PDA

View Full Version : Waves SSL ???

S-S-R
03-10-2007, 10:57 PM
Ko ce mi reci nesto malo vise o njima, radi li iko sa ovim

Jan
03-10-2007, 10:59 PM
Ja radim i to ih mnoooogo koristim i gotivni su mi:)Sva 3 plug-a...
Al ovde ima strucnijih ljudi koji ce malo bolje da ti objasne vise o njima...
Inace meni su jedni od najboljih Native pluginova

Tazman
05-10-2007, 02:33 PM
mislim da su na ovom forumu a i na stranim ljudi dosta govorili da zvuk nema bas mnogo veze sa pravim ssl-om, ja nikad nisam imao priliku da ih uporedim sa hardwerom ali verujem pricama jer bi bilo malo previse ocekivati od native plugina da zvuci kao jedan od najboljih hardwera. sto se mene tice plugovi su ekstra, jedino su malo zahtevniji. moje licno misljenje je da je cela ta prica oko ssl emulacija odradjena vise kao marketinski potez, da bi se sto vise povecala prodaja, nego kao neki stvaran pokusaj da se prekopiraju zvuk i mogucnost hardwera..

idekius
05-10-2007, 02:43 PM
mislim da su na ovom forumu a i na stranim ljudi dosta govorili da zvuk nema bas mnogo veze sa pravim ssl-om ...

Ko je to govorio?
Naravno da je ne moze da bude apsolutno identicno... ali, daleko od toga da "nema veze sa pravim SSL-om"... , a i izraz "pravi" nije bas adekvatan, jer iza tih plug-ova, pored naravno Waves-a, stoji upravo SSL.

Tema je iscrpljena (kako si i sam rekao), tako da je bezveze pisati... dovoljno je upotrebiti search...

Koshpa
05-10-2007, 05:13 PM
Ne znamjel pravi topic, al svjedeno. Naime instaliram Waves SSL 4000 1.2 i sve OK. Ali kad zelim pokrenut Cubase Sx 2.2 nista. Stane na ljusci od SSL pluginova i nece dalje. U Sound Forgeu 8 se takodjer ne mogu otvoriti. Znaci porblem je u VST i DX driverirma. Vec sam si razmisljao da instaliram Pro Tools pa da preko njegovih drivera koristim SSL. Any ideas?

Akcija
15-10-2007, 11:13 AM
stavi nove drajvere za graficku, ozbiljan sam...

javi dal je proradilo:cool:

Koshpa
18-10-2007, 02:12 AM
hehe bas cu probat. ;)

Koshpa
18-10-2007, 02:47 AM
nemrem vjerovat. Pa proradilo je!:o Stavio nove Omega drajvere i sad sev lijepo radi. super. :)
Puno hvala!:)

oliver10
18-10-2007, 04:07 AM
Hiljadu puta cu reci KOMPJUTER JE CUDO!
Iz licnog iskustva naravno!!!:banghead: