PDA

View Full Version : dj slushalice (potrebna preporuka)

Hoffman
12-10-2007, 08:05 PM
kupio bih dj slushalice, nije mi potrebna preciznost vec izoliranos od spoljasnjih zvukova. Po mogucstvu neke sa limiterom ako to postoji uopste:confused:
znaci neke slushalice oklopljenog tipa sa dobrim basom i da ne prelaze 200e

da imam 1000 dinara znam tacno sta bih uzeo ali ovako ne mogu da se odlucim od toliko modela. moze pomoc???

lesha
12-10-2007, 08:16 PM
gde si pokupio tu informaciju za limiter :D

preporucujem ti technics rpdj1200 ili novije..

alavuk
12-10-2007, 08:18 PM
ili hd 25 sp ili hd 25 :]

Sasha Fishter
12-10-2007, 08:39 PM
ili hd 25 sp ili hd 25 :]

one nisu tolko izolirane, al technics-ove jesu...

Hoffman
14-10-2007, 10:52 AM
stvarno ove tehniksove su da se zaljubish na prvi pogled...nadam se i na prvo slushanje :D
to sa limiterom mi je ortak pricao ali ne limiter koji naduvava zvuk vec kao neka zastita.
to bi bilo korisno majkemi....na vecini festivala ukoliko nekome dash slusalice najcesce ti vrati samo jednu ispravnu a druga prducka :mad:

ThePopa
14-10-2007, 02:36 PM
stvarno ove tehniksove su da se zaljubish na prvi pogled...nadam se i na prvo slushanje :D
to sa limiterom mi je ortak pricao ali ne limiter koji naduvava zvuk vec kao neka zastita.
to bi bilo korisno majkemi....na vecini festivala ukoliko nekome dash slusalice najcesce ti vrati samo jednu ispravnu a druga prducka :mad:

Imam technics rpdj1210 4-5 godina, prosle 100-200 gaza, pale na pod 15ak puta, (cuvam ih, ali jednostavno se desi da povuces zicu i padnu na pod) i jos uvijek rade besprijekorno i kao nove su. Izolacija im je solidna, i na van i unutra. Jedina zamjerka je da nakon 2 sata nosenja (gledanje filma) usi pocnu boliti i to jako zbog premalog jastucica. Ali to ne bi trebala bit eka zamjerka za DJ slusalice.

Hollywood
14-10-2007, 02:57 PM
Sony V700

mozda su malo osetljivije, ali definitivno skroz izoluju uvo. I zvuk je preteran. Trenutno imam tehniks o kome se ovde prica i milsim da je sony ipak bolji.

lesha
14-10-2007, 06:07 PM
s jednom mozda bitnom razlikom sto je technics izdrzljiviji od sonyja..

Hollywood
14-10-2007, 07:16 PM
hehe , pa kad sam napisao osetljivije na to sam mislio :D

ALi naravno, samo sam ja to znao.

Milosh84
18-10-2007, 02:25 PM
kupio bih dj slushalice, nije mi potrebna preciznost vec izoliranos od spoljasnjih zvukova. Po mogucstvu neke sa limiterom ako to postoji uopste:confused:
znaci neke slushalice oklopljenog tipa sa dobrim basom i da ne prelaze 200e

da imam 1000 dinara znam tacno sta bih uzeo ali ovako ne mogu da se odlucim od toliko modela. moze pomoc???
ni jedne dj slushke nisu skuplje od 200 evra(koliko sam ja upucen),moj predlog ti je pioneer hdj-1000,mozes i da ih probas u skymusic-u,imam ih 1,5 godinu i odlicno shljakaju...

Sasha Fishter
18-10-2007, 03:25 PM
ni jedne dj slushke nisu skuplje od 200 evra(koliko sam ja upucen),moj predlog ti je pioneer hdj-1000,mozes i da ih probas u skymusic-u,imam ih 1,5 godinu i odlicno shljakaju...

meni ne valjaju, pukle su mi na nosacu od slusalice, i jedna i druga strana, onda sam si od frenda posudil isto te, i isto pukle na istom mjestu, vise nikad pioneer hdj...preteske, preglomazne, preskupe..

Milosh84
18-10-2007, 04:59 PM
meni ne valjaju, pukle su mi na nosacu od slusalice, i jedna i druga strana, onda sam si od frenda posudil isto te, i isto pukle na istom mjestu, vise nikad pioneer hdj...preteske, preglomazne, preskupe..
znaci-i ja da ocekujem da puknu na tom mestu:confused:
cena 150 evra,sto se uklapa u deckov budzet,a da su preteske i preglomazne-nisu!!!zvuk im je:Dextra

mekonin
19-10-2007, 10:54 AM
da i meni su pukle iste te

Hoffman
19-10-2007, 03:47 PM
dobro znaci technics pobedjuje. Hvala na pomoci
A za ovaj limiter u slusalicama niko nije cuo a? jao jao samo kada sretnem tog ortaka:rotfl:

e jos jedna stvar me zanima.Citao sam pre godinu dana u svetu kompjutera, da su napravili slusalice sa mikrofonima koji hvataju okolnu buku i sa obrnutom fazom reprodukuju u slusalice.:confused:
zvuci super samo sto im je cena tada bila 1200 din:o sto je malo neverovatno,jer je utisak kada se stave na ushi kao da vam je glava u gluvoj sobi a zvuk osecate preko kostiju. Sve to se secam iz citanja a nisam ih nikada probao.