View Full Version : Pomoc UAD 1
Ne nadjoh pomocu srcha pa da pitam ovako.Dali uad-i iz razlicitih grupa sljakaju na istoj masini?nema se vise naloga a rado bih uzeo jos jednog pa ako treba dokupio za njega par plugova.
Arthur
30-01-2008, 09:00 AM
o da
dele plugove koji su registrovani za sve karte, a one koji nisu ne dele, tojest, ne mozes popaliti vecu cifru nego sto bi ti samo ta jedna karta dala.
Hvala ti.Za drugu kartu bih dokupio neki plug koji nemam.Ne znam samo kako ce to u Uadovom control panelu da izgleda i dali cu imati odvojene merace opterecenosti uadovog cpu-a?
Arthur
30-01-2008, 05:25 PM
pa neces, mislim da neces. Dokupi pa probaj, znam samo da radi i da dele opterecenje zajednickih plugova. Mislim da cu za vikend probati to.
pa neces, mislim da neces. Dokupi pa probaj, znam samo da radi i da dele opterecenje zajednickih plugova. Mislim da cu za vikend probati to.
Aj' javi, i mene zanima.... uzeo bih mozda jedan project samo sa 1176ln i 1073, a vec imam ultra pack na punom (4user) nalogu
idekius
31-01-2008, 01:35 AM
Aj' javi, i mene zanima.... uzeo bih mozda jedan project samo sa 1176ln i 1073, a vec imam ultra pack na punom (4user) nalogu
Nije li onda pametnije da odjavis jedan PCI, kupis jedan PCI express, a u rachunaru zadrzis oba?
I to moze?jbg ja nemam pci expres.Kada bi moglo ovo sa razlicitim grupama zavrsio bih sa DSP....he,he...za neko vreme.
idekius
31-01-2008, 03:09 AM
I to moze?jbg ja nemam pci expres.Kada bi moglo ovo sa razlicitim grupama zavrsio bih sa DSP....he,he...za neko vreme.
Ne znam. nisam probao, ali... cini mi se da bi bilo logicno da moze...
Niko nije rekao da pri prelasku na PCI Express trebamo PCI UAD-a da zviznemo cekicem :), vec na njemu radi sve sto je radilo do trenutka odjave, a kada je odjavljen, za njega se ne mogu kupovati novi plugovi.
Sad, ne znam da li odjavljeni PCI i PCI Express mogu da rade u istom compu???
Ako razliciti nalozi mogu, bilo bi logicno da moze i ovo.
Nije li onda pametnije da odjavis jedan PCI, kupis jedan PCI express, a u rachunaru zadrzis oba?
Nemam 2, na zalost:(
Konacno smo gurnuli dva UAD-a iz razlicitih grupa u istu masinu da vidimo sta se dogadja.Nije bilo dima ni eksplozije:D vec je sve radilo kako treba.UAD-ov kontrol panel je prepoznao obe karte,obavestio nas sta je od plug-inova autorizovano za obe karte a sta samo za jednu i u radu smo imali duplo vise procesorske snage koristeci efekte koji su autorizovani za obe karte.Znaci provereno sve radi kako treba pa ko hoce moze da kombinuje efekte i karte kako mu je volja.Pozdrav
Konacno smo gurnuli dva UAD-a iz razlicitih grupa u istu masinu da vidimo sta se dogadja.Nije bilo dima ni eksplozije:D vec je sve radilo kako treba.UAD-ov kontrol panel je prepoznao obe karte,obavestio nas sta je od plug-inova autorizovano za obe karte a sta samo za jednu i u radu smo imali duplo vise procesorske snage koristeci efekte koji su autorizovani za obe karte.Znaci provereno sve radi kako treba pa ko hoce moze da kombinuje efekte i karte kako mu je volja.Pozdrav
kako je to losa vest za moj istanjeni budzet:banghead: :banghead:
He,he....i ja sam se na trenutak pokajao zbog ove expertize.Sigurno ce i cetiri karte bez obzira na grupu dobro da sljakaju:banghead: :( :mad: :D .
Dexxy
10-04-2008, 11:24 PM
Hoce, ako imas gde da ih gurnes :banghead:
Dugo sam trazio Mac-a sa 4 pci slota:wink: i nasao.
Dugo sam trazio Mac-a sa 4 pci slota:wink: i nasao.
a cek, to je na MACu?
Nisi probao na PC-ju?...... sta li se desava sa kombinovanjem PCI i PCIexpress?
Dexxy
10-04-2008, 11:46 PM
Radi i to.
Arthur
10-04-2008, 11:52 PM
ja sam skoro probao dva komada PCI na istoj masini iz razlicitih gurpa ,i veoma mnogo je bagovao, nije hteo da povuce snage dovoljno ni za jedan ceo a kamoli dva uad-a. Pa sam svojeg dao kolegi uz zamenu za njegov sa istog naloga i obecanje da ce da kupi spl transient dizajner :D
@OFF Probali smo na PC-u,obe su bile PCI karte ali nema razloga da ne radi i kombinacija PCI&PCIe.Bitno je da uad-ov program sve to lepo prepoznaje i hoce da otvori u jednom panelu kao da su karte iz iste grupe.
ja sam skoro probao dva komada PCI na istoj masini iz razlicitih gurpa ,i veoma mnogo je bagovao, nije hteo da povuce snage dovoljno ni za jedan ceo a kamoli dva uad-a. Pa sam svojeg dao kolegi uz zamenu za njegov sa istog naloga i obecanje da ce da kupi spl transient dizajner :D
Verovatno se potrefio neki problemcic sa IRQ ili nesto slicno.Nama je sve o.k. sljakalo.
google
11-04-2008, 05:47 PM
Verovatno se potrefio neki problemcic sa IRQ ili nesto slicno.Nama je sve o.k. sljakalo.
Bila je razlika u potrosnji izmedju jednog UAD i 2 UAD sa dvostruko vise plugins oko 1 %.
Probali smo na 192 kHz.
Kladim se da ces uskoro da batalis ideju o 192khz:D :rolleyes: .
google
10-05-2008, 11:51 AM
I 44.1 zvuci ok.
Kada bude bilo uslova, radicu na 192.
Fali jos 2 UAD kartice, TC Poco i jos par "sitnica". :D
Lagano samo,sve to moze da se uzme kad se hoce.Stigao Motu 896 HD i sada mogu da radim na 192khz ali cemu:confused: ,ako zbog 5% boljeg zvuka budem maltretirao masinu,naljutice se na mene i odbiti saradnju:wink: .
google
16-05-2008, 12:24 PM
Lagano samo,sve to moze da se uzme kad se hoce.Stigao Motu 896 HD i sada mogu da radim na 192khz ali cemu:confused: ,ako zbog 5% boljeg zvuka budem maltretirao masinu,naljutice se na mene i odbiti saradnju:wink: .
Zovi kada sve sredis, da cujemo.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.