View Full Version : Izdavanje
Domestos
04-10-2007, 01:55 PM
Pozdrav!
Kojim domacim izdavackim kucama se najbolje obratiti za izdavanje albuma?
U pitanju je mjesavina POP/TURBO FOLK/ROCK/DISCO (Stil: Aca Lukas, Selma Bajrami, Amadeus Bend...), ma ovo smece sto se sada slusa. Narodnjak, novokomponovani. I koliko kosta izdavanje u tim vecim kucama tipa GRAND, VIP, CITY RECORDS, RENOME?
Hvala
Tribal_kg
04-10-2007, 06:16 PM
Pitas za izdavanje, a pritom sam kazes da je SMECE.:banghead: U cemu je fora?
lesha
04-10-2007, 07:46 PM
U pitanju je mjesavina POP/TURBO FOLK/ROCK/DISCO (Stil: Aca Lukas, Selma Bajrami, Amadeus Bend...), ma ovo smece sto se sada slusa. Narodnjak, novokomponovani.
probaj ovde (http://www.yumidi.com/)
Sasha Fishter
04-10-2007, 08:37 PM
Pitas za izdavanje, a pritom sam kazes da je SMECE.:banghead: U cemu je fora?
i ja se pitam
i ja se pitam
Fora je u tome da covek oce da zaradi neku kintu i sta ga sad smarate...?!:banghead:
Pozdrav!
Kojim domacim izdavackim kucama se najbolje obratiti za izdavanje albuma?
U pitanju je mjesavina POP/TURBO FOLK/ROCK/DISCO (Stil: Aca Lukas, Selma Bajrami, Amadeus Bend...), ma ovo smece sto se sada slusa. Narodnjak, novokomponovani. I koliko kosta izdavanje u tim vecim kucama tipa GRAND, VIP, CITY RECORDS, RENOME?
HvalaNe moze ti to niko reci,a pogotovu ne na forumu...Ne postoji cenovnik za to...Koliko sam ja skontao do sada,ako si nov i nemas nekoga da te gura,a vidim da si musko pa pretpostavljam da nemas ni velike sise i dobro dupe,onda uglavno sve funkcionise na "odokativnom" principu...a i zavisi kakvo ti je to smece sto imas,tj. njihove procene da li mogu da te iskoriste...
LACKY
05-10-2007, 12:17 AM
Epomazu burazeru ni velike sise ni adekvatno dupe, samo kes!
Domestos
05-10-2007, 12:23 PM
Fora je u tome da covek oce da zaradi neku kintu i sta ga sad smarate...?!:banghead:
Upravo tako!
Domestos
05-10-2007, 12:34 PM
Poceo sam iz zajebancije prije 3 mjeseca i vidio da kad god uzmem gitaru napravim nesto sto je 100 puta polje od ovih klosarskih, izlizanih pjesmica koje su danas "kao" dobre. Naravno, to je i dalje to, ali, po misljenju mnogih, mnogo bolje. Trenutno imam ponude da ih prodam (pjesme), ali nemam pojma da li pa to prodajem ili cuvam za sebe i bend koji sam upravo okupio povodom toga. Kao neafirmisan ne mogu traziti neku kintu za pjesme, zato mi se i ne prodaju. Pa sam zato pitao. Znam da je jedina stvar koju im mogu ponuditi kvalitetan materijal (po njihovom ukusu) ili eventualno pare! A i ako su pare u pitanju, interesuje me koliko. Pa ako neko zna nekoga ko je skoro izdao "prvenac" za takve izdavace da mi kaze kolike su cijene, okvirno. Siguran sam da se poslije toga moze zaraditi visestruko od ulozenog, narevno, ako znas sta radis i kako to da radis:)).
Znas, kad prosviras sve moguce i nemoguce pravce rocka, bluesa i svega ostalog, pojavis se u svim mogucim i nemogucim novinama i televizijama. Snimis album, video spot (koji se vrti na tv-u) i skontas da od toga nema nista. Svi nesko tapsu po ramenu, govore super stvar, nastavi. Ocu k.... nastaviti. Pa stani malo, nisam ni ja glup. Ocu PARE! hehehe.
Pa ako neko moze da mi pomogne, bicu veoma zahvalan.
PozZz..
LACKY
05-10-2007, 01:15 PM
Pod uslovom da im se dopadne spremi za grand 40 000.
Mislim da je placanje da "postanes slavan" bilo kome najgora stvar koja moze da ti se desi,i to obicno rade ili oni glupi sa puno kesa ili oni koji su 150% sigurni da ce im se vratiti...na taj nacin trajes onoliko koliko imas para,cim slavina presusi,a mora pre ili kasnije,s tvojom karijerom i najavama tipa "a sada novo lice xxx produkcije sa naj naj pesmom,naj naj spotom,naj naj cipelama i naj naj glasom..." je gotovo...Ima gomila tih kojisu sebi finansirali "put medju zvezde" pa su odmah nakon sisanja pali u vecni zaborav...jebi ga,glup nacin da ostanes bez njive,shume,kola,stana...:rotfl:
Arthur
07-10-2007, 01:12 AM
pa sad, nekima se to i isplatilo...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.