View Full Version : KOJ je najbolji software STEREO IMAGER tool?
Xproducer
24-11-2007, 04:22 AM
koj je spored vama najbolje software stereo imager tool,
ps.voxengo stereolizer,izotope ozone,s1 waves i.t.d ????????
POZDRAV SVIMA:D
Meni je najbolji PSP stereo pack, jednostavan je i trosi jako malo CPUa a zvuci OK.
perun
25-11-2007, 01:00 AM
Po meni HARBAL! Dakle, nije u pitanju plugin, vec program. Opcijom AIR utices na stereofoniju. Budi pazljiv, lako se pretera...
Pozdrav!
loadedmutha
25-11-2007, 03:14 PM
probaj GSonic Stereo Enhancer
Rhino
25-11-2007, 03:32 PM
Po meni HARBAL! Dakle, nije u pitanju plugin, vec program. Opcijom AIR utices na stereofoniju. Budi pazljiv, lako se pretera...
Pozdrav!
Harbal.. Intereseantan softver:wink:
idekius
25-11-2007, 06:30 PM
Onaj u Ozone 3... jer mozes da utices na zeljeni deo spektra, ne dirajuci ostalo... recimo da shiris samo visoke....
Mogli
25-11-2007, 07:12 PM
Ja kotistim Brainworx bx control, super mi radi.
idekius
26-11-2007, 03:14 AM
Meni je najbolji PSP stereo pack, jednostavan je i trosi jako malo CPUa a zvuci OK.
Eee... taj je isto super... koristim ga i ja... ali ne za mater, vec za pratece vocale, horove i sl...
A kao sto Perun reche... OPREZ PRI SHIRENJU!!!
Gmile
26-11-2007, 06:58 AM
Meni je najbolji PSP stereo pack, jednostavan je i trosi jako malo CPUa a zvuci OKNije mi poznat taj plug-in. U okviru PSP Mix Pack-a su:
PSP MixBass
PSP MixPressor
PSP MixSaturator i
PSP MixTreble
Za stereo imaging koristim ovaj poslednji. Ako sam dobro shvatio, postoji i PSP stereo pack, ili ste i vi mislili na PSP mix pack sa alatima koje sam gore naveo?
idekius
26-11-2007, 07:16 AM
Nije mi poznat taj plug-in. U okviru PSP Mix Pack-a su:
PSP MixBass
PSP MixPressor
PSP MixSaturator i
PSP MixTreble
Za stereo imaging koristim ovaj poslednji. Ako sam dobro shvatio, postoji i PSP stereo pack, ili ste i vi mislili na PSP mix pack sa alatima koje sam gore naveo?
Ne zbunjuj narod :) Mix-pack je mix pack, a stereo-pack nesto sasvm drugo... kao sto im imena i kazu. Misli se na PSP stereo pack.
Gmile
26-11-2007, 10:25 AM
Hvala. Haj' mozda jos nekom bude od koristi ovo razjasnjavanje. Bilo kako bilo, ja sam zadovoljan i sa stereo imagerom iz PSP MixPack-a (PSP MixTreble) . Toliko da ga cesce koristim nego imager iz TC Finalizera 96K. U svakom slucaju potrazicu i taj stereo-pack :wink:.
Krimos
14-12-2007, 11:24 AM
a stereo expander je isto sto i imager? ili sam se zajeb'o :)
Ja sam mislio bas na PSP stereo pack (stereo enchancer, contoller,analyser, pseudo stereo). Istina je da je onaj u ozonu puno ludji ali ovaj je puno efektniji9 na kanalima a i trosi jako malo CPUa.
Sta koristite kao analyzer stereo slike? Ja koristim onaj iz wavesa, zgodan mi je s onim anti-phase pokazivacem.
Molio bi iskusnije kolege na forumu da mi objasne koliko se na kraju treba pazit ide li signal u anti-phase. Ja pazim na to ali mi se cini da komercijalne snimke idu dost vise u anti neg moje.
Everbeatz
21-12-2007, 11:53 AM
NuGen Audio Stereoplacer i Stereorizer
http://www.nugenaudio.com/Images/stereoizer.jpg
http://www.nugenaudio.com/Images/stereoplacer.jpg
Pogotovo Stereoplacer jer mozes da siris stereo sliku samo odredjenog dela frekventnog spektra.
yoloko
21-12-2007, 01:06 PM
binaural opcija u logicu (ne znam za nuendo) takodje je od velike pomoci
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.