View Full Version : Monitori Quested S8
spidermusic
05-02-2008, 07:14 PM
Nedavno su stigli i postavljeni u moj skromni studio. Koga zanima, moze da dodje i poslusa ih u poredjenju sa Adam P11. Meni se cini da je to ono sto sam od monitora ocekivao, detaljno, jasno i bez prenaglasenih baseva. Posle Mackie HR824 pravo otkrovenje za mene.
Pozz svima!
Prodajes Mackie ???
Pozdrav
HeatMan
06-02-2008, 07:08 PM
bash mi je zao shto nisam kod baneta stigao da preslusham te tvoje monitore.. al ono, ako cesh da kuvash kafu, tu sam.. :)
pozdrav
spidermusic
07-02-2008, 08:56 AM
Mackie HR824 su prodati, a rad sam skuvati kaficu za drage prijatelje sa foruma koji zele da poslusaju Quested-e.
Pozz i svako dobro!
HeatMan
07-02-2008, 01:23 PM
ok chujemo se ovih dana pa cu da svrnem... btw, pozvan si i ti kod mene da vidish azmu na delu i virus TI poshto znam da se lozish na klavijaturice.. :)
@Heatman
da nisi skoro uzeo taj Virus u Artistu i dobio ga bez kutije...
HeatMan
07-02-2008, 03:52 PM
ne.. shto? uzeo sam ga na leto.. sa kutijom.. sho? :)
Ma bio sam skoro (pre otprilike 2 meseca) kada su dva lika dosla da ga pokupe, a receno im je da nema kutiju ali da je sve u redu jer je donesen kolima prekriven cebetom:wink: na sta su se oni malo zbunili:shock: ... ali je sve proslo kad su ga uneli... odmah su sve zaboravili... a stvarno izgleda boli glava...
HeatMan
08-02-2008, 02:14 AM
hahah.. tako su i meni doneli posle 5 meseci klotz 16/4 studio link od 33 metra i to bez kutije.. :/ kad sam pitao "a gde je moja kutija?" rekli su da je verovatno kamiondzija iskoristio za neshto..
u shta jako verujem.. gistro.. :)
verovatno provlache na carini kao polovnu robu ili tako neshto.. prave neke mucke, znam ih ja vrlo dobro.. al da ne oftopikujemo toliko..
smrzao sam se kad sam chuo digieve monitore.. ali im cena ne pashe.. jesu precizni, ali ne znam.. ne zvuche mi dovoljno dobro, da bi tolko napucali cenu..
vlado, koliko si platio s8mice ako nije tajna?
spidermusic
08-02-2008, 12:16 PM
Nije tajna, ali ne bih o tome javno, zbog coveka koji to nabavlja, jer je ovo bila promo cena. Kada se budemo videli, mozemo pricati o tome.
HeatMan
09-02-2008, 12:04 AM
ok.. poshteno.. :)
pozdrav chucemo se uskoro samo da se izvuchem iz guzvanjca..
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.