View Full Version : Md3
Dexxy
20-12-2007, 03:31 AM
Kako da dobijem jos malo demona za MD3.
STUDIOTON
20-12-2007, 08:47 AM
Kako da dobijem jos malo demona za MD3.
na uadu postoji varijanta da im zatrazis demo jos 14 dana za neki plug za koji si vec iskoristio .. i bez problema ti daju i onda ponovo mozes probati i videti da li ti se svidja ili ne ..
a poco .. TC .. stipse
mislim da nema nacina osim da ga kupis :(
STUDIOTON
20-12-2007, 08:49 AM
mozda da probas ali cisto sumnjam ..
idi na http://tcsupport.custhelp.com registruj se i pitaj ih , srecno
.... ili ako si u Beogradu , napravi post na demou , pa mozes kod mene da propustis album , ako ti to radi posao .....
Pozdrav
Dexxy
20-12-2007, 01:08 PM
Meni nece da radi demo. Jednostavno nece da se ukljuci..disabled...kaze da je istekao demo period???
A sta beshe sa onom varijantom da demo uvek radi ... ali prekida na svakih 20 sec ???
To sam ja skidao sa TC sajta ......
Pozdrav
Dexxy
20-12-2007, 02:44 PM
Neznam za tu varijantu. Cuo sam ali neznam kako :confused:
STUDIOTON
20-12-2007, 07:35 PM
Neznam za tu varijantu. Cuo sam ali neznam kako :confused:
skines sa njihovog sajta demo md3,instaliras i to je to .. prekida cesto na par sekundi
Dexxy
20-12-2007, 10:00 PM
Probacu, cuo sam se i sa Oliverom i on kaze da moze tako....thnx..
Mozes i da napravis par fajlova, pa spojis ih u jedan, ako te ne mrzi.....mora ruchno:banghead:
Dexxy
20-12-2007, 10:37 PM
Ne mogu da skinem demo....nece.....:confused:
STUDIOTON
20-12-2007, 11:09 PM
Ne mogu da skinem demo....nece.....:confused:
saljem ti ...
Dexxy
21-12-2007, 11:04 AM
Na njihovom sajtu vise nema demo MD3.. Ivan mi je pomogao. Pozz
clusterchord
29-12-2007, 04:30 AM
Max, obzirom koliko si mi nahvalio MD3..:D jel bi mogao ti ja poslat neki file da ga dernes s njime, pa napravim ja i L2 i L3 verzije s dogovrenim thresholdom, da mogu usporediti ??
mozemo to onda ovdje post-at, da ljudi cuju... zanima me jer je to jedna od stvari koja me najvise privlaci poco-u.
Max, obzirom koliko si mi nahvalio MD3..:D jel bi mogao ti ja poslat neki file da ga dernes s njime, pa napravim ja i L2 i L3 verzije s dogovrenim thresholdom, da mogu usporediti ??
mozemo to onda ovdje post-at, da ljudi cuju... zanima me jer je to jedna od stvari koja me najvise privlaci poco-u.
Daj da to uradimo i sa Sonnox-om i sa PSP Xenonom i Ozone-om...Znaci MD3 vs rest of the World...To bi lep test bio...
Hocu vrlo rado .... juce sam jednu idekiusovu produkciju proterao kroz njega ....
Pusti neki fajl od 15 sec , pa cu proterati kroz MD3 , samo je stos sto ja radim u MS rezimu tako da on svasta nesto uradi fajlu ..... jedino da uradim to pa da napisem sta se sve desilo ..... no problemo :)
Pozdrav
Hollywood
29-12-2007, 07:00 PM
to bi bilo bas super
i mene zanima md3 vs sve ostalo
Ti si iz Bg a ..... javi se , svrati , pa se poigraj :)
Pozdrav
Dexxy
29-12-2007, 07:16 PM
Ivan me je spasio sa onim MD3 demo. Na njihovom sajtu vise nema da se skine demo.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.