Log in

View Full Version : Panonski Govnar

LACKY
24-03-2008, 08:34 PM
Jedna jako zanimljiva numera i prateci joj klip.
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fXuD4x-rCKc&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fXuD4x-rCKc&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

tom
24-03-2008, 09:33 PM
Ovo je vec staro ali i dalje zanimljivo...

LACKY
24-03-2008, 09:40 PM
Jebi ga ja tek sada otkrio.

Arthur
25-03-2008, 11:52 AM
potrazi siri opus istih - drobicu ti kicmu drobilicom za kicmu, i veliki hit, Mika upao u shamotnu pec.

milos
25-03-2008, 03:21 PM
Meni je bre ovo totalni BS i otrov :shock: :piss: :shit:

HeatMan
25-03-2008, 03:35 PM
ja ne vidim nikakav link ni nishta.. :?

cucko
25-03-2008, 03:56 PM
Sta je tu zanimljivo???
Koji jad i beda....

Arthur
25-03-2008, 11:48 PM
jebiga, nismo svi sa istog drveta pali... :cool:

LACKY
26-03-2008, 12:59 AM
Meni je bre ovo totalni BS i otrov :shock: :piss: :shit:
Zasto?

LACKY
26-03-2008, 01:01 AM
Sta je tu zanimljivo???
Koji jad i beda....
Nisu ni meni zanimljive americke trke hrtova.

milos
29-03-2008, 12:08 PM
Zasto?

Ovo mi je za nijansu bolje http://www.youtube.com/results?search_query=jedem+svinje&search_type= :rotfl: :) :D
Jednostavno mi se ne svidja , svo to urlanje a i naziv benda je odvratan :D :rotfl:

korenjak
29-03-2008, 04:47 PM
Poznajem Autora i glavnog odgovornog urednika Z. Celjadi!!

Dimitrije

kul lik

SHIVA
29-03-2008, 08:04 PM
jebiga, nismo svi sa istog drveta pali... :cool:

neki josh nisu ni pali s drvecha ochito :)

SHIVA
29-03-2008, 08:13 PM
Nisu ni meni zanimljive americke trke hrtova.

Usporedba ti je zbilja impresivna i logichna. Identificirati se sa Panonskim govnarom jer ti americhke utrke hrtova nisu zanimljive doista je demonstracija apsurdnosti "slobode izbora" :rolleyes:

LACKY
29-03-2008, 08:32 PM
Kakvi komentari, takve i usporedbe!
Ovo sam okacio kao oblik nacina gledanja. A ond neko prokomentarise sa pitanjem :Sta je tu zanimljivo?

SHIVA
29-03-2008, 08:52 PM
Kakvi komentari, takve i usporedbe!
Ovo sam okacio kao oblik nacina gledanja. A ond neko prokomentarise sa pitanjem :Sta je tu zanimljivo?

Ako si to okachio kao primjer onda je logichno pretpostaviti da to nalazish zanimljivim... ili imash obichaj ostavljati linkove na stvari koje ti nisu interesantne s namjerom da podjelish dosadu s drugima?

Zato ne vidim shto je chudno u pitanju... no nie ni bitno. Shto se mene tiche ovaj band je vech dobio i previshe pazhnje u ovom topicu!

korenjak
30-03-2008, 12:48 AM
Ma ljudi znam lika koji sve to napravio to je cisto zezanje....

slowstar
30-03-2008, 01:41 AM
Mozda, ali meni malcice smrdi...(cak i uzimajuci u obzir sve sto znamo ili naslucujemo o objektu - subjektu o kome se u pesmi radi)

Arthur
30-03-2008, 01:50 AM
ima covek umetnicku slobodu da iskaze svoj stav o liku i dela NN autora koji se prepoznaje u nj.

Arthur
30-03-2008, 01:51 AM
naravno, imate i vi slusalacko pravo da vam se ne svidja, ali ne i da se pitate dal nesto nije u redu sa nama koji zapravo 'kacimo' ovakav smisao za humor. nekako nije fer

slowstar
30-03-2008, 03:03 AM
Nisam pominjao niciju "urednost" samo mi je (meni licno) stav autora pesme
malcice............................Sto se "kacenja" tice, nemam nista protiv da svako "kaci" sto mu je drago, ili kako mu drago, samo eto, napominjem da smo iz takvih i slicnih stavova imali prilike da ucimo, saznajemo o desavanjima u raznim ne bas prijatnim mestima u periodu od 1939 pa sve do 9. maja 1945, a mesta su bila Ausvic, Buhenvald, i tako dalje, da ne "osvezavam" pamcenje ni sebi ni drugima, a napominjem po drugi put, da sam svestan istorije i moralnog stava kao i razvoja "subjekta" o kome je "pevano" uostalom i ja s..em, receno je nema politike, mada ovo uopste i nije politika, zar ne?
Sto znaci:
Ne zameram ni najmanje onom ili onima koji tako nesto "kace", cak im zahvaljujem na primeru, ali se ne slazem sa "ideologijom" u tekstu doticne pesme - u slucaju da se nismo najbolje razumeli, sto NIKAKO ne bih zeleo da se desi

Arthur
30-03-2008, 03:51 AM
hmm, trudim se, al mi izmice poenta pominjanja ne bas lepih mesta, nadam se da pesmu/lik i delo autora nisi na neki nacin doziveo kao nacisticke?? Veruj mi da mi za vise godina kolko znam ovu pesmu i spot, to zapravo nije zapalo za oko, niti je to ocigledno bila namera autora. Ovo je prosto i jednostavno (a ipak izmedju redova), iskazivanje jednog licnog stava o jednoj osobi i njenim moralno-lirskim kvalitetima, i sa obzirom na trud koji je ulozen u to, ne doima se da su ga tek tako potkacili, iz dosade. Nije tolko komplikovano zapravo.

LACKY
30-03-2008, 07:10 AM
Slowstare, zasto u svakoj prilici i primeru traziti neku teoriju zavere.
Cela poenta zasto sam ovo okacio, je da mi je simpaticno kada neko nesto estabilirano ismeva ne ovoaj ili onaj nacin. Mozda sam kao mali previse citao Alan Forda i do besvesti prucavao Leteci Cirkus. Sta das se radi.

slowstar
30-03-2008, 01:08 PM
Lacky, uopste nisi ti u pitanju, rekoh da je na protiv, DOBRO sto poneko "kaci" razne, pa i takve informacije, nista nemam protiv tvog lika i dela, sto i sam znas, ali me malcice uznemirilo ovako dozivljavanje "benda", kazem, i pored svega (moralne stabilnosti, postenja, doslednosti, i tako dalje) sto nam je poznato o "liku" koji je tema pesme, cak i mogu da se slozim sa nekom od konstatacija navedenim u tekstu "pesme" ali je ipak nacin "sankcionisanja" "sudjenja" i narocito izvrsenja "presude" maaaalcice neprijatan, zar ne?
Ako nisam u pravu, ispravite me, covek uci dok je ziv, zar ne?

korenjak
30-03-2008, 01:45 PM
Eh taj ''tema pesme''....

Nikad mi nije bio jasan...a ima dobri pesama......

nego kad se oseca u pozadini da nesto nije nekako iskreno vec je ciljno smisljeno.....onda gubi draz....

ko politicari kad imaju ciljne grupe....

mozda gresim

da zakljucim: Boze drzi me ovde gde jesam, jer ne znam dal bi izdrzao (da ostanem cist) kad bi bio tamo gde su neki!!!!