PDA

View Full Version : Adobe audition 3

gitarstudio
29-12-2007, 03:07 PM
ako je neko upoznat sa ovim softverom-misljenje.....video sam par tutorijala na -you tybe- deluje mi interesantno. ima par dobrih funkcija(noise reduction,sredjivanje nivoa vokala...)pozz..................:shock:

Tomislav
30-12-2007, 08:06 PM
Ništa neviđeno i revolucionarno. Ja mislim da još uvijek to nije u klasi Cubendo/ProTools/Logic.

Pozz

atmajian
31-12-2007, 04:02 PM
Ništa neviđeno i revolucionarno. Ja mislim da još uvijek to nije u klasi Cubendo/ProTools/Logic.

Pozz

Potpisujem.

Razmisli i o Sonaru ako si početnik, i za njega imaš par kratkih video prezentacija na YouTubeu, jedan od najlogičnijih i najergonomičnijih DAW-ova, sjajan za MIDI, a ekipa u Cakewalkeu sigurno spada među najbolje po pitanju razmišljanja unaprijed (trenutno, i već dugo, Sonar je jedini DAW u x32 i x64 verziji, ako planiraš i x64 okruženje, a i ima i bit-bridge za 32).

O hrpi korisnih plug-inova da ne pričamo (re-mapiranje CC-a kao jedno od meni osobno najvažnijih).

Što se tiče noise reductiona, kloni se algoritama koji dolaze s DAW-ovima i općenito izbjegavaj takvu vrstu processinga u radu koliko god možeš.

silicon science
05-01-2008, 10:49 AM

Pozz

Konverziju radi bolje od svih programa koje imas u kuci. Ja ga samo za to koristim...

balthazaar
05-01-2008, 12:25 PM

Pozz

te "klase" su vrlo relativne

Rhino
05-01-2008, 10:32 PM
I ja kazem!

Znaci zakleti sam korisnik nuenda godinama, ali kad covjek pogleda neke druge softvere, vecina ih ima neku svoju 'kvaku'... Neki svoj ugradjeni workflow i svoje pozitivne osobine..

Mada je bar meni steinberg intuitivan najvise..
Na njega sam se najlakse privikao.... Nekako je sve dolazilo svojim tokom i bukvalno sam na rezinovanje provaljivao fore u pocetku