PDA

View Full Version : Spectrasonics - Omnisphere

Mika Technika
20-01-2008, 12:50 AM
http://www.spectrasonics.net/omnisphere_teaser/

sRce
20-01-2008, 01:10 AM
Otkida demo... to mora da bude dobro... sve od njih je do jaja !

Mika Technika
20-01-2008, 02:58 AM
dobri su!

Rhino
20-01-2008, 03:04 AM
Coming september 15th 2008?

Ima vreeeemena:D

idekius
20-01-2008, 03:42 AM
Videcemo... oni do sada nisu proma?ili.

redroom
20-01-2008, 10:10 AM
ne zvuci lose. ovo bi se moglo svidit clusterchordu :wink:

Plonk
20-01-2008, 02:01 PM
ni dosad nisu bili losi, mada najava zvuci bombasticno:)

tom
20-01-2008, 06:31 PM
Ja ni Atmosphere nisam iskoristio kako treba a non-stop ga koristim...:shock:

kVu
21-01-2008, 01:57 PM
ma jeeeeeeeeeeeeeee

bas su kul ove "sace da im bemo svima...." najave :)

OFF
21-01-2008, 02:09 PM
ovo skuplje od onog malog Waldorfa:shock:

slowstar
21-01-2008, 03:59 PM
E bash ste me nasmejali, pa sto je vazno koliko kosta, kada ce 98% vas to da "nabavi" po sistemu "Try, but never buy" zar ne?

idekius
21-01-2008, 05:50 PM
Ma neeeee... nismo mi takvi!

slowstar
21-01-2008, 07:11 PM
Ma neeeee... nismo mi takvi!

Ma ne branim, ja u principu imam maaaaalu primedbu na legalitet OSNOVNOG softvera, mislim na DAW, a ovi odozgo.... a na Waves sam bas ljut...
malo su preterali zaista, bas se trude da ispolje one nacionalne osobine koje im pojedini pripisuju - mislim odakle si, takav si, mada ja licno u to UOPSTE ne verujem, al' se tako potrefilo...

milos
23-01-2008, 08:03 AM
Ako nista drugo,zaista uvrnuti instrumenti kao npr. zapaljeni klavir :rotfl: :rotfl: :banghead:

fischek
23-01-2008, 08:54 AM
evo demo s NAMM-a http://www.sonicstate.com/news/shownews.cfm?newsid=6006

darkstar
23-01-2008, 10:25 AM
Pa ovo zvuci ozbiljnije od svih hardware sintova koji su planirani za ovu godinu .

:da: :rotfl: :banghead: :D :harmonikas:

kruko
18-03-2008, 10:19 AM
ovo ce biti sjajno ukoliko stvarno bude zvucalo "organski". jedino sto me je do sada zapanjilo u tom pogledu je absynth.

fischek
19-03-2008, 01:54 PM
Ako nista drugo,zaista uvrnuti instrumenti kao npr. zapaljeni klavir :rotfl: :rotfl: :banghead:

a kad smo vec kod zapaljenog klavira...http://www.youtube.com/watch?v=a7C8I_3HHaQ

Gianfranco
11-09-2008, 10:41 AM
jos 3 dana!

http://www.spectrasonics.net/news/2008/omnisphere-is-coming-very-soon/

Maiv
11-09-2008, 07:56 PM
:trchi:

sam sto cemo se nacekati, sumnjam da ce biti neki smisleni demo a "narodnjaci" su nest slabi u zadnje vrijeme:D

A kuuuupit:confused:.......cijena prava sitnica:rolleyes:

kejkz
15-09-2008, 06:35 PM
Izađe

http://www.spectrasonics.net/instruments/omnisphere.html

HeatMan
15-09-2008, 06:46 PM
kolko para?

lesha
15-09-2008, 06:47 PM
cemu?

Maiv
15-09-2008, 07:19 PM
Cemu izadje ili cemu pita za pare?:D

silicon science
15-09-2008, 07:22 PM
cemu...?

...ovaj link kad vas mrzi da kliknete na nj. Oma vidis cenu :wink:

lesha
15-09-2008, 09:12 PM
cemu jos jedan ultra-giga-mega nazovi synth od 40gb ?????

Maiv
15-09-2008, 09:19 PM
Ja nisam vidio ni jednu ovako pompoznu najavu VSTa do sad, ovo ili ce bit super ili ce bit bezveze. Nadam se da nije fora samo u 40gb:banghead::D

Moritz
15-09-2008, 10:52 PM
Koilko sam slusao sve te demoe izgleda da ce ipak biti medju retkim musthave VST sintovima.

Spectrasonics, Ni i Arturia su jedine soft firme koje stvarno zasluzuju epitete najboljih, pri cemu sve sto naprave stvano se odvaja za tri klase iznad svih ostalih. Mislim da ce ovo da vredi.

Rhino
15-09-2008, 10:58 PM
I ja zelim da ga probam i imam osjecaj da ce biti dobar.. Politika spectrasonics-a ne ide na kvantitet, ovo malo sto postoji odlicno je....

Ja recimo nisam fan stylusa, ali trilogy-ja i atmosphere-a jesam...

Ono kao svi se zalimo kako trilogy ne legne dobro u mix-u... A koliko od nas ga nema?

Jedva cekam ovo:hyper:

lesha
15-09-2008, 11:07 PM
Ono kao svi se zalimo kako trilogy ne legne dobro u mix-u... A koliko od nas ga nema?

evo ja nemam nista od spectrasonicsa.

kejkz
15-09-2008, 11:15 PM
Nemam ni ja. More biti da sam oboleo.

HeatMan
15-09-2008, 11:21 PM
Koilko sam slusao sve te demoe izgleda da ce ipak biti medju retkim musthave VST sintovima.

Spectrasonics, Ni i Arturia su jedine soft firme koje stvarno zasluzuju epitete najboljih, pri cemu sve sto naprave stvano se odvaja za tri klase iznad svih ostalih. Mislim da ce ovo da vredi.

NIkako... NI je dobra firma, sa opasnim promashajima..

pozdrav

silicon science
16-09-2008, 12:10 AM

pozdrav

Na koje promasaje mislis?

OFF
16-09-2008, 12:13 AM
Pa, sto nisu napravili Omnisphere:D

Maiv
16-09-2008, 12:13 AM
Meni su trilogy i atmosphere odlicni a stylus nisam ni probao. Sto se tice NI, ne bih rekao da imaju promasaje, jednostavno nude proizvode za razlicite ukuse.

Moritz
16-09-2008, 12:23 AM

pozdrav

? Sta nikako? I koji su to promashaji?

HeatMan
16-09-2008, 01:18 AM
Na koje promasaje mislis?

guitar rig? akoustik piano?

Gianfranco
16-09-2008, 02:00 AM
http://www.spectrasonics.net/instruments/omnisphere.html

379eur

Rhino
16-09-2008, 06:54 AM
Bravo za sve vas 2-je, troje sto ga nemate:lick:

kejkz
16-09-2008, 08:40 AM
Ko zna, zna, ko ne zna, trosi romplere ;)

Naravno, shvatite ovo kao shalu, sigurno da su u pitanju dobri instrumenti, ali nikada nisam nasao svrhu koriscenja tih gigantskih biblioteka semplova. Suvise je to kvalitetno za tresh muziku koju volim da radim.

Rhino
16-09-2008, 01:13 PM
Ma sve kool:)

Ja se samo radujem unaprijed da procackam omnisfera...

silicon science
16-09-2008, 01:42 PM
guitar rig? akoustik piano?

Piano nisam probao pa ne znam, al sta fali Gitar rigu???

Maiv
16-09-2008, 01:43 PM
Ja isto jedva cekam, nakon takve najave...

Ja se nebi slozio da je npr trilogy cisti rompler. Kad se udje malo u kombiniranje layera, lfoa, filtera itd. moze se doci do kvalitetnih saundova koji nisu prepoznatljivi kao trilogy presetovi a saund ostaje super.

Maiv
16-09-2008, 01:47 PM
Sto se tice piana morali su ponuditi nest i u tom smjeru a ne moze im bas svaki proizvod biti super.
Ja osobno nisam ljubitelj guitar riga ali kad je izasao bio je veliki pomak prema boljem modelingu. To sto sad nije nest je zato sto je u medjuvremenu izaslo brdo takvih pluginova pa je logicno da su neki i bolji.

HeatMan
16-09-2008, 04:21 PM
Piano nisam probao pa ne znam, al sta fali Gitar rigu???

i tada kad je izashao bilo je boljih i jeftinijih plugova.. a bilo je i boljih FREE plugova..

piano nemoj ni da probash.. smoricesh se..

pozdrav

edit: evo da povuchem paralelu, waves kao jedan od najboljih priozvodjacha vst-ova, izbaci gtr pack.. il kako se vec zove.. i svaki efekat njegov zvuchi presmeshno, a simulacija combo-a josh smeshnije..

poz

BODAL
02-10-2008, 02:03 PM
http://www.kvraudio.com/get/3101.html

Ako neko isproba Omnisphere neka javi utiske. Meni izgleda zanimljivo, ima tu dosta stvarcica s kojim bi se moglo igrati...

kruko
10-10-2008, 10:51 AM
guitar rig promasaj...lolnuo sam jako.

elem, super mi deluje omnisphere, a i nije toliko skup.

evo malo: http://www.youtube.com/watch?v=KTb5vvwKIJY

ima i part 2, pa overite, zvuci bogato (koliko se moze cuti na youtube klipu).

HeatMan
10-10-2008, 05:01 PM
^meni (i ne samo meni) i revalver zvuchi mnogo bolje od guitar riga.. iako je i on tanak i nikakav

Mika Technika
10-10-2008, 05:07 PM
http://www.gearwire.com/media/spectrasonics-omnisphere-125aes.wmv

Proximus
11-10-2008, 05:43 AM
za 2-3 dana cu ga probati pa javljam utiske

BODAL
16-10-2008, 01:31 PM
za 2-3 dana cu ga probati pa javljam utiske
Jesi li probao?:hyper:

Proximus
16-10-2008, 01:33 PM
kupuje se i dalje 6-ti dvd... btw. program je tezak 6 duallayer diskova od po 8gb :D

Dexxy
16-10-2008, 01:51 PM
Ja sam kupio ali ga jos nisam instalirao....Mnogo bre 6 dvd duallayer diskova ....

BODAL
17-10-2008, 01:28 PM
Gdje ste kupili? Prvo cekam vase izvjestaje pa mozda i ja kupim...:)

dali68
20-10-2008, 10:09 AM
možda ti ovo pomogne umjesto "kupovine" ;)

meni je . . .za sad se skida . . . 8-)

Maiv
20-10-2008, 10:34 AM
dali68, procitaj pravilnik foruma da ne bude bespotrebnog banovanja i dobrodosao na forum:wink:

lesha
20-10-2008, 12:25 PM
mo?da ti ovo pomogne umjesto "kupovine" ;)

******************** (http://********************)

meni je . . .za sad se skida . . . 8-)
vazi za tebe a i sve ostale, ukoliko budes postavljao jos ovakvih linkova, bice banovanja, prvo privremeno, a zatim stalno.

pozdrav

kruko
27-10-2008, 08:13 PM
evo upravo sam probao. nemam pojma, sve je to jako lepo, ali je mnogo tezak (neki patchevi su teski i po pola giga), tako da cemo videti koja mu je upotrebna vrednost. naravno, zvuk je sjajan.

Maiv
27-10-2008, 08:19 PM
Pa ja cesto i ove starije od spectrasonicsa freezam jer nisu bas "light":D mogu mislit kak je s ovim :banghead:

psionic
02-11-2008, 09:09 PM
vazi za tebe a i sve ostale, ukoliko budes postavljao jos ovakvih linkova, bice banovanja, prvo privremeno, a zatim stalno.

pozdrav

Moram da pitam cemu ovoliki cinizam? Pa ceo internet je zatrpan hakovanim softverom, kad googlujem o necemu, prvo mi izbaci hakovanu, pa tek onda original verziju... Ne mislim da treba ovaj forum okretati u tom smeru, lepo je sto su ovde svi legalisti, ali realnost je malo drugacija. Neprestana pljacka softverskih kuca - pogotovo audio softvera - je toliko bezobrazna da ljude tera da preokrenu njihov softver. To uglavnom rade sami zaposleni u tim firmama, jer su njihovi proizvodi najbrutalnije exploatisani, na stetu i korisnika i programera. Svaka cast programima tipa Omnisphere, koji su detaljno izradjeni, ali da mi po sto puta prodaju isti program u raznim 'paketima' i sa raznim 'presetima'... A tek o hardveru i da ne pricam... Dodje mi da kradem uredjaje i delim sirotinji. Mislim, pogledajte nesto tipa behringer mixera... Odose regleri za mesec dana. A dalo se para. A korg? A M-Audio? NUMARK ?!?! Imam primera da pisem do sutra !!! Ovo je offtopik, moglo bi u zasebnu temu, ali kao sto rekoh, ne bi trebalo da se protivim volji admina da ima legalisticki forum. Ovo je samo izliv mojih frustracija :banghead:

Tomislav
02-11-2008, 09:16 PM
Ne radi se o tome da su ovdje svi "legalisti", nego je javno postanje linkova ka piratskim stranicama zabranjeno iz jednostavnog razloga - te firme mogu tužiti Rumski za širenje piraterije.

Dexxy
02-11-2008, 09:25 PM
Ne radi se o tome da su ovdje svi "legalisti", nego je javno postanje linkova ka piratskim stranicama zabranjeno iz jednostavnog razloga - te firme mogu tužiti Rumski za širenje piraterije.

To je normalan i pravi postupak tima rumski. Ko hoce moze na private da se izdogovara...

psionic
02-11-2008, 09:26 PM
Ma jasno, nego eto - nalet emocija :) Svaki put kad treba da dam pare za nesto, skroz se istraumiram... Samo gledam gde sam se sad za*ebao. Zato je dobro da postoje ovakvi forumi (slihtajuci smajli), o softveru i ne diskutujem previse...

Dexxy
02-11-2008, 09:28 PM
Ma jasno, nego eto - nalet emocija :) Svaki put kad treba da dam pare za nesto, skroz se istraumiram... Samo gledam gde sam se sad za*ebao. Zato je dobro da postoje ovakvi forumi (slihtajuci smajli), o softveru i ne diskutujem previse...

Samo opusteno :wink:

lesha
02-11-2008, 10:40 PM
Moram da pitam cemu ovoliki cinizam? Pa ceo internet je zatrpan hakovanim softverom, kad googlujem o necemu, prvo mi izbaci hakovanu, pa tek onda original verziju... Ne mislim da treba ovaj forum okretati u tom smeru, lepo je sto su ovde svi legalisti, ali realnost je malo drugacija. Neprestana pljacka softverskih kuca - pogotovo audio softvera - je toliko bezobrazna da ljude tera da preokrenu njihov softver. To uglavnom rade sami zaposleni u tim firmama, jer su njihovi proizvodi najbrutalnije exploatisani, na stetu i korisnika i programera. Svaka cast programima tipa Omnisphere, koji su detaljno izradjeni, ali da mi po sto puta prodaju isti program u raznim 'paketima' i sa raznim 'presetima'... A tek o hardveru i da ne pricam... Dodje mi da kradem uredjaje i delim sirotinji. Mislim, pogledajte nesto tipa behringer mixera... Odose regleri za mesec dana. A dalo se para. A korg? A M-Audio? NUMARK ?!?! Imam primera da pisem do sutra !!! Ovo je offtopik, moglo bi u zasebnu temu, ali kao sto rekoh, ne bi trebalo da se protivim volji admina da ima legalisticki forum. Ovo je samo izliv mojih frustracija :banghead:

sve stoji u pravilniku o pirateriji.
svi ste ovde jer ste pri registraciji prihvatili uslove foruma.
ukoliko se nekom ne svidja kako radimo, niko ga ne tera da se registruje.
moderatori su tu da pomazu ali i sprovode red i upotrebljavaju disciplinske mere ako je to potrebno, ne vidim gde je tu cinizam.

pozdrav

kejkz
02-11-2008, 11:07 PM
piraterija je dosadna

LACKY
02-11-2008, 11:19 PM
piraterija je dosadna

Tako je, treba dici kredit od 50 000 E. kupiti sav moguci i nemoguci softver. I onda neplacati kredit, otici u zatvor i namiru se legalno baviti muzikom.http://www.rumski.com/forum/images/smilies/icon_smile_approve.gif

psionic
03-11-2008, 04:44 AM
Tako je, treba dici kredit od 50 000 E. kupiti sav moguci i nemoguci softver. I onda neplacati kredit, otici u zatvor i namiru se legalno baviti muzikom.http://www.rumski.com/forum/images/smilies/icon_smile_approve.gif

Uh, kakva duboka misao... Samo ne znam ko bi mi dobavljao pacijente, ovaj komintente tamo u zatvoru :rotfl:

kejkz
03-11-2008, 09:33 AM

dobra ideja, ali nema vise mesta u zatvoru. A i sta ce nam toliki softver.

Danny Lou
03-11-2008, 12:00 PM
Tako je, treba dici kredit od 50 000 E. kupiti sav moguci i nemoguci softver. I onda neplacati kredit, otici u zatvor i namiru se legalno baviti muzikom.

a sta ako glavni badza u tom krilu dodje i kaze: "ocu album"? a tebi ponestalo inspiracije :D

Mogli
03-11-2008, 01:14 PM
a sta ako glavni badza u tom krilu dodje i kaze: "ocu album"? a tebi ponestalo inspiracije :D
Kad bi ti iskliznuo sapun iz ruke za vreme tusiranja, odmah bi ti dosla inspiracija!:D

BODAL
04-11-2008, 10:41 AM
Da se vratimo malo na temu...
Da li je neko od vas isprobao malo detaljnije Omnisphere, kako se ponasa u mix-u, da li ima nekih vecih teskoca u radu racunara, da li je sve stabilno itd... Ima li malo detaljnijih utisaka?

kruko
04-11-2008, 12:16 PM
sve ok, stabilan samo tako. samo sam skapirao da bas i ne treba onome ko vec ima atmosphere, sta znam.

psionic
05-11-2008, 03:07 AM
... i mnooogo je nesto kilav, tj, sporo trazi presete, ima jako koristan search u odnosu na atmosferu, super je upotrebljiv, ali ako srcujete na primer 'strings', shvaticete o cemu govorim. U radu se lepo ponasa, kad ucita preset, sve lepo radi i brzo ucitava presete, nego je kilav dok ih izlista jer ih ima bezbroj hiljada miliona.

BODAL
05-11-2008, 12:43 PM
Kakvi su vam efekti? I moze li mi neko uporediti te efekte sa nekim boljim vst efektima. Meni se cini (na stylus-u RMX) da su efekti veoma dobri, ali imam los prostor i monitore (i neiskustvo) pa ne mogu bas biti siguran.
Pretpostavljam da su to uradili jos bolje sa Omnisphere?

Mika Technika
07-11-2008, 12:26 AM
jako lepo zvuci ovaj synth!

ne mogu komentarisati efekte, tj. uporedjivati sa rmx-om, jer jedino njega nemam od spectrasonicx vst-a, ne treba mi :)

Mika Technika
07-11-2008, 02:45 AM
ja moram jos jednom da kazem : neverovatno je dobar synth, i lak za koriscenje i super zvuci i milion kombinacija i tako... bash mi prija!

Danny Lou
07-11-2008, 07:57 AM
ne mogu komentarisati efekte, tj. uporedjivati sa rmx-om, jer jedino njega nemam od spectrasonicx vst-a, ne treba mi :)

a sta imas ako ti ne treba rmx?

Mika Technika
07-11-2008, 01:51 PM
imam preko 100gb semplova i to mislim da mi je sasvim dovoljno + jos imam sve rmx semplove i zato mi i ne treba stylus rmx :)

Danny Lou
07-11-2008, 05:33 PM
semplove koje layer-ujes i ubacujes u sempler ili u sample based drum machine? jel su ti semplovi multi layer ili obicni? jel ih imas po sound bankama (sf2,nki...)? s obzirom da mi je ritam sekcija uvijek bila u prioritetima za sada rmx u komb sa jos necim-svacim to zadovoljava. zanima me kako pravis ritam sekciju ako ti je bed ovdje moze i na pm da mi napises

Mika Technika
07-11-2008, 07:49 PM
pazi ovako: kad me mrzi onda ih pichim po kanalima u fl studiju, a kad me ne mrzi onda u kontakt ili u battery i vozi misko, napravim sebi nki file tj. banku i udri do zore :D sve je wave(obicni semplovi) ja leyerujem po potrebi.

BODAL
30-01-2009, 11:31 AM
Koristite li Omnisphere? Kako ide, svidja li vam se, kako se uklapa u to sto radite?
Ja sam se zalijepio za ovaj sint, pravim svoje presete i pokusavam uklopiti u neki fank fazon i vjecito imam problem da mi zvuci nekako izolovano od ostatka miksa... Nekako uvijek odudara od svega. A vecinom pravim neke leadove i sl, rijetko padove ubacujem... Pitam se kako se ponasa kod vas?

allegrosteva
11-02-2009, 07:04 PM
Drugari, pri jednom dizanju omnisphere-a mi je ponudio samo drum paterne i nista drugo, zvucali su na prvo slusanje super (kao i sve ostalo u omnisphere-u) i sad ne znam kako ponovo da dodjem do njih.Hitno mi treba odgovor koji mi je verovatno sve vreme pred nosem(sta cu ima se tri banke i mozgic s vremena na vreme blokira)

Mika Technika
11-02-2009, 07:45 PM
probaj da kliknes na Directory: ili na File Directory trazi i naci ces, ili uradi search

allegrosteva
11-02-2009, 08:15 PM
Nashaooo:):):)
Normalno da mi je odgovor bio pred nosem
Drum paterne sam trazio u voice browser-u umesto da ga trazim u stack browser-u(valjda se tako zove), onom sto se nalazi pri vrhu.

Ghost Dog
26-12-2010, 12:03 PM
^meni (i ne samo meni) i revalver zvuchi mnogo bolje od guitar riga.. iako je i on tanak i nikakav
Hmmm ... da li postoji neki softverski amp modeler za koji ne nalazi? da zvuči tanko?

Ghost Dog
26-12-2010, 12:05 PM
... Ja sam se zalijepio za ovaj sint, pravim svoje presete ...
Dakle, Omnisphere dozvoljava skladištenje sopstvenih preseta?

I čisto par pitanja za ljude koji su probali i Atmosphere i Omnisphere. Da li patch-evi iz Atmosphere-a zaista (i u kojoj meri) zvuče bolje u Omnisphere-u? Da li se nekome koga zanimaju samo stringovi i padovi isplati da prelazi na Omnisphere?

Mika Technika
26-12-2010, 05:40 PM
Dakle, Omnisphere dozvoljava skladištenje sopstvenih preseta?

I čisto par pitanja za ljude koji su probali i Atmosphere i Omnisphere. Da li patch-evi iz Atmosphere-a zaista (i u kojoj meri) zvuče bolje u Omnisphere-u? Da li se nekome koga zanimaju samo stringovi i padovi isplati da prelazi na Omnisphere?

sam zvuk u omnisferu je bolji, nisam isprobavao petcheve iz atmo u omniju, ali razlika se cuje izmedju ta dva synth-a. E sad, sam ces morati da odlucis da li ti treba ili ne.

Ghost Dog
28-12-2010, 08:16 AM
sam zvuk u omnisferu je bolji, nisam isprobavao petcheve iz atmo u omniju, ali razlika se cuje izmedju ta dva synth-a. E sad, sam ces morati da odlucis da li ti treba ili ne.
Moraću ... moraću da probam ...

Ghost Dog
28-12-2010, 08:43 PM
Ok ... probao ...

Što bi rekao Bata Stojković u Maratoncima ... "Ljudi pa ovo i nije tako loše"! :grin:

Then again, za te pare ... i bolje bi mu bilo da liči na nešto! :wink:

Nisam imao vremena da proveravam kako zvuči u odnosu na Atmosphere (čini mi se da ne zvuči nešto preterano bolje ... ako uopšte i zvuči bolje), ali ... prvi utisci su povoljni.

Edit:

Zaboravih da spomenem ... nije baš vanserijski brz pri učitavanju patch-eva ...

Ghost Dog
31-12-2010, 12:42 PM
Dooobro ....

Sad sam imao malo više vremena da uporedim oba instrumenta, i iskreno ... čini mi se da patch-evi iz Atmosphere-a ne zvuče ni gram bolje u Omnisphere-u!

Takođe ... čini mi se da sam Omnisphere ne nudi gotovo ništa novo po pitanju kvalitetnih pad-ova ....

Možda ga i neću koristiti .... Žao mi je, da budem iskren ... dobar je to synth, ali izgleda da su oni tih dodatnih skoro pa četr'es giga potrošili na neke pattern-e i efekte, a to meni ni najmanje ne treba!

Ghost Dog
03-01-2011, 11:32 AM
BTW, ?to se Omnisphere-a tiče ... be?e ne mo?e da se rasparča ona njegova velika biblioteka semplova? :confused:

Mika Technika
03-01-2011, 03:12 PM
BTW, ?to se Omnisphere-a tiče ... be?e ne mo?e da se rasparča ona njegova velika biblioteka semplova? :confused:

kako da rasparcas?

Ghost Dog
03-01-2011, 03:14 PM
kako da rasparcas?
Recimo, da ostavim samo Atmosphere biblioteku.

Kao instrument, Omnisphere mi se vi?e sviđa nego Atmosphere, ali mi zaista, zaista, ne treba njegova biblioteka od 40+ giga.

Mika Technika
03-01-2011, 03:41 PM
mislim da nece moci bez banki

Ghost Dog
03-01-2011, 03:55 PM
mislim da nece moci bez banki
Mislim i ja da tu ne mo?e ni?ta pametno da se uradi.