View Full Version : Dobro vece svima
stefanradjen
09-11-2007, 11:35 PM
Prvo da se predstavim...Ja sam Stefan iz Kragujevca..Kao i svima vama ovde najveca ljubav mi je muzika..Evo par mojih radova, cisto da imate predstavu kakvom vrstom muzike se bavim...Drago mi je sto sam od danas clan RUMSKI tima..Pozdrav za sve
www.myspace.com/stefanradjenkg
Inovative_kg
09-11-2007, 11:48 PM
Zdravo druze:D...E, od kad sam te nagovarao na ovo..Tek ces sad videti koliko si propustao :P..Welcome:D
dejankuki
09-11-2007, 11:52 PM
Pozdrav, dobrodosao i svidja mi se tvoja muzika...
DaBear
10-11-2007, 12:08 AM
odlicno...za ovih godinu i kusur koliko sam na forumu, prvi put nesto ovako. mislim ...nije niki trip, izivljavanje, ili ono "ja radim za moju dusu i te fore"..nego normalna pop muzika koja zvuci kao da ne dolazi iz nasih krajeva.
Ima tu jos da se poradi (pevanje, jezik, zvukovi , produkcija itd) ali pesme su sve propisno napisane, strukturirane itd...sa ovakvim snimcima se dobijaju dilovi. (jer se vidi potencijal, mislim) i produkcija nije toliko vazna u ovoj fazi!
super, samo napred...
Pozdrav
PS imas PM od mene...
grada27
10-11-2007, 12:33 AM
Posle kazete kako nema dobre muzike i kako nema autora,ovakve muzike
ima i bice, samo sto je to duga prica. Stefane, odlicne stvari,vidi se da uzivas
u tome sto radis i to se cuje.
stefanradjen
10-11-2007, 04:15 AM
Hvala puno svima,jako mi je drago sto vam se dopada to sto radim
Veliki pozz iz Kragujevca!
HeatMan
10-11-2007, 03:54 PM
sve razmishljam, jbt, pa odakle mi je poznato to stefanradjen.. uhhh.. i otvorim space i provalim da imamo zajednichku prijateljicu.. :) pozdrav!
p.s. ne mogu da chujem muziku, nemam zvuchnu na ovom kompu a i spejs igrach mi ne radi.. :?
balthazaar
10-11-2007, 04:26 PM
Pridružujem se pohvalama ! Super je mjuza! Samo naprijed!
Danny Lou
10-11-2007, 09:03 PM
dobro pjevas i pjesme imaju svoj smek :) samo napred!
-neshapesha-
10-11-2007, 09:04 PM
fino , fino
isto shto DaBear reche...
Tribal_kg
10-11-2007, 10:08 PM
Komentarisao sam ti vec na Myspace-u. Samo napred. :jupi:
@Inovative: Stize ti odgovor na space-u.
Pozdrav
stefanradjen
11-11-2007, 03:54 PM
Hvala puno!
Ovo bi s vremenom moglo postati stvarno dobro, cuje se da imas potencijal a i stav ti je dobar:jupi:
Moritz
11-11-2007, 09:54 PM
:jupi::jupi::jupi: Bravo.
Vokal odlican potencijal, ideje i aranzmani takodje potencijal.
Konachno da nesto drugacije zazvuci na ovim prostorima. 8-)
ThePopa
11-11-2007, 11:38 PM
Izvrsno je ovo.
stefanradjen
12-11-2007, 12:39 AM
Ne znam sta da kazem osim hvala opet!!!Stalno radim i trudim se da se usavrsim ,nadam se da ce nesto biti od mene,u stvari mora da bude.Previse sam ambiciozan da bih odustao od ljubavi mog zivota-muzike,tj ne mogu da odustanem od muzike...
veliki pozdrav za sve i hvala vam za kritike
StevanKaranac
18-07-2009, 08:34 AM
i sta da kaze covek posle svega ovoga :) sve same pohvale covece. ja mogu da kazem samo da radim muziku za sebe, radio bih upravo ovako nesto... sada samo slusam tudje bubice u glavi,a tebi preporucujem da nikako ne radis za druge,ovo previse dobro zvuci da bi sve to batalio zbog druge mjuze...
nego,kad ces da postavis jos nesto ? imao sam jos neku stvar,koju nemas na space-u,valjda radis nove stvari,daj da se to cuje malo :)
disco violence
18-07-2009, 12:33 PM
Uzmi ove stvari,bezi iz Srbije koliko te noge nose i postani neko i nesto,jer ovakva muzika u danasnje vreme ima jako puno potencijala(negde ali ne kod nas),vidi se da nije radjeno na silu nego iz srca.
awacs
18-07-2009, 01:37 PM
Uzmi ove stvari,bezi iz Srbije koliko te noge nose i postani neko i nesto,jer ovakva muzika u danasnje vreme ima jako puno potencijala(negde ali ne kod nas),vidi se da nije radjeno na silu nego iz srca.
Hm... čovek se poslednji put oglasio 12. novembra 2007. Nadam se da je to zato ?to je već uradio ono ?to mu savetuje?.
Bockie
18-07-2009, 03:16 PM
Lepo. Odlicno. Slazem se Moritzom.
subjektivan predlog:
Budi slobodniji na efektima sa vokalom. (telefon,cev,nesto novo,etc)
Iako je jako dobar,jos bih poradio na engleskom (americkom) akcentu.
Iznenadio bi se koliko ljudi bi volelo da ovakav mjuz cuje na srpskom...
disco violence
18-07-2009, 04:43 PM
Hm... čovek se poslednji put oglasio 12. novembra 2007. Nadam se da je to zato ?to je već uradio ono ?to mu savetuje?.
Jbg ne pratim datume,ja mislio da je ovo nesto novije,pa dobro sta se desilo u medjuvremenu,vidim da na myspacey stoje samo dve pesme?
loverboydex
18-07-2009, 09:00 PM
Da, stvarno neobična glazba za ovaj dio svijeta,kao da je rađena u crnom dijelu Amerike... ?teta ?to autor nije vi?e aktivan... (tko zna, mo?da je oti?ao preko bare8-)).
Inovative Kg bi nam mogao mo?da vi?e reći...
HeatMan
18-07-2009, 11:31 PM
dechko studira u bg-u. ne radi jer nema sa kim da radi. ako nekoga interesuje on i ulaganje u njega neka ga kontaktira na spejsu.
poz
silicon science
18-07-2009, 11:32 PM
Da, stvarno neobična glazba za ovaj dio svijeta,kao da je rađena u crnom dijelu Amerike... Šteta što autor nije više aktivan... (tko zna, možda je otišao preko bare8-)).
Inovative Kg bi nam mogao možda više reći...
Pa aktivan je na My spaceu, logovan je bio juche poslednji put... Eduj ga i eto ti :wink:
disco violence
19-07-2009, 10:12 AM
dechko studira u bg-u. ne radi jer nema sa kim da radi. ako nekoga interesuje on i ulaganje u njega neka ga kontaktira na spejsu.
poz
Kakva steta.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.