View Full Version : Malo pre-release novog albuma!
DEMONIO
24-02-2008, 07:38 PM
Postovani,
Na mom MySpace-u www.myspace.com/demoniobcrew (http://www.myspace.com/demoniobcrew) mozete cuti 4 nove pesme sa albuma "DEMONIO & BCREW - NASA POSLA".
Sve pesme su, izuzev "Pepeljuge", ne mixovane (mix radio JanZoo), ali, obzirom da je i kvalitet reprodukcije MP3ki "onako" (128kbps mp3), ta granica ne-mix & mix, makar na spaceu, gotovo da ne postoji :)
I da... jedino "KOBRA" ima konacni aranzman... Malo polovicno ali... moralo se ;) Predugo su stajale na HDDu :)
Na Blogu mozete videti i konacnu tracklistu itd.
Pozdrav,
DEMONIO
HeatMan
24-02-2008, 08:36 PM
i za koga izdajesh na kraju? bassivity? :? to nisam skapirao..
DEMONIO
25-02-2008, 06:43 PM
Brate... ni ja nisam skapirao :)
Izdajem za onog ko da najbolje uslove u datom trenutku, postoji ta prica Bassivity JUG i to ali videcemo, sve opcije su u igri, samo da Jan i ja vishe zavrshimo taj mix odugovlachim kao da je ... ne znam shta ;)
btw. nikog drugog ne zanima rep ?? :) heh
Everbeatz
25-02-2008, 07:09 PM
btw. nikog drugog ne zanima rep ?? :) heh
Mene je prestao da interesuje 1992-3 kad je i propao, na zalost.
btw, nisu ti lose stvari - samo napred..:)
alavuk
25-02-2008, 07:22 PM
nije lose , veoma moderno pogotovu kobra , znaci spot sa svom full opremom , fakir (ne Daddy Z-ev kolega) , kobre , trbusne plesacice , cilimi , prodavci svega i svaceg , jan kao bljuvac / gutac vatre ;]]] malo zezanja nije na odmet , rekox gore nije lose cak mi se i djasvi :P
samo napred sinko !
jan kao bljuvac / gutac vatre ;]]]
sta zezanje?Pa meni to i jeste profesija:shock:
alavuk
27-02-2008, 04:52 PM
:) nego sta je ... i fakir je profesija , samo su ovdasnji rejveri bukvalno shvatili gutanje exera :]]]
:) nego sta je ... i fakir je profesija , samo su ovdasnji rejveri bukvalno shvatili gutanje exera :]]]
hahahahahahaha, ja bi te rejvere sve sto gutaju stavio da kleche na ekserima, ali na pravim ekserima ne na ovim za zajebanciju:)hahaha
HeatMan
27-02-2008, 05:20 PM
hahaahaaahahah....
@demonio: osh preko inflamea? mozda bih mogao da ti iscimam preko grupne terapije da izdash album.. btw, ako treba pomoc oko mixa, baci neshto.. il bar svrnite na preslushavanje..
DEMONIO
27-02-2008, 06:04 PM
Hvala na ponudi :)
Pricao sam ja i sa Sigijem, ima tu josh nekih opcija, hvala na ponudi, ja bih svakako skocio da cujem azmu jer je finansija vec tu tako da ono, krenuo bih u rad :) a shto se tiche mixa... mogu i da ponesem neshto od projekata pa da se sprdamo, gledacu iduceg cetvrtka da dodjem do bg i da ostanem bar 2-3 dana jer imam neka posla, pa ono... :)
Alavuche: tnx ;)
Janko: staaaaaaaara si ti azdaha :)
HeatMan
27-02-2008, 11:14 PM
pa dobro.. svrni u petak... tad ce valjda i alavuk.. jel tako bilo? :)
btw, ako hocesh, mozesh pred izdavanje albuma da se pojavish kao jedan od gostiju radivizije? a? pogledaj tamo "sve shto ste zeleli" teme.. mislim, mosh i oma ak osh.. promocija ovo-ono..
alavuk
28-02-2008, 03:31 PM
valjda cu ako se probudis pre 14h ! znaci ja lepo dodjem kod tebe oko 11-12h ... vratim se kuci po danu odvezbam to sto imam i spremim se za pos'o sutradan i eventualno svrnem do grada ...
DEMONIO
28-02-2008, 03:37 PM
heat: ajde potrudicu se , mada imam i neke druge "obaveze" if u know what i mean ;) hehehe
shto se riva tiche ostavicemo to za neposredno pred album sad mozesh da izakcijash neku temu cisto ono da imaju malo pre-release-a na spaceu pa da poslushaju i to :)
HeatMan
28-02-2008, 04:26 PM
@alavuk: a nigga has got to sleep.. nah I mean.. if Imma got to git dat money, Imma have to get some rest.. nahmean.. :) neam pojma.. rano mi je to bratungo.. osh oko 1? :) oko 12? :?
@ demonio.. aj poshalji mi pm sha zelish da pishe tamo...
alavuk
28-02-2008, 06:42 PM
e crnjo nista za sutra , zaboravix da imam neko snimanje ... :S sad se setix a i podsetili me ... sorry ...
Everbeatz
28-02-2008, 06:51 PM
Vidim ja da je West-coast in da house, sve same camuge na forumu:D
alavuk
28-02-2008, 06:55 PM
east coast bato :]]]]]
Everbeatz
28-02-2008, 07:26 PM
east coast bato :]]]]]
Nije, cujem po "akcentu":D:D
HeatMan
28-02-2008, 07:50 PM
sisco jedna.. :? dobro dobro.. aj ondak.. drugi put.. treci put, crveni karton. :)
ae
alavuk
28-02-2008, 08:12 PM
sorry , jbg kad smo na razlicitim krajevima afrike :]]]]
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.