View Full Version : Bo?ićne pesme
Worshipartist
06-12-2007, 10:09 AM
Da li neko zna da li postoje neka izdanja sa Bo?ićnim pesmam na na?em jeziku
korenjak
06-12-2007, 11:02 AM
sad ne znam koja tradicija je kod tebe u pitanju
al bozicne pesme pravoslavne tradicije imas da kupis u Hramu Svetog Save
u Beogradu,........pod nazivom Bozicne i Vaskrsnje pesme u izdanju Crkva Sveti Sava.....izvodi pevnica crkve Sv. Sava.
Worshipartist
06-12-2007, 01:10 PM
Hvala potrazicu... Meni trebaju bas pesme Pravoslane tradicije, pretra?ivao sam na netu i nisam uspeo da nadjem svega par dečijih...
Da li zna? da li postoji neki projekat a da nije za decu gde neko ne?to radi na tom polju da recimo pi?e neke bo?iće pesme u srpskom pop stilu. da li je ne?to tako uop?te postoji?
korenjak
06-12-2007, 05:17 PM
pa pisali su i snimali ovi iz Djurdjevih stupova .......to su one pesme za koje postoje spotovi u kojima gostuju dosta poznatih muzicara i glumaca...
Jedna od tih pesama je Bozic Bozic Blagi Dan
Uglavnom su to narodni napevi koji se inace pevaju o Bozicu u crkvi, a oni su samo uradili aranzmane za muziku...
Cini mi se da i oni imaju neko izdanje Bozicnih i Vaskrsnjih pesama.....pogledaj na internetu...probaj da nadjes muzicka izdanja Manastira Djurdjevi Stupovi....a na www.youtube.com mozda nadjes neki spot....ukucaj tamo na youtube u pretrazivacu rec stupovi
E da ima i grupa Pirg oni sami komponuju neke duhovne pesme....i njih potrazi na you tube
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.