View Full Version : Kuda ide ovaj muzicki svijet!?!
Ja bi ovo nesto sta vec je:D :
http://www.youtube.com/watch?v=0h-RhyopUmc&feature=related
Novodno ih ima samo nekoliko na svijetu:banghead:
darkstar
24-01-2008, 02:02 PM
llllllllllloooooooooooooooooooooooooooooooooooodo
:trci:
:zbunjen: Lepa igracka,
ja bih ovo rado kupio svom detetu da se igra,lepo je,sareno je,a i pusta zvukove!
Bo te,kao da smo vanzemaljci...:shock:
igorpan
25-01-2008, 12:14 AM
Bolesno glupo.....zanimljivo je samo onima koji se "igraju" na njemu.... :confused:. bas ko sto vly kaze, kupis detetu da se igra :rotfl:
lesha
25-01-2008, 12:50 AM
Bolesno glupo.....zanimljivo je samo onima koji se "igraju" na njemu.... :confused:. bas ko sto vly kaze, kupis detetu da se igra :rotfl:
dok ti mislis da je glupo, drugi to primenjuju u praksi..
http://www.youtube.com/watch?v=iJvNMMGSkQM
Ma to je tek u razvojnoj fazi ali svatko ko se malo kuzi u modularni pristup shvatit ce kud ovo moze odvest ak se jos malo razradi i ak se netko na tom dobro uvjezba. Ovakvi zloguki komentari su bili sigurno i za moog ili teremin pa kud je otislo...:confused: :)
igorpan
25-01-2008, 10:44 AM
@lesha n Maiv : istina, stvarno zanimljivo...odlicno si se setio za mug...ali, iskreno, ne vidim buducnost ovog "instrumenta" nigde osim mozda u tehno elektro psiho i tim vrstama muzike....mada, ko zna mozda mu ubace i nesto na cemu moze stvarno da se svira pa i promenim mishljenje, zasad mi izgleda samo kao zanimljiva spravica, ne kao nesto sto bi moglo da pravi pravu muziku :rolleyes:
Pa to i kazem, nek ugrade neku audio ili midi input kockicu na to pa da vidis. Nije to tak daleko od modernih modularnih syntova sam sto ima taj ludi live pristup. Ko zna sta ce bit mozda se razvije nekud a mozda i propadne, ja u svakom slucaju cijenim ideju koja stoji iza toga.
Tazman
26-01-2008, 07:09 PM
nije ovo nista novo, ima vec neko vreme kako se pojavilo..
DaBear
26-01-2008, 07:26 PM
Jos jedan useless "instrument"...bez veze!
lesha
26-01-2008, 10:25 PM
josh jedan pozitivan komentar.
silicon science
26-01-2008, 11:41 PM
Meni se jako svidza:)
Ma nije stvar shvatanja ili neshvatanja,ni pozitivnog ili negativnog stava.
Kapiram ja...Cak sam i impresioniran tehnologijom koja stoji iza toga,ali opet , odavno sam prestao da se lozim na tehnologiju,nagledao sam se vec svega i svacega,interesuje ma samo kako nesto zvuci i kakva je muzika koja se dobija.
Ovo mi je bez veze jer zvuci kao i mnogi drugi sintovi danas, samo sto covek ne mora da zna da svira u klasicnom smislu,vec da ovlada interfejsom,i opaaa....vozi Misko.
Znaci,super izgleda,sigurno je jako cool zezati se sa tim,ali zvuk koji proizvodi se ni u cemu ne razlikuje od mase sintova koje odavno imamo na lageru.
Peace.
dexyco
27-01-2008, 02:48 AM
Ovo naravno nije instrument, vec bih pre rekao neka vrsta kombinacije loopova, tako da ce biti za par godina jedna od zanimljivih stvarcici u elektronici...
Inace sto se tice ranijih stvari u ovom stilu, nekako mi prvo napamet padne kraftwerk...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.