Log in

View Full Version : Club-House

zoolander
31-12-2007, 04:32 PM
Naravno, kao što naslov i govori...:). Bila bi to posljednja za ovu godinu, gore još snimam vokale, no cijela je stvar gotova i aranžmanski i produkcijski.

http://www.box.net/shared/77xvviqeeh#Kusho-Aftertought(Radio_Edit - Afterthought

Everbeatz
31-12-2007, 05:07 PM
Ok, samo malo previse pregruvano limiterom za moj ukus..preglasno:)

DaBear
31-12-2007, 05:28 PM
Naravno, kao ?to naslov i govori...:). Bila bi to posljednja za ovu godinu, gore jo? snimam vokale, no cijela je stvar gotova i aran?manski i produkcijski.

http://www.box.net/shared/6922fhog0c

Nije lose, ima dobrih elemenata. Meni (opet) ne radi struktura,,nema dobar (uzbudljiv) build-up! I break (drop) je tanak..to je jako vazan element u ovoj muzici.

na tome malo da se poradi i naravno vokal bi trebao da povuce sve!

Jedino mi smeta malo ona synth tema..oni sitni sintiji sto mrmore..nekako mi se ne uklapa stilski u ostatak matrice..

Mika Technika
31-12-2007, 10:47 PM
ja bih rekao da je skroz kull, i interesantno je kako mesas trance zvuke sa house podlogom:) samo napred!

zoolander
01-01-2008, 07:33 AM
Build up po meni ne bi trebal biti previ?e izra?en, nekako mi je to ostala produkcijska ba?tina iz početka 90-tih, a sa ne prevelikom ma?tovito?ću break-a bi se slo?io, moglo je i bolje.
?to se vokala tiče jo? nemam liniju pjevanja, a samplovi ne pale, il ću morat dobro napregnut mo?dane vijuge il ću stvar jo? doraditi i ostaviti kao instrumental.
Glede limitera i preugruvanosti, pa?e mi stilu muzike, meni nije lo?e.

Sasha Fishter
01-01-2008, 02:39 PM
cito fajn zvuci..mozda malo bass-a fali?! ... al ideja je skroz cool

-neshapesha-
01-01-2008, 03:55 PM
opa... fino

roginator
02-01-2008, 08:53 PM
nije olose..cak mi se svidja :wink:

ali daj brate da tuce...malo je sramezljivo

zoolander
03-01-2008, 09:35 AM
Ha ne znam , istaknul sam malo bolje bas u nanovo editiranoj verziji i koristil drugačilji limiter, mislim da bi trebalo bit ok.