Log in

View Full Version : PoCo v3

OFF
18-12-2007, 05:36 PM
Da li je neko probao soft verziju 3 na PCI PoCO (Stari, prvi model)..... radi li to?

STUDIOTON
18-12-2007, 10:52 PM
Da li je neko probao soft verziju 3 na PCI PoCO (Stari, prvi model)..... radi li to?

cini mi se da je 3.0 za sada samo za mac .. tamo je i dalje 2.2.1 za PC :confused:

OFF
18-12-2007, 11:05 PM
cini mi se da je 3.0 za sada samo za mac .. tamo je i dalje 2.2.1 za PC :confused:

pa i ja tako videh, pa mi ne bi jasno... a sve je free, kad izadje? mislim soft...

dr.Ru
18-12-2007, 11:29 PM
ja sam onako, po inerciji skinuo soft, ali sam onda video da je 2.2.1....... sto kaze Ivan, mora da je 3.0 izasao prvo za Mac. Meni je nedoumica, kako ce 3.0 da radi sa sonnox?

STUDIOTON
18-12-2007, 11:34 PM
ja sam onako, po inerciji skinuo soft, ali sam onda video da je 2.2.1....... sto kaze Ivan, mora da je 3.0 izasao prvo za Mac. Meni je nedoumica, kako ce 3.0 da radi sa sonnox?

mislim da sa 3.0 nece moci da se koristi .. tako je bilo i sa 1.6 ,, jedno vreme ce da se koristi .. ali ce takodje da te uslove da predjes na noviju verziju i samim tim izgubis .. ili ako hoces da imas .. zna se ..

nego srecom .. postoji i native verzija .. koja je po meni ..skroz ista :confused:

STUDIOTON
19-12-2007, 06:25 PM
:(...

Important: PowerCore 3.0 for Windows has been temporarily removed as we have identified a few issues with it, which we expect to have fixed later this week.

Dexxy
20-12-2007, 03:36 AM
mislim da sa 3.0 nece moci da se koristi .. tako je bilo i sa 1.6 ,, jedno vreme ce da se koristi .. ali ce takodje da te uslove da predjes na noviju verziju i samim tim izgubis .. ili ako hoces da imas .. zna se ..

nego srecom .. postoji i native verzija .. koja je po meni ..skroz ista :confused:

Koja verzija native, cega...???

STUDIOTON
20-12-2007, 08:40 AM
Koja verzija native, cega...???

native verzija sonnox plugova

isti postoje i za poco,pa smo pricali o tome da li ce ti plugovi raditi sa trojkom

STUDIOTON
20-12-2007, 09:10 AM
upravo citam .. :(

No Sonnox support

Dexxy
20-12-2007, 01:11 PM
upravo citam .. :(
naravno....:(

dr.Ru
20-12-2007, 01:59 PM
sto mu gromova

STUDIOTON
20-12-2007, 08:35 PM
nemojte jos uvek instalirati trojku .. forum im je prepun nezavidnim komentarima .. bugovi,problemi .. haos ..

za sada svi se vracaju na 2.2

:(:(:(

STUDIOTON
21-12-2007, 08:59 PM
jos nisu ni izbacili 3.0 ,, a vec je 3.1 :banghead:

sada i za XP
http://www.tcelectronic.com/powercore3software.asp

Fixes
? PowerCore X8: in some cases plug-ins could not be instantiated onto DSPs 5-8. Fixed.
? PowerCore X8: included plug-ins were displayed as trial plug-ins. Fixed.
? Control Panel: in some cases the DSP usage wouldn't get updated correctly when instantiating plugins.
Fixed.
? On some Windows systems, many of the plug-ins appeared to be invalid and could not be loaded.
Fixed.
? ClassicVerb: Zero Latency could be automated. Fixed.
? Cubase crashed when changing between sessions with different sample rates. Fixed.
? DVR2: Crashes Logic when instantiated. Fixed.
? Intonator HS: Writing automation for Root Key via the plug-in UI would not be recorded. Fixed.
? MegaReverb: several fixes to meters and the user interface.
? PowerCore CL: on some system the PowerCore CL would not appear as a plug-in in the host. Fixed.
? User interface fixes to several plug-ins

STUDIOTON
21-12-2007, 09:00 PM
u svakom slucaju pohvala za brzinu ... :)

Max
22-12-2007, 01:04 PM
A zasto bi prelazili na 3.1 ako sve lepo radi na 2.0 ????

Pozdrav

STUDIOTON
22-12-2007, 01:21 PM
A zasto bi prelazili na 3.1 ako sve lepo radi na 2.0 ????

Pozdrav

ja sam vec stavio 3.1 .. radoznalost ..

za sada sve radi ..

a sonnox .. native :wink:

Dexxy
22-01-2008, 11:24 PM
Da li ce raditi demo MD3?

puRe
30-01-2008, 02:10 PM
Moram da pitam zasto bi iko koristio Sonnox na powercoreu s obzirom da Sonnoxi skoro uopste ne opterecuju "obican" CPU (cak mnogo mnogo manje nego Powercorov DSP)...

plus je native verzija i jeftinija u odnosu na PoCo...

i pre nego sto neko pita, zvucno su identicne...bila je prica na gearslutzu sa glavnim likom koji ih je radio...

@Dexxy
mislim da i dalje postoji demo...

STUDIOTON
30-01-2008, 04:49 PM
Moram da pitam zasto bi iko koristio Sonnox na powercoreu s obzirom da Sonnoxi skoro uopste ne opterecuju "obican" CPU (cak mnogo mnogo manje nego Powercorov DSP)...

plus je native verzija i jeftinija u odnosu na PoCo...

i pre nego sto neko pita, zvucno su identicne...bila je prica na gearslutzu sa glavnim likom koji ih je radio...

@Dexxy
mislim da i dalje postoji demo...

apsolutno .. ja vec rekoh da o sonnoxu ne treba razmisljati, jer ja i da imam poco verziju sonnoxa nikada ne bih koristio i uzimao dsp kada vec imam native, razlika ne postoji definitivno

loomen
31-03-2008, 06:58 PM
e danas sam se bas fino izj** sa powercore-om. Instalirao sam update powercore firewire-a na verziju 3.0.2.17 (http://3.0.2.17/) koja je zadnja na tc stranici.
radili su samo character, classic reverb i jos par njih - ostali Disabled a moj slom zivaca Enabled aaaaa. Malo sam onda popricao sa support-om (koji je za svaku pohvalu ultra brz) ali nisam dobio nikakvo rjesenje osim uputa za deinstalaciju (wow!) :mad:
uglavnom, nakon 10tak reinstalacija i brisanja iz registry-a sve sam vratio na prvu verziju sa originalnog cd-a koji je dosao sa poco-om. Cak ni 2.2 driveri vise nisu radili!

Lik je rekao da se strpim do kraja tjedna kada izlazi verzija 3.1 a na kraju 4.mjeseca verzija 3.2 i da se nada da ce oni pomoci...

Pa eto..strpite se jos malo :shock:

pozdrav

STUDIOTON
31-03-2008, 07:17 PM
e danas sam se bas fino izj** sa powercore-om. Instalirao sam update powercore firewire-a na verziju 3.0.2.17 (http://3.0.2.17/) koja je zadnja na tc stranici.
radili su samo character, classic reverb i jos par njih - ostali Disabled a moj slom zivaca Enabled aaaaa. Malo sam onda popricao sa support-om (koji je za svaku pohvalu ultra brz) ali nisam dobio nikakvo rjesenje osim uputa za deinstalaciju (wow!) :mad:
uglavnom, nakon 10tak reinstalacija i brisanja iz registry-a sve sam vratio na prvu verziju sa originalnog cd-a koji je dosao sa poco-om. Cak ni 2.2 driveri vise nisu radili!

Lik je rekao da se strpim do kraja tjedna kada izlazi verzija 3.1 a na kraju 4.mjeseca verzija 3.2 i da se nada da ce oni pomoci...

Pa eto..strpite se jos malo :shock:

pozdrav

cudno, meni sve radi na trojci :confused:

Dexxy
31-03-2008, 07:52 PM
I Sonnox?

STUDIOTON
31-03-2008, 08:23 PM
I Sonnox?

ne sonnox mi je u native verziji .. inace ne radi

Dexxy
31-03-2008, 09:09 PM
Da probao sam :(

STUDIOTON
31-03-2008, 09:13 PM
Da probao sam :(

iskreno da ti kazem ja uopste ne tugujem .. zasto bih zauzimao dsp kada postoji native .. a potpuno ista stvar,isto radi,provereno :wink:

loomen
04-04-2008, 07:58 AM
ma zao mi je sto ne radi jer su redizajnirali UI i pluginovi sada izgledaju prejako - onako kako trebaju.. + sidechain i jos par ispravljenih bugova...
uglavnom ekipa drzite mi fige - danas cu probat opet :shock: :shock: :shock:

loomen
04-04-2008, 09:05 AM
:D :D :D :D wuiiiiiiiiii

evo skinuo sam najnoviju verziju PowerCore_3.1.0.21_Win i sve radi i prelijepo je :harmonikas:

a saaad: siiidechaaainiiing U U U U U

Dexxy
05-04-2008, 02:12 AM
:D :D :D :D wuiiiiiiiiii

evo skinuo sam najnoviju verziju PowerCore_3.1.0.21_Win i sve radi i prelijepo je :harmonikas:

a saaad: siiidechaaainiiing U U U U U

A SonnoX?