PDA

View Full Version : VST-i??

korenjak
30-03-2008, 01:48 AM
Ajde jos za ovo da vas smorim?

Preporucite mi vsti brass i stringse pre svega da bude celo dobro to mi je bitno?

I El. Piano?

hvala

Bata Koren:(

p.s. moze i neki savet za must have(setovi ili...i za elektroniku)

Trenutno imam: trillogy, s.tank 1 i 2, Adictive drums, Ez drums,Minimonsta, B4,Voice of Istanbul, Hipersonic 1...
stize i YT Culture

Inovative_kg
30-03-2008, 03:11 PM

Preporucite mi vsti brass i stringse pre svega da bude celo dobro to mi je bitno?

I El. Piano?

hvala

Trenutno imam: trillogy, s.tank 1 i 2, Adictive drums, Ez drums,Minimonsta, B4,Voice of Istanbul, Hipersonic 1...
stize i YT Culture

O brass-u imas diskusiju u temi koju sam ja otvorio "Arturia brass"...Sto se e-piana tiche- Native instruments Elektrik piano:)

dvuckovic
30-03-2008, 03:34 PM
Idi nedje, slavi rodjendan, batali VSTi!

Inovative_kg
30-03-2008, 04:08 PM
Idi nedje, slavi rodjendan, batali VSTi!

Gde cu vise, izasao sam iz kuce sinoc u 6, a dosao pre sat i po :D:D:D

milanCHE
30-03-2008, 04:11 PM
e,bre,Korenjak,stvarno na danasnji dan treba drugi da te podsecaju da ti je rodjis!nek je i tebi sa srecom,za stringse moze i stari edirol-ov orchestral da ti dobro obavi posao ako se malo pozezas sa eliminisanjem negovih "default"reverba i choorusa i malo temeljnije odradis midi programing,onda imas quantum leap silver,ako se ne varam,ali ti je najbolje :odvoj neku zgodnu mladu violinistkinju ispred neke srednje muzicke,i resi se muka.nista virtuelno ne moze da zameni zivo!pitaj stare i iskusne tonce i producente,i stavljam glavu na panj ako nisam u pravu!aj' u zdravlje....srecan rodjis,druze,brisi negde na sunce danas,a sutra pred prvu muzicku skolu....:D
poz....

Inovative_kg
30-03-2008, 04:24 PM
Ал сам глуп.Мени је синоћ био рођендан, па помислих да је Деки мислио на мене:d ...Срећан рођендан Корењак, све најлепше:d

korenjak
30-03-2008, 06:10 PM
ма нема мени напоља цео дан неки гости.......

за рођендан чекам да се сетите као и сваки лисац хеее

а вст инструменте......

па ето као поклон за рођу препоручите ми нек

МАСТ ХЕВ

хехе

Крагујевац срећан рођош и теби!!!

Tomislav
30-03-2008, 07:39 PM
Bilo bi vrijeme da naučim čirilicu.

Jel postoji nekakav program na netu za učenje čirilice? Ispričavam se na OT, može mi netko odgovoriti i na PM ako zna. Zahvaljujem unaprijed...

lesha
30-03-2008, 07:55 PM
Bilo bi vrijeme da naučim čirilicu.

Jel postoji nekakav program na netu za učenje čirilice? Ispričavam se na OT, može mi netko odgovoriti i na PM ako zna. Zahvaljujem unaprijed...

ako koristis operu, postoji preslovljivač (http://widgets.opera.com/widget/4492/) widget

opustenzy
30-03-2008, 08:14 PM
Sto se tice stringsa ja koristim ewql platinum (eastwest) 7 dvd + xp pro dodaci na 7 dvd. samo stringsi. Ali zato zvuce very bombastic.
A klavir akoustik piano.

Inovative_kg
30-03-2008, 08:35 PM
ма нема мени напоља цео дан неки гости.......

за рођендан чекам да се сетите као и сваки лисац хеее

а вст инструменте......

па ето као поклон за рођу препоручите ми нек

МАСТ ХЕВ

хехе

Крагујевац срећан рођош и теби!!!

Hvala najlepshe:)

kVu
31-03-2008, 02:23 AM

I El. Piano?

hvala

stize i YT Culture
ako te ne mrzi da se 'akas sa akai diskovima nadji miroslav vitous stringse...

korenjak
31-03-2008, 10:15 AM
hvala i tebi kvu

do sad sam terao stringse iz sample tanka...i bio sam zadovoljan al reko sigurno ima nesto bolje..

pa da