Log in

View Full Version : ANDI VAX "mixing secrets" (video tutorial)

SHIVA
05-11-2007, 11:42 AM
http://www.udma.com.ua/academy

Evo link na video tutorial jednog mladog producenta el. glazbe iz Rusije (tutorial je na engleskom, Cubase 4).

Onima s neshto vishe iskustva ovo vjerojatno neche otkriti puno tople vode, ali vjerujem da ima i mladjih kolega na forumu koima bi ovo moglo itekako koristiti. Tutorial je izvrsno napravljen shto se tiche preglednosti. Osnove EQ-inga, mixanja, limitiranja, masteringa, sidechain kompresije itd.

Dakle ponavljam... ovo je za nekoga tko ima relativno malo iskustva, iako tko god ima moguchnost skinuti fajl ne bi bilo loshe da to i uchini kad si je momak vech dao truda i napravio FREE video tutorial. Nikad se ne zna... :D

ps: klik na link -> klik na "Andy Wax 2007" -> klik na "russian/english"

"7"
05-11-2007, 12:03 PM
Uvek je dobrodoslo da se vidi kako drugi rade... skida se... i skida se...:D i potrajace to malo, bez minimum adsl-a i ne pokusavajte

thnx

Pozz

Eyes
06-11-2007, 07:20 AM
I mene uvek interesuje kako drugi rade,bas volim da studiram takve stvari,ali da priznam,veoma tesko dobijam njihove rezultate...:(

Sandzama
07-11-2007, 02:42 PM
Uaj daz hi spik lajk zi dzrmans :rotfl:

Odlican link.

Hvala

SHIVA
07-11-2007, 05:55 PM
jeah... hi spikz inglish lajk maj madr :D

"7"
07-11-2007, 06:10 PM
... :banghead: :azdaja: ... mislim... tutorijal je ok ali... posle 10 min je pocela glava da me boli od njegovog zi dzrman inglish izgovora, jer sam se naprezao:gaah: da ga sve razumem... moracu da gledam u deonicama od po 7-8 min. :D

ProkDu
07-11-2007, 08:04 PM
He is not so bad, @ least on "haj frekensis" :D

Hvala za link.

DADDY Z
08-11-2007, 05:23 AM
čova je ukrainac...hehehehe....a na njegovom sajtu imate i engleske titlove...