View Full Version : Članovi foruma u medijima...
DADDY Z
22-01-2008, 03:07 PM
hehehhe...iz emisije nedavno emitovane na televiziji vojvodine...
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WorVMLHgbyM&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WorVMLHgbyM&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
ako nađete još nekog,kačite...
Color
22-01-2008, 03:41 PM
hehehe...super je! Dajte jos neke :)
DaBear
22-01-2008, 04:05 PM
A nije hteo da prilozi sliku za "Face sa Rumskog" 100 godina...jedva..
a sad smo dobili i video !
:D
Simpaticni su predlozi Related Videos u kojima se takodje spominje nas kolega Oggy...
:grin:
JAdna ova stolica:D
Zato su tu drugari sa foruma
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21235
idekius
24-01-2008, 02:01 AM
A jel ovaj zanimljivi i nadasve simpaticni snimak naravljen na Oggy-jevom salasu, ili negde drugde? :)
:rotfl::rotfl::rotfl:
E, niste normalni!!!
Odakle vam ovaj snimak?
To je jedan od najgorih dana protekle godine.
Ja sam mislio da cu da se onesvestim pred kamerama jer nisam spavao 3 dana zaredom.
To jutro u 6 smo bili u Bg-u na jutarnjem programu RTS-a, a zatim sam ja jurio u Zrenjanin ne bi li stigao do 11 kada je dolazila Novosadisticka TV ekipa da snima dokumentarac o Karolini.
Da ne govorim o tome da uopste ne volim da se slikam...
U jednom momentu sam poceo da spavam, pa mi je gospodja koja je pravila prilog rekla: "Znate... Vi sve vise idete u desno..." (sedeo sam i padala mi glava dok sam pricao... :) )
Inace, jeste, ovo je kod mene snimano i fotelja mi je extra. Imam je vec 2 godine i nemam nameru da je menjam ;)
Stvarno ste nenormalni... :D
DADDY Z
24-01-2008, 02:55 PM
...
Stvarno ste nenormalni... :D
hvala...
nego jel ima neko jo? neki zanimljiv snimak?
lesha
02-02-2008, 04:41 PM
nemam snimak, ali su me zvanicno proglasili ludakom u februarskom urban bug-u :shock: :D
DADDY Z
29-03-2008, 10:01 AM
evo još jednog :
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0Wy3O7ilAAg&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0Wy3O7ilAAg&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
HeatMan
31-03-2008, 03:47 PM
hahah.. super tema.. sad kad smo vec kod toga, arture daj majke ti baci mi samo sliku sa mog (ortakovog) nastupa sa metropolisa.. ne mogu da nadjem snimak.. treba mi slika samo.. pa ak imash (znam da posmatrash sve teme) :)
idekius
31-07-2008, 12:59 AM
Oggy unistava Lejlinu fotku (ne bi bilo u redu d sve bude savrseno, iliti JING - JANG) :)
Arthur
31-07-2008, 10:52 AM
kak nam je lijep 'vaj oggy :) zamisljeno gleda u psp vintage warmer ;)
@heatman
Oklen to meni, ja ni ne radim vise na televiziji jos od novaka. Iscimaj ako znas nekog da sljaka sad tamo, ekipe se menjaju ko carape.
silicon science
04-08-2008, 10:29 AM
Evo jos jednog. Jos nije u stampi:wink: Tek u sredu na kioscima
Arthur
04-08-2008, 11:36 AM
eto!
lesha
04-08-2008, 12:01 PM
priceless :D
"Piši o meni što god 'oćeš, samo mi stavi što veću sliku! - Milić Vukašinović :da:
silicon science
04-08-2008, 12:19 PM
priceless :D
8-) 8-)
kak nam je lijep 'vaj oggy :) zamisljeno gleda u psp vintage warmer ;)
Hahahahaa :)
Ne, nego me posle 3 sata spavanja, zove novinar, tako bunovnom mi uzme izjavu, a onda trazi moju sliku koje nemam, jer nemam obicaj da se slikam. E onda ja izlazim u dvoriste i slikam se telefonom, posto mi foto aparat nije kod kuce. I tako... :)
silicon science
05-08-2008, 04:14 PM
A dospelo se i na naslovne strane, doduse u Bosni:)
silicon science
26-08-2008, 07:41 PM
Evp ga i gosn Ogi Radivojevic
Everbeatz
26-08-2008, 09:04 PM
A dospelo se i na naslovne strane, doduse u Bosni:)
Dara je clan foruma???:D
Moritz
26-08-2008, 09:52 PM
Dara je clan foruma???:D
Ma jok bre, Haris Dzinovic!! :rotfl:
vasko
26-08-2008, 09:56 PM
blago vama,koje novine citate,boli vas pimpek
Moritz
26-08-2008, 11:24 PM
blago vama,koje novine citate,boli vas pimpek
Od toga moze samo glava da boli a pimpek tesko
Od toga moze samo glava da boli a pimpek tesko
Moze...al' to je vestina!!!:rotfl:
bass gitara, dugacka kosa... drug nam Idekius.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EpFUeKglshY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EpFUeKglshY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
idekius
01-09-2008, 11:43 PM
bass gitara, dugacka kosa... drug nam Idekius.
<object width="425" height="344">
<embed src="http://www.youtube.com/v/EpFUeKglshY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>
Sad ste mene nasli da karate? Dooobroo... ali nisam samo ja na tom snimku sa foruma... tu nam je i Ivica StudioTonac :D Kratka plava kosica, profesorske cvike i tambura... ovaj... gitara :)
diviner
02-09-2008, 01:16 AM
Eto, sad mozete reci da ste uspjeli. Na tevelizoru ste :D !
Kukala majka tom televizoru "na kom je" Ivan... :)
Jedino bi vise patio da sam tu i ja... :D
alavuk
02-09-2008, 06:26 AM
dobri su vam ovi wireless instrumenti :P
idekius
02-09-2008, 09:31 AM
Kukala majka tom televizoru "na kom je" Ivan... :)
Jedino bi vise patio da sam tu i ja... :D
Pa za vas dvojicu je nekako adekvatnije bioskopsko platno :D I ako stanete na TV ekran, trebalo bi da pre vaseg pojavljivanja puste upozorenje da vlasnici televizora koji su na slabijim stalcima iskljuce TV :D
Pa za vas dvojicu je nekako adekvatnije bioskopsko platno :D I ako stanete na TV ekran, trebalo bi da pre vaseg pojavljivanja puste upozorenje da vlasnici televizora koji su na slabijim stalcima iskljuce TV :D
:rotfl:
VRH!!!!!
:rotfl:
Arthur
02-09-2008, 09:52 AM
šta se zbiva, neko ima nešto protiv nas trocifrenih? :twisted:
HAHAHAHA!!
Evo ga "kolega"! :D
Arthur
02-09-2008, 09:59 AM
mi nismo tonci, mi smo 2tonci! Vredimo za 2icu, barem ;)
HAHAHAHAHA!!!!
Odavno se nisam ovako smejao na svoj racun.... :rotfl:
Arthur
02-09-2008, 10:09 AM
pa šta da radim, da sam se stideo veličine, ne bi ni nabacio ovih 120 i kusur kg. ;) lepota snage :D
2tonci rulez :mase: 8-) :D
idekius
02-09-2008, 11:24 AM
Ivica, Oggy and Arthur = grupa "Gabarit" :)
dexyco
02-09-2008, 11:53 AM
Hahahaha, ludi ste... :rotfl:
Btw, jel se ja to opet nisam umio ili se nesto ruzh(n)ichasti u gornjem desnom uglu? :rolleyes:
Visokotonci, gde ste vi?
diviner
02-09-2008, 12:08 PM
mi nismo tonci, mi smo 2tonci! Vredimo za 2icu, barem ;)
idekius
02-09-2008, 02:08 PM
Ti nemas pravo na smeh. Ti si za osudu! Zbog takvih nabildovanih ne volim da idem preko leta na otvorene bazene :(
Lepo odes na bazen, posmatras ribe, a one zevaju u takve preplanule nabildotine tipa Diviner i Boskovic :( Nazalost, te danasnje klinke ne znaju da cene musko telo koje odaje veliko zivotno iskustvo, intelekt i prosvecenost! Da znaju, otkidale bi kada vide pravog muskarca, belog kao sir, sa pivom i tompusem u rukama, veeeeeeeelikim naocharima za sunce, sa uskim ramencima i loptastim pivsko-kompjuterskim stomachicem :)
alavuk
02-09-2008, 02:20 PM
e pa kreni prvo da dizes bass pa predji na prave tegove :P :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
idekius
02-09-2008, 02:31 PM
e pa kreni prvo da dizes bass pa predji na prave tegove :P :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Nemoj samo o dizanju , molim te :ne-ne::twisted: Ti sportski tipovi-bilderi su tu na jako losem glasu :twisted:. Mi pravi muskarci (oni lako prepoznatljivi po uskim ramenima i pivskom stomachicu) smo tu na boljem glasu, a ni ova druga grupa na chelu sa Arthurom, Oggy-jem i Ivicom (tzv. 2tonci-kafandzije) nije na tako losem glasu, a oni se cak i kunu u izreke "Najbolji kukuruz raste pod brdom" , "Domacin mora da ima krov nad glavom" i "Ispod velikog kamena-velika zmija" :)
dexyco
02-09-2008, 02:59 PM
e pa kreni prvo da dizes bass pa predji na prave tegove
Ti sto dizu prave tegove, cesto znaju da dizu i pritisak okolini svojim bajkama o tEpAnju i kladionicama... :p
alavuk
02-09-2008, 03:21 PM
nadam se da boskovic i diviner nisu ovo procitali :)
@ idekius jos se lozis na price nejakih dekica ???
Oggy, kol'ko sam mog'o da primetim Deki poznatiji kao Idekius je pojeo vise od nas dvojice u ono rajsko kafanche. E sad sto on ima anakonde po stomak, a nama se sve lepi ...jeb'ga... :da:
idekius
02-09-2008, 03:34 PM
@ idekius jos se lozis na price nejakih dekica ???
Obrati paznju :wink::grin: Ima li jos nekih primedbi? :D
alavuk
02-09-2008, 03:37 PM
taj ima i za svoje pra pra pra pra pra pra pra potomke a ti ... mada i to je fejk ... kao srecne su a ...
idekius
02-09-2008, 03:37 PM
Oggy, kol'ko sam mog'o da primetim Deki poznatiji kao Idekius je pojeo vise od nas dvojice u ono rajsko kafanche. E sad sto on ima anakonde po stomak, a nama se sve lepi ...jeb'ga... :da:
Nema on anakonde, vec poseban Boziji dar... BLAGOSLOV... da voli da zdernja, da zdernja kao lood, a da se nista ne pimecuje :da:
He, he! Kad se samo setim kako ste me vas dvojica tuzno posmatrali :D stvarno vas mi je bilo zao :rotfl:
idekius
02-09-2008, 03:38 PM
taj ima i za svoje pra pra pra pra pra pra pra potomke a ti ... mada i to je fejk ... kao srecne su a ...
Jok, s? tobom bi bile srecne :rude::twisted:
alavuk
02-09-2008, 03:39 PM
mozda :da: ali sa tobom nikako :P
idekius
02-09-2008, 03:48 PM
mozda :da: ali sa tobom nikako :P
Ne zanosi se djechache :) Verujem da ne znas da povremeno organizujem krstarenja svojom jahtom za mlade dame? :)
alavuk
02-09-2008, 03:50 PM
vedar duh a ? :) pravi si skeledzija iz venecije ... sa sve mirisom belog luka :]]]] uh kako li se zvao taj lik iz alan forda ??? inspektor brook ?
Nema on anakonde, vec poseban Boziji dar... BLAGOSLOV... da voli da zdernja, da zdernja kao lood, a da se nista ne pimecuje :da:
He, he! Kad se samo setim kako ste me vas dvojica tuzno posmatrali :D stvarno vas mi je bilo zao :rotfl:
Ne daj se demoralisati Srce!!!!
Pokazacemo mi njemu uskoro kad odemo u ono kafance sto si obecao da ce me vodis ;)
Na njegov racun, posto vidim da je uleteo u neki kesh... :D
idekius
02-09-2008, 04:13 PM
"Ja jedem kao ptichica, ali... sve mi se lepi..." :rotfl:
?Aman, koje su vam to toliko prozdrljive ptichice???
Nadam se samo da necete kuvare u kafani da terate da vam pevaju u horu onu kompoziciju iz Mary Poppins... "Feed the birds" :rotfl:
"Feed the birds, tuppence a bag,
Tuppence, tuppence, tuppence a bag."
Samo da prodje ova guzva, "eto nas kod vas", pa jos ako se naljutim pa dodjem sa Simpragom i prozdrljivim Duletom, lose se pise i konobarima i pticama i tvom novom kupatilu sa sve spanskim plocicama... :D
Arthur
02-09-2008, 05:20 PM
nema muškarca ispod 100 kila. to su ljudi u pokušaju.
a za apetit bolje da me ne izazivate, kad bi hteo podigao bi cenu mesnih prerađevina nestašicom koju bi izazvao. nego neću, da ima i za ove polutane.
Danny Lou
02-09-2008, 05:45 PM
super se klatite... :D
idekius
02-09-2008, 06:10 PM
nema mu?karca ispod 100 kila. to su ljudi u poku?aju.
a za apetit bolje da me ne izazivate, kad bi hteo podigao bi cenu mesnih prerađevina nesta?icom koju bi izazvao. nego neću, da ima i za ove polutane.
Ako bi Afrika i Rusija pustili u slobodan izvoz i prodaju svoje dijamante, vreddnost dijamanata u svetu bi bila unistena...
Ako bi Srbi pustili Atrhura, nastupila bi glad i nestasica hrane na globalnom nivou :D
silicon science
31-03-2009, 03:28 PM
Perun ubedljivo vodi :):wink:
lesha
31-03-2009, 06:11 PM
eto zasto Idekius nije bio nekoliko dana na forumu.. :shock:
http://www.vestisrbija.com/uhvacen-u-preljubi-sa-dve-sestre/?id=5351
Producent iz Niša uhvaćen u preljubi sa dve sestre bliznakinje
Dejan Ilić upao je juče u tešku situaciju kada je njegova devojka ušla u stan i zatekla ga u krevetu sa dve sestre bliznakinje, J. i M. Micić iz Beograda. Ljubomorna devojka je u nastupu besa pokušala da mu odseče genitalije, u čemu je Dejan jedva uspeo da je spreči.
dexyco
01-04-2009, 12:37 AM
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
alavuk
01-04-2009, 01:30 AM
cek ... :rotfl: ... sali te se zar ne ? :shock:
slowstar
01-04-2009, 02:39 AM
Alo mladici!!! nemoj predamnom da pricate o jedenju, po tome sam legendaran (a i pijenju piva i vina) nemoj da vam dodjem na "megdan"....jes' da nisam trocifren, fali oko 12 - 15 kila, ali imam "rezervisane kapacitete" za tu namenu, raspitajte se malo kod starijih kolega tipa Nemecek, Simpraga, Vlada Cvarak, Georgijev ("Four Roses") i toj okolini...
idekius
01-04-2009, 05:11 AM
eto zasto Idekius nije bio nekoliko dana na forumu.. :shock:
http://www.vestisrbija.com/uhvacen-u-preljubi-sa-dve-sestre/?id=5351
Nisi ti ba? normalan! :rotfl::rotfl::rotfl:
idekius
01-04-2009, 05:21 AM
Alo mladici!!! nemoj predamnom da pricate o jedenju, po tome sam legendaran
Onda pod hitno mora? u Ni?! Ako ne?to ovde valja, onda su to kafane! :wink:
DADDY Z
01-04-2009, 12:05 PM
e sad ću i ja da kupim UAD-a
http://www.vestisrbija.com/osvojio-pola-miliona-evra-u-kladionici/?id=95508
DaBear
01-04-2009, 07:55 PM
e sad ću i ja da kupim UAD-a
http://www.vestisrbija.com/osvojio-pola-miliona-evra-u-kladionici/?id=95508
pa kupi i svima nama po jedan UAD, a onda nas natovari u autobuse i sve u Nis, kod Idekiusa, da overimo te kafane i cevape i sta vec....!!!:D:D
DADDY Z
10-04-2009, 08:45 AM
molim sve koji su me pitali da li je ova prethodna vest istina da obrate pažnju na datum kada je postovana pa će im sve biti jasno !!!
:)
silicon science
10-04-2009, 12:05 PM
molim sve koji su me pitali da li je ova prethodna vest istina da obrate pažnju na datum kada je postovana pa će im sve biti jasno !!!
:)
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Ne verujem LoL.. Sta cimaju te na pM ljudi i kao :Ej Z, imas 3 glave do prvog, treba mi za Altiverb :rotfl::rotfl::wink:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.