Log in

View Full Version : Gdje je nestala Anita?

RNT
28-02-2008, 07:14 PM
?to se dogodilo s tom članicom foruma? Rado sam pročitao njezine postove. Sad vidim da novih nema i pi?e "Biv?a članica foruma"????

lesha
28-02-2008, 07:31 PM
mislim da nikome nije jasno, najbolje je da pitas direktno nju.

HeatMan
28-02-2008, 07:51 PM
haha... aj stvarno, nedostaje nam.. aj nek je zove neko.. :) reci joj da nedostaje hici.. znace ona.. :)

Dexxy
29-02-2008, 01:17 AM
Koliko sam shvatio neko sa foruma je provocirao, neznam ko??....Meni je zao sto je nema...

alavuk
29-02-2008, 06:35 AM
igrom slucaja sam je kontaktirao negde pre neki dan , vesto je iskoolirala pitanja u vezi foruma .

filip
29-02-2008, 07:04 AM
Koliko sam shvatio neko sa foruma je provocirao, neznam ko??....Meni je zao sto je nema...
:( kakav s*it

RNT
29-02-2008, 07:51 AM
Mozda je ovo poziv Adminu da nam objasni sto se dogodilo jer ako ode clan foruma sa 2711 postova i vise od 5 godina staza na forumu bez pozdrava....

alavuk
29-02-2008, 08:03 AM
evo ja cu izigravati anitinog drvenog advokata posto sam joj bio na mail uputio isto pitanje sa sledecim odgovorom :

Ne osjećam se isprovocirano (iako je bilo momenata kad se to događalo i kad sam reagirala u afektu), osjećam jednostavno da tamo (vi?e) ne pripadam, a nema potrebe da namećem svoje prisustvo, svoje (mnogima neobične, a vjerojatno stoga i zamorne) stavove i načine razmi?ljanja kad sa nekolicinom onih koji me vole i koje ja volim - mogu komunicirati i na druge načine. Kao ?to vidi?, dragim mi ljudima, sam uvijek dostupna, a rumski je ipak pročitana knjiga koja nije toliko zanimljiva (niti vi?e pozitivna) da je čitam ispočetka.

Vraćam se realnosti, haha i mislim da je to ba? zdrava stvar. :)

Puno pozdrava,
Anita

Dexxy
29-02-2008, 10:38 AM
:(:(:(

DEMONIO
29-02-2008, 11:19 AM
:(((

korenjak
29-02-2008, 11:21 AM
:(:cry::ups::gaah::jako-lju:/?/:ljuti:

cAAc
29-02-2008, 11:29 AM
zaeban taj stvaran zivot ,par meseci bez kompa i zamalo da shiznem :harmonikas:

Jan
29-02-2008, 11:31 AM
Zar i na ovom forumu ima takvih dogadjaja?Strasno

cAAc
29-02-2008, 11:40 AM
Samo je doslo do zasicenja plus gomila stvari koje su bile na cekanju i to sve te saceka ko shamar(u mom slucaju) ,normalne stvari

korenjak
29-02-2008, 11:54 AM
Svakako je bezveze i bedak
Anita je ovde bila od onih koji daju duh foruma

ima i drugih koji samo barataju sa brojkama modelima i oznakama...parametrima rezultatima....cenama.....
i nih razumem...
ovde je dobro sto je bas forum za svakoga i slicni se nadju i druze...a sa onim drugima se prepucavaju...malo...i to je normalno...
i mene su neki napushili al sta ces nekad covek ni sam sebi ne prija a kako li drugima tek...
u jednom trenutku sam se bio premorio pa sam samo pricaonicu posecivao..

bilo bi lepo da se Anita vrne, bar na kaf'cu neki put!

Jan
29-02-2008, 12:02 PM
Meni se pa sve cini da je forum mnogo mrtav u zadnje vreme i da se svelo na neko prepucavanje medju clanovima...

korenjak
29-02-2008, 12:06 PM
Meni se pa sve cini da je forum mnogo mrtav u zadnje vreme i da se svelo na neko prepucavanje medju clanovima...

To sam ja pitao sinoc na cetu:''postuje li neko na forumu nesto mi se ne menja danima?''

:(

Arthur
29-02-2008, 12:26 PM
nije joj ovo prvi put i stice se utisak da je takva, malko impulsivna i jako emotivna. Samo se nadam da je to sto je nasla van foruma stvarno "realnost" jer nisam siguran da se tako lako nalazi.
U svakom slucaju, i meni nedostaje pa makar bila tinejdzerka u dusi :P

spidermusic
29-02-2008, 06:59 PM
U nekoliko navrata, prelistavajuci stranice Rumskog, primetio sam da nema novih Anitinih postova. Kao i tvorac ovog thread-a zapitao sam se: Gde je nestala Anita?

Zaista je tuzno da je jedan od najstarijih i, nadasve, najaktivnijih clanova foruma, koji je na svoj zenski nacin, udahnjivao toplinu Rumskom, otisao. Nadam se da ce zasicenje, do koga je doslo, proci i da cemo ponovo citati njene vedre i zanimljive postove.

Pozz za Anitu uz veru i njen povratak.

Vlada Spider

silicon science
29-02-2008, 10:54 PM
Oce li i neka peticija za njen povratak da padne:rotfl:
Mozda upali:wink:

Danny Lou
29-02-2008, 11:25 PM
ili glasanje?

LACKY
01-03-2008, 12:38 AM
Moze.

Tribal_kg
01-03-2008, 12:45 AM
http://img232.imageshack.us/img232/7816/svezaljubavgu8.jpg

Savrsena prilika da se Rumski i Pink ujedine! :D

Mogli
01-03-2008, 02:21 AM
nije joj ovo prvi put i stice se utisak da je takva, malko impulsivna i jako emotivna. Samo se nadam da je to sto je nasla van foruma stvarno "realnost" jer nisam siguran da se tako lako nalazi.
U svakom slucaju, i meni nedostaje pa makar bila tinejdzerka u dusi :P

:):grin:

DaBear
01-03-2008, 08:44 AM
treba tako neko , zbog raznovrsnosti i malo dubljeg gledanja na stvari.

inace se sve svede na; "koju zvucnu kartu za 100Eura da kupim? forum"

jeste malo postalo jednoliko (da ne kazem dosadno) u zadnje vreme...mislim nije samo zbog nje, nego nesto nema interesantnih thread-ova, itd..:(

Jan
01-03-2008, 10:42 AM

jeste malo postalo jednoliko (da ne kazem dosadno) u zadnje vreme...mislim nije samo zbog nje, nego nesto nema interesantnih thread-ova, itd..:(

A i to je ziva istina

Everbeatz
01-03-2008, 11:26 AM

Da, to ni meni nije jasno - svaki put kad pogledam da vidim ko je online ima nas dosta, a postova na dnevnom nivou malo...

Mozda se vec sve do sad ispricalo..:)

Arthur
01-03-2008, 12:09 PM

Tako i treba!

DaBear
01-03-2008, 12:57 PM
Mozda je vreme za novog gosta, da malo zatalasa redove...?

Ili da udarimo po nekom prepucavanju..? he,he,..

I dajte neke muzike, da kritikujemo malo....

Sandzama
01-03-2008, 01:16 PM
Mozda je vreme za novog gosta, da malo zatalasa redove...?

Ili da udarimo po nekom prepucavanju..? he,he,..

I dajte neke muzike, da kritikujemo malo....

Pa evo ja pokusao da se prepucam u threadu o budjavom lebcu al ti neces... :rotfl:

Poz-drav:wink:

Danny Lou
01-03-2008, 06:35 PM
jebote kad malo bolje skontam pa ovo je zivi peder-bal... :shock::shock::shock:

mislim cure su same krive sto se ne zanimaju za ovo... :rolleyes:

Arthur
01-03-2008, 07:08 PM
a sto je najcrnje, ovo je jedno od retkih zanimanja gde pod milim bogom ne postoji ni jedan jedini razlog da zene ne budu zastupljene..

Danny Lou
01-03-2008, 08:34 PM
bas... :confused:

OFF
01-03-2008, 09:17 PM
Aj' sad, vas dvojica da mi objasnite - zamislite vase devojke (zene) kako po par sati dnevno prckaju na kompu, vrte istu stvar u loopu, buljaju po torentima, i dopisuju se sa sumnjivim, nepoznatim likovima po kojekakvim forumima, a onda umesto da kupe nove cipele, kozni mantil i torbu, pazare spravu od 3 kilograma sa 2 dugmeta, usrafe je u rack sa 4 srafa i 5 dana rade A/b testove sa drugaricama.....

(nema veze sa naslovom teme)

Rhino
01-03-2008, 09:20 PM
Aj' sad, vas dvojica da mi objasnite - zamislite vase devojke (zene) kako po par sati dnevno prckaju na kompu, vrte istu stvar u loopu, buljaju po torentima, i dopisuju se sa sumnjivim, nepoznatim likovima po kojekakvim forumima, a onda umesto da kupe nove cipele, kozni mantil i torbu, pazare spravu od 3 kilograma sa 2 dugmeta, usrafe je u rack sa 4 srafa i 5 dana rade A/b testove sa drugaricama.....

(nema veze sa naslovom teme)

Hehe, znam ja jednu takvu (osim cipela i mantila) ... Mlada je i talentovana:) Bice nesto od nje, imam osjecaj

dexyco
02-03-2008, 12:17 AM
a sto je najcrnje, ovo je jedno od retkih zanimanja gde pod milim bogom ne postoji ni jedan jedini razlog da zene ne budu zastupljene..
Jes... Ruku na srce, stvarno je preterano sa ciframa, modelima i ostalim tehnickim stvarcicama kao sto su DaBear i jos neko vec rekli... Pa da je sve u matematici ne bi se Idekius ljutio sto se na VETS-u daju osnovi matematike... :p Salu na stranu, mislim da se dobar deo foruma sveo na tehniku i poneku interesantnu informaciju i polemiku, kao da se nema volje za necim boljim. Dodjem, pitam, odgovorim nekom, nasmejem se, odem... I tako u krug... Malo je bzvz sto nema tema vezanih za neke stvari umetnicke prirode, jer tu ne postoje obrasci (ili bar ne konacni), pa se o tome moze dosta pricati i razmeniti koja dobra sa svakim, bilo kojim poslom da se taj bavi (tekstopisac, aranzer, producent...), a i sa onima koji nemaju profesionalnog iskustva, a imaju smisla za te stvari... Malo se preteralo sa smesnim kritikama, a isto tako i sa onim "ajde da vidimo sta si ti uradio" koje je nastalo kao suprotna stvar prvom... Krivo mi je bilo kad su neke takve teme u sekciji koju je Anita otvorila bile na kraju pretvorene u sprdnju i detinjariju... Nije sve u tome.

Eh sad, ne preterujmo! Pa nisu svi producenti i konfjukter-manijaci i elektricari. Koliko ima zena tekstopisaca, kompozitora, izvodjaca koje su jako dobre u svom poslu, ili ce biti? Ja sam prvi ZA da se forum malo prosiri na tu stranu, ali koliko vidim nista od toga...

idekius
02-03-2008, 12:48 AM

Pa kad ne znaju da sam ja na ovom forumu. Da znaju preplaivile bi ga... :da:

A i clanstvo... sto se lepo ponelo kad je dotrchalo ovde par cica koje prate Vladicu G. po netu, kao sto ajkule prate brod, svi ste kukali i cak trazili da ih banujemo! :banghead: Ja sam lepo hteo daim napravimo sobu, u kojoj bih moderator bio naravno ja :D :da:

E pa sad... dr*ajte... sta da vam kazem :D :rotfl:
Za mene nema brige... ja sam se registrovao na http://www.ana.co.yu/forum/ ( akvarijum - forum ) :da: :rotfl:

Jos malo pa ce narod da promeni izreku "Kad na vrbi rodi groznje"... bice "Kad na Rumskom vidis dobru ribu"... :D :rotfl:

LACKY
02-03-2008, 01:16 AM
JMalo je bzvz sto nema tema vezanih za neke stvari umetnicke prirode, jer tu ne postoje obrasci (ili bar ne konacni), pa se o tome moze dosta pricati i razmeniti koja dobra sa svakim, bilo kojim poslom da se taj bavi (tekstopisac, aranzer, producent...), a i sa onima koji nemaju profesionalnog iskustva, a imaju smisla za te stvari...
Pa jebi ga teme su samo sta pazariti do 100-200-300 itd.
Nove mladje clanove samo to zanima. Neko ko bi i mogao nesto pametno da kaze nece sam postavljati temu "Esada da vam kazem! Mora neko nesto i da pita.

Danny Lou
02-03-2008, 09:28 AM

kad sturo pogledam mislio bih da je zesci frik :D

eh sad sto ovdje nema djevojaka nego su sve na "kupi mi bmw/pradu/prsten" forumima onda u tom slucaju sta nas briga, mozemo i bez njih :)
da je ovo forum pjevaca granda vidjeli bi vi ovdje frke :grin:

Danny Lou
02-03-2008, 09:30 AM
Za mene nema brige... ja sam se registrovao na http://www.ana.co.yu/forum/ ( akvarijum - forum ) :da: :rotfl:

ovo je totalni kontrast nasem forumu... kako bismo rumski i ovaj forum spojili u jedan: rumski-ana.com a?a?a? :D

alavuk
02-03-2008, 09:30 AM
Eh sad, ne preterujmo! Pa nisu svi producenti i konfjukter-manijaci i elektricari. Koliko ima zena tekstopisaca, kompozitora, izvodjaca koje su jako dobre u svom poslu, ili ce biti? Ja sam prvi ZA da se forum malo prosiri na tu stranu, ali koliko vidim nista od toga...

eto neka se pozovu kao gost foruma koleginice , evo ivana jordan mi sad pada na pamet , elena isakova , leontina i slicne .

Pozdrav!

fischek
02-03-2008, 10:12 AM
eto neka se pozovu kao gost foruma koleginice , evo ivana jordan mi sad pada na pamet , elena isakova , leontina i slicne .

Pozdrav!

to kralju! :D

idekius
02-03-2008, 11:15 AM
leontina i slicne .

Hvala lepo... pre bih ga gurnuo u usijani toster :banghead:

alavuk
02-03-2008, 11:23 AM
a brale moze da bude edukativno u radu sa decom mozda zna ona nesto sto oggy ne zna , ja ne znam nista oko toga , ne treba mi ali ponekad su tj cesto su i odrasli kao deca

LACKY
02-03-2008, 12:08 PM
Dok im je islo nije ih zanimao rad sa decom. Igrale su se ringe ringe raja.

Danny Lou
02-03-2008, 01:26 PM
ringe ringe jaja? :D

balthazaar
02-03-2008, 02:11 PM
gdje je nestala Anita?

Dje god oće!

Ruku na srce , malo mi je žao ako je nešto povrijedilo ili ne znam ti ja šta...stvarno jeste...a , s druge strane niko nije pitao dje sam ja kad me ona zadravog pravog banovala sa foruma, jer je, ako ćemo pošteno, žena bila prilično uobražena....šalim se , naravno, da neko treba pita đe je bio baltazar, ali to kažem zbog toga što je ona Anita znala brate da se istripuje...nemojte da se foliramo sad odje...naravno daleko je to sad od toga da je u bilo kom slučaju ona zaslužila ili trebala da napusti forum, ali koga nema - bez njega se može!

Ja lično nisam niti osnovao ovaj forum, niti je moje da ja iznosim ovjde javno šta mi na ovom forumu smeta, ali zato mogu uvijek ko Anita da kažem adio i to je to...

zdravo bili i ne zamjerite!

dexyco
02-03-2008, 07:40 PM
Pa jebi ga teme su samo sta pazariti do 100-200-300 itd.
Nove mladje clanove samo to zanima. Neko ko bi i mogao nesto pametno da kaze nece sam postavljati temu "Esada da vam kazem! Mora neko nesto i da pita.
Pa dobro, ima i onih drugih tema, manje, ali ih ima, mozda je veci problem to sto uglavnom bivaju i one zapostavljene... Sto se tice postavljanja pitanja i zapocinjanja teme, slazem se... :)

Za mene nema brige... ja sam se registrovao na http://www.ana.co.yu/forum/ ( akvarijum - forum )
Jel si ozbiljno registrovan ovde? Ovaj forum je dusu dao za sprdnje... :D

ovo je totalni kontrast nasem forumu... kako bismo rumski i ovaj forum spojili u jedan: rumski-ana.com a?a?a?
Mislis Ana iz Rume?

Treba svakako pozvati neku kvalitetnu koleginicu... Zasto ne? Pa svi dosadasnji gosti su bili muskarci, red je malo promeniti nesto... :)

OFF
02-03-2008, 07:59 PM
PA da...uskoro ce 8. mart

Arthur
02-03-2008, 08:10 PM
@balthazar
uz duzno postovanje, mislim da si prosecnom muskom clanu forumu kudikamo manje zanimljiv od anite ;)

a sto se ana.co.yu tice, hehehehe... posli vukovi da cuvaju ovce :D

LACKY
03-03-2008, 02:36 AM
gdje je nestala Anita?

Dje god oće!

Ruku na srce , malo mi je žao ako je nešto povrijedilo ili ne znam ti ja šta...stvarno jeste...a , s druge strane niko nije pitao dje sam ja kad me ona zadravog pravog banovala sa foruma, jer je, ako ćemo pošteno, žena bila prilično uobražena....šalim se , naravno, da neko treba pita đe je bio baltazar, ali to kažem zbog toga što je ona Anita znala brate da se istripuje...nemojte da se foliramo sad odje...naravno daleko je to sad od toga da je u bilo kom slučaju ona zaslužila ili trebala da napusti forum, ali koga nema - bez njega se može!

Ja lično nisam niti osnovao ovaj forum, niti je moje da ja iznosim ovjde javno šta mi na ovom forumu smeta, ali zato mogu uvijek ko Anita da kažem adio i to je to...

zdravo bili i ne zamjerite!
Neko je primetio, zatim postavio temu "zasto nema Anite?"
Covek primetio( nedostaje mu) i pitao, pa se zatim javili ljudi koji su primetili (a stalo im do doticne osobe) isto.
Pa se javio ti : Sta me boli djoka (tvoja stvar i moze da te boli djoka, niko ti ne zamera) sto je nema. :Niko nije primetio sto mene nema(nikome nisi nedostajao)!
To sto tebe nije bilo, to je tvoj problem, to sto za tebe niko nije pitao, je takodje tvoj problem, to sto nekome nedostaje Anita, e to vec nije tvoj problem!
Bavi se svojim problemima.

balthazaar
03-03-2008, 10:00 AM
Ti kralju nešto ne kontaš dobro!

Je li ovo tvoj problem? Bavi i se i ti svojim problemima.

Uopšte nije bitno to da li je neko pitao dje sam ja , već sam to rekao zbog toga što mene nije bilo zatošto me ona banovala bez razloga, a time sam mislio da kažem da je ona uvijek imala nekih cim- ova. Nije bitno ni to što me banovala, već to da čovjek zna da Anita nije nestala tek tako "bup!" već je često imala teškoće sa razumjevanjem sa dosta članova foruma, kao što i sama valjda kaže! Niti se ja ljutim što sam tada banovan bez razloga (a nisam ni ja od juče član foruma) niti mi je drago što nje nema - naprotiv!

Takodje, ne vidim razloga takvoj tvojoj reakciji - uopšte. Možda i meni pomalo nedostaje Anita i krivo mi je što više nije tu....a, da mi je ponekad iduckala na živac i to je istina, što da se lažemo. A, možda i ja nekom iduckam na živac...niko nije savršen :wink:

Vidi druže Laki - kad neko postavi javni tred ili temu neka očekuje svakakve odgovore, a ako nekom to smeta - neka se javi tebi na pm, pa tu besjedite bez tudjeg mišljenja.

Takodje, da ti još nešto kažem

Ti si neki tip koji voli da podjebe i da "spusti" ...druže, kod mene nikad nećeš ostati bez adkvatnog odgovora, zato me se molim te okani...ne vjerujem ni da bi ti (kao možda i ja ) mnogima nedostajao....zato se mani te priče...nisi ni ti gotivan do bola, samo da znaš...

RNT
03-03-2008, 10:15 AM
Bolje da nisam nista pitao........:confused:

balthazaar
03-03-2008, 10:41 AM
U krajnjoj liniji možda i ja kenjam što sam bilo šta pisao, al nema potrebe za ovako džiberskim odgovorima u stilu Lakija....niti sam te pomenuo, niti si ti tu da mene učiš šta jeste, a šta nije moj problem, niti je tvoj problem da brineš šta je moj problem

Dexxy
03-03-2008, 12:02 PM
E na sta se sveo forum. LJUDI BRE sta vam je.....:mad::mad::mad:

alavuk
03-03-2008, 01:28 PM
U krajnjoj liniji mo?da i ja kenjam ?to sam bilo ?ta pisao, al nema potrebe za ovako d?iberskim odgovorima u stilu Lakija....niti sam te pomenuo, niti si ti tu da mene uči? ?ta jeste, a ?ta nije moj problem, niti je tvoj problem da brine? ?ta je moj problem

cuvaj se dorcola :P

nisi trebao tako da odgovoris lakiju jeste stariji covek i sve hoce da pomaze nama klincima , a i opet po mom misljenju druze trebao si da ucutis ili diplomatski tj filozofski odgovoris u svom stilu :]

p.s. nesto cu poslom sleteti u tiv ili tgd pa me docekaj sas rakiju , javljam ti se

balthazaar
03-03-2008, 01:46 PM
cuvaj se dorcola :P

nisi trebao tako da odgovoris lakiju jeste stariji covek i sve hoce da pomaze nama klincima , a i opet po mom misljenju druze trebao si da ucutis ili diplomatski tj filozofski odgovoris u svom stilu :]

p.s. nesto cu poslom sleteti u tiv ili tgd pa me docekaj sas rakiju , javljam ti se

ej bre kad ćeš? E, vala bi mi baš bilo milo da se vidimo? Oćeš li ozbiljno da dolaziš? Da se nećeš zadržavati koliko?

balthazaar
03-03-2008, 01:58 PM
Eto, ja se Lakiju izvinjavam zbog toga što je stariji , ako sam ja njega bilo čim uvrijedio...ja pazim kako pričam sa ljudima , pa bili stariji ili mlađi od mene i kad prema nekom nastupiš drsko, očekuj i drsku reakciju, brate. Kad ne diram nikog , neću vala ni mene da riba samo zato što sam rekao da je Anita imala "svojih momenata" i to demonstrirao svojim primjerom.
peace

Everbeatz
03-03-2008, 02:06 PM
Anita i kad nije ovde pravi probleme izgleda:D:D:D

balthazaar
03-03-2008, 02:11 PM
Čudo su žene!

dede
03-03-2008, 02:11 PM
U svakom slucaju je tacna ona stvar, da je udeo rasprava na forumu o onom umetnickom ili kreativnom u muzici (i pravljenju muzike) daleko manji od udela te neke tehnicke i operativne strane. Ali to je slucaj i na svim ostalim forumima koje poznajem ili na kojima sam user. Jednostavno je tehnika postala pristupacnija svima i toliko rasprostranjena, da je normalno da se o njoj toliko govori.

Tacno je, na zalost i to da, "odlaskom" (nadam se samo trenutnim) Anite, taj odnos nece biti promenjen u korist umetnicke i kreativne strane, jer je ona, po mom skromnom misljenju, po najvise potencirala takve teme.

Na forumu ima (i treba da ima) mesta za sve kojima je muzika vazna. U svakom slucaju, treba imati postovanje prema drugom ucesniku u raspravi.I, ako dodje do neke diskusije, ona treba da je zasnovana na cinjenicama, ukusima, licnim iskustvima, bez nekih osvrta na licnost, karakter ili "nivo iskustva u muzici i na forumu" tog nekog (ili neke) - naravno to vazi za obe (sve) strane.

Ali i mali ekscesi, da je neko "imao los dan" :wink: , pa zbog toga banovan:mad: ...i to za muzicki svet nije neka novost... Sta je to u poredjenju da u vrhuncu svoje muzicke slave, se popnes na binu i razbijes pet-sest custom gitara, desetak pojacala i boxova, pa bubnjeve....8-) 8-) 8-)

Long live!

alavuk
03-03-2008, 02:38 PM
ej bre kad će?? E, vala bi mi ba? bilo milo da se vidimo? Oće? li ozbiljno da dolazi?? Da se neće? zadr?avati koliko?

javljam na vreme sve

SHIVA
03-03-2008, 04:17 PM
gdje je nestala Anita?

....s druge strane niko nije pitao dje sam ja kad me ona zadravog pravog banovala sa foruma

Pa samo da znash da to nie istina. Otvoren je topic zbog tvog bana ali je i obrisan (radi ne poticanja daljnjih prepirki). Moderatori su takodjer dobili barem jedan prigovor zbog tvog bana, i moram priznati da je dosta truda bilo ulozheno i s njihove strane u "smirivanje" strasti. Možda ništa od toga nie bilo vidljivo ali imao si podršku i pitalo se i za tebe!

@ arthur: jel ja sad ispadnem ispodprosjechan mushki chlan foruma ili samo obichna tetka? :D

ps: slazhem se s Anitinom konstatacijom da je forum postao pomalo monoton, ali barem producentima bi trebalo biti jasno da sve dolazi u intervalima... sve ima valni brijeg i valni dol, ponekad s više a ponekad s manje harmonika. That's just the way life is.

lesha
03-03-2008, 04:21 PM
U svakom slucaju je tacna ona stvar, da je udeo rasprava na forumu o onom umetnickom ili kreativnom u muzici (i pravljenju muzike) daleko manji od udela te neke tehnicke i operativne strane.

vidis, problem je u tome sto je tesko opisati recima ono kreativno.

balthazaar
03-03-2008, 04:49 PM
Pa samo da znash da to nie istina. Otvoren je topic zbog tvog bana ali je i obrisan (radi ne poticanja daljnjih prepirki). Moderatori su takodjer dobili barem jedan prigovor zbog tvog bana, i moram priznati da je dosta truda bilo ulozheno i s njihove strane u "smirivanje" strasti. Možda ništa od toga nie bilo vidljivo ali imao si podršku i pitalo se i za tebe!

Šiva, ja stvarno nisam ciljao da potegnem tu priču: kao sad da vidim da li se pokrenula tada priča oko moga bana...svarno nisam! Al mje je greška što sam se tako, možda sa me malo pretjerano izrazio, pa je ispalo da mi je to na umu.

dede
03-03-2008, 06:23 PM
vidis, problem je u tome sto je tesko opisati recima ono kreativno.

Slazem se. Veoma su retki oni koji to iskustvo mogu da prenesu recima ili bilo kako na druge, ali ih ima.

Kreativnost, takodje kao i tehnike stvaranja muzike, je verovatno mnogo vecim delom uporan rad nego puki urodjeni talenat.

cAAc
03-03-2008, 06:49 PM
?iva, ja stvarno nisam ciljao da potegnem tu priču: kao sad da vidim da li se pokrenula tada priča oko moga bana...svarno nisam! Al mje je gre?ka ?to sam se tako, mo?da sa me malo pretjerano izrazio, pa je ispalo da mi je to na umu.

http://www.fileupyours.com/files/86290/ban.gif

balthazaar
03-03-2008, 06:50 PM
:ups:

SHIVA
03-03-2008, 07:13 PM
Znam da nisi mislio to potezati ali sam osjetio mrvicu nesigurnosti u tvom postu. Da te ne poznajem pomislio bih da si zlurad, ali ispod toga se krije neshto sasvim drugo. Poshto sam onda reagirao bilo je sasvim korektno da i sad reagiram. Osobno mi je zhao shto uopche usporedjujesh sebe na taj nachin s Anitom. Ne kazhem da je netko od vas dvoje bolji... drugachiji ste. Nekome che vishe faliti Anita a nekome chesh vishe faliti ti ako odesh. No da i nikome ne nedostajesh to te ne bi trebalo dirati. Ako te dira onda neshto nie u redu. O tome smo vech razgovarali... TO je ta razlika izumedju studiranja i zhivljenja filozofije ;)

Nemoj mi zamjeriti shto sam te ovako kompromitirao, ali uchinio sam to doista u najboljoj namjeri, na meni svojstven nachin. Uvijek sam najkritichniji prema ljudima koje najvishe cjenim.

Igor
03-03-2008, 07:31 PM
Anitu ne znam, nikada je nisam video, niti cuo kako prica, premda bih uvek od pocetka do kraja citao njene komentare, iscrpne ali ne i umarajuce, pedantne tako da prosto budes srecan sto imas priliku da u ovom "svemiru" osetis i duh zenske emocije.
Ipak, za tu osobu, koje, navodno, vise nema, ne vezuju me toliko njeni komentari i izlivi znanja sa filom od iskustva, nego jedno sasvim neplanirano vece kod gurua ove Internet adrese, Mihajla. Dok sam sa nevericom shvatao da mi doticni poklanja gigabajte vrednog audio-stiva, idilicnu situaciju prekinuo je molbom da tisinu prekinemo, he, nekom glazbom...
Krenuse violine, cela, viole, flaute, oboe, gongovi... Preplitale su se kao i u svakoj holivudskoj roli koja nas nanovo zadivi i pokaze kolika je ustvari moc instrumenta i kompozitora, snaga veze koju ponekad samo pokvare pokretne slike, neretko im dajuci pecat koji, na posletku, najduze i pamtimo.
Bile su to Anitine note.
Makar se vise nikada ne sreli u vremenu i prostoru, hvala joj!

Arthur
03-03-2008, 08:56 PM
@ arthur: jel ja sad ispadnem ispodprosjechan mushki chlan foruma ili samo obichna tetka? :D

.

ima jedan izraz ovde u NBGD, "derpe"... vidi ako ti neko moze prevesti :D :rotfl:

:da: :da:

silicon science
03-03-2008, 10:36 PM
Anita i kad nije ovde pravi probleme izgleda:D:D:D

To si 100% u pravu.:rotfl: :rotfl: :rotfl:

silicon science
03-03-2008, 10:38 PM
Neko je primetio, zatim postavio temu "zasto nema Anite?"
Covek primetio( nedostaje mu) i pitao, pa se zatim javili ljudi koji su primetili (a stalo im do doticne osobe) isto.
Pa se javio ti : Sta me boli djoka (tvoja stvar i moze da te boli djoka, niko ti ne zamera) sto je nema. :Niko nije primetio sto mene nema(nikome nisi nedostajao)!
To sto tebe nije bilo, to je tvoj problem, to sto za tebe niko nije pitao, je takodje tvoj problem, to sto nekome nedostaje Anita, e to vec nije tvoj problem!
Bavi se svojim problemima.

Stvarno choveche, chemu ovo:confused:
I ti bi trebao da se bavis svojim problemima, a i ja svojim:rotfl:

silicon science
03-03-2008, 10:39 PM

ps: slazhem se s Anitinom konstatacijom da je forum postao pomalo monoton, ali barem producentima bi trebalo biti jasno da sve dolazi u intervalima... sve ima valni brijeg i valni dol, ponekad s više a ponekad s manje harmonika. That's just the way life is.

Chovo pa de si ti jebo ga? Nema te

korenjak
04-03-2008, 11:24 AM
Evo pozivamo Anitu da svrati ili jos bolje da se vrati!

SHIVA pa stvarno de si ti sto godina!?

vidim ja jos nesto mi neobicno

Igor
04-03-2008, 11:52 AM
Sada znam zasto je nema.

LACKY
05-03-2008, 02:06 AM
Stvarno choveche, chemu ovo:confused:
I ti bi trebao da se bavis svojim problemima, a i ja svojim:rotfl:
Ovaj tread otvorise ljudi kojima nedostaje Anita, pa se i ja javih!
Pa se onda javi i covek kome Anita nedostaje, ali mu je drago sto je nema?

Igor
05-03-2008, 09:33 AM
Nije mi drago sto je nema. Kazem da znam zasto je nema. Gospodine predsedavajuci, dajem neopozivu ostavku na dalju diskusiju jer pravo koje svako moze tumaciti kako mu padne na pamet, nije pravo, nego anarhija.

LACKY
05-03-2008, 11:34 AM
Nije tebi upuceno.

balthazaar
05-03-2008, 12:19 PM
niko nije rekao da mu je drago....a taj na koga misliš se stvarno neće više truditi da objašnjava...misli šta hoćeš

SHIVA
07-03-2008, 04:47 PM
ima jedan izraz ovde u NBGD, "derpe"... vidi ako ti neko moze prevesti :D :rotfl:

:da: :da:

kazhe prevoditelj da u duhu tranzicije prema Europskim integracijama legitimni prijevod glasi "metroseksualac" :rotfl::rotfl::D

SHIVA
07-03-2008, 04:51 PM
Chovo pa de si ti jebo ga? Nema te

prvo sam selio, pa me posao malo stisnuo, pa sam bio bez neta neko vrijeme... na kraju sam izgubio naviku dnevno pregledavat forum, ali vracham se u formu polako :D

Harry
14-03-2008, 08:07 PM
Krenuse violine, cela, viole, flaute, oboe, gongovi... Preplitale su se kao i u svakoj holivudskoj roli koja nas nanovo zadivi i pokaze kolika je ustvari moc instrumenta i kompozitora, snaga veze koju ponekad samo pokvare pokretne slike, neretko im dajuci pecat koji, na posletku, najduze i pamtimo.
Bile su to Anitine note.
Makar se vise nikada ne sreli u vremenu i prostoru, hvala joj!
Ovo je jako lijepo rečeno. Mogao bi isto ponoviti! Mislim, ne tako lijepo, ali zelim reci da se slazem!
Vec dulje vrijeme trazim neke linkove gdje bi se moglo poslusati nesto od njenih radova, ali nema vise nigdje!:confused: Imam neke kratke clipove, ali to je sve. Cesto sam odlazio na venturetracks slusati je i onda odjednom i to prestane...

Sad ce ispasti da je uhodim :ups: , ali ima je na facebook-u... :grin: cak i album s njenim fotografijama (koje samo FRENDOVI mogu vidjeti...:rolleyes: ), ali muzike nema.:(
Ako netko ima linkove sharajte ljudi molim vas! Ili ako bi mi netko mogao poslati na meil, bit cu dozivotno zahvalan.

Harry
04-04-2008, 04:11 PM
Evo, ja ponavljam svoju zamolbu. Ako netko ima Anitine mp3ce dajte ljudi posaljite da si mogu slušat jer na netu nigdje vise nema.