View Full Version : Malo progresive
silicon science
18-01-2008, 10:01 AM
Pesma je produkt saradnje Nanobeatz i Terrabeatz.:wink: Projekt se zove ELEKTRIBE... Konsultovali smo se sa Korgom i kazu nije frka za ime, a mi smo ipak mudro stavili "k" umesto "c".:rotfl: :rotfl: :rotfl:
enjoy:)
http://www.sendspace.com/file/0u3904
lesha
18-01-2008, 07:30 PM
dobra vam je stvar, iako ne volim progressive, mozda zbog toga sto ovde ima uticaja raznih stilova :)
silicon science
18-01-2008, 11:36 PM
dobra vam je stvar, iako ne volim progressive, mozda zbog toga sto ovde ima uticaja raznih stilova :)
Potrudili smo se. Zavrteli smo MonoPoly-ya i Pulse-a.:grin: Everlast 7 je sredio zvuk koliko je mogao iz mog miksa. Evo jos jedne
http://www.sendspace.com/file/6xd43m
My favorit :da:
Slobodno pojacati volume
zoolander
20-01-2008, 01:39 PM
Okej, no ne sviđa mi se previše sound basa, a i kick mi nije nešto, pogotovo u sprezi sa hi hatom. Slušal sam intermezzo.
silicon science
20-01-2008, 02:51 PM
Okej, no ne sviđa mi se previše sound basa, a i kick mi nije nešto, pogotovo u sprezi sa hi hatom. Slušal sam intermezzo.
Stvar ukusa. Meni su bas legli zajedno:)
Everbeatz
20-01-2008, 04:30 PM
I meni :)
SHIVA
31-01-2008, 02:03 PM
prvi link je istekao, a drugi je "service at full capacity" :(
SHIVA
31-01-2008, 03:38 PM
Intermezzo mi je malo van omiljenog glazbenog radiusa... taj house groove mi nikako ne lezhi. Sama tema mi se svidja, posebno onaj detune synth. Sound je odlichan (koliko barem mogu preko myspace-a chut).
One Day In My Garden je vech blizhe mom ukusu. Odlichne i dosta ozbiljne atmosfere, elastichan lead synth, sve skupa minimalno kiselkasto, lijepo razradjene teme... atmosferichni minimal kiselog sadrzhaja :D :D :D
Da ne ulazim u dubioze... svaka chast ;) Podsjecha me na starije (i bolje) wizzy noise trake (time ne mislim na teme ili sound vech opchenito feeling).
ps: samo jedna primjedba... onaj tipo perkusivni roll u delay-u (odmah na pochetku) je stvarno mogao imati malo interesantniji (i dulji) delay pattern ;)
silicon science
01-02-2008, 08:58 AM
:) :) :)
milos
01-02-2008, 12:19 PM
Bravo Silicon - me like it:wink: :)
Uh sto volim onako kompresovan kick i bas mi se svidja onaj pad (najociglednije je pred sam kraj treka) sto u jednom trenutku podseca na stare string masine....
Mozda mi se cini ali nekako kao da ima previse reverba u celoj stvari.
silicon science
01-02-2008, 02:45 PM
Bravo Silicon - me like it:wink: :)
Uh sto volim onako kompresovan kick i bas mi se svidja onaj pad (najociglednije je pred sam kraj treka) sto u jednom trenutku podseca na stare string masine....
Mozda mi se cini ali nekako kao da ima previse reverba u celoj stvari.
Moguce da ima previse reverba. Ne zaboravi da imam Alesis monitore:banghead: :banghead: :banghead:
Evo link za Majspejs pa tamo preslusajte.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=283608009&MyToken=ffc7f429-e1b5-4c76-a767-fde6b4d6d26a
Joyba
01-02-2008, 03:30 PM
super je intermezzo, jos malo pa moj fazon :)
jeste malo progi ali ne bih rekao da je progressive.
Ne zaboravi da imam Alesis monitore:banghead: :banghead: :banghead:
kick je malo jaci...mislim da je vreme da se nabavi neki woofer, dosta je bilo analogije ;)
sve u svemu svaka cast.
silicon science
01-02-2008, 06:32 PM
Hvala... Monitoring mi je uzas a soba je jos gora:banghead: :banghead: :banghead:
Mix ce se odraditi na drugom mestu...:D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.