Log in

View Full Version : pomozi zemljaku koga je napustila sreca

allegrosteva
02-11-2007, 12:26 PM
Pozdrav svima!Juce sam se registrovao,svrljam po sajtu i ne mogu da verujem koliko novih plug-ova je izaslo,malo sam ispao iz toka.Nisam rob software-a a nemam bas ni vremena da testiram svaki koji izadje, pa vas molim za savet-sta je pun pogodak, sta je provereno prakticnoj primeni(mislim i na audio plug-inove i na vsti).Pomoc uzvracam.

Klarinetista
02-11-2007, 12:39 PM
Waves MERCURY
Waves SSL
Waves API
Nomad Factory
URS

Tazman
02-11-2007, 02:11 PM
pored gore navedenih jos : Sonox ( svi plugovi su odlicni ), Altiverb 6, Roger Nichols Digital ( takodje svi ), Brainworx BX Control i BX Digital, FLUX Spring Pack, Ohm Force Ohmicide.. to je od novijih sto mi pada na pamet a da je stvarno extra.
od instrumenata ( sad ovo nije sve bas NAJnovije ali mi je sve jedno najbolje zasta trenutno znam ) : NI Massive, ReFX Nexus, Rob Papen Predator i Albino 3, Vember Audio Surge, Disco DSP Discovery pro, Lennar Digital Sylenth, U-He Zebra, D16 Phoscyon...

Arthur
04-11-2007, 12:52 PM
E koja je fora sa Roger Nicholsom, ona uniequilizer ima skoro identican skin kao eqium... jer on to radio pa se odvojio?

lesha
04-11-2007, 01:02 PM
cudi me da ne znas.. roger nichols digital je kupio elemental audio systems pre par godina..

Arthur
04-11-2007, 01:13 PM
nisam u toku sa belosveckim transakcijama..