Log in

View Full Version : Sound & Music magazin

Mr.Goodan
31-03-2008, 11:11 PM
Hello!
Imam pitanjce - zna li itko da li se magazin Sound & Music moze nabaviti igdje u Hrvatskoj, ili barem Sloveniji (naime nisam daleko od SLO)?
Kakva je situacija s narucivanjem arhive - postoji li neka arhiva u PDF formatu koja se moze downloadati pa da to platim (u tom slucaju kako je rijeseno placanje)?

Unaprijed hvala na svakoj informaciji.

dejankuki
01-04-2008, 08:51 AM
http://www.soundnmusic.net/

na ovom sajtu imas neke informacije, tipa "narucite stare brojeve"

imas i e-mail adresu pa kontaktiraj urednika, on ce ti reci sve sto bi trebalo da znas... i sto moze da se dogovori.

Mislim da nema bas mogucnosti za PDF-om... ali opet >ask the editor<...

A za placanje... daj meni.... ;) :D salim se!!!

Mr.Goodan
01-04-2008, 09:04 AM
Hvala ti dejankuki, upravo sam poslao mail, pa cu vidjeti ima li ikakvog nacina.

Ujedno, drago mi je sto sam naisao na ovaj forum. Iskreno, ne znam kako to da nisam prije naletio na njega... Do sad sam pratio uglavnom neke forume na engleskom jeziku, no kako ga ne razumijem bas dobro, to mi je dosta ogranicavajuci faktor... :-( Srecom, eto me sad ovdje. :D

L(ij)epi pozdrav svima iz Zagreba.

spidermusic
01-04-2008, 12:29 PM
Dobro nam dosao i srecno ti bilo forumasenje.

Mr.Goodan
02-04-2008, 01:48 PM
Dobro nam dosao i srecno ti bilo forumasenje.

Hvala!

Tiki the Boyler
03-04-2008, 05:01 PM
Dobrodošao na Rumski!

Za nabavku Sound n Music-a se probaj obratiti ljudima iz AudioPro - Artista Hrvatska (http://www.audiopro-croatia.com/mex/pocetna_strana.php). Mislim da preko njih možeš dobiti stare brojeve, a organizovati i narudžbu novih.

btw. Koliko ja znam uskoro bi trebala biti organizovana i regularna distribucija SnM za Hrvatsku...

Mr.Goodan
03-04-2008, 05:26 PM
Dobrodo?ao na Rumski!
Hvala na dobrodo?lici!

Za nabavku Sound n Music-a se probaj obratiti ljudima iz AudioPro - Artista Hrvatska (http://www.audiopro-croatia.com/mex/pocetna_strana.php). Mislim da preko njih mo?e? dobiti stare brojeve, a organizovati i narud?bu novih. btw. Koliko ja znam uskoro bi trebala biti organizovana i regularna distribucija SnM za Hrvatsku...Pa to su divne novosti - iz Zagreba sam, pa mi ne bi bio nikakav problem doći do njihove radnje (imaju predstavni?tva, kako vidim, u Osijeku i ZG). S obzirom da su prestali raditi prije kojih 20-ak minuta, sutra ih ujutro zvrcnem, pa ću probati odmah sve dogovoriti. Javit ću se, dakako, i ovdje ?to sam (i jesam li upće ne?to) uspio dogovoriti.
Naravno, ako bude profunkcionirala i distribucija za HR, tim bolje, s obzirom da zasigurno ima jo? interesenata poput mene.

Naravno, hvala na konkretnoj informaciji.
Lijepi pozdrav!

Mr.Goodan
04-04-2008, 09:47 AM
Hello, evo kratkih vijesti...
Na?alost, jo? nije profunkcionirala suradnja AudioPro s magazinom, no kako čujem od prijatelja kojih ih je zvao jutros isto radi kupovine novih/starih brojeva - trebala bi.
Čim saznam vi?e, ako ikoga uopće zanima, javit ću se s novostima.

Pozdrav.

shojke
04-04-2008, 08:40 PM
Pozdrav...
Evo skrenuta mi je pa?nja na ovaj topic...
Na?alost magazin jo? uvek nismo u mogućnosti da distribuiramo u Hrvatskoj zbog osnovnih pravnih regulativa koje prate ?tampana izdanja. Mi već izvesno vreme radimo na tome da Sound & Music postane časopis za kojeg ne postoje granice, barem ne ove na?e Balkanske i mora se priznati da smo daleko odmakli...

Nameravamo da za broj ili dva pokrenemo i tu dugo očekivanu distribuciju na Hrvatskoj teritoriji, pa shodno tome pozivam sve članove Rumskog koji su sa područja Hrvatske, a imaju afiniteta za pisanje da nam se jave. Tra?imo saradnike koji podjednako mogu pisati o lokalnim temama, ali i testirati najnovije audio uređaje. Kontakt mo?emo ostvariti putem ovog foruma ili mi se mo?ete direktno javiti na srdjan.ilic(at)soundnmusic.net

Aj, uzdravlje...

Mr.Goodan
07-04-2008, 02:23 PM
Hvala shojke, jedva cekam da magazin dodje i na HR kioske.
Puno srece na tom (birokratskom) putu. :)

shojke
11-04-2008, 10:01 AM
Nema na cemu i hvala tebi na pokazanom interesovanju...