View Full Version : twiteri za ns 10m?
gde ima da se kupi polovni ili novi i koja im je cena?dal neko zna hitno mi trebaju!
mandrak
30-09-2007, 01:30 PM
http://www.thomann.de/gb/search_dir.html?sw=yamaha+ns10 ili http://yamaha-hr.com/centri.asp
hvala,a da li ima negde u beogradu,ili znate nekog ko donosi iz inostranstva...neki kontakt tel.?
mandrak
30-09-2007, 01:42 PM
hvala,a da li ima negde u beogradu,ili znate nekog ko donosi iz inostranstva...neki kontakt tel.?
Neznam da li ima u Bg. ali sigurno sa da naručiti od ovih sa linka pa ti po?alju.
dal su to novi ili polovni?
mandrak
30-09-2007, 01:52 PM
Novi, naravno.
a koliko vredi par ns 10ka trenutno na trzistu?,ne znam da li mi se uopste isplati da kupujem twitere i za koliko bih mogao da ih prodam sa novim visokotoncima?ili da gledam neke polovne i to bi mi onda odgovaralo...
mandrak
30-09-2007, 03:38 PM
Kupi nove..... dok tra?i? polovne moglo bi potrajat:cool:
Kad smo vec kod NS10-ki, jel ima neko u Srbii ko bi kvalitetno mogao da ih sastavi od novih komponenti i koliko bi to kostalo?
boggy
30-09-2007, 04:35 PM
novi!
pozdrav
bogi
Dexxy
30-09-2007, 06:31 PM
a koliko vredi par ns 10ka trenutno na trzistu?,ne znam da li mi se uopste isplati da kupujem twitere i za koliko bih mogao da ih prodam sa novim visokotoncima?ili da gledam neke polovne i to bi mi onda odgovaralo...
Jel hoces da prodas te tvoje takve kakve su? Bez twitera...
Rhino
30-09-2007, 07:06 PM
To sam i ja krenuo da pitam!
Arthur
30-09-2007, 07:14 PM
ja sam moje platio polovne 300e, u prilicno losem stanju. i nije mi zao da dam 400e da ih dovedem u perfektno, cim budem imao novca..
pa ne znam za koliko bih mogao da ih prodam?,to su one stare ns 10ke,nemaju onu oznaku >studio< i nemaju original twitere,nego neke iz nekih levih zvucnika!
Dexxy
01-10-2007, 01:07 AM
A to je vec otvarano i budzeno :o
Arthur
01-10-2007, 01:30 AM
dam ti 100e odmah za njih
Evo slucajno ovode pogledah vase postove, bas se prodaje par tih zvucnika ovde kod mene za $50Cdn,mogao bih vam ih uzeti samo radi tweetera,pa izvbbaditi ih i poslati ih kutije su kao nove u odlicnom stanju.
Bilo bi skupo da vam saljem komplet zato bih izvadio samo tweeters jer su oni mali za poslati a samo vam to i treba.
Ako ste zainteresovani molim javite mi brzo da ih kupim.
Pozdrav
Arthur
01-10-2007, 03:26 AM
pa ako su novi, uzimaj
Oglas glasi ovako:
For sale two NS10M monitors, like new very little use used in home only.
Excellent cosmetic and operational shape.
Can demonstrate.
Burnaby, BC
$50
Polovne su kutije naravno ali su jako ocuvane tako da su tweeters sigurno dobri.
vlasnik je naveo da ih moze demosntrirati.
Ja mogu izvaditi samo tweeters iz njih a ostalo cu baciti, woofers i drvo...
Meni ne trebaju jer vec imam 3 para monitora ali znam da je ovo good price jer se ovaj model inace prodaje skuplje.
da ih veceras uzmem???
boggy
01-10-2007, 10:22 AM
Oglas glasi ovako:
For sale two NS10M monitors, like new very little use used in home only.
Excellent cosmetic and operational shape.
Can demonstrate.
Burnaby, BC
$50
Polovne su kutije naravno ali su jako ocuvane tako da su tweeters sigurno dobri.
vlasnik je naveo da ih moze demosntrirati.
Ja mogu izvaditi samo tweeters iz njih a ostalo cu baciti, woofers i drvo...
Meni ne trebaju jer vec imam 3 para monitora ali znam da je ovo good price jer se ovaj model inace prodaje skuplje.
da ih veceras uzmem???
Kutije nemoj bacati, nego ih bolje pokloni nekom... jer su barem 20% NS10 "zvuka"... ostalo radi kako hoces.
pozdrav
bogi
koliko to mene izadje? sve,sve,sve sa carinom,prevozom,tvojom uslugom...!!! ajde reci pa da pravimo dil. e i za koliko stize sve to! i kako to stize,nikad mi niko nije slao nesto od preko...
Arthur
01-10-2007, 11:27 AM
evo kolega koki ima prednost jer je i otvorio topik. Ali ako se ponovi ovakva ponuda, ja sam definitivno zainteresovan za istu kombinaciju
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.