View Full Version : novi singl grupe queen
alavuk
01-12-2007, 09:31 AM
besplatan download pesme sayitsnottrue (http://www.parlophone.co.uk/queen/SayItsNotTrue.mp3) povodom danasnjeg dana , svetskog dana borbe protiv aids-a
DaBear
01-12-2007, 10:13 AM
besplatan download pesme sayitsnottrue (http://www.parlophone.co.uk/queen/SayItsNotTrue.mp3) povodom danasnjeg dana , svetskog dana borbe protiv aids-a
ja vec stavio juce....ima na Queen sajtu
alavuk
01-12-2007, 03:10 PM
video nakon sto sam postovao nema veze , pesma mi i nije nesto , nekako mi je prazna tj 4 minuta nicega , barem sam je tako ja doziveo na prvo slusanje
ostali ?
DaBear
01-12-2007, 03:16 PM
video nakon sto sam postovao nema veze , pesma mi i nije nesto , nekako mi je prazna tj 4 minuta nicega , barem sam je tako ja doziveo na prvo slusanje
ostali ?
nisam ni slusao a i ne zanima me, pravo da ti kazem....:(
alavuk
01-12-2007, 03:20 PM
ustedeo si sebi vreme :]]]
Tomislav
01-12-2007, 03:28 PM
Koja dosadna stvar.
sgracanin
02-12-2007, 10:36 AM
Hajde da čujemo nešto što ste vi internacionalno izdali i što se prodaje (i kupuje) u radnjama u svetu i što nije dosadno...
Naravno da nije isti Queen kada nema Freddie-ja. Ali nije ni toliko loše. Sram vas bilo, samo serete...
alavuk
02-12-2007, 10:58 AM
aj tebe da cujemo za pocetak , covece , jeste da nema fredija ali ako krecu bez fredija neka to lici na nesto pa makar zbog njega kao sto ga toliko vole i izjavljuju u medijima o njihovoj ljubavi prema njemu , nego mi lici na nesto sto ni elton dzon ne bi objavio ili pol makartni , pre cu da 4 minuta u tisini odam postu frediju nego da slusam ovog rodzera daltrija , ustvari nemam problema sa covekom nego je sve znj , vec smo culi tako nesto ,bolje da se penzionisu .
fipke
02-12-2007, 09:10 PM
ta pesma je snimljena jos 2003! i nije rodzer daltri vec paul rogers, carina.
jeste pesma i nije bog zna sta ali neka prica ko sta hoce, meni se bas dopada q+pr projekat
silicon science
03-12-2007, 12:21 AM
Hajde da čujemo nešto što ste vi internacionalno izdali i što se prodaje (i kupuje) u radnjama u svetu i što nije dosadno...
Naravno da nije isti Queen kada nema Freddie-ja. Ali nije ni toliko loše. Sram vas bilo, samo serete...
Tvoje internacionalno "chedo" nismo na zalost chuli, ali smo imali prilike da procitamo tu vrlo rechitu recenziju...:rotfl: :rotfl: :rotfl:
LACKY
03-12-2007, 12:52 AM
Aj' sad, nemoj' da se svadjate. Nekom se dopalo, nekom izneverilo ocekivanja,sta da se radi.
Nije to toliko ni lose, pesma uradjena kao in memorial.
Mi pamtimo Fredija i pesme koje je on pevao, naravno da ovo nema mozda tu tezinu, a i proslo je vreme.
Ali kao spomen na njega, nebih bio tako surov, moze da se cuje.
clusterchord
04-12-2007, 01:15 AM
sori al meni je to totalno kretenski rezon - znaci ako sam nisam svjetiski superstar ne smijem rec da mi nesto svjetsko ne valja ?!?!?!?
pa oni to rade zbog publike, a i mi smo ta publika (potencijalno). sto ima veze sto se i mi bacimo glazbom, to ne znaci da smo automatksi diskvalificirani da dajemo kritiku na nesto. svako moze rec da mu se nesto svidja/ne svidja.
uvijek mi je isao na zivce taj "balkanski" stav. vec je bilo toga prije kod price o produkciji.. znaci meni se npr. ne svidja , sta ja znam.. novi mercedes.. al treba da ?utim jer nemam svoju firmu za proizvodnju automobila, ili nisam barem Schumaher.. onda bi to imalo "te?inu".. koji apsurd.
btw, ja sam obozavao queen 70/80tih. al da ih smatram nedodirljivo bozanskim nepogresivim .. tja to sam obavio u osmom razredu osnovne..
LACKY
04-12-2007, 04:33 AM
Uff sad cete opet poceti da se svadjate!
kejkz
04-12-2007, 05:50 AM
Uff sad cete opet poceti da se svadjate!
Ma neeeee... to je naucna i pre svega konstruktivna rasprava. Samo se postavlja pitanje o cemu. A odgovora nema i izgleda ga nece biti ;)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.