View Full Version : Boban Petrovic?
silicon science
03-02-2008, 02:45 PM
Verujem da ima ljudi koji znaju ko je u pitanju. Sinoc sam chuo njegov hit "Prepad" i raspametio se:grin: :grin: :grin: Tekst kao da je pisao Arsen Dedic pod uticajem meskalina:rotfl: :rotfl: :rotfl: Ima li neko ceo album "ZUR" da sheruje. Jednostavno moram chuti CEO ALBUM:shock:
DaBear
03-02-2008, 03:23 PM
Verujem da ima ljudi koji znaju ko je u pitanju. Sinoc sam chuo njegov hit "Prepad" i raspametio se:grin: :grin: :grin: Tekst kao da je pisao Arsen Dedic pod uticajem meskalina:rotfl: :rotfl: :rotfl: Ima li neko ceo album "ZUR" da sheruje. Jednostavno moram chuti CEO ALBUM:shock:
Boban - prvi disco car kod nas!!
legendarna pesma "Djus Djus Djus Djus Djuskaj !!!" Pa Meteorologija!!
he,he, ima tu jos...imam negde presnimljeno sa vinila na CD, samo da iskopoam, ali mislim da nisam presnimio sve.
Ako volis taj sound, nadji negde grupu KIM ! Imali su par ludilo stvari.!!
silicon science
03-02-2008, 03:30 PM
he,he, ima tu jos...imam negde presnimljeno sa vinila na CD, samo da iskopoam, ali mislim da nisam presnimio sve.
Ajd ako iskopas Bobana davaj molim te. jedva cekam KIM da cujem, mada ne znam gde da trazim:( BOBAN JE KRALJ, kakav tekst u pesmi "Prepad". Chim se vratim sa posla aploudujem da chuje forum:) :rotfl:
DaBear al si ti covjek od rijeci!!!
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?p=162374#post162374
DaBear
03-02-2008, 03:47 PM
DaBear al si ti covjek od rijeci!!!
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?p=162374#post162374
ha,ha,ha,....ja zaboravio !!
Al sad kad sam pregledao stari thread, rekao MAX da ima, p ace da postavi negdee...sta bi od toga!???
alavuk
03-02-2008, 03:48 PM
evo izvolite (http://www.radivizija.com/andric/Boban%20Petrovic%20-Zur%28RTV%20Ljubljana%20,1981%29/)
silicon science
03-02-2008, 03:48 PM
Neizmerno sam ZAHVALAN:) :) :) 8-)
alavuk
03-02-2008, 03:51 PM
ej kad smo kod kod retro ex-yu tripova , ko su bre hladna braca i album vodi me na ibicu ili nesto slicno ??? hahahaha
silicon science
03-02-2008, 04:00 PM
Skinuo Bobana. Koji kralj. Veliki sam fan njegovog dela. Sjajno
alavuk
03-02-2008, 04:05 PM
pa hmmm slowstar i boban su zajedno radili muziku svirali i aranzirali na ovoj ploci , svejedno ja sam i dalje ubedjen da je muzika tj album radjena u nyc :]]]] sto moze samo da im imponuje :]]]]]
silicon science
03-02-2008, 04:11 PM
pa hmmm slowstar i boban su zajedno radili muziku svirali i aranzirali na ovoj ploci , svejedno ja sam i dalje ubedjen da je muzika tj album radjena u nyc :]]]] sto moze samo da im imponuje :]]]]]
Super produkcija i album. Toplo preporuchujem svima. Mozda bi gosn. Sloba mogao da nam nesto kaze o tome:)
silicon science
03-02-2008, 04:19 PM
"Kuhinja i kupatilo" mi je glavni favorit.:)
Danny Lou
03-02-2008, 07:50 PM
extra! 8-):jupi::dance:
Nova generacija svakog dana otkriva nesto novo / staro .....
Izgleda da sam bas omatoreo ......
Pozdrav
silicon science
03-02-2008, 09:06 PM
Nova generacija svakog dana otkriva nesto novo / staro .....
Izgleda da sam bas omatoreo ......
Pozdrav
Ti si bio mlad?:confused: :confused: :rotfl:
dragutinos
03-02-2008, 09:19 PM
Kiro Mitrev "Teraj po svome" Super!!!
silicon science
03-02-2008, 09:20 PM
Kiro Mitrev "Teraj po svome" Super!!!
Imas li?
dragutinos
03-02-2008, 09:22 PM
Na vinilu
Ti si bio mlad?:confused: :confused: :rotfl:
Pa , kad sam poceo da slusam mjuzu onako ozbiljno .... ovo je jedan od prvih nasih albuma koji mi se dopao i svojevremeno je bio veliki hit .....
A Boban je inace promovisao u svom klubu Olivera Mandica , cije je muzika dosta pod uticajem Bobana .....
I sada , kad se neko javi odusevljen ( a Alavuk je vec pre 5 - 6 meseci na forumu poslao ovaj album .... samo si to propustio ) ja shvatim da mladja ekipa uopste ne zna za te Bobane i sl ....
.... Vrac .... idemo u pemziju ????? :wink: :D
Pozdrav
silicon science
03-02-2008, 09:25 PM
Na vinilu
Uuuu aj prebacish kad te ne bude mrzelo:ups:
silicon science
03-02-2008, 09:26 PM
Pa , kad sam poceo da slusam mjuzu onako ozbiljno .... ovo je jedan od prvih nasih albuma koji mi se dopao i svojevremeno je bio veliki hit .....
A Boban je inace promovisao u svom klubu Olivera Mandica , cije je muzika dosta pod uticajem Bobana .....
I sada , kad se neko javi odusevljen ( a Alavuk je vec pre 5 - 6 meseci na forumu poslao ovaj album .... samo si to propustio ) ja shvatim da mladja ekipa uopste ne zna za te Bobane i sl ....
Pozdrav
Ti si to prochitao na vikipediji:wink:
dragutinos
03-02-2008, 09:27 PM
Vazi (hteo sam OK, ali ne da manje od tri karaktera u poruci).
Ti si to prochitao na vikipediji:wink:
Ne razumem sta si hteo da kazes ....
Pozdrav
Super produkcija i album. Toplo preporuchujem svima. Mozda bi gosn. Sloba mogao da nam nesto kaze o tome:)
Ma rekao je u onom threadu vec...
Nije neki pjevac al ja sam ponosan na sve ovo.:)
Znaci moze i kod nas seksi da bude a ne samo na praziluk da smrdi...8-)
Evo i price na forumu od ranije ..... korisna je ova opcija search :)
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18754&highlight=boban
Pozdrav
silicon science
03-02-2008, 09:44 PM
Ne razumem sta si hteo da kazes ....
Pozdrav
Ma zaje*avam te malo:wink:
DaBear
03-02-2008, 11:10 PM
Pozdrav
[/quote]
Pa ja sam vec u penziji !! ha,ha,:rotfl:
DrumstickBass
04-02-2008, 12:47 PM
Sto se cudite, ima nas mladjih od ove ploce?! Zato ste vi tu da nas uputite :wink:
dexyco
04-02-2008, 09:00 PM
Pa ovo je izvrsno...
...na vratima wc-a
u okviru hotela,
ja sam curu stisko,
yeah in the disco...
No, ima odavde podosta da se nauci, pocev od pisanja tekstova, preko produkcije i dizajna zvuka, do mini kursa engleskog... :D
Sandzama
09-02-2008, 01:40 PM
Al ovde ima materijala za remixereeee...
Pozdrav
PS: Ako neko moze da mi nadje albume KOZMETIKE i BEOGRADA bio bih mu veoma zahvalan :wink:
alavuk
09-02-2008, 02:22 PM
probaj na ovom sajtu ako jos radi (http://www.rumski.com/forum/www.balkanuk.com)
Sandzama
10-02-2008, 08:18 PM
vec sam trazio na balkanuk, ima svacega raritetnog ali...:(
The search goes on...
Hvala u svakom slucaju
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.