View Full Version : Yamaha dsp factory...?
Moze li da se koristi uz drugu asio karticu samo kao ef. procesor i eventualno mixer?
grada27
06-12-2007, 12:45 PM
Evo ovako ja koristim yamahu dsp factory,ali ne mikser vec onu drugu kartu koja se kaci na nju. SW1000XG yamaha ima midi,i sve efekte kao i mikser karta ali poseduje i spdif izlaz, ne znam da li tvoja karta ima,pa taj izlaz u mom slucaju ide na ulaz spdif RME FF400 ,jos nisam probao zbog nekih stvari da povezem,ali predpostavljam da radi i da cu moci da koristim yamahine efekte i midi zvukove.
Evo ovako ja koristim yamahu dsp factory,ali ne mikser vec onu drugu kartu koja se kaci na nju. SW1000XG yamaha ima midi,i sve efekte kao i mikser karta ali poseduje i spdif izlaz, ne znam da li tvoja karta ima,pa taj izlaz u mom slucaju ide na ulaz spdif RME FF400 ,jos nisam probao zbog nekih stvari da povezem,ali predpostavljam da radi i da cu moci da koristim yamahine efekte i midi zvukove.
mislis, da ih povezes kao da su u 2 kompa...hm, ja mislim da to nece biti lako.
Imam digi002r, ali mi naleteo povoljan dsp factory, uzeo bih samo zbog reverba, ali tesko:(
A koji je reverb na dsp factory , pa samo zato uzimas ?
Pozdrav
A koji je reverb na dsp factory , pa samo zato uzimas ?
Pozdrav
2xrev 500..... nije neki spektakl, ali je i jeftinie od jednog dreamverba, npr
grada27
07-12-2007, 04:21 PM
Kejkz mi je rekao da tako provereno radi, jer RME FF4OO radi bez obzira da li si u sekvenceru odredio asio drajver za nju i to sve u jednom kompu.Jos jednom izlaz spdif iz yamahe stavis u ulaz spdf ,e samo ne znam da li ce digi002r raditi bez obzira da li si odredio asio drajver za nju u samom sekvenceru u slucaju RME radi provereno(samostalno),nezavisno od sekvencera i drajvera.Pitaj Kejkza za detalje.!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.