View Full Version : Jel netko radio sa Chroma Polaris?
Don Solaris
03-04-2008, 08:25 AM
Prijatelj je napravio jedan demo:
http://www.polkadotdictator.net/kss/polaris.mp3
Ja kada sam čuo ovaj bass pao sam na guzicu. Pa to je STRA?NO !!!!!! Tako blizu Moogu, ali drugačije, mek?e. Ne mogu vjerovati kako dobar bass. U P.M. dobro!!!!!!
Jel ona Rhodes Chroma ima isto takav zvuk ili je to skroz drugi zvuk?
Uhhhhhhh.......... ok ........................
sad mi je lak?e...
alavuk
03-04-2008, 08:40 AM
jel ti sviras nekad klavijature ili ih samo glancas i slikas ? :P 8-):wink::D
Don Solaris
03-04-2008, 11:20 AM
Klavijature ne koristim. :rolleyes:
To je za stare čiče & one šta sviraju cajke!!!
Ja koristim synthesizere. :grin: :grin:
EDIT:
Glancanjem klavijatura se ne bavim, jer radim kao konj 11 sati svaki dan - uključujući subotu. :(
.
silicon science
03-04-2008, 12:29 PM
A ti?
Don Solaris
03-04-2008, 01:28 PM
Ma zajebava se alavuk. :wink:
Znam i koga oponaša...
All cool.
:wink:
HeatMan
03-04-2008, 02:18 PM
ma nece nikad biti ni potprecednik.. :D :D :D
silicon science
03-04-2008, 02:36 PM
Ma zajebava se alavuk. :wink:
Znam i koga oponaša...
All cool.
:wink:
Znam da se zeza al nemerem odoleti:rotfl: :rotfl: :rotfl:
roginator
03-04-2008, 02:45 PM
samo polako sve se stigne ako se oche :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Don Solaris
03-04-2008, 05:19 PM
samo polako sve se stigne ako se oche :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
ostao sam bez para. sve sam potrošio na sinteve. do 1.6. nemam ništa
:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
ne znam kako da ti platim dbx kompresor. ili da se ubijem?
:(
clusterchord
03-04-2008, 05:34 PM
rhodes chroma pojede sve to za dorucak. polaris dosta podsjeca na tanasniju verziju Xpander-a, ali jos k tome sa puno puno manje flexibilnosti. isplati se uzeti ako su mu membrane čitave, jos mu cijena nije poskocila.
inače imao sam vec narucenu prekrasnu Rhodes Chromu 2006-te, ali nisam je stigao kupiti u onom suludom periodu kad se kupovalo sakom i kapom. sad kad sam se opametio gotovo je.. mislim da je necu nikad kupiti. inace prehebeni sint, sa prehebenom drvenom klavijaturom.
16 diskretnih ARP oscilatora u 16 multimode CEM filtera.. unikatna kombinacija. sto je najbolje , na njemu tehno i ostali "moderni" zvukovi zvuce nenormalno dobro, i debelo.. makar je (relativno) starudija..
sprave poput jupiter6 ili ob8 pored njega u miksu mozes odma ugasit..
alavuk
06-04-2008, 08:14 AM
A ti?
oh da , ziv je jx8p , ne brini se u stalnom je pogonu , usao mi je u krv da ne mogu da ga prekocim tokom bilo kog stvaranja . to sto ovde ne postujem neke nove radove ima nekog smila i ako se desi nesto bice rumski forum obavesten na vreme
@Solaris
kad sam cuo tu izjavu malo mi je bilo smesno :]]] , drago mi je da si me skontao kako valja :]]]
silicon science
06-04-2008, 10:52 AM
@Alavuk-Ma zezam se ja malo, znam da ti zavrces sintove k'o lud:wink: Jer ga nosis na Live-ove? Nesto si spominjao da ces ga korostiti uzivo, al tezak je ko tuch, ne znam koliko je prakticno da ga cimas. Blofeld je za te akcije uzivo super, zato me naj vise i privlachi
alavuk
06-04-2008, 11:23 AM
mislio sam ali posto tezina nije problem vec je problem drugog faktora (ups slucajno sam polio pivo i sl.) + rezervni delovi i sl. , za kratko vreme mi je postao omiljeni sint sto zbog samog zvuka i specificnosti dirki da bi ga rabio samo tako , nosice se na nastupe samo za specijalne prilike , posto imam bcr2000 sad kontrola za njega je laka , a sto se tice blofeld-a joooj valjda cu kupiti tu spravu na vreme dok se nije rasprodalo ,sound me odusevio a o prakticnosti necu da govorim tj nepotrebno je pricati nesto sto je poznato
clusterchord
06-04-2008, 01:51 PM
mislio sam ali posto tezina nije problem vec je problem drugog faktora (ups slucajno sam polio pivo i sl.) + rezervni delovi i sl. , za kratko vreme mi je postao omiljeni sint sto zbog samog zvuka i specificnosti dirki da bi ga rabio samo tako , nosice se na nastupe samo za specijalne prilike , posto imam bcr2000 sad kontrola za njega je laka , a sto se tice blofeld-a joooj valjda cu kupiti tu spravu na vreme dok se nije rasprodalo ,sound me odusevio a o prakticnosti necu da govorim tj nepotrebno je pricati nesto sto je poznato
ma bice Blofelda, ne brini. i bolje ovako da prvi kupci detektiraju sve moguce probleme, pa onda Wladorf napravi OS update.. i onda sve radi. ko sa novim bmw-ima.. uvijek pricekas 6 mjeseci.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.