Log in

View Full Version : Stara Rumski Elita 2003.

ANITA
23-11-2007, 03:45 PM
Dragi foruma?i,
sinoć smo, jedan od na?ih uva?enih moderatora i ja, donijeli odluku o promjeni User Title od članova koji su sa nama od samog početka; bez kojih ovih forum ne bi bio ?to jest i koji su na mnoge načine gradili njegovu atmosferu, strukturu i dio su rumski obitelji i jedno od prve djece (koja nisu pobjegla od kuće ni do dana dana?njeg :da: )....ili roditelja.... gotovo da je isto..:wink:

http://rodaplus.net/forum/images/smiles/cheerleader.gifStara Rumski Elita 2003!http://rodaplus.net/forum/images/smiles/cheerleader.gif
Hvala vam!

p.s. S obzirom da ne postoji "automatizacija" za promjenu user title-a, moguće je da sam nekoga nehotice preskočila, stoga molim da me u tom slučaju o tome obavijestite kako bi to bilo ispravljeno.

idekius
23-11-2007, 11:08 PM
Cestitam svima koji su dobili ovo zvanje!

Priznajem da me "titula" asocira malo na ono cuveno "Partizanska Spomenica 1941" :) , ali... eto... morali smo nekako da stavimo do znanja da cenimo i postujemo nase stare prijatelje i saradnike iz vremena kada nas je bilo jako malo... i kada je Rumski bio jedan pionirski pokusaj nekolicine zaljubljenika.

Uskoro ce se navrsiti tacno pet godina od osnivanja foruma (tzv. petarda :D ), a meni se chini kao da je prosla jedna, a ne gotovo 5 godina..

Za one koje to interesuje, forum postoji od XX-I-MMIII-ce.

Shot
24-11-2007, 12:32 AM
A ko je uopce u tom drustvancu?

Mogli
24-11-2007, 02:28 AM
A ko je uopce u tom drustvancu?

Koliko znam i ti si u tom drustvancu!:) Evo, ja sam polaskan i bas mi je drago da se neko setio nas veterana!

fipke
24-11-2007, 07:46 PM
e bem mu, omasih spomenicu, ja sam iz januara 04

Tomislav
24-11-2007, 08:07 PM
Heh ja pratim jako dugo, ali nisam se dugo registrirao, a nisam ni pro, tako da se ne uklapam, ali drago mi jr zbog onih koji će upasti tamo :D

Tiki the Boyler
24-11-2007, 11:18 PM
Vi baš činite sve da se čovjek osjeća starim! :grin:

Pozdrav od nosioca spomenice!

(još kad bi postojala neka boračka penzija) :D

dejankuki
25-11-2007, 12:26 AM
Hmm, nadji DVA svedoka i podnesi prijavu na salteru....A onda odvedi ta Dva svedoka naburek dok cekaju u opstini da overe formular....I onda dodjes prekosutra i dobices odobrenje da mozes da udjes u proceduru... ;)

filip
25-11-2007, 01:41 AM
moze! :D

darkstar
25-11-2007, 01:47 AM
Bas nije u redu ... mene ste zaboravili :(

Malo postova,ali legitiman clan od 03... :)

Tribal_kg
25-11-2007, 02:13 AM
Ja sam ovde od 2004., a kao da je juce bilo. :)

Goran
26-11-2007, 07:14 AM
A ocu li i ja dobit DOXA-u za jubilej? (ovi stariji sto su radili po preduzecima po 20-30-40 godina znaju o cemu pricam!) :wink:
Eh, bila su to divna vremena....setovanje KX drivera...eeee....

SumAnuT
28-11-2007, 07:51 PM
Ne bih ja bio ja kada ne bih imao primedbe :)

Nadam se da Anita nece ovo licno da shvati i da me banuje :) ali ja bih stavio nesto krace i sa manje elitizma ... Na kraju krajeva, datum uclanjenja pise, kao i broj poruka i to svi vidimo, pa posto nema potrebe to ponovo isticati, mozda bih dao tim userima koji su odavno ovde da imaju user title po svom sopstvenom izboru ... Time bi im se mozda dao najveci znacaj tako sto bi ostavili svoj licni pecat na forumu, ako je to pored nicka, avatara i postova nekome potrebno, kada je u pitanju ostavljanje licnog pecata ...