PDA

View Full Version : Instaliranje na postojeci DATA file

pulsar 2
04-03-2008, 05:23 PM
Formatizirao sam disk C.
U nedirnuti disk D od ranije su ostali DATA fajlovi od Trilogy-ja, Stylus RMX i Latigo.
Dali to moze da mi olaksa instaliranje istih, da ne pocnem iz pocetka.
Kako?

Everbeatz
04-03-2008, 05:25 PM
Instaliras samo dll od plugina, a ovo kopiras u pripadajuci dir da moze da ga nadje

pulsar 2
04-03-2008, 05:34 PM
Nesto nije mi jasno...kopiram dll Stylusa u disk C u folderu VST plugins. OK.
Sta sada treba raditi da mi prepozna DATA fajlove u disku D ?

Everbeatz
04-03-2008, 05:39 PM
Nesto nije mi jasno...kopiram dll Stylusa u disk C u folderu VST plugins. OK.
Sta sada treba raditi da mi prepozna DATA fajlove u disku D ?

Namesti da ti bude shortcut tog dira na D: (koji treba da se zove Sage) u C:\Program Files\Spectrasonics\Sage

MilTon
05-03-2008, 09:23 PM
Formatizirao sam disk C.
U nedirnuti disk D od ranije su ostali DATA fajlovi od Trilogy-ja, Stylus RMX i Latigo.
Dali to moze da mi olaksa instaliranje istih, da ne pocnem iz pocetka.
Kako?
Sto se tice Trilogy-ja, mislim da mora da se instalira sa prvog diska samo VST plugin, a preskocis instalaciju DAT (prekines kada krene instalaciju dat fajla i finish). Onda koristis programcic spectramove i nateras ga na stari trag i uradis replace. U principu mozes i da preimenujes stari direktorijum u nesto drugo pa da onda vratis DAT fajl u novoinstalirani direktorijum iz instalacije. Sto se tice RMX, tu je dovoljno samo promeniti putanju na shortcatu od SAGE direktorijuma na novu lokaciju. Ja latigo uvek instaliram ceo, za njega ne znam.
Mozda sam ti pomogao, pozdrav!

66musicman
05-03-2008, 11:53 PM
ZA trilogy nema sanse, moras ponovo kompletnog da instaliras.
Ako nisi zapamtio presete na neko drugo mesto onda JBG...

MilTon
11-03-2008, 09:03 AM
ZA trilogy nema sanse, moras ponovo kompletnog da instaliras.
Ako nisi zapamtio presete na neko drugo mesto onda JBG...
Kako nema sanse:confused:? Pa milion puta sam ga instalirao, cak imam DAT fajl narezan na DVD-u. Samo neka uradi ovako kao sto sam napisao.

66musicman
12-03-2008, 02:07 AM
Nismo se razumeli (tj. ja sam konfuzno objasnio),
Trilogy mora kompletnog iznova instalirati.

Rhino
12-03-2008, 02:23 AM
Ma moze bre.....:)

Stavi dat file tu gdje bi da bude, pa uzmi da instaliras trilogy....

E sad ne znam nampamet, ali uglavnom te pri instaliciji pita gdje ce da bude dll file.... Po defaultu c:\program files\steinberg\vstplugins.....

A onda te pita odakle ce da vuce banke (data), i samo mu stavis tu gdje je si ga vec stavio.. I whola, radi:)

"7"
12-03-2008, 06:59 AM
... samo mora da bude na c:\

66musicman
13-03-2008, 10:49 PM
@"7"__... samo mora da bude na c:\
ovo nisam pokusavao, uvek sam banku Trilogy-ija instalirao na zasebni hard, tako da ja licno ovo nisam znao.TNX

diviner
13-03-2008, 11:52 PM
Ne mora da bude na C: , moze na bilo kom mjestu, bilo kojoj particiji. Lokaciju odlucite sami kada krene instalacija dat fajla, a zatim kada prekinete instalaciju (cim krene, onako kako je milton objasnio) samo na tu lokaciju podmetnete usnimljeni i citav DAT koji imate od ranije.

"7"
14-03-2008, 06:07 AM
Meni nije hteo da radi kad sam instalirao na drugom hardu (drugoj particiji)... ne znam, mozda je to bilo samo kod mene iz nekog razloga... ali nije htelo sve dok nisam instalirao na C:... i Trilogy i Atmosphere... /?/ /?/ /?/

Pozz

diviner
14-03-2008, 01:52 PM
Ma negdje si u postupku grijesio...Imas i spectramove programcic kojim mozes prebaciti dat gdje zelis, pa probaj sa njim, ako ti ne odgovara lokacija c:

siljnem ti na mail ako nemas :)

"7"
14-03-2008, 02:03 PM
Ajde molim te posalji mi to jer me nervira sto je na c:... zauzima mi prostor a c: particija mi je najmanja... ne kosta nista da probam...

Pozz

Galony
03-01-2016, 06:47 PM
Molim te ko brata, posalji mi taj spectramove!! Imao sam ga ali mi ga je antivirus pocistio zajedno sa onim updater... znaci na i mejl - ramon_yu@yahoo.com.

DADDY Z
04-01-2016, 10:42 AM
Kao što Everlast reče,što se tiče svih Spectrasonics software-a, dll mora da stoji u vst folderu i mora postojati SAGE folder na C disku(isti se kreira prilikom instalacije).E sad, banku sa sample-ovima možete staviti na bilo koji disk sa tim da ćete napraviti shortcut za tu lokaciju i taj shortcut staviti u SAGE folder na C disku.To je cela filozofija.Kapiram da taj spectramove ustvari odradi to umesto vas.

diviner
04-01-2016, 11:59 AM
Spectramove se koristi koliko se secam za stari stylus, atmosphere i trilogy... Za novije moze i ta fora koju si naveo...

Tema je iz 2008. godine btw...

Galony, poslao sam ti spectramove na mail..