View Full Version : pitanje za projekat za lunu2
cao,dali neko ima neki projekat napravljen za lunu 2 treba mi samo da mogo samo 1 microfon da snimam i nista vise ja probo al mi nesto ne ide da podesim lunu nikako.izgleda da cu lunu da menjam za nesto drugu(hahah)Hvala svima
nemoj da je menjas...
ucitaj project ..EZ Recording ... i pevaj...
p.s. najbolje pitaj idekius-a sve sto imas za lunu jer je on doktorirao...
Joyba
20-10-2007, 02:06 AM
imas brdo projekata na:
http://www.planetz.com/forums/viewforum.php?f=14&sid=b23eacd1e95f7e19e8c0266e9e7ca7ef
idekius
20-10-2007, 02:06 AM
Idekius je Saletu vec par puta objasnjavao prilicno iscrpno kako da napravi project. Nije problem ponoviti sve to jos jednom, ali to su toliko proste i osnovne stvari da tu nema sta...
Sale... Nuendo snima sa onog mesta na koje vezes ASIO destination... nikakav problem... dakle, u tvom slucaju, jednostavno ga vezes na analog source.
Ono sto si rekao... da ces da zamenis Lunu. Potpuno podrzavam, posto je vec dugo imas, a i dalje ti pravi problem rutiranje. Uzmi nesto drugo... nesto sto nije otvorena platforma poput Scope kartica i da ti sam mozes da prckas po tome... Tebi to donosi vise stete nego koristi, a ako ne koristis najachu foru kod CW kartica, tj. upravo ti najbitnija stavka (otvoreni system) pravi problem, u cemu je onda svrha rada na istoj, izuzev u bespotrebnim glavoboljama...
ANITA
20-10-2007, 08:36 AM
Deky... pa daj jednostavno čovjeku pošalji projekt s 1 mikrofonom. Ja sam sad potražila i ne mogu naći svoj, nisam se uopće sjetila snimiti ga prije promjene kartice.
idekius
20-10-2007, 11:47 AM
Deky... pa daj jednostavno čovjeku po?alji projekt s 1 mikrofonom. Ja sam sad potra?ila i ne mogu naći svoj, nisam se uopće sjetila snimiti ga prije promjene kartice.
Uhhh... napravicu... Nije tako tesko :) Od mog projecta ne bi imao koristi... iz jedno X razloga... meni nije karta master, vec slave, a analogne ulaze i izlaze ne koristim.
Sale... evo projecta...
http://rapidshare.com/files/63877413/Sale.pro.html
Idekius svaka ti cast za tvoju pomoc,al neko mi ta karta neide nikako od ruke ili sam prestareo sa tim stvarima.
jos jedno pitanje vido sam na sajtu da ima scope 4,5 dali mogu taj program isto da instaliram ili treba posebno nesto jos da se do plati.Hvala
ANITA
20-10-2007, 01:03 PM
Saki - da li ti sad radi?
Joyba
20-10-2007, 08:07 PM
jos jedno pitanje vido sam na sajtu da ima scope 4,5 dali mogu taj program isto da instaliram ili treba posebno nesto jos da se do plati.Hvala
taj upgrade ti je 200e
trebao je letos da bude neki popust od 100% ali nista od njega...
evo sta dobijas u verziji 4.5(scope home):
http://scope.creamware.de/new_in_version45.htm
pozz.
idekius
20-10-2007, 08:35 PM
taj upgrade ti je 200e
trebao je letos da bude neki popust od 100% ali nista od njega...
evo sta dobijas u verziji 4.5(scope home):
http://scope.creamware.de/new_in_version45.htm
pozz.
Da... 4.5 se placa, a 4.0 je free upgrade. U samom software-u nema razlike, ali... 4.5 ima znatno shiru paletu plug-inova itd.
Ako se kupuje nesto od CW efekata, ja mislim da se taj novac moze pametnije uloziti od upgrade-a na 4.5. Pre svega mislim na TimeWorks PLate 100, Softube DynaTube, TimeWorks BW limiter... pojedine synths-e...
Ipak, za ozbiljno gonjenje plug-ova je jedna Luna malo... dve su minimum, ili jedan Pulsar 2...
Sto se Saleta tiche, ja bih mu rekao da ne kupuje nista (ponavljam se), vec da tu lunu proda i kupi nesto sto mu nece biti "spanska sela" :)
Za ljude kojima je rutiranje u CW projectu problem, postoje mnogo jednostavnija resenja...
Jeste CW do sada NEPREVAZIDJENA routing platforma i ja CW bas zbog toga i drzim. Ne koristim ulaze, izlaze... Koristim njihovo ADAT prosirenje.
Sama platforma je toliko flexibilna da, sto se tice rutiranja, nisam video kartu koja to moze, ali, kad nekome nije jasno kako to radi... jebi ga... samo glavobolje...
Mislim kao luna karta radi svoj poso odlicno nema tu sta li neodgovarami kad radim sa njom jer gledam preko 2 miksera ka usnivamam pevanje zato neznam kako najbolje da je podesim da nebi mnogo luto kad se snima.hvala
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.