Log in

View Full Version : Zidanje mastering studija- slike

DaBear
26-11-2007, 04:51 PM
Evo (ko vec nije video) na Gearslutz websajtu, poceo thread - zidanje mastering studija od nule! Super , ima crtezi, puno slika kako se gradi itd....nije jos gotov, ali ima puno da se vidi. Slika nekad znaci vise nego sati pricanja!

Walters Storyk Design Group radi dizajn (mega su!) ...a vlasnik je neki Mischa Janisch

..zvuci malo naski ime?

elem, evo linka...

http://www.gearslutz.com/board/high-end/153047-studio-construction-slutz-only-sunshine-mastering-vienna.html

roginator
26-11-2007, 07:30 PM
pratim to ...nije lose, ali mislim da moze i bolje vidjet cemo sto ce radit...ali da je skup projekt... to je....

LACKY
26-11-2007, 09:10 PM
Sta znaci bolje, iz ugla gradjevinca ili inzenjera zvuka? Ocu reci da ce tek posle zavrsetka kompletnih radov, pa zatim odredjenog vremena u radu studia biti moguce reci(oni koji su probali a pri tome nesto i znaju) dali je i koliko moglo bolje.

zmaj
27-11-2007, 11:56 AM
...a vlasnik je neki Mischa Janisch

..zvuci malo naski ime?

Uzasno mi poznato zvuci to ime...cini mi se da sam ranije procitao negde da je nas covek koji u Becu drzi neki veliki studio vec godinama...nisam siguran...Ili se tto mozda odnosilo na nekog drugog coveka...:confused: