije da ja imam ista protiv Hrvatskog naroda ili kulture, al malko mi nepojmljivo da tokom voznje od pola sata po BG, blok pesama ne bude prekinut nijednim domacim izvodjacem. Ne znam vrte li po ZG taxijima Georgijeva,Cetkovica,Vasica i slicne, koji su meni licno zanrovski jos i prijemciviji za uvo.

vly
20-04-2008, 02:11 PM
Koji su kenjverteri bolji za narodnjake,a koji za rokere?:D

fosnex
20-04-2008, 02:29 PM
ne znam kako i zasto, al eto, kad u radnji cujem tog nesrecnog Bajagu, ili Djordjevica, Balasevica ili Georgijeva, ne osetim se uvredjenim kao kad na BigBrotheru drze u montazi spakovanih 10 minuta zapomaganja 3-4 silikonske "vip" persone koje iskreno u transu pevaju krdo pesama koje nikad nisam cuo.. uz sve grand-parada kadriranje. O taksijima i gradskom prevozu ni da ne pominjem. I druga stvar koja me iritira u taxijima, jeste da izgleda postoji neka stanica koja emituje samo hrvatsku zabavnu muziku, i to ono najljgavije od njih - Magazin i ostale klonove.. nije da ja imam ista protiv Hrvatskog naroda ili kulture, al malko mi nepojmljivo da tokom voznje od pola sata po BG, blok pesama ne bude prekinut nijednim domacim izvodjacem. Ne znam vrte li po ZG taxijima Georgijeva,Cetkovica,Vasica i slicne, koji su meni licno zanrovski jos i prijemciviji za uvo.

Znaci ona riba iz magazina topi glib iz usiju!!!:rotfl: ,tako da ako neko ima problem sa ciscenjem nije problem,upalis novi magazin na yamahe ns 10 odvrnes malo jace stavis glavu na drajver i gotovo!:D

cAAc
20-04-2008, 03:20 PM
Meni nije ne logicno jer Beograd sad ima manje radio stanica od Segedina ,a ako ti se nije svidela ta vrsta zabavne mogao si da zamolis taksistu da ti promeni stanicu pa da slusas 'tridesete' ili izvorni TF

AVaX
20-04-2008, 03:37 PM
Pojma vi nemate ljudi...
Ali pojma nemate!

cAAc
20-04-2008, 03:50 PM
Pojma vi nemate ljudi...
Ali pojma nemate!

to si u pravu bar kad sam ja u pitanju

ZlaSarma
20-04-2008, 03:54 PM
Ne zelim da reagujem :cry: Ali MORAM :banghead: moram :banghead: moram........
Mrzim kad repliciram replike ne moje postove.To znaci da:
-sam ja glup ili
-da nisam lepo objasnio i obrazlozio svoje misljenje ili
-da je glup ili nije lepo shvatio onaj ko je pocitao moj post
-ili da me neko zajebava

Gospodine Master29(of puppets) Vi ste biser .Vi ste BRE nenadmasni.Moj onako lep post pokidaste i recikliraste. :wink:
Do sad sam se salio.Ide par ozbiljnih recenica pa se vracamo na salu.

Ono o Raletu-lepo rekoh na pocetku karijere a ne na prvom albumu.Mozda me je i lagala .Samo sam naveo kao primer kako velike pare umeju da menjaju ljude.
Ljudi koje sam naveo nisu elita po mom misljenju.Lepo pise nakon toga"opustena muzikica" i "bez velikih pretenzija i dubokih ideja i poruka"

Moj licni favorit(nikad nece biti mainstream a ne treba.Ne treba bacati bisere pred svinje)je Nikola Vranjkovic sa ekipom Block Out .S' tim covekom bih voleo da popijem pivo i popricam jednom.Dok je gospodja Ljubicasta pevala "Raspala se nasa ljubav kao stara Jugoslavija" on je pevao "Postar"

Kod sledeceg ste fino odgovorili.Ali niste prepoznali sarkazam u mojim recima :rotfl: :rotfl:
Znam da Bora pise za narodnjake-on to ne krije.Ali pesma "Kad padne noc" nema veze sa narodnjacima i definitivno joj nije mesto pod svadbarskom satrom.Sa narodnjackim ehom u nedogled.
Ako je nadjem upload-ovacu je pa se uverite sami.

Koje veze ima Pet Matheny sa nasom muzikom o kojoj se ovde raspravlja?
The Police - Every Breath You Take je po meni jedna od najlepsih pesama za uz guzvanje posteljine:hug:
Ali ona nema veze sa nasom muzikom i raspravom o istoj u ovoj temi.

Osisacu se kad ocelavim!!!I tad ce ostati percin preko pola ledja!!!I necu da na narodnjacima zaradim ni dinar.Ni na koji nacim BRE!!!
Ja sam los gitarista.Volim muziku ali nikad muzicar od mene.Pre par godina zaradjivah za hleb tezgareci u nekom lokalnom kaficu.Akusticna gitara.Corba,Atomci,Dume,Leb&Sol.............

Dolazi gazda 3. veceri svirke i kaze :''Momci ne ide ovako.Jel' znate vi nesto narodno?"
Ja:''Ne znam i necu da saznam!!"
Pokupim moj Ovation i zavrsim sa karijerom tezgarosa.A moj posao nastavi neki klavijaturista sa midi fajlovima.Mozda bas onaj sto se naivno bavi tezgarenjem i trazi boje za Indirin bubanj.:rotfl:
Nije svacije dupe na prodaju BRE!!!

I opusteno BRE:grin:.U ovoj temi ,koju vidim kao polusaljivu,mogu svi da se izgube.
Narodnjaci VS rockeri,dzezeri,bluzeri je fight bez pobednika.Svako ce naci argumente za i protiv.Samo sto su argumenti protiv narodnjaka malo jaci :wink:

Inace jedan od meni omiljenih bendova je stara Sepultura( i sadasnji Soulfly)
Verovatno taj zvuk ne prija usima 99% ljudi sa ovog foruma.Pa sta?8-)

Pozdrav,ne shvatite nista zlonamerno.Ja MRZIM narodnjake a ne Vas .Ako Vam i dalje nesto nije jasno imate PP da ne pravimo repliku na peliciranu repliku replike :grin:

cAAc
20-04-2008, 03:54 PM
@Avax
ali ni ti nisi uspeo da mi objasnis neke stvari tako da to isto mogu i ja da kazem za tebe

cAAc
20-04-2008, 03:58 PM
Inace jedan od meni omiljenih bendova je stara Sepultura( i sadasnji Soulfly)
Verovatno taj zvuk ne prija usima 99% ljudi sa ovog foruma.Pa sta?8-)

:taz: :taz:

HeatMan
20-04-2008, 05:01 PM
ide mile lajkovackom railroad, ide mile, burning mu cigara...

e fin taj pontiac, vozio sam se u njemu, onako, muski noge da ispruzis... a i neboja je vrstan strelac ;)

auto je do jaja.. zavisi koji model.. vozio sam se u nekom od pre 10/15 godina.. azdaja od kola.. direktor caletove firme ga kupio i ishao na CD table dok mu ga nisu konfiskovali na carinski radnici.. e vec 10+ godina auto stoji na carini, nije hteo onda da plati carinu.. sad kad bi je platio izashla bi verovatno zbog lezarine kao josh 3 automobila.. a hteo je da ga proda za 2k eura (al troshkovi carine idu na tebe).. :) lud chovek skroz.. :D

Zaboravih,ja bi radije pijo kafu uz Pet Matheny-a,a roknuo bih se kad bi guzvao postelju uz Balasevica i Bajagu:D jbg sve je stvar ukusa......

Vidis tu je greska,mogao si za frizera da zaradis pa da te u tvom mestu,kako kazes ne smatraju masnim rokerom ili vec sta....:rotfl::rotfl:mogao si da postanes dobra sarma:da:

ma nemash pojma.. :) pazi, znash ti koju to emociju ume da proizvede.. pa ono, zaplachete se (od srece il od chistog ljudskog debilizma) pa se bacite na krevet pa guzvate posteljinu i chupate shrafove.. mislim pre bih uz njega i neku mirnu muziku nego uz neko visoko E od proeskog.. il tako neshto.. od domacih moze da upadne i cetkovic.. ostalo.. hmm.. ne.. :)

zato lepo pustim budha bar, and the game is on.. :) al ono.. ako volish malo da eksperimentishesh, pusti malo dnb-a pa da vidish kakav ce to pokolj da nastane.. :D

al aj sad malo ozbiljnosti, :) lepo je chovek rekao za balashevica.. chovek jeste losh pevach i sve to.. ali ima izuzetne tekstove.. i njega ili mrzish ili obozavash.. nisam upoznao nikoga da je imao indiferentan stav kad se pomene djoka.. i stvarno, mislim da bi bar zbog txtova moralo to da bude mainstream muzika kod nas.. isto kao shto mislim da je i audioslave bila mnogo veca i bolja grupa od onoga dokle su stigli.. mislim da su mnogo vishe zasluzili.. ali ne, obelezili su ih ljudi kao "sataniste" i to je to.

evo refrena njihovog najveceg hita, pre no shto su probali da se prodaju:

bridge:

..telephone in my arm, someone get me a priest
to put my mind to bed, this ringin in my head
is this a cure? or is this a desiese (oboljenje, ne znam kako se speluje) :)

ref:

nail in my head, from my creator
u gave me life, now show me how to live

pa onda meni omiljena njihova stvar.. i pazi sve ovo mozesh implementirati u narodnjachke pesme..

and when u wanted me, i came to u,
and when u wanted someone else, i withdrew
and when u ask for a light, I'ld set my self on fire
and if i go, find my way, i know, u'll find another slave

and now im free, from what u want
and now im free, from what u need
and now im free, from what u are

eto, izvukao sam meni omiljene pesme (muzichki i txtualno) ali kada poslushash ostale shvatish koliko su jbno bolji od cele americhke rock scene.. ovi se valjda svrstavaju u grunge.. ko ne zna to je skup dva rasformirana benda (bend iz Rage against the machine, i pevach iz Soundgardena, a sada solista)

poz

cAAc
20-04-2008, 05:19 PM
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8Jy9jlqbqJ8&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8Jy9jlqbqJ8&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

mozda Miha,Arthur ili neko drugi zna ko su clanovi ovog benda ,isto je palo neko meshanje kolko znam (mozda gresim)

cAAc
20-04-2008, 05:38 PM
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-S6M5cdVqu8&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-S6M5cdVqu8&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

stari njihov hit u disko fazonu :rotfl:

cAAc
20-04-2008, 06:07 PM
evo neke priche o njima ,pogreshio izgleda
http://en.wikipedia.org/wiki/Brujeria_(band)

bolesno ali ko je malo upucen u situaciju tog regiona znace zasto je takav bend i nastao .mali off

Danny Lou
20-04-2008, 06:27 PM
Pojma vi nemate ljudi...
Ali pojma nemate!

evo ljudi, ovo je konacan odgovor na sva nasa pitanja i na sve nase muke. Veliki mislilac je to u dvije recenice zaokruzio...

roginator
20-04-2008, 08:07 PM
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-S6M5cdVqu8&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-S6M5cdVqu8&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

stari njihov hit u disko fazonu :rotfl:

POBOGU STA SU NAPRAVILI OD MAGAZINE 60 DON Qichote ..spanjolskog mega hita iz 85

STRASNO :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

cAAc
20-04-2008, 08:11 PM
POBOGU STA SU NAPRAVILI OD MAGAZINE 60 DON Qichote ..spanjolskog mega hita iz 85

STRASNO :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
makarena im je josh ludja :))) ili grdja

cAAc
20-04-2008, 09:22 PM
i tako na kraju opet shvatih ono sto sam zaboravio ,bitni su mi porodica i prijatelji ,bitno mi je ono sto ja radim ,ne mogu da mrzim neke stvari i ako bih zeleo ,jednostavno necu ucestvovati u njima niti cu da dozvolim drugima da me ubede u suprotno ..

AVaX
20-04-2008, 09:45 PM
evo ljudi, ovo je konacan odgovor na sva nasa pitanja i na sve nase muke. Veliki mislilac je to u dvije recenice zaokruzio...

Ne treba da budem "veliki mislilac" da bih izvukao zakljucak kakav i jesam izvukao.
A vi pichite dalje....

LACKY
21-04-2008, 01:01 AM
E brate Lesha, kakvo sviranje kurcu napravise od tvog treada!

kVu
21-04-2008, 01:24 AM
Ja najbolje obozavam da slusam karleusu jer dobro izgleda i ima velike sise i usta ko papagaj!

LACKY
21-04-2008, 01:39 AM
Mora da si imao keca iz biologije!
Papagaj nije sisar, nego 'tica nema usta, nego kljun!
Mada i riba ima usta, dali je sisar pitanje je sad'?
Bingooo!

Arthur
21-04-2008, 02:32 AM
@ZlaSarma

neki su vec bivali banovani ili barem gubili avatare zbog prozivki na racun Blockout-a, tako da smatraj da si mi sad forumski protege, ako te neko dira,samo mi se javi :da:

LACKY
21-04-2008, 07:00 AM
Blokiracemo aut ako treba.

ZlaSarma
21-04-2008, 10:01 AM
@ZlaSarma

neki su vec bivali banovani ili barem gubili avatare zbog prozivki na racun Blockout-a, tako da smatraj da si mi sad forumski protege, ako te neko dira,samo mi se javi :da:
:dance:
Hvala,hvala.Mada ja necu potrajati na forumu.Nisam iz vase branse.Samo volim muziku i MRZIM narodnjake pa se ukljucih u ovu temu .Sviruckam samo u parku ili svojoj sobi :grin:
A sto se Block Out-a tice ,do jaja su mi likovi koji kenjaju kako Nikola pise mnogo mracne tekstove.A covek samo opisuje ono sto se desava oko nas i u nama.
DA ne odemo u offtopic dodacu jos jednom da ja MRZIM narodnjake.

Arthur
21-04-2008, 11:25 AM
i ja brate ! :D :rotfl:

cAAc
21-04-2008, 03:21 PM

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oTJcUgo4k8M&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oTJcUgo4k8M&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

ooopaaaa ,AvAx u pravu si ,nema ovde niko veze mi sa chim ,iiideeemooo

cAAc
21-04-2008, 03:27 PM
ova mi je draza i od 'Bunde od nerca' :smile2:

cAAc
21-04-2008, 03:38 PM
evo i jedna romanticna za sve 'put ur lights up'

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3Vt6-b5DQ0M&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3Vt6-b5DQ0M&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

cAAc
21-04-2008, 03:54 PM
u stvari necu da se lozim ,zavole me za Sandru

roginator
21-04-2008, 04:04 PM
ja ne volim narodnjake ali to ne znaci da ih netreba biti ...
svakome po njegovim potrebama, ali treba biti i drugih zanrova.

za sada a vjerovatno i dugo moja potreba nece biti narodnjaci , a ko voli nek se razgoli :D

alavuk
21-04-2008, 04:06 PM
<object height="355" width="425">

<embed src="http://www.youtube.com/v/oTJcUgo4k8M&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" height="355" width="425"></object>

ooopaaaa ,AvAx u pravu si ,nema ovde niko veze mi sa chim ,iiideeemooo

dobar ti ovaj brejkbit sa 909 (drum) kitom :]]]]

cAAc
21-04-2008, 04:45 PM
i nikad mi nece biti jasni ovi padavicari ,ne moze niko da me ubedi da je ovo normalno..

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VKaKATYhGnY&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VKaKATYhGnY&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

tom
21-04-2008, 05:05 PM
Ja najbolje obozavam da slusam karleusu jer dobro izgleda i ima velike sise i usta ko papagaj!

Ti brzo formulisa ono sto ja godinama nisam!

lesha
21-04-2008, 05:11 PM
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QWdh2-WJtMw&hl=en&rel=0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QWdh2-WJtMw&hl=en&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Oggy
21-04-2008, 06:33 PM
:) edukativno... :)

ZlaSarma
21-04-2008, 08:29 PM
Toliko o narkomanima i cupavcima :rotfl:
Novinar prirodno glup a ovaj drugi verovatno nije drogiran :grin:

cAAc
21-04-2008, 08:44 PM
dogovorili smo se da necemo za gudru nikog da diramo ,sranje koje svakog moze da pogodi ..svuda je ima u svakoj muzici ,na svakom poslu ,u svakoj skoli ..

LACKY
21-04-2008, 10:56 PM
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FYmTtIC161s&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FYmTtIC161s&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Moj omiljeni narodnjak.

ZlaSarma
22-04-2008, 03:11 AM
dogovorili smo se da necemo za gudru nikog da diramo ,sranje koje svakog moze da pogodi ..svuda je ima u svakoj muzici ,na svakom poslu ,u svakoj skoli ..
Izvinjavam se.
Aca je na ovom snimku tipicna slika koju narodnjaci imaju o rokerima pa nisam mogao da se suzdrzim.

vasko
26-08-2008, 04:29 PM
a jeste dobar ovaj klip sa lukasom,provaljuje se da je malo "ubrzan"

master29
26-08-2008, 04:44 PM
Izvinjavam se.
Aca je na ovom snimku tipicna slika koju narodnjaci imaju o rokerima pa nisam mogao da se suzdrzim.

http://www.youtube.com/watch?v=Ovo5brjDKjU

ovo je jedina realna slika.pozz