View Full Version : Van Gogh - MTV Adria
idekius
02-11-2007, 02:09 PM
Cestitke!!! :beer:
Nagradu BEST ADRIATIC ACT, koja je namenjena predstavnicima na?e regije, dobila je grupa "VAN GOGH".
http://ema.mtvadria.com/nsoe/voteNow#/adriatic-act/
http://www.musicvangogh.com/index1.htm
LACKY
02-11-2007, 10:19 PM
Krenulo nas ove godine sa nagradam. Cestitam Djletu i ekipi!
peruzza
02-11-2007, 10:24 PM
:beer: :bounce2: :beer:
diviner
02-11-2007, 11:28 PM
Cestitke!
dejankuki
03-11-2007, 12:22 AM
Bas mi je drago...eto i mi imamo nesto za svet...uslovno...
Pohvalno, pohvalno... malo da im skrenemo paznju sa politike.
Cestitam:beer:
Arthur
03-11-2007, 02:58 AM
Cestitke i sa moje strane, iako im konkurencija i nije bila realna, drago mi je. Ljudi se trude, i to se ipak cuje.
Svaka cast!
Lepo je da se malo cuje o nama i u oblastima koje nemaju veze sa raznim sumornim i ruznim stvarima.
Zaista me je obradovalo ovo :)
oliver10
03-11-2007, 04:09 AM
E pa Djule zasluzio si!!!Svaka cast grupi koja je ostala verna svom zvuku i stavu.
Kraljevi samo tako,i nek nas obraduju i na sledecoj dodeli nagrada!!!
Svaka cast ljudima,moze da bude nesto od nas,A.Kovac pa sad Van Gogh,pa pobedismo i na Evroviziji....Hvala Bogu:)
STUDIOTON
03-11-2007, 09:28 AM
bravo
boggy
03-11-2007, 12:28 PM
:bounce2::bounce2::drink:
pozdrav
bogi
alavuk
03-11-2007, 12:52 PM
:dj: :dj: :bend: bravo :]
silicon science
04-11-2007, 09:06 PM
Chestitke svakako, ali ima toliko boljih bendova kod nas:jupi:
Chestitke svakako, ali ima toliko boljih bendova kod nas:jupi:
Kao na primer...???
Uopste nisam ljubitelj Van Gogha,ali ne vidim da to sto rade ili nesto slicno,neko radi bolje od njih...Oni su zaista dobri a konkurencija im je nula...u svakom slucaju svaka im cast na uspehu,nije mala stvar!!!:jupi:
silicon science
04-11-2007, 10:47 PM
Kao na primer...???
Uopste nisam ljubitelj Van Gogha,ali ne vidim da to sto rade ili nesto slicno,neko radi bolje od njih...Oni su zaista dobri a konkurencija im je nula...u svakom slucaju svaka im cast na uspehu,nije mala stvar!!!:jupi:
Tekstovi su im bulja a i muzika nije nista bolja.
korenjak
04-11-2007, 11:08 PM
ni ja ih ne kontam.....
deluje mi kao da je sve to u sluzbi brenda nastalo :komp:
Pade mi na pamet :taz:
Zamislite bend -
Dragoljub Djuricic - bubanj
Djule VanGogh - gitara
Milan Djurdjevic (N'bebe) - klavijature
...... (ne mogu se setim adekvatnog bassiste...)
:jupi: :jupi:
E, da, svaka cast MTVu i VanGoghu
Arthur
05-11-2007, 02:47 AM
zapravo tekstovi i nisu toliko tragicni, a pesme savrseno sluze svrsi..daleko mi je to od iole artistickog vidjenja bilo cega, ali pogadja svoju metu i ima svoj smisao postojanja.. mene to sve podseca na zadnju fazu U2, valjda zbog naocara i pristupa brendu.. ali, meni je drago da ovakva nagrada desila iz vise razloga - prvo, ljudi se jesu potrudili, i imaju ozbiljan pristup poslu, voleo ih ja ili ne. Drugo, album produkcijski veoma dobro zvuci, verovatno najbolja gitarska produkcija u nas u zadnje dve godine. Trece, bilo bi mi ipak smesno da ipak osetno slabija konkurencija na neki nacin dodje do ovako simoblicki bitne titule, ipak mi se cini da su oni najozbijniji kandidati i bili.
Zamislite bend -
Djule VanGogh - gitara
Cemu bi sluzio takav bend ...... da plasi decu ?:shock:
:D
Pozdrav
Zamislite bend -
Djule VanGogh - gitara
Vlada Jet? :ignore:
Cemu bi sluzio takav bend ...... da plasi decu ?:shock:
:D
Pozdrav
:rotfl: :rotfl: ... e idi bre... :rotfl: ... taman sam uzeo gutljaj kafe i zamalo da zavrsi na monitoru
rale_
05-11-2007, 09:48 AM
ljudi se jesu potrudili, i imaju ozbiljan pristup poslu, voleo ih ja ili ne. Drugo, album produkcijski veoma dobro zvuci, verovatno najbolja gitarska produkcija u nas u zadnje dve godine.
Apsolutno tacno...!
Cestitke! :beer:
Vlada Jet? :ignore:
DAAA.... on samo fali tu:da: :) ...... Aristotela bi postideli u svojim medijskim nastupima:banghead:
korenjak
05-11-2007, 01:39 PM
:& :-&
Pobeda Van Gogha je pobeda muzičke industrije. Da pojasnim, reč je o grani globalističke privrede u kojoj je cilj da se ljudima ispraznim tekstovima i ispeglanom, frigidnom digitalizacijom audio signala ispira mozak. Za mene lično muzika tog beogradskog novokomponovanog ?minkera ima istu te?inu poput reperskih mantranja crnaca iz Bruklina sa dva razreda osnovne ?kole i ?ivotnim pričama koje levitiraju između prostrelne rane i sudbine makroa... Kulturolo?ki, razdaljina između svadbarske pevaljke i Đuleta ne postoji. Naravno, ne ka?em da su muzičke lučono?e svi oni koji su svojim ?ivotima platili doslednost ideji, ali, ljudi, ako Boga znate, čuvejte svoje u?i. To je jedini način da sačuvate svoj ukus i svoju pamet. Nije sve ?to "zvuči" dobar zvuk. Umetnost je vrlina usamljenosti.
Arthur
12-11-2007, 01:27 AM
zelis li da kazes da jedino pljuvanjem muzike koja nema svoju artisticku tezinu covek moze da sacuva svoj ukus i pamet? ili izolovanjem od istog? hm. ne bih se slozio.. evo duboko verujem da sam privatno sacuvao svoj ukus koji nema doticnih tacaka sa pomenutim novokomponavnim beogradskim sminkerom (!?) .. trenutno ponovo otkrivam prvi album Tool-a, poslednji album Sofa Surfersa, a i Knife mi jos uvek curi na usi cim ubodem sluske u mobilni i podjem napolje.. a i dalje imam neku pristojnu rec za pobedu gorepomonutog beogradjana na MTV Adriji
btw, pre neki dan sam pokusao da odgledam tu scenu, njegovog primanja nagrade, i iako sam se drzao za palac, nisam uspeo da ne promenim kanal posle 7-8 sekundi.. vaistinu degutantno
Dushan_S
13-11-2007, 07:14 AM
Pa jeste specifična situacija, ako napi?em da mi nije drago ili da me boli uvo, onda ispadam "Zavidljiv" i "negativan" i ne radujem se ?to kolega dobija nagradu, ne po?tujem objektivno veliki ulo?en rad Đuleta da postane to ?to je postao itd, a ako napi?em da je super ?to je dobio, onda negiram "objektivan" "kvalitet" njegovog rada koji je često nije izgledao vođen artističkim porivima već nečim drugim, pa onda činjenicu da je moguće snimiti najlo?iji album u karijeru i dobiti presti?nu nagradu iz nekih drugih razloga, i jo? neke druge stvari o kojima nećemo.
Pa onda bolje ćutati i ne post-ovati ni?ta na forumu :D Kao ja na primer! :da:
Dushan_S
13-11-2007, 07:16 AM
Vlada Jet? :ignore:Ne spada Vlada tamo, daleko od toga.
eterno
11-01-2008, 03:19 PM
Bas mi je drago...eto i mi imamo nesto za svet...uslovno...
Kakav svijet? :banghead: To je samo Ex-Yu. (MTV Adria)
Kao sto je vec pomenuto konkurencija im je bila nikakva.
Nedavno sam gledao onaj dokumentac sto su sami snimali, ono ponasanje sa "red carpeta" mi je smijesno, "JeJeJeJeJe" i sta ja znam.
Al bolje i oni da se slusaju nego TurboFolkShit.
dexyco
11-01-2008, 07:38 PM
Ista prica kao sa evrovizijom, pa to je samo nabudzeno nikakvo takmicenje, to je nesto slicno onom kad Pera Peric hoce da napravi neko takmicenje i okupi okolna sela, s tim sto je ovde vise para u igri, a sela su drzave, sve ostalo je isto... :D Sto se Van Gogha tice, postujem neki njihov raniji rad, tako da su od konkurencije sigurno bolji, e sad sto je to postignuto sa mozda najgorim albumom u karijeri, o tome necemo kao sto je i Dusan S rekao... :D
LACKY
11-01-2008, 11:40 PM
Nemam stvarno nameru trosit mnogo reci oko ovoga, ali sam jedno zapazanje.
Mtv je na globalnom nivou program koji nas svakoga dana bombarduje najkomercijalnijom muzikom, Znaci vesele pevaljke i pevaci koji svoje Ambrele prodaju u milionskim tirazima (nebih zalazio u polemiku o kvalitetu), i velikom gledanoscu.
Mtv Adria je program koji nas svakoga da bombarduje muzikom (koju manje vise niko i neslusa) koja je uvijena u oblandu "urbanog" (a posto samo na ovim prostorima i nigde vise urbano automatski podrazumeva i intelektualno), pa prema tome i "intelektualnog", i gledanoscu lokalnog Tv programa Svilanjca.
Ako gledamo po globalnom Mtv-iu gde je geslo komercijalno i Adriinom gde je ( da kazem alternativno pod velikim upitnikom i loih kopija svetske komercijalne muzike) onda ispada da Zeljko Mitrovic ima vise dodirnih tacaka sa Mtv-em nego Mtv Adria!
dexyco
12-01-2008, 12:12 AM
Upravo tako...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.