PDA

View Full Version : Sta citate od magazina?:)

Inovative_kg
21-03-2008, 05:11 PM
Ja samo Sound and Music, za sada...Zeleo bih da cujem sta vi citate, da znam sta jos valja, da li uopste ima kvalitetnih stvari, da li postoji neki casopis koji je vishe koncentrisan na muzicku produkciju, itd... Pa, izvol'te, ne morate da se izuvate:D

Rhino
21-03-2008, 05:14 PM
Ja iskreno slabo.....

Nekad sam bio redovan kupac future musica i computer musica!

OFF
21-03-2008, 06:45 PM
Sound&Music i Hi-files redovno, Digital i Svet Kompjutera, povremeno

lesha
21-03-2008, 07:46 PM
ja sam ranije citao ali sam se prebacio na net, dosta brze i lakse dolazim do informacija, da ne pominjem svoj doprinos smanjenoj sechi shuma :wink:

Danny Lou
21-03-2008, 07:54 PM
sound on sound, future music, svet kompjutera, man's health, playboy, fhm...

tom
21-03-2008, 08:00 PM
"LPG Magazin"

(magazin za auto-plin)

sRce
21-03-2008, 08:03 PM
Najbolji casopis audio industrije je http://mag1.olivesoftware.com/am/welcome/AMM/AMM-2008-01.asp

slowstar
21-03-2008, 08:10 PM
SOUND ON SOUND je medju najboljima, ako ne i najbolji iz te "nase" oblasti, pretplacen sam (knjizara "Plato",, mada moze i direktno kod njih, karticom)
Dobri su jos i EQ magazine, MIX magazine - oba iz USA, a Future Music je malo "navijacki" i deciji, ko voli Britanski humor, pomalo zajedljivi za sve sto nije Made in UK, ali svez i informativan, iako bas ne ulaze mnogo u detalje.Sve u svemu, Sound on Sound je najbolji, bar ako se ja pitam.
P.S. nema bas sve na internetu, ponesto mora i da se kupi u stampanoj formi...

OFF
21-03-2008, 08:13 PM
P.S. nema bas sve na internetu, ponesto mora i da se kupi u stampanoj formi...

Da se kladimo?:) :wink:

Plonk
21-03-2008, 08:24 PM
SOS, future music, Computer music.....meni tri najbolja casopisa....nesto kupujem ..nesto nadjem preko interneta:wink:...prijatelj skoro nasao zadnja 24 broja sos-a na netu:rotfl:, pa se malo vise citalo

slowstar
21-03-2008, 08:27 PM
Baska sto ja to volim da citam u nekim "neobicnim" prostorima, mislim na kupatila i srodne prostore, pa i u krevetu, u cemu sigurno nisam usamljen, a to je tesko sa laptopom, iako imam wireless router, a o desktopu u krevetu da i ne govorim...

OFF
21-03-2008, 08:31 PM
Ne spavate sa 'Jabucharom':rotfl: :rotfl: :rotfl: ?

alavuk
21-03-2008, 08:36 PM
to i mene cudi :]]]]] elem nekada computer music , u zlatno doba future music zbog diskova tj demoa i onih readers demo music , i po koji free komplet semplova , a da ne pricam o poslastici sonic elements , posle toga sam prekinuo kontakt sa fm-om , ponekad skinem elektronska izdanja nekog casopisa ali sve mi to lici na debelu reklamu (valjda navika od fm casopisa dok citas o nekoj spravi ti slusas demo u medjuvremenu iako sam svoj groovebox kupio na slepo tj verujem rolandu :D ) ... eto toliko

Plonk
21-03-2008, 08:37 PM
Baska sto ja to volim da citam u nekim "neobicnim" prostorima, mislim na kupatila i srodne prostore, pa i u krevetu, u cemu sigurno nisam usamljen, a to je tesko sa laptopom, iako imam wireless router, a o desktopu u krevetu da i ne govorim...
hahaha, da da to je posebno mesto :wc:

vly
21-03-2008, 08:45 PM
Ja ne citam, samo gledam slike:smile2: ...

puRe
21-03-2008, 09:09 PM
Trenutno samo Sound On Sound redovno mada polaaako mozda odustanem i od toga pa da se prebacim na internet pretplatu (ionako trenutno veoma malo toga me zainteresuje u prosecnom broju SOS-a)

Ranije kupovao redovno i Future Music + Computer Music, ali su se pretvorili u prilicno jadne prehajpovane casopise (kada sam shvatio da svi brojevi FM-a u jednoj godini sadrze rec "ultimate" na naslovnoj strani shvatio sam da nesto nije u redu... :) )...

tom
21-03-2008, 10:30 PM
prijatelj skoro nasao zadnja 24 broja sos-a na netu:rotfl:

Da li se o ovoj informaciji moze malo vise popricati na private-u...:D?

DaBear
21-03-2008, 10:31 PM
Future Music se popravio u zadjih godinu dana..sad ima puno intervjua, producenti i njihovi set-upi, studiji itd. Testovi su im uvek bili bezveze, tako da to i nema veze..

Sound on Sound, isto..u zadnje vreme stavlja sve vise dobrih intervjua, artikli o snimanju starih legendarnih pesama, i miksanje novih...
Tu ima sta da se procta / provali neka fora..

testovi - opet...bolji su od FMusic, ali koga to vise interesuje? Je**s opremu!

Americki EQ je dosta dobar u zadnje vreme - isto puno intervjua iz studija, sa snimanja, itd...a i MIX americki.

Najpro za studio - i dalje Resolution!

Computer Music - za Mrmote!!

Ogi
21-03-2008, 11:53 PM
"Sound on sound" i "Mix" - redovno, "EQ" - s vremena na vreme, "Resolution"-retko...

LACKY
21-03-2008, 11:57 PM
Mix i Eq, mada se do Eq-a teze dolazi. To su moji favorit casopisi.

HeatMan
22-03-2008, 01:59 AM
sound on sound.. dobre recenzije.. future music i computer music.. chisto ako neshto promakne, a i imaju dosta kul semplova ponekad.. a druge semplove sintetichkih drumova, nazalost, nemam..

dadson
22-03-2008, 08:34 AM
Resolution Magazine (veoma dobar), i Sound on sound.

idekius
22-03-2008, 10:20 AM
Sound And Music, Pro Sound News, Digital, Bass Player...

Inovative_kg
22-03-2008, 10:37 AM
Sound And Music, Pro Sound News, Digital, Bass Player...

Pro Sound news? Ciji je to casopis?

Ogi
22-03-2008, 02:14 PM
"Resolution"
http://www.resolutionmag.com/

"ProSoundNews"
http://www.prosoundnews.com/

"EQ"
http://www.eqmag.com/

"Sound On Sound"
http://www.soundonsound.com/