PDA

View Full Version : Gde da kupim novo Hi-Fi pojacalo sa malom snagom?

sadux
25-12-2007, 10:54 AM
Treba mi za kucu ovako nesto,gde moze da se kupi novo? Do 200w

Braca
26-12-2007, 07:32 PM
Moj ti je savet ako nemas neki budzet, kod mene u Nisu, a verujem i na drugim buvlacima se pojavi pristojno pojacalo za oko 80 eura

Dexxy
26-12-2007, 09:30 PM
Zar ne rece WI-FI :grin: :confused:

"7"
26-12-2007, 09:52 PM
Sa malom snagom do 200w:confused: ... kojih 200w - pmpo?

Ako dolazis za Beograd idi u 4Audio, potrazi, imaju i sajt... kod njih imas svasta da izaberes za razumnu i nerazumnu:wink: cifru...
... a moj ti je savet da uzmes neko polovno NAD pojacalo, to je neunistivo... ja kupio pre dve godine preko oglasa od nekog tipa sto donosi to iz dijaspore:rolleyes: 8-) i evo klinac i zena se izivljavaju na njemu vec dve godine i radi kao sat... a platio sam ga, cini mi se 80e.

Pozz

sadux
27-12-2007, 12:06 AM
Jeste dexxy,pogresio sam bio.. :(

Koje je to "NAD" pojacalo..Fora je sto kupujem to pojacalo za restoran..A ustvari mozda i napravim varijantu da moje koje vec imam,koje sam isto tako kupio preko oglasa i koje mi sluzi super,prebacim tamo a meni kupim nesto drugo..
Posto u skorije vreme planiran kao neki home studio,da li moze i hifi pojalalo da posluzi da recimo tera studijske monitore i jos dva zvucnika ili ce morati da se kupuje neki slejv ili tako nesto?
Ali posto pojacalo koliko znam nema neke specificnosti sem samo snage svejedno je koje cu da uzmem,ili ne?Tu se gleda samo snaga jel tako?
Znaci meni za sobu treba pretpostavljam neka mala snaga..

slowstar
27-12-2007, 12:56 AM
Ima Behringer neko kobajagi "referentno" pojacalo, ustyvari samo snagas, tako da ne znam da li ti odgovara, ali sam ga cuo u jednom kaficu (inaju 3 komada) kako ganja nege RCF zvucnike, i frapirao sam se kako je dobro...Otidi na sajt behringera i pogledaj, to im je jedini kako kazu "referentni" model. Pomalo lici na Samson studijsko pojacalo, a Rajko mi je svojevremeno rekao da to radi jako dobro, i da su dobre komponente, sad se setih, zove se A500...treba da kosta bas oko 200 eura, a jako je k'o konj..

sadux
27-12-2007, 02:53 PM
Sta mislite da uzmem Alesis RA150 ili 500? Da li mozda da mi zavrsi posao u home studiju za monitore itd..

OFF
27-12-2007, 04:27 PM
Imas PM:wink:

sadux
27-12-2007, 10:21 PM
Da li mogu na Alesisa ra150 da zakacim 4 zvucnika?