Log in

View Full Version : Packovi za Line6 nikada jeftiniji!!!

LAMPASH
01-04-2008, 04:16 PM
Model Packs are more affordable than ever.
How would you like to upgrade your TonePort with a bunch of extra Amplifier models and Effects?
In case you haven't heard, last month we re-priced a number of our add-ons, including Model Packs, for certain Line 6 devices. Check out these Model Pack examples for TonePort GX, UX1, and KB37 owners:
- Metal Shop: 24.95 (was 49.99).
- Collector Classics: 24.95 (was 49.99).
- FX Junkie: 24.95 (was 49.99).
- get all 3 in the Triple Pack: 49.95 (was 99.99).
- or upgrade your TonePort to the full model set of a PODxt with the Power Pack, now only 49.95.

Ne mogu da verujem da su toliko oborili cene8-)

Dushan_S
02-04-2008, 02:26 PM
Pa čak i ovako, ne znam da li je povoljno. Line6 imaju jako konfuzne cene.

Nedavno je mogao da se uzme po netu, mo?da jo? negde ima, onaj zlatni VST pack, znači:
DI + svi modeli + VST = 100$ ili u najgorem slučaju bez popusta 150$, po toj ceni ga ima svuda

A ako neko kupi toneport:
toneport (130) + pro?irenja (100$) + vst plugin (100$) = 330$

Te?ko da jedini bonus u slučaju UX1 mikrofonski ulaz mo?e da se računa vredan skoro 200$ razlike u ceni. Dok je plugin pack bio jako skup, ovo je mo?da i imalo smisla, ali sada ispada da je uzeti bilo koji njihov proizvod i pro?irenja za njega krajnje nepovoljno u odnosu na kupovinu direktno VST varijante. Jedino ako nekom treba za live i da nosa unaokolo pa onda uzme POD XT i neko pro?irenje. Dodu?e, čak i tu počinje da cena POD XT-a + pack-ovi + VST bude takva da bih se počeo če?ati da radije uzmem neki jeftiniji laptop, koji mogu da koristim za jo? pone?to osim snimanja gitare.

Dakle, vi?e se isplati uzeti gold pack odmah, čak i ako neko ima toneport jer on u kompletu manje ko?ta nego dodatni modeli i vst aktivacija zajedno.

Ili naravno kao ja koristiti matori POD kec i ne kupovati ni?ta :D Mo?da i uzmem pluginove ovako iz zajebancije, interesuje me u stvari vi?e kako rade ove simulacije preampa i kompresora, i ima tu interesantnih efekata da se koristi nezavisno od gitarizovanja, dileje i modulacioni efekti i tako to.

MD
03-04-2008, 01:20 AM
Mislim da dolazi neka nova line 6 tehnologija.

Ovu zadnju su prepakirali u 101 proizvod, samo da je iskoriste do kraja.
Ili će biti vst krekiran, ili je konkurencija prejaka.

To će biti ubuduce jos jeftinije, ako ne budu dijelili for free, kad dođe novija tehnologija.

Uskoro izlazi revalver 3, oni koji su ga probali za test, govore da je najbolji amp sim do sada, ima sva peavey pojačala unutra.

Line 6 sigurno sprema nešto novo jer je konkurencija prejaka.

:)

LAMPASH
03-04-2008, 07:13 AM

To će biti ubuduce jos jeftinije, ako ne budu dijelili for free, kad dođe novija tehnologija.

Uskoro izlazi revalver 3, oni koji su ga probali za test, govore da je najbolji amp sim do sada, ima sva peavey pojačala unutra.

Line 6 sigurno sprema ne?to novo jer je konkurencija prejaka.

:)Da je konkurencija sve jaca,jeste,tako da i ja mislim da zbog toga ovako skidaju cene a i ocekujem da ce Line6 posle mnogo godina izbaciti nove simulacije,red je ebiga:),ove simulacije koje i danas prodaju kroz razne svoje sprave stare su skoro deceniju.Mnogo mi je krivo sto Revalver 3 ima sve legendarne Peaveye sem 5150:(

Dushan_S
03-04-2008, 12:47 PM

Line 6 sigurno sprema nešto novo jer je konkurencija prejaka.

:)Gde si čovek, nema te nešto u poslednje vreme! :)

Fakat su napravili 101 proizvod od iste stvari. Jedino nešto ne očekujem da izbace novu spravu skoro, bar ne u toku ove godine, sa obzirom da su najnoviji POD kao i još neke varijante UX-a upravo izašle, pa bi bilo čudno da izadje POD 4 samo par meseci kasnije. To za Revalver sam čuo, mada ne znam koliko je čovek izmenio suštinski engine, ili je samo urađeno još modela i napravljen poslovni deal sa Peavey-om.

Mnogo mi je krivo sto Revalver 3 ima sve legendarne Peaveye sem 5150Pazi, "Legendarno Peavey pojačalo" je blizu oksimorona, jer je Peavey bio "Behringer osamdesetih" i radio jeftine stvari za male pare koje "ipak rade". Tek nakon 5150 i deal-a sa Halenom, kome su verovatno interesantne pare strpali u džep za to, Peavey menjaju ligu u kojoj igraju što se tiče pojačala. Pa desetak godina baš i nije neki period da pojačalo postane "legendarno", nezavisno što tih par lampaških modela jesu jako popularni :)

LAMPASH
03-04-2008, 01:24 PM
To za Revalver sam čuo, mada ne znam koliko je čovek izmenio su?tinski engine, ili je samo urađeno jo? modela i napravljen poslovni deal sa Peavey-om.

Mislim na osnovu onoga ?to sam sve čuo da je ba? tako,engine je verovatno isti samo su odradili dodatne modele "legendarnih Peavey-ova" :) ali tu fali 5150,i ima jo? efekata,cabineta itd...

LAMPASH
03-04-2008, 02:44 PM
Malo smo otisli u off-topic ali sve dileme oko Revalvera 3 moze da nam resi jedan clan foruma koji je beta-tester,pa ako ga ne mrzi neka napise nesto:)

MD
04-04-2008, 01:43 PM
Gde si čovek, nema te nešto u poslednje vreme! :)

Pozdrav ljudino, a tu sam, čitam ne toliko često kao prije.

Fakat su napravili 101 proizvod od iste stvari.
Jedino nešto ne očekujem da izbace novu spravu skoro, bar ne u toku ove godine, sa obzirom da su najnoviji POD kao i još neke varijante UX-a upravo izašle, pa bi bilo čudno da izadje POD 4 samo par meseci kasnije.

Bilo bi nelogično s ekonomskog gledišta ali opet, meni je i sve ovo drugo nelogično.
Upakirali su te simulacije u sve. Padaju cijene, rade se novi proizvodi, kupiš nešto danas, sutra vidiš da si popušio dosta para.
:grin:

To za Revalver sam čuo, mada ne znam koliko je čovek izmenio suštinski engine, ili je samo urađeno još modela i napravljen poslovni deal sa Peavey-om.

E kažu da i stariji modeli sa revalver 2 zvuče dosta bolje.
Očito jest neka razlika.

Pazi, "Legendarno Peavey pojačalo" je blizu oksimorona, jer je Peavey bio "Behringer osamdesetih" i radio jeftine stvari za male pare koje "ipak rade".

Tek nakon 5150 i deal-a sa Halenom, kome su verovatno interesantne pare strpali u džep za to, Peavey menjaju ligu u kojoj igraju što se tiče pojačala. Pa desetak godina baš i nije neki period da pojačalo postane "legendarno", nezavisno što tih par lampaških modela jesu jako popularni :)

U metalu je 10 godina dovoljno i za puno više. Da bandovi postanu kultni, oprema legendarna itd.
Sve ide strahovito brzo.

Mislim da je peavey više 'legendaran' u pogledu nekog metal tržišta.
Tojest, netko čuje Heartwork od Carcass i odmah kaže 'to je taj sound' to je to! Legendarno!:D Retro klasika!

MD
04-04-2008, 01:52 PM
Malo smo otisli u off-topic ali sve dileme oko Revalvera 3 moze da nam resi jedan clan foruma koji je beta-tester,pa ako ga ne mrzi neka napise nesto:)

To bi bilo fora.

Meni gitarist uzima od VOX-a tonelab, onaj jači model.
Jel probao tko za direkt?

:)

LAMPASH
04-04-2008, 03:46 PM
o o
l_
'---'

MD
04-04-2008, 07:31 PM
De?ifriraj.

:rotfl:

MUzzY
06-04-2008, 02:59 PM
sori za off...

R3 ima modifikovan engine i glavna novina je "mix down mode" koji radi u 64bit-a i oversempluje sve x4 (samo zahteva restartovanje hosta i prakticno je neupotrebljiv za realtime). Takodje novina je to sto je sad svaka "lapmpa" oversemplovana pa ima malo vise definicije. To da stara pojacala iz r2 zvuce bolje na r2 nije istina. Prvo na pamet mi pada recimo emulacija vox-a koja je u r3 prelepa. Ono sto mi se ne svidja je messa model koji mi je bolje zucao u r2 ali to je zato sto je taj model kompletno iznova napravio sa da bi bio blizi oreginalu (Michel kaze da je KITTY izrastao u neki svoj zvuk i karakter).
Peavey modeli su bas simpaticni. Classic30 i JSX su mi licno omiljeni.
i tako...

opet sori za off :)

Mitjovan
06-04-2008, 10:55 PM
Gde se moze naci R3? Moze linAk na pp :D

LAMPASH
07-04-2008, 02:21 PM
Ne moze jos uvek nigde jer se tek zavrsilo beta testiranje.Ostaje da cekamo;)

MUzzY
08-04-2008, 01:49 PM
Revalver je gold. Uskoro ce biti dostupan. :)

fipke
08-04-2008, 08:30 PM
a bass pack nishta...pfffff :cry:

Mancha
09-04-2008, 10:05 PM
Mislim da je i bass pack skinut sa 99 na 49$, tacnije na jednom mestu na site-u stoji stara cena, ali se moze uzeti i upola cene ako kliknes na pravo mesto :D