Log in

View Full Version : Kuvar JNA download

idekius
16-02-2008, 10:46 PM
E ovo se zove doprinos forumu. :da:

Nabavljeno zahvaljujuci gosn Lovri, nekadasnjem pilotu JNA i vlasniku sajta Avijacija Bez Granica...

Uredno scaniran! :)

http://rapidshare.com/files/92458481/Kuvar_JNA.rar.html

Harry
18-02-2008, 09:00 PM
Strava!
Cijela firma mi se danas pokidala od smijeha zahvaljujući tebi!

lesha
18-02-2008, 09:38 PM
trazio sam, trazio, ali nikako da nadjem recepte za ciglu, drnch, smb kuglice, rizi bizi... :shock:

pa kad smo onako ogladneli dobijali deciju radost za dorucak, i sam se pitam kako sam uspeo da se ugojim.. :confused:
a za uzinu ocajne kolutice..

pa kad ti daju sardine mardesic iz '52, cudom da se nacudis :D

dexyco
18-02-2008, 10:32 PM
Ala su ovi detaljni... :)

"7"
18-02-2008, 10:49 PM
trazio sam, trazio, ali nikako da nadjem recepte za ciglu, drnch, smb kuglice, rizi bizi... :shock:

pa kad smo onako ogladneli dobijali deciju radost za dorucak, i sam se pitam kako sam uspeo da se ugojim.. :confused:
a za uzinu ocajne kolutice..

pa kad ti daju sardine mardesic iz '52, cudom da se nacudis :D

mmmm ciiglaaa ... :D kako je to bilo dobro... ali je bio problem ako ti nestane jogurta... ukoliko nastavis da jedes suvo postojala je ozbiljna sansa da se zadavis:D ... a ako ti se nesto ne svidi, bila je u sklopu kasarne mala traficica na kojoj si mogao da kupis jedinstvenu zelenu pljeskavicu, pa ako mozes da je ne gledas dok jedes, lepo bi se najeo...:) :banghead:

Oggy
18-02-2008, 10:57 PM
Evo, znam da nije "vojnicki", ali je aktuelno. Poslednji broj "Panonske zore"... Moj doprinos ekologiji... :D

Everbeatz
18-02-2008, 11:07 PM
mmmm ciiglaaa ... :D kako je to bilo dobro... ali je bio problem ako ti nestane jogurta... ukoliko nastavis da jedes suvo postojala je ozbiljna sansa da se zadavis:D ... a ako ti se nesto ne svidi, bila je u sklopu kasarne mala traficica na kojoj si mogao da kupis jedinstvenu zelenu pljeskavicu, pa ako mozes da je ne gledas dok jedes, lepo bi se najeo...:) :banghead:

Zato treba biti vozac pa imati prirodno saveznistvo sa kuvarima...:D

"7"
19-02-2008, 12:18 AM
Zato treba biti vozac pa imati prirodno saveznistvo sa kuvarima...:D

Eeeeeee, pa ni to nije resenje... vozac kod mene je nadrljao nacisto jer je bio jedini vozac u ambulanti pa nije mogao ni u grad da ide...:banghead:
ja sam odmah posle obuke otisao u komandu stana i bio na prijavnici u skolskom centru... e to je prirodno saveznistvo sa kuvaricama... jer one vole da ponesu neke konzerve kuci a ti ne pravis pitanje... pa onda one zovu iz kuhinje da li da ti spreme pljesku, burek ili sta vec... po zelji... :grin: :wink: 8-)

lesha
19-02-2008, 12:33 AM
najjace je biti magacioner u kuhinji ;)

LACKY
19-02-2008, 12:36 AM
Evo, znam da nije "vojnicki", ali je aktuelno. Poslednji broj "Panonske zore"... Moj doprinos ekologiji... :D
Steta sto Bunjoel vise nije ziv,shvatio bi da je "Diskretni Sarm Burzoazije" nista u odnosu na ovo pesnicko i zivotno delo.