View Full Version : Shta da radim? sx problem
HeatMan
12-10-2007, 04:46 PM
imam sx3.. i radim neki dnb.. i ne mogu da namestim transport liniju (ono shto vrtite levo desno da bi preslushavali stvari sa pochetka ili kraja).. ne mogu da je namestim nakon 181 bara.. dotle mogu da pustim projekat odakle hocu, a na 181 baru jednostavno transport panel prikazuje da je doshao do maximuma (4' 40'')
a pesma nije zavrshena.. shta da radim koj pacov..? :?
:rotfl::rotfl::rotfl:
Pa sta ce ti duze od toga? :D
Ovo je prilicno nesvakidasnji problem.
A ni u play-u ne moze preko?
HeatMan
12-10-2007, 05:09 PM
mozze preko.. ali ne mogu da pustim kasnije.. uhh.. kako da ti objasnim.. mogu da pushtam samo od 181 bara.. a ne mogu da pustim nakon toga... znachi ide on i do 190 i 198.. ali shta ko ja hocu da poslusham neshto izmedju 185 i 187? a hocu.. moram da chekam da dodje dotle.. uhhh.. ne da je nesvakidashnji problem, nego mislim da sam jedini na svetu sa ovim problemom.. hhhhh.. :? verovatno preterujem, ali brateeeeee....
pozdrav
U kojoj si fazi?
Midi?
Audio?
Midi i audio?
Pocetak?
Mix?
Automatizacija, efekti?
Mozda da otvoris drugi projekat, pa da sve lepo importujes ponovo... Ovo naravno, ako nisi u mixu. Ako si u mixu, cuti i nadaj se da ti se nece jos nesto zeznuti...
kejkz
12-10-2007, 06:48 PM
idi u project settings, mislim da je na shift+s ili alt+s, pa podesi duzinu trajanja projekta...
dejankuki
12-10-2007, 07:12 PM
shift+s > lenght namesti da bude oko 15 min.
:o:o:o
Podesavanje duzine projekta?
A kako meni sve onda radi (iako do malopre nisam ni znao da to postoji kao opcija) sa projektima po sat i kusur duzine?
kejkz
12-10-2007, 07:30 PM
pa verovatno ti je bilo podeseno na vecu duzinu ;)
dejankuki
12-10-2007, 07:33 PM
Koliko se dobro secam... kad instaliras program i pokrenes prvi projekat, on valjda "zapamti" prvu duzinu kao default... posle su svi NEW projekti na toj duzini... ali ako se dobro secam. Ili ovo ima veze sa tim da li si u bitazi ili sekundazi, na pocetku projekta:rolleyes:
...anyway, duzinu prvog projekta uzme za default...
Ja kad imam takav problem odmah znam u cemu je problem, pa ga odmah resim...tako da... :D
In
HeatMan
12-10-2007, 10:49 PM
pu! nisam znao da tako neshto postoji.. chemu to sluzzi gaddem? shto je ogranicheno.. uffff.. bash sam se bio izbedachio i ubio projekat.. (na svu srecu nije bio shift+del) :)
ANITA
13-10-2007, 12:34 AM
Aha, kuzim, vjerojatno to sluzi tome da prozor ne ide beskonačno, nego do minutaže naznačene. Stedi nam scrollanje....
He... bas cu od sad koristiti tu opciju!
:)
SumAnuT
13-10-2007, 12:42 AM
Korisna je opcija, ali ne verujem da je do nje, jer primeticete i sami, mozete da stavite duzinu projekta i na nesto bas kratko, cim uradite copy/paste ili ctrl+d necega sto je vec zauzelo naznacenu duzinu, projekat ce se automatski produziti.
HeatMan
13-10-2007, 01:38 AM
hoce se projekat produzziti, ali necesh moci da bacish transport marker posle odredjenog bara.. SVE RADI! PESMA GOTOVA!!! Hvala ljudi.. ljubim vas sve..
SumAnuT
16-10-2007, 12:32 AM
Upravo sam probao i meni to radi na "razvlacenje" i mogu da bacim marker gde god hocu i sve svira bez problema ...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.