Log in

View Full Version : Jel to uopste moguce?

Rhino
08-03-2008, 01:20 PM
Crkli su mi napajanje i ploca....

Dakle kupio sam novo (jace) napajanje od starog, stavio potpuno istu plocu (poklon od ortaka):D ... Dovla VOLIM TE!
Ali tripujem da zvuk rme 9632 nije potpuno isti... Dakle ne kao da nije u redu, vec mi se low end cini malo vise definisan???

Jel moguce da je jace napanje doprinijelo tome ili sam ja lud? Mada sam i neispavan pa moguce da mi mozak baguje.......

SHIVA
08-03-2008, 02:22 PM
Sve su to "fantoms in the brain" prijatelju. Na zhalost najcheshche nema nachina da ustanovish jel ti se sad napajanje chuje manje pa je zvuk bez smetnji, jel stabilniji napon daje stabilniji low end ili je neka zavojnica na napajanju stvaraala shum direktno u tvojoj glavi. Meni se non-stop deshavaju takve, a i chudnije stvari!

Get used to it ;)

Rhino
08-03-2008, 02:28 PM
Ma da.... Razumijem sto zelis da kazes....

Ali znaci pustam prijekat i nista mi nije jasno.. Sad sam skontao da ni gornji spektar nije isti, kao da sve ima vise headrooma....

Idem ja odspavat malo, nisam sinoc gotovo ni oka sklopio, pa cu vidjeti kroz 4-5 sati:)

Max
08-03-2008, 02:50 PM
kao da sve ima vise headrooma....

Ja moram da pitam ..... sta ovo znaci ????

Pozdrav

Max
08-03-2008, 02:50 PM
A tight low end i more headroom na visokim .... mozda si pogresio faze :D :D :D

Pozdrav

idekius
08-03-2008, 04:05 PM
Malopre me zvao prijatelj sa Jebiburme... vrisnuo kompletan comp :(
Nocas je bilo tamo neke nestabilnosti u naponu... nestanka struje...

Rhino
08-03-2008, 09:08 PM
Ufff, sad sam se probudio....

Jeste li me odma digli na za*ebanciju , jeste?:rolleyes:

Ma meni je bila obrnuta faza u neispavanoj glavi. Prvo sam istripovao donje frekvencije, pa su mi zaprstale gornje... Nemam pojma.. Sad sve cujem ok. To su sve audio iluzije iz precepcije umornog mozga..

Dobro nisam sagoreo sve dok sam satavljao komp, ozbiljno:)