View Full Version : Drum Workshop
MasterOfDisaster
06-04-2008, 08:56 AM
Uzeo sam novi DW bubanj, otrcao do drugara da ga probamo... Snimljeno sa jednim C414 koji je bio iza bubnja (jer nije moglo drugacije) ... moram da priznam da Drum Workshop bubnjevi zaista rade izuzetno... Pogledajte na : http://www.youtube.com/watch?v<wbr>=KnFl8VYvgG4 (http://www.youtube.com/watch?v=KnFl8VYvgG4)
Okacicu jos par komada uskoro :)
Mitjovan
06-04-2008, 10:15 PM
Opasna svirka! :) A i bubanj zvuči dobro! :D
Miha Blaze
06-04-2008, 11:20 PM
nema... super!
samo malo glasnije sviraj tomove... :ups: :ups: :ups:
Moritz
07-04-2008, 08:45 AM
:mase: Svaka cast za bubanj, ako ovako dobro zvuci sa jednim mikrofonom ( i to preko youtube-a) onda mogu da zamislim kakav ce visekanalni snimak biti.
:grin: sad mi zao sto nisam cuo ranije ,odlichno rolanje !
Everbeatz
08-04-2008, 08:57 PM
Odlican dram seshn:) svaka cast
Mika Technika
09-04-2008, 06:29 PM
da se ti (bubnjar)mozda ne zoves mirko topalski?
da se ti (bubnjar)mozda ne zoves mirko topalski?
Ma kakav Mirko.. Mirko ne zna da svira.. ovo je neki mladi napaljeni bubnjar shto ne udara dovoljno jako tomove ;) :P
Mika Technika
10-04-2008, 02:09 PM
mirko svira dobro! a i ovaj decko! ako nije mirko!
silicon science
10-04-2008, 06:49 PM
A Mirko je
Moritz
10-04-2008, 07:03 PM
Slavko nije tu trenutno pa Mirko nema snage da udari tomove kako valja bez njega :rotfl:
Slavko nije tu trenutno pa Mirko nema snage da udari tomove kako valja bez njega :rotfl:
Vlado ti me jedini razumesh.. :)
MasterOfDisaster
10-04-2008, 08:51 PM
Mirko je zaboga ljudi, al pustite me da imam svoj mali slatki pseudonim.
BTW.
Cisto u svoju odbranu stvarno su tomovi tisi na vecini (ozbiljnijih) bubnjeva (ili je dobos brutalno glasan :), al eto slazem se da treba jos mnogo vode da proteche Dunavom da ta artikulacija bude stvarno dobra i na tomovima... Inache nije da se hvalim, ali na mom MMX (Pearl masters) imao sam isti problem (iz cega se dolazi do zakljucka da problem zaista jeste u mojim rukama AAAAA :) )... Ozbiljno kada bi se dobro ozvucio mislim (citaj znam) da bi bilo to OK, odnosno da bi zvucalo prebrutalno... Cim bude neki multi track snimak bacam ga on-line... Bubanj uzivo zaista zvuci bolje nego ista sto sam ocekivao...
Uzdravlje....
ne znam za tomove al ja ih licno ne volim mnogo glasno ,meni odgovara
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.