PDA

View Full Version : ns 10 pojacalo

alavuk
14-03-2008, 03:16 PM
e pa posto mi se otvorila prilika da kupim ns 10 , a znam da ne mogu odma da kupim nekog brystona ili bozoel kanarinca , koju prvu pomoc tj koje pocajalo koristite ????

Bitch
14-03-2008, 03:32 PM
sine moj, pa sta dovatis! sigurno nes kupovat nista sto je low quality. Ganjaj ih bukvalno sa bilo cim, a kad skupis za zucka e onda ces cuti razliku. evo ja ih kuci teram na Teac ar600 pa zvuce super. To je ta tromi medo hifi prica.

posle ces lako.
pozzz :)

alavuk
14-03-2008, 03:50 PM
znaci opusteno sa technics su-v300 hihihih , dobro je da to nisam bachio :]
hihi

alen
14-03-2008, 04:54 PM
Ja sam ih jedno vreme slusao preko Technicsovog SU-600.Uzas
od zvuka,zamrljano,dinamika nula ma katastrofa.Ne znam kako ce raditi
sa tim pojacalom ali koliko poznajem Technicsa mislim da se neces bas usreciti,ni za prvu pomoc.

lesha
14-03-2008, 07:32 PM
technics sucks ass sto se tice pojacala. toliko.

alavuk
14-03-2008, 07:47 PM
heh sto volim te ... reci mi sto je sucks ass ??? mora da si non stop koristio sony pojacala dekove i nakamichi dragon deck , moje pojacalo je mnogo toga prezivelo , samo je falilo da ga tenkic zgazi , imam ga preko 10 godina , ni jednom nije drugacije zasvirao , ma koje god zvucnike sam mu stavio , bas sam poredio sestrin stub i njega tj lepo uzeo zvucnike sa tog sonyjevog stuba i pustio pesmu na njemu i posle preko technics-a , sta mislis koje bio mnogo realisticniji ??? moj ujak ima ja mislim su-450 i vrhunske pravljene zvucnike i tu sam uporedio sound izmedju ta 2 modela i nema razlike sem u snazi . znacu SU i SU-V nisu ista serija.

Max
14-03-2008, 07:52 PM
Ako dobijas Ns 10 po povoljnoj ceni ..... uzmi ih .... njih je jako lako prodati , a ako ti se dopadnu , pojacalo ces vec naci ..... postoji dosta dobrih resenja , samo o njima nije uputno razgovarati javno ..... tako da me zvrcni , pa cu te uputiti ;)

Pozdrav

lesha
14-03-2008, 07:56 PM
heh sto volim te ... reci mi sto je sucks ass ???

moje usi mozda lazu? :D
od technicsa priznajem sl12xx gramofone i dj slusalice.
pojacala, dekovi i sl. bar meni odvratno zvuce..

spidermusic
14-03-2008, 07:56 PM
Kupi NS 10 i koristi pojacalo koje imas. Kada zaradis, nacice se ono sto je za njih najbolje, jer koliko para toliko i muzike.

alavuk
14-03-2008, 08:15 PM
hvala na savetima , veoma sam svestan da postoji bilo sta bolje od tehniksa ali jako volim njegov polu malo vise sterilan zvuk ... kao sto su ljudi rekli iznad mene , kupim ns 10 pa crncim dan i noc za bozoel kanarinca :]]]]]]]]]]

alavuk
14-03-2008, 08:19 PM
@Max

cena ne da je povoljna nego ne smem javno da je kazem koliko je niska za par !!!!,

@ostali
naravno upravu ste na svoj nacin , nego sam pitao ovo iz razloga sto smo se kolega jan i ja "prepirali" izmedju a100 i ovog mog su-v-a , slusao sam a100 i ni malo mi se nije svideo iako pasuje navodno za ns10 ... pa reko da pitam vas sve jel ima neko bolju ideju od nasih pretpostavka

i drzite placeve da mi ne odlete :]]]]]]]]]]

Jan
14-03-2008, 08:38 PM
@Max

cena ne da je povoljna nego ne smem javno da je kazem koliko je niska za par !!!!,

@ostali
naravno upravu ste na svoj nacin , nego sam pitao ovo iz razloga sto smo se kolega jan i ja "prepirali" izmedju a100 i ovog mog su-v-a , slusao sam a100 i ni malo mi se nije svideo iako pasuje navodno za ns10 ... pa reko da pitam vas sve jel ima neko bolju ideju od nasih pretpostavka

Ma bre, nista ja nisam reko za a100, samo sam reko da sam par puta video da ga prodaju za smesne pare, a da je navodno pravljeno za NS10-ke, odnosno da sa njima dobro svira.

OFF
15-03-2008, 12:26 AM
Ja sam zadnjih dana dosta testirao NS10 sa raznim pojacalima, tacnije 3 koja imam - matori hifi pioneer, korektan za hifi, nista vise, matori alesis (nije RA zajebancija) i mladi kanarinac..... jbg... ima razlike, ali moze da se radi i sa hifi pojacalom, pogotovo ako ih ne cujes sa necim boljim, i ako ne radis po 8h dnevno na njima

spidermusic
15-03-2008, 05:52 PM
@Max

@ostali

Kupuj dok ne odlete! Srecno!