PDA

View Full Version : sample berde iliti tamburaskog basa

akg111
14-11-2007, 05:55 PM
dakle, jel ima tko?
bio bi do neba zahvalan...

korenjak
14-11-2007, 06:12 PM
Tesko prijatelju ....jedino ako se neki od nasih laborera zvuka nije potrudio da usempluje i obradi sve to...mislim prim, bas primove, kontru , celo , i berede...

Ja bi bio zapanjen da to vidim...

Uzgred taj tip orkestra svira se najvise u Srbiji, Hrvatskoj, Madjarskoj.....malo manje zastupljeni ali ih ima i u Crnoj gori (Pljevlje, Podgorica), Makedoniji(Kumanovo)....

Sumnjam da su stranci ulozili pare da naprave tako nesto

Ali sve je moguce mozda se neko javi

P.S. imas u Sample Tanku neku baglamu koja lici na tamburicu

korenjak
14-11-2007, 06:21 PM
E da dok sam svirao nekad u jednom tamburaskom orkestru...cesto su nam dolazili neki narodnjaci koji imaju besne studije i semplove....da iznajme nekog od nasih sviraca da im nasnimi tamburice za neke njihove splacine...
Sto ce reci da oni tada nisu imali semplove za to...
A sad ko zna?

pozdrav

TOSHO
14-11-2007, 06:23 PM
TKO KA?E DA NEMA.
IMAM JA :da:

Kamo da ?aljem?

korenjak
14-11-2007, 06:37 PM
TKO KAŽE DA NEMA.
IMAM JA

Kamo da šaljem?

Kad se sad nisam slogirao....:shock::jako-lju:/?/:ljuti::uhoh:

akg111
14-11-2007, 07:50 PM
TKO KAŽE DA NEMA.
IMAM JA :da:

Kamo da šaljem?

na smele@hi.htnet.hr

daj sve sto imas i imas cugu u bilo kojem dijelu exYu :wink:

labrys
15-11-2007, 02:28 AM
E da dok sam svirao nekad u jednom tamburaskom orkestru...cesto su nam dolazili neki narodnjaci koji imaju besne studije i semplove....da iznajme nekog od nasih sviraca da im nasnimi tamburice za neke njihove splacine...
Sto ce reci da oni tada nisu imali semplove za to...
A sad ko zna?

pozdrav

ja znam da ima tih semplova i zvuce stvarno odlicno. jedan kolega mi je to demonstrirao prije par miseci i stvarno san osta bez teksta...
ima je tamburice, mandoline, buzuki i jos... mislin da je on to nabavija od nekoga iz slavonije ko je sam sve semplira.

al mislin da se to ne moze mirit sa zivin instrumentima i vjerovatno su vas zato zvali da im snimate.
ja san bas jucer snima tamburice (a vidija san je jucer prvi put u zivotu) i puno. puuuno bolje zvuci nego programirana bez obzira sta ja uopce nisan vlada tim instrumentom i nisan dobija onaj feeling...

korenjak
15-11-2007, 11:32 AM
Da kad se setim tu ima hiljadu caka u sviranju .....koliko nota (istrzaja) u taktu ...gusce ili redje.....pauze ....uh .....tesko je to usemplovat a da zameni prave.....

TOSHO
15-11-2007, 03:06 PM
na smele@hi.htnet.hr

daj sve sto imas i imas cugu u bilo kojem dijelu exYu :wink:

Daj neku adresu po?tansku na private.
Toga ima 200 mega .Lak?e mi je poslati cd po?tom:wink:

sms_boy
15-11-2007, 07:55 PM
Pozdrav .
Zainteresiran sam da i meni po?alje? cd na kućnu adresu , ?ta ti u tom slučaju dugujem i u kom formatu su semplovi ?

TOSHO
18-11-2007, 05:08 PM
Pozdrav .
Zainteresiran sam da i meni po?alje? cd na kućnu adresu , ?ta ti u tom slučaju dugujem i u kom formatu su semplovi ?

Nemam pojima koji format ,ali meni to svira u halionu
Ne duguje? mi ni?t ,jer i ja sam ih dobil po toj cijeni, tj spr?io frend.

sms_boy
20-11-2007, 12:31 AM
TOSHO poslao sam ti mail .

akordeonista
21-11-2007, 12:43 AM
Daj neku adresu po?tansku na private.
Toga ima 200 mega .Lak?e mi je poslati cd po?tom:wink:

Toso, mozes li i meni poslati te semplove, stvarno su mi potrebni. A kao sto neko vec rece, imas pivo (bolje reci, celu gajbu!) gde god se sretnemo a valjda ce biti prilike i za to nekad!:rolleyes:
Ako mozes da mi posaljes javi na mail akordeonista@yahoo.com pa da ti posaljem adresu. Ja bih platio postarinu ako je to ikako moguce.

Pozdrav!

TOSHO
21-11-2007, 06:52 PM
?aljem u subotu :wink:
Nemogu prije , frka na poslu:banghead:

TOSHO
24-11-2007, 04:12 PM
poslano:wink:

akg111
24-11-2007, 05:31 PM
poslano:wink:

hvala najljepsa