Log in

View Full Version : Ceca music studio

STUDIOTON
29-09-2007, 11:14 AM
Za otprilike mesec dana krece sa radom Ceca music studio na Dedinju,soptsveni studio Cece Raznatovic .. cuo sam da ce biti ludo opremljen,na dva nivoa ..jedan od boljih .. Ima li neko neke konkretne informacije?

OFF
29-09-2007, 11:27 AM
Sta je, fitnes ili frizerski studio?

Moritz
29-09-2007, 11:28 AM

:rotfl::rotfl::rotfl:

Max
29-09-2007, 11:40 AM
Da .... sa SSL om 9000 , grand pianom ( hardware ) i svasta jos :)

Pozdrav

dvuckovic
29-09-2007, 11:43 AM
Nije 9000, 4000 G je, bez automatizacije doduse. Bice lijepog outboarda.

Mogli
29-09-2007, 11:47 AM
:rotfl: Sta je, fitnes ili frizerski studio?

Danny Lou
29-09-2007, 03:13 PM

:rotfl::rotfl::rotfl:

wellnes, spa... :)

DaBear
29-09-2007, 03:57 PM
Nije 9000, 4000 G je, bez automatizacije doduse. Bice lijepog outboarda.

ja cuo Neve...
nema veze , dobar je i SSL.

Tovari samo!

al se nakamaralo studija u Beogradu..:o

Sto bi rekli: Ima se, moze se...

Bitch
29-09-2007, 03:59 PM
ja cuo Neve...
nema veze , dobar je i SSL.

Tovari samo!

al se nakamaralo studija u Beogradu..:o

Sto bi rekli: Ima se, moze se...

ja isto cuo ssl 4000 56 ch, malesevic...

dvuckovic
29-09-2007, 04:02 PM
Nije 56ch, 32mono+4 stereo, koliko ja znam.

Bitch
29-09-2007, 04:05 PM
Nije 56ch, 32mono+4 stereo, koliko ja znam.

a, moguce, voli ekipa da "naduva" :D

...a pa to je onda baby ssl :mrgreen: mada ne bi se bunio :p ni za dva kanala 4000 :hyper:

pozzz i dobro jutro :):D

dvuckovic
29-09-2007, 04:48 PM
Nije do ekipe, mikser je bio 52ch frame, pa je sa lokalnim SSL serviserom dogovorena kompenzacija za troskove rada oko miksera i kablaze u studiju...

Bitch
29-09-2007, 04:53 PM
aaa, cile.

HeatMan
29-09-2007, 11:19 PM
hahah.. ceca glumi ludilo.. uzas.. :)

idekius
29-09-2007, 11:32 PM
Cuo sam i da porodica Mussolini ima neki studio u Italiji... ili se varam?

zmaj
29-09-2007, 11:52 PM
Do jaja...sada ima i masineriju za stancovanje...to znaci da cemo slusati na stotine njenih novih pesama...kako je to slatko:rotfl:

cAAc
30-09-2007, 12:26 AM
Ja bi voleo da uvalim pedu u taj studio i radujem se njenim novim projektima

kVu
30-09-2007, 01:46 AM
to miki to!

Jan
30-09-2007, 02:08 AM
Ja bi voleo da uvalim pedu u taj studio i radujem se njenim novim projektima
i ja bi:hyper:, kao mladi perspetkivni producent:Dhahaha

idekius
30-09-2007, 02:50 AM
Ja bi voleo da uvalim pedu u taj studio...

Ja bih voleo da uvalim zandarmeriju u taj studio... a da se radujem? Dobro, moze i to, ali posle :D

cucko
30-09-2007, 09:41 AM
Znaci mozemo ocekivati Cecu na Rumskom:rotfl:

LACKY
30-09-2007, 11:40 AM
Ova ti je dobra!

bole
30-09-2007, 01:28 PM
ja isto cuo ssl 4000 56 ch, malesevic...

malesevic drumer?

Bitch
30-09-2007, 01:33 PM
jes

tom
30-09-2007, 01:58 PM
Znaci mozemo ocekivati Cecu na Rumskom

Gost producent? :mrgreen:

sRce
30-09-2007, 03:24 PM

Odavno nista lepse nisam procitao :mrgreen:

DADDY Z
30-09-2007, 06:49 PM

jedino mo?da u formi fotografija sa nekog lovačkog party-ja

disco violence
30-09-2007, 06:58 PM
Dzaba joj sada studio kada je Zeljko Mitrovic zvani Mitar ne zeli na svojoj televiziji, verovatno ce neku stvar poslati u topic promocija radova na rumskom. Inace cuo sam od ljudi da ce u sklopu studija biti i streljana i mali privatni zatvor za cetiri osobe, kao i gomila najnovije ''opreme'', a tek na drugom nivou...

LACKY
30-09-2007, 07:26 PM
Kada je Ceca pocela da udara po SSL-ovima onda znaj koliko je sati (da se nezasere ovo oko Kosova ponovo pa pocnu da nas bombarduju jos jedared)!

cAAc
30-09-2007, 08:12 PM
Ja bih voleo da uvalim zandarmeriju u taj studio... a da se radujem? Dobro, moze i to, ali posle :D
A nasha zandarmerija ja olichenje chega ?? Ili mozda opet karleushin cale da je apsi :))) ili nek a njena bliza rodbina ??

cAAc
30-09-2007, 08:15 PM
a i vama da tipla ,sta kao iskulirali bi je ?
Mda bi meni bio dovoljam i autogram

RokStudio
30-09-2007, 09:58 PM
Ma koliko tebi to izgledalo neverovatno, ne svr?avaju svi kad čuju/vide Cecu, već izbace neku drugu telesnu izlučevinu. Izvinjavam se na prostakluku, ako treba obri?ite.

lesha
30-09-2007, 10:07 PM
Ma koliko tebi to izgledalo neverovatno, ne svršavaju svi kad čuju/vide Cecu, već izbace neku drugu telesnu izlučevinu. Izvinjavam se na prostakluku, ako treba obrišite.

takodje

Arthur
01-10-2007, 01:33 AM
de da brisemo, da uramimo ;)

cAAc
02-10-2007, 12:25 AM
Ma koliko tebi to izgledalo neverovatno, ne svr?avaju svi kad čuju/vide Cecu, već izbace neku drugu telesnu izlučevinu. Izvinjavam se na prostakluku, ako treba obri?ite.
Pogotovo 'rokeri' koji su inache poznati po mrznji prema keshu ,idolima i ostalim uzhassima koji su napali ovu planetu

cAAc
02-10-2007, 12:28 AM
A kad bilo koja 'vlast' bude smatrala tvoju ili bilo ciju muziku 'opasnom' kakva god da je pojescu svoje govno i bices mi uzorak

cAAc
02-10-2007, 12:30 AM
tj. pogresno sam se izrazio ,samo ako se radi o ljubavnim ili bilo kakvim pacenickim pesmama

cAAc
02-10-2007, 01:52 AM
I naravno nemoj te pogreshno da me shvatite ,mene zabavljaju vashe shale i snebivanje na zadatu temu

fipke
02-10-2007, 01:58 AM
cinjenica da ce ova teritorija biti bogatija za jos jedan fancy prebudzevina studio ne implicira nikakvo poboljsanje stanje muzike u istoj, u ovom slucaju cak i sta vise...zato man'mo se mlacjenja slame...

cAAc
02-10-2007, 02:09 AM
cinjenica da ce ova teritorija biti bogatija za jos jedan fancy prebudzevina studio ne implicira nikakvo poboljsanje stanje muzike u istoj, u ovom slucaju cak i sta vise...zato man'mo se mlacjenja slame...
Pa sam studio ne moze da promeni nista (to je objekat pun nepokretnih mashina) ali covek koji uzima pare da bi radio u njemu ili chovek koji plati da bi radio u njemu moze ,bio to Cecin ,Perin ili Dzegerov studio

Dushan_S
02-10-2007, 04:32 AM
Misli? u Cecinom studiju će biti snimani mladi neafirmisani, kvalitetni muzičari i izvođači u usponu, radi doprinosa muzici kod nas, kao i umetnički albumi priznatih veličina koji ?ele da podignu svoj rad na jedan vi?i nivo umesto da podvlađuju najni?em dovoljnom nivou potrebnom za to da se album emituje na splavovima i proda za đuture pare nekoj kompaniji? pa ?to odmah nisi rekao, to je onda jako bitna vest!

Muzika u Srbiji nikad vi?e neće biti ista nakon ovoga! :o

LACKY
02-10-2007, 08:10 AM
Kiki mi je ispricao, kada je Vrac mixao Cecu da ga je englez iz susednog studa (cuvsi Cecin glas kod komsije) pitao kakav je to gadni instrument koji nemoze da definise, dali je zicani ili duvacki?
Ajd' da oitamo cicu.

cAAc
02-10-2007, 11:35 AM
Misli? u Cecinom studiju će biti snimani mladi neafirmisani, kvalitetni muzičari i izvođači u usponu, radi doprinosa muzici kod nas, kao i umetnički albumi priznatih veličina koji ?ele da podignu svoj rad na jedan vi?i nivo umesto da podvlađuju najni?em dovoljnom nivou potrebnom za to da se album emituje na splavovima i proda za đuture pare nekoj kompaniji? pa ?to odmah nisi rekao, to je onda jako bitna vest!

Muzika u Srbiji nikad vi?e neće biti ista nakon ovoga! :o
Ne nego mislim (a ne znam o kakvom je studiu rec) da ako taj studio moze da ti zavrshi posao odes i zavrshis ,a da li ces da radish splavove ,kafane ,koncerte ili klubove nije toliko ni bitno kao ni chiji je studio

Arthur
02-10-2007, 12:02 PM
Ne nego mislim (a ne znam o kakvom je studiu rec) da ako taj studio moze da ti zavrshi posao odes i zavrshis ,a da li ces da radish splavove ,kafane ,koncerte ili klubove nije toliko ni bitno kao ni chiji je studio

ma zavrsice posao.. krvavo dobro..
jebes pare, one ne znaju odakle dolaze..

cAAc
02-10-2007, 12:21 PM
ok ,izbegavam politicke teme

cAAc
02-10-2007, 12:35 PM
a i vi sami radite za dz ili sa provereno kul ljudima ,chiji su sponzori sve
divni ljudi

Danny Lou
02-10-2007, 06:10 PM

e fipke za ovo imas cevape kad dodjes u BL!

milanCHE
02-10-2007, 08:06 PM
sve mi jo? nekako i ide u glavu;mmmislim....to ?to je re?ila da otvori studio,al ?ta će joj,bre,ssl i 32 kanala?za klijentelu kojoj će se tu raditi i za muziku koja će se tu raditi(tako mi se sve ne?to dojmi,ispravite me ako gre?im),dovoljno je max.6 kanala:

1.kanal - SILIKONSKI kanal,dakle STEREO kanal(za grudi,u narodu poznatije kao sise) sa obaveznom grupom za dinamičku obradu,tj."napumpavanje"(kompresor,expander i EVENTUALNO limiter).filterska sekcija,send,return,aux i sl.apsolutno nepotrebno!

2.kanal - KOLAGENSKI kanal,MONO,(za obradu usta ).e,na ovom chanel stripu, potrebna je i filterska sekcija za fino pode?avanje i uobličavanje(parametric EQ-ing,hi-low cuting,etc...)

3.kanal - BOTOX,opet STEREO(ili popularnije,tj.narodski- "guzni kanal").kao ?to i samo ime govori,pretpostavljate,radi se o kanalu namunjenom da prihvata,pumpa i estetski obradi jedan od najprimamljivijih delova tela lep?eg pola,te stoga mora da poseduje obe sekcije prethodna dva,gore pomenuta kanala.

4.kanal - TATOO kanal,MONO;novijeg je datuma,dospeo na domaću estradnu scenu sa Zapada(malim delom ne?to i sa orijenta).veoma jednostavan kanal,koji obradjuje veoma jednostavne signale(leptirići,?korpije,oktopusi,cvetovi...),ko ji se apliciraju na razne delove tela pevačica:guza,vrat,donji deo ledja,list noge...

5.kanal - e,sad naravno dolazi najbitniji kanal na domaćoj estradi,kanal nad kanalima,ili narodski majka svih kanala .naravno,pogađate o kom kanalu je reč,ali iz po?tovanja prema zenskim članovima ovog foruma,nave?ću samo njegov latinski naziv:
CANALLIS VAGINALIS,naravno čistokrvni STEREO kanal,najkomplexniji,zahteva vrhunski Q-ekvilajzer za raličite oblike krivulje frekvencijcke karakteristike:pplitke,duboke,polu-tanga,tanga,string....,kao i elemente za dinamičko uobličavanje:blaga napumpanost,umerena napumpanost,napumpanost,hiper napumpanost,nabreklost,napuklost, i konačno,rascvetalost

uh,i umalo da zaboravim....

6.kanal!! - kanal MIX-a(ili za ?ire narodne mase-muzički kanal),taj je najmanje bitan,moze da bude i u MONO i STEREO varijanti,bitno je da dobro gruva(ili po narodski-"bije")

i sad ja lepo molim da mi neko,ako ume, objasni svrhu preostalih dvadeset i kusur kanala.za ?ta će im?
eh,da znaju ljudi iz SSL slute sta se sve radi na njihovim rezijskim stolovima...:smile2:

cAAc
02-10-2007, 08:40 PM
xtra ,naslusao se ja u kraju josh ludjih stvari vezanih za istu ,a posle kao cupi ih naterala da idu na koncert ili pricha kao bice dobrih riba :rotfl:
Razumem i to da ste pod uticajem zapada postali gadljivi na sise ,guze u tangama itd ali mi nije jasno da su odjednom svi postali gadljivi na kesh i dobra studija :rotfl:

silicon science
02-10-2007, 09:06 PM
xtra ,naslusao se ja u kraju josh ludjih stvari vezanih za istu ,a posle kao cupi ih naterala da idu na koncert ili pricha kao bice dobrih riba :rotfl:
Razumem i to da ste pod uticajem zapada postali gadljivi na sise ,guze u tangama itd ali mi nije jasno da su odjednom svi postali gadljivi na kesh i dobra studija :rotfl:

WORD

OFF
02-10-2007, 09:39 PM
Malo sam razmisljao o celoj prici ..... i mogu vam reci da me je obradovala.
Ako neko ko nema veze sa muzikom (niti sta svira, ni komponuje, drugi joj pisu 'licne' tekstove... koje ona kao nesto pevusi.....) ulaze veeliku lovu u studio, to znaci da se bavimo isplativim poslom. Nije mala stvar puci par 100k e...
Do sad su takve studije imali ili u sklopu velikih medijskih kuca (Pink, RTS, svojevremeno) ili teski zaljubljenici u zvuk (Barba)... Sad neko umesto da otvori lanac mesara, ili pumpu na novom Auto-putu 2030. ulaze u studio

Jos nesto..... znajuci da je upravo doticna gospodja veoma zasluzna za nestanak piraterije sa ulica, mogu se ocekivati i razna talasanja i pritisci raznih vrsta na konkurenciju:cool:

lesha
02-10-2007, 10:24 PM
zeljko je odjebao pa nema gde da snima..

OFF
02-10-2007, 10:29 PM
Kako nema, pun Rumski junaka :)

Dushan_S
02-10-2007, 11:26 PM
Razumem i to da ste pod uticajem zapada postali gadljivi na sise ,guze u tangama itd ali mi nije jasno da su odjednom svi postali gadljivi na kesh i dobra studija :rotfl:Ne znam za?to toliko neumorno implicira? stvari koje nemaju mnogo smisla (na primer da je va?an prikriveni san svakog mu?karca da ima seksualni odnos sa dotičnom, ako je tebi privlačna to je tvoj problem, a ne tuđ) i daje? toliki značaj da je narodna pevaljka koja je pokazala malo poslovnog talenta i sudelovala u radu ratnog zločinca i masovnog ubice - kriminalca i onda nasledila kintu re?ila da otvori (nerentabilan) studio. Naravno da ne bih oti?ao da radim tamo, evo radije bih platio duplo sat Georgijevu nego snimao u studiju koji je sagrađen novcem do koga se do?lo onako kako nećemo sad pominjati jer je takav dogovor na forumu.

dvuckovic
02-10-2007, 11:42 PM
Ne znam zašto toliko neumorno impliciraš stvari koje nemaju mnogo smisla (na primer da je važan prikriveni san svakog muškarca da ima seksualni odnos sa dotičnom, ako je tebi privlačna to je tvoj problem, a ne tuđ) i daješ toliki značaj da je narodna pevaljka koja je pokazala malo poslovnog talenta i sudelovala u radu ratnog zločinca i masovnog ubice - kriminalca i onda nasledila kintu rešila da otvori (nerentabilan) studio. Naravno da ne bih otišao da radim tamo, evo radije bih platio duplo sat Georgijevu nego snimao u studiju koji je sagrađen novcem do koga se došlo onako kako nećemo sad pominjati jer je takav dogovor na forumu.

Ne moras da platis duplo, plati kao i svi ostali, u redu je. :)

cAAc
03-10-2007, 12:31 AM
Ne znam za?to toliko neumorno implicira? stvari koje nemaju mnogo smisla (na primer da je va?an prikriveni san svakog mu?karca da ima seksualni odnos sa dotičnom, ako je tebi privlačna to je tvoj problem, a ne tuđ) i daje? toliki značaj da je narodna pevaljka koja je pokazala malo poslovnog talenta i sudelovala u radu ratnog zločinca i masovnog ubice - kriminalca i onda nasledila kintu re?ila da otvori (nerentabilan) studio. Naravno da ne bih oti?ao da radim tamo, evo radije bih platio duplo sat Georgijevu nego snimao u studiju koji je sagrađen novcem do koga se do?lo onako kako nećemo sad pominjati jer je takav dogovor na forumu.
Pa mogao si lepo sve da kvotujes pa bi imalo smisla,a ta ista 'pevaljka' peva o istim stvarima kao i tvoja pevacica samo sto je drugacija muzicka pozadina ,isto tako festivalske pesme koje su na ovom forumu manje vishe popularne se bave istim temama kao 'turbofolkerske' pesme (ne slusam ni jedno ni drugo ni trece i meni je sve to isto ali ne zelim da kazem da je sve to sranje jer drugi to vole ,a i meni nista od toga ne smeta ,jednostavno me ne interesuje).
Da je to zena jednog od opasnijih ljudi koji su ziveli na ovim prostorima je svima jasno ,a sto se tiche sudelovanja u radu istog hehe
Nemoj da zidas svoj studio,da jedes itd jer smo svi culi koji ljudi stoje iza mnogih proizvoda i manje vishe se zna kako se stekao taj novac(znaci popnemo se na drvo i meditiramo)
Koliko je tih para ostalo pitanje je jer joj je pokojni muz pored kesha ostavio i gomilu 'prijatelja' ,a i politicari ko politicari bi malo sumnjivog kesha da popune rupe u budzetu (daleko od toga da je ostala sirotica),a i isti su zasluzni za moju 'ljubav' prema njoj tako sto su za vreme chuvene policijske akcije i vanrednog stanja zabranili njene pesme,pa da je najveci gangester u istoriji ovog naroda to jednostavno nije normalno (i najstrasnije od svega je to sto se vecina vas smejala tome)
Naravno daleko od toga i da je zlato ali nije ni prva ni poslednja osoba koja je na taj nacin stekla nesto .Razumem da neces da radis kod nje i to je ok ali tesko ces da nastupas na bilo kom mestu ,a da to mesto drzi postenjacina (Balkan ,Srbija ali mi je drago sto se opiresh i bunish i sto zelis normalnije okruzenje oko sebe)
Verovatno bi na forumy bila ista pricha da je takav studio otvorila Seka Aleksic:o
I najbitnija stvar ,tj. ono sto vas najvishe nervira kod nje je to sto ta 'pevaljka' za jednu 'tezgu' uzme 100ljada (koliko joj je tezgi potrebno za studio?)

iatros
03-10-2007, 12:49 AM
Ne znam za?to toliko neumorno implicira? stvari koje nemaju mnogo smisla (na primer da je va?an prikriveni san svakog mu?karca da ima seksualni odnos sa dotičnom, ako je tebi privlačna to je tvoj problem, a ne tuđ) i daje? toliki značaj da je narodna pevaljka koja je pokazala malo poslovnog talenta i sudelovala u radu ratnog zločinca i masovnog ubice - kriminalca i onda nasledila kintu re?ila da otvori (nerentabilan) studio. Naravno da ne bih oti?ao da radim tamo, evo radije bih platio duplo sat Georgijevu nego snimao u studiju koji je sagrađen novcem do koga se do?lo onako kako nećemo sad pominjati jer je takav dogovor na forumu.

Ima u ovome mnogo smisla!

cAAc
03-10-2007, 12:59 AM
http://www.youtube.com/watch?v=ApC8lwE4xrQ

ljubav je chudo

Max
03-10-2007, 09:36 AM
Probaj ovde

http://www.yumidi.com/

Drugara za tebe koliko hoces ;)

Pozdrav

cAAc
03-10-2007, 09:43 AM
Probaj ovde

http://www.yumidi.com/

Drugara za tebe koliko hoces ;)

Pozdrav

Izgleda super ali sam sad okupiran svojim turbofolk projektom ,u stvari vishe je starogradski fazon

Max
03-10-2007, 09:44 AM
Izgleda super ali sam sad okupiran svojim turbofolk projektom ,u stvari vishe je starogradski fazon

http://www.yumidi.com/forum/index.php

PA tamo ima bas mnogo ljudi koji su u toj materiji , mozes da razmenjujes savete , iskustva ..... uzivancija .....

Pozdrav

cAAc
03-10-2007, 09:51 AM

PA tamo ima bas mnogo ljudi koji su u toj materiji , mozes da razmenjujes savete , iskustva ..... uzivancija .....

Pozdrav
Ma ne ,mozda ako mi zapne negde

Danny Lou
03-10-2007, 11:19 AM

Pozdrav

u odnosu na rumski cini mi se da ima vise dijaspore... :rolleyes:

Dushan_S
04-10-2007, 01:09 AM
Pa mogao si lepo sve da kvotujes pa bi imalo smisla,a ta ista 'pevaljka' peva o istim stvarima kao i tvoja pevacica samo sto je drugacija muzicka pozadina ,isto tako festivalske pesme koje su na ovom forumu manje vishe popularne se bave istim temama kao 'turbofolkerske' pesme (ne slusam ni jedno ni drugo ni trece i meni je sve to isto ali ne zelim da kazem da je sve to sranje jer drugi to vole ,a i meni nista od toga ne smeta ,jednostavno me ne interesuje).Tema nije ni turbofolk, niti koji su najčešći motivi u turbo pesmama, priča je o Ceci, i moj komentar je o Ceci i otvaranju studija. Niko turbofolk nije ni pomenuo.
Nemoj da zidas svoj studio,da jedes itd jer smo svi culi koji ljudi stoje iza mnogih proizvoda i manje vishe se zna kako se stekao taj novac(znaci popnemo se na drvo i meditiramo)Ako ti imaš labave principe, (kao što rekoh) nema potrebe da impliciraš da tuđi automatski moraju biti takvi. Svirao sam na "narodnjačkim" albumima, i nemam ništa protiv njih, to nije tema. Nemam ništa protiv pevačica narodne muzike u globalu. Nemam ništa protiv narodne muzike i turbofolka, kao što nemam ništa protiv da se neko najeda ćevapa iako sam vegetarijanac. Ne čini nikoga lošim ili dobrim čovekom to šta peva automatski.

Razumem da neces da radis kod nje i to je ok ali tesko ces da nastupas na bilo kom mestu ,a da to mesto drzi postenjacina (Balkan ,Srbija ali mi je drago sto se opiresh i bunish i sto zelis normalnije okruzenje oko sebe)
Verovatno bi na forumy bila ista pricha da je takav studio otvorila Seka Aleksic:oSuština je u tome da nisi ni prvi ni poslednji koga sam čuo da ide sa tom varijantom da komentariše u tuđe ime na tu foru i udara po demagogiji:
Osoba A: "Gledam da kupim domaću čokoladu, radije nego stranu"
Pametnjaković "Šta ku..c ti kao tu nešto isteruješ principe, a? A garant kući sanjaš Milku"

Pametnjaković: "Pevaljka xxx je do jaja riba jer ima velike sise"
Osoba A: "Meni se uopšte ne sviđa, čak mi je odbojna"
osoba B: "Ni meni, ne bih je pipnuo"
Pametnjaković "ma važi folirate se a da vam dođe i skine gaće, usrali bi se"

Itd itd.

Elem, nema problema, ako ti lično misliš da držanje određenih principa nema smisla, to je tvoje, ali mani se priče u kojoj su drugi glupi, nerealni, ili se foliraju kad se ti drugi drže nekih svojih principa. Dakle, naravno da ne bih pipnuo Cecu ni štapom, da ne bih svirao na njenoj ploči i da ne bih snimao u njenom studiju. Ako misliš da sam te pogrešno procenio, i da je koren nerazumevanja u tome da ti misliš da sam neki mladi nadobudni protivnik turbofolka koji prezire Cecu jer je ona istaknuti predstavnik istog, pa si rešio da me edukuješ, ja se izvinjavam. Ti naravno, samo napred, i ako misliš da treba zaposli se kod Cece ili šta god.
I najbitnija stvar ,tj. ono sto vas najvishe nervira kod nje je to sto ta 'pevaljka' za jednu 'tezgu' uzme 100ljada (koliko joj je tezgi potrebno za studio?)Sigurno, evo bar ja sanjam o tome da Arkan ustane iz groba pa da mu svi kolektivno duvamo kitu, ko zna možda bi uzeo nekog od nas za suprugu, ugradićemo silikone, nije frka.
Tih njenih 100 000 je imalo cenu koju ja nikad ne bih platio da sam se rodio kao žensko, ni za kakve pare. Ali različiti ljudi vrednuju različite stvari, a njen život pokazuje koje su njene vrednosti i kakva je osoba, ne moram ja da to objašnjavam. Ako bi ti radio sve ono shto je ona radila zbog para i "važnosti", svaka čast.

Ne moras da platis duplo, plati kao i svi ostali, u redu je. :)Hehehe :) Pa dobro ja to onako hiperbola, parabola itd :D

Dean Milenkovic
04-10-2007, 01:32 AM
Koliko hejtera na jednoj temi...Iz kod ugla vi gledate ovaj Cecin potez? Novi konkurent, pa vam kesh mirishe manje zeleno ? Ili mozda zavist i ljubomora? Ili puka briga jer otvoriti studio u sadashnjoj situacji je financijski kiks?

@ Turbo Folk: Da ga nema, nasi ukusi ne bi ishli na hip-hop, rok, elektroniku jer ih ne bi mogao uporedjivati ni sa cim.

Koja muzika ne valja ako nemas sa necim da uporedis? Ne kazem da je turbo folk losh, ali ne kazem ni da sjajan.

Moja dva centa...

Ko gradi studio? Koje su dimenzije?

Dushan_S
04-10-2007, 01:38 AM
@ Turbo Folk: Da ga nema, nasi ukusi ne bi ishli na hip-hop, rok, elektroniku jer ih ne bi mogao uporedjivati ni sa cim.
Koja muzika ne valja ako nemas sa necim da uporedis? Ne kazem da je turbo folk losh, ali ne kazem ni da sjajan.
Tema nije turbofolk već cecino otvaranje studija. Pogledaj pa?ljivije tuđe post-ove. Gomila ljudi ovde na forumu radi "narodnjake" u ovoj ili onoj ulozi, redovno ili sporadično, nije to fabula.
A inače, kad sam ja bio mala deca i učio da sviram gitaru turbofolk nije postojao, i to mi uop?te nije smetalo da izgradim muzički ukus, iako nisam mogao "upoređivati drugu muziku sa turbofolkom", propade ti teorija. ;)

Dean Milenkovic
04-10-2007, 01:40 AM
Razumem da nije ,nego ljudi skrecu sa teme!
Ko gradi studio? Koje su dimenzije

idekius
04-10-2007, 03:05 AM
Koje su dimenzije

38 DD :D

cAAc
04-10-2007, 09:34 AM
@ Dushan_S

Pa pogledaj malo pazljivije postove pa ces da vidish da je izmedju ostalog pominjan i turbofolk .

Odgovor na ovu drugu kvotu nema veze sa onim o chemu sam ja prichao

Treca kvota je deo ove druge i josh jednog dela koji si preskocio

Ovo poslednje ..ne znam da li su moralnije zene koje shire noge za kesh sa jednim partnerom ,zhene koje shire noge za dz nasumichno birajuci partnere ili zhene koje ne rade sve to ali mashtaju o tome ceo zhivot .Niti me je to ikad interesovalo .Jednostavno se slazhem ili ne slazhem sa nekom osobom i to je to..
Silikoni u turbofolku itd su jednostavno deo imidza koji publika namece izvodjachima i izvodjachi publici i ko tu koga kvari opet ne bi znao da kazhem niti preterano razbijam glavu oko toga

O tome sta ja mislim ili bar deo znace onaj ko je zeleo da me razume ,ti definitivno nisi ,mozda zbog toga sto nisi zeleo ili zato sto sam uleteo u prichu o Cecinom zhivotu o kom u sushtini ne znam nishta(kao ni ti ili vi pa sam zakomplikovao) ,nego sam jednostavno pokushao da objasnim tim da taj neki stav ne vodi nigde nikog i da Ceca nije jedina i ako neko treba da raspravlja o bilo kakvim sumnjivim radnjama iste(istih) tu su sudstvo ,tuzhilashtvo itd pa nek oni raspravljaju(ili vi ako mislite da ne rade svoj posao ,bunite se )
A do tad da imam kesha otishao bi u bilo chiji studio za koji bi pomislio da mozhe da mi zavrshi posao bio to Vladin ,Cecin, ili Alavuxov

poz

DaBear
04-10-2007, 09:38 AM
sta su svi napalili sto se otvara studio???

To je koliko ja vidim, home studio, na malo visem nivou!

Pa u Beogradu vec ima gomila SSL-a i sta? Oce sad kao nesto da se promeni u kvalitetu snimanja , produkcije, itd?

Pa naravno da nece!!

A, valjda ce raspisu konkurs na Rumskom za asistente i programere??:rolleyes:

idekius
04-10-2007, 09:53 AM
Eh... ni po babu, ni po strichevima cAAc... ali se uopste ne radi o nagadjanjima. Nemam ja nista prostiv turbo folka, a ni protiv Cece kao pevachice (cak mislim da to sto peva, peva dobro), ali imam protiv svega sto ta osoba predstavlja.

Nisu nagadjanja, jer je ta osoba hapsena zbog shurovanja (mislim da bese pruzanje alibija) pripadnicima zemunskog klana i odmetnute Jedinice Za Specijalne operacije ciji pripadnici stoje iza ubistva tadasnjeg premijera Srbije...

Dalje, na veliku zalost po ovaj forum, ovde raspravljamo o bivshoj zeni dokazanog ratnog zlochinca i mafijasha, posto je za Arkanom raspisana medjunarodna poternica haskog tribunala (o kojem neko moze da ima svoje misljenje, ali... taj sud je javno priznat), a i covek je i stradao od mafije.
To je ono sto je dokumentovano i sto nisu nagadjanja.

Opstajanje Cece Velickovic u javnom zivotu dozivljavam kao poraz progresivnijih snaga na ovim prostorima, pa bih izbegao dalje komentare iste, uz nadu da ce te se uzdrzati od preteranih hvalospeva osobi koja je zaista simbol radikalno-militantnog dela naseg stanovnistva.

Drugim recima, Ceca je sve ono sto ja ne zelim ovim ljudima ovde, pa njen studio, makar bio i najopremljeniji na Balkanu (sumnjam da je njoj novac problem) za mene i ne postoji...

Danny Lou
04-10-2007, 09:56 AM
pa ce onda biti, dosla cica na kolica... :rolleyes:

Danny Lou
04-10-2007, 09:56 AM
38 DD :D

ccccc :rotfl:

silicon science
04-10-2007, 10:55 AM

Auuu brate, sta ti sad rece. :banghead: :banghead: :banghead: Svasta

zmaj
04-10-2007, 11:46 AM
Kako je krenulo zavrsice se sa Platonovim citatima:rotfl: Koliko filozofije oko gluposti...izgleda da ljudi nemaju pametnija posla:banghead:

cAAc
04-10-2007, 11:52 AM
Progresivnih snaga u javnom zivotu nikad nece ni biti (pogotovo ne na TVu)
I bilo bi licemerno od svakog ko je uchestvovao u ovoj raspravi ili ko misli da neke stvari treba bojkotavati ili izbegavati da se pojavi na bilo kojoj TV(al sam kvaran :p)

Mene ste ubedili ,ja niti cu u taj studio niti na tv:rotfl:

cAAc
04-10-2007, 11:57 AM
Mozda bi dao jedan kratak intervju za RumskiTV

cAAc
04-10-2007, 01:25 PM
Dosada chini chuda
i za kraj

http://www.youtube.com/watch?v=58o41Mva8jc :mase:

Arthur
04-10-2007, 03:47 PM
ja bih eto rado poredio HipHop sa System of a Down... cisto da skontam sta je bolje

Eyes
04-10-2007, 04:29 PM
Dalje, na veliku zalost po ovaj forum, ovde raspravljamo o bivshoj zeni dokazanog ratnog zlochinca i mafijasha, posto je za Arkanom raspisana medjunarodna poternica haskog tribunala (o kojem neko moze da ima svoje misljenje, ali... taj sud je javno priznat), a i covek je i stradao od mafije.
To je ono sto je dokumentovano i sto nisu nagadjanja.

Opstajanje Cece Velickovic u javnom zivotu dozivljavam kao poraz progresivnijih snaga na ovim prostorima, pa bih izbegao dalje komentare iste, uz nadu da ce te se uzdrzati od preteranih hvalospeva osobi koja je zaista simbol radikalno-militantnog dela naseg stanovnistva.

Drugim recima, Ceca je sve ono sto ja ne zelim ovim ljudima ovde, pa njen studio, makar bio i najopremljeniji na Balkanu (sumnjam da je njoj novac problem) za mene i ne postoji...

ALAL VERA:beer:

sasa.ivkovic
04-10-2007, 04:30 PM
Nije samo Ceca kriva i turbofolk!
http://www.youtube.com/watch?v=te6BIHGA9xE

:banghead: :banghead: :banghead:

lesha
04-10-2007, 04:41 PM
"ovo ide u jutube bre" :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dean Milenkovic
04-10-2007, 06:34 PM
Ja da sam U BG-u sada, vec bi konkurisao za asistenta ili inzinjera ko sto DaBear rece:mrgreen: . Cemu toliko hejta?:confused: Ako nemash neshto pametno da kazesh nemoj nishta onda.

Nego sto se svi pale na SSL kod nas? Najpristupacnija? Najprepoznatljiva? Najlaksa? :p

Ko gradi Cecin studio? Imali slika? Koju su dimenzije studija a ne Cecinog grudnog kosha...

idekius
04-10-2007, 07:30 PM
Koju su dimenzije studija a ne Cecinog grudnog kosha...

Pa sigurno velike, cim tu stane onaj grudni kosh :mrgreen:

zmaj
05-10-2007, 12:04 AM
Pa sigurno velike, cim tu stane onaj grudni kosh :mrgreen:
A mozda ona sedi unutra a grudni kos drzi napolju...:D
Ili ih drzi po coskovima kao bas trapove:rotfl:

Arthur
05-10-2007, 03:23 AM
Nije samo Ceca kriva i turbofolk!
http://www.youtube.com/watch?v=te6BIHGA9xE

:banghead: :banghead: :banghead:
meni nesto tesko i tuzno kad gledam ovaj klip.. :?

fipke
20-10-2007, 08:21 PM
svojevremeno su mi koleZe, saborci i mnoge mudre stare glave x puta uputile kritiku na racun ove profesije u srbiji: "i sta ces onda?...ovde da radis cecu? to je najdalje sto ima...ma pali"

e pa kako stvari stoje izgleda da ni to vise nece moci. :DDDDDDDDDDDDD (sarkazam)

ja ih, srecom, poslusao...

Danny Lou
20-10-2007, 09:59 PM
jos se vuce onaj ns za tobom :p

Dean Milenkovic
23-10-2007, 04:39 PM
Sta ispade sa ovim..Imali iko slike? Listu opreme

Danny Lou
23-10-2007, 07:34 PM
evo i slike i spisak opreme :rotfl::rotfl::rotfl:

http://www.dawsoncustoms.com/camo%20patterns%20copy.jpg

Gmile
23-10-2007, 09:40 PM
Uh! ja tek sad sve ovo procitah, malo se zakasnilo... @ Dushan_S: Respect do neba, stvarno znas da mislis a nacin na koji to kazes je poezija. Skidam kapu!!!

Dushan_S
24-10-2007, 02:41 AM
evo i slike i spisak opreme :rotfl::rotfl::rotfl:

http://www.dawsoncustoms.com/camo%20patterns%20copy.jpg

A čuo sam da pre nego ?to krenete da snimate dobijete i priručnik o studiju:

http://www.clarkesworldbooks.com/images/large/aylett_crime.jpg

:D :D :D :rotfl:

Dushan_S
24-10-2007, 02:42 AM
Uh! ja tek sad sve ovo procitah, malo se zakasnilo... @ Dushan_S: Respect do neba, stvarno znas da mislis a nacin na koji to kazes je poezija. Skidam kapu!!!
Ma hvala ... ;) Meni je uvek lepo znati da ne mislim samo ja ovako!

LACKY
24-10-2007, 03:01 AM
Rekli su 40 kanala mixer a ono samo 20.
A mozda su ovi ostali stero?

idekius
24-10-2007, 04:31 AM
Mogu samo da zamislim izgled vintage opreme :rotfl:

Danny Lou
24-10-2007, 08:35 AM
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:M ogu samo da zamislim izgled vintage opreme :rotfl:

fipke
09-02-2009, 10:45 PM
bump!

dosta arsenala, evo naleteo sam na pmc sajtu o studiju. sta ima od svega ovoga? ajd beogradski pasaluk scena, pricajte sta se u medjuvremenu izdesavalo...?

alavuk
09-02-2009, 11:35 PM
A do tad da imam kesha otishao bi u bilo chiji studio za koji bi pomislio da mozhe da mi zavrshi posao bio to Vladin ,Cecin, ili Alavuxov

poz

skup sam ti ja nigga !!
8-)

vasko
10-02-2009, 12:59 PM
more nije losa ceca.....a i ne peva lose.....

silicon science
10-02-2009, 01:17 PM
:banghead::banghead::banghead:

zlobisha
10-02-2009, 02:36 PM

?ta priča? bre ti čoveče...?

sRce
10-02-2009, 02:41 PM
100 replika i 6,015 views...

sta li bi bilo da studio otvara Mile Kitic...

zlobisha
10-02-2009, 02:44 PM
Hoće li me administravija kazniti/banovati, ako ka?em nekom da je pun sranja(iliti, full of shit...)? :D

nav
10-02-2009, 03:44 PM
bacite neki linka, pa i mi ostali da vidimo ta "sranja" :D

HeatMan
10-02-2009, 05:00 PM
:banghead::banghead::banghead:

prochitao sam kisela jakuza..

:?

balthazaar
10-02-2009, 07:19 PM
Ja ne znam sta je ljudima....Što prosto ne "objavite rat turbašima" i lako ih pobjedite kvalitetnom muzikom. Otmite im lovu! Otmite ima studije! Vratite ih tamo gdje im je mjesto! Polomite im sve Korgove :wink: Naprosto ih sjebite , uništite, sravnite sa zemljom...da ih nema ko da nisu ni postojali....Banujte "trilere" iz popa za naredne nekolike decenije! U čemu je problem...Vot a fak?!

alavuk
10-02-2009, 08:08 PM
ko ti drm'o kafez s' majmuni ???

balthazaar
10-02-2009, 08:11 PM
Ma niko Alavuce....niko vala...nego procitah ovo opet i sjetih se tih svih prica prepricanih i prezvakanih....zna se sve sta je i kako je... cemu prica?....prosto im bilo i studija i love ...

RNT
11-02-2009, 09:08 PM
Ima li neka web stranica ili mozda kakva slika od tog Cecinog studija, pa da i ja vidim tu opaku opremu.

OFF
11-02-2009, 11:48 PM
A ima li snimak kakav da se cuje odatle?

alavuk
12-02-2009, 12:06 AM
Ma niko Alavuce....niko vala...nego procitah ovo opet i sjetih se tih svih prica prepricanih i prezvakanih....zna se sve sta je i kako je... cemu prica?....prosto im bilo i studija i love ...

ma mani se toga , nego da mi popijemo po jednu dve tri ...

balthazaar
12-02-2009, 01:18 AM
moze vala!? :beer::beer::beer:

idekius
12-02-2009, 06:42 AM
A ima li snimak kakav da se cuje odatle?

Za to bi trebalo da se obrati? BIA-i. Verujem da slu?aju i snimaju de?avanja u tom studiju. :)

silicon science
12-02-2009, 12:06 PM
Haha, zamisli sledeci gost foruma-Ceca...
Ceco, reci nam nesto o tvom "lancu" sprava prilikom snimanja bubnja? da li prvo u kompresor ides ili ipak eq pre svega:rotfl::rotfl::rotfl:

nav
12-02-2009, 12:15 PM
sve je moguce, i mrtav prdne :ups:

vasko
12-02-2009, 12:29 PM
ajde,ajde,nije ona tolko losa nemojmo preterivati...

za detaljnije informacije vidi sliku

http://www.dzetset.com/pictures/Ceca_Raznatovic_1430.jpg

http://www.index.hr/thumbnail.ashx?path=/images2/CecaPlayboy2V.jpg&width=662&o=a

kVu
15-02-2009, 04:32 AM
jel ovo ssl postaje statusni simbol u srbiji?

LACKY
15-02-2009, 04:34 AM
Ovakav SSL, je bio statusni simbol i u starom Rimu!

kVu
15-02-2009, 04:58 AM
auh, kakav li je to onda tek ANALOGNI zvuk

nav
15-02-2009, 10:54 AM
intro u savrsenom loopu :banghead::banghead:
dobro su poceli :rotfl::rotfl:

rale_
15-02-2009, 11:26 AM
http://img150.imageshack.us/img150/8823/img24991dt0.jpghttp://img518.imageshack.us/img518/9056/img24221uu7.jpghttp://img518.imageshack.us/img518/1219/img24281bx5.jpghttp://img26.imageshack.us/img26/8973/img24491rw5.jpghttp://img6.imageshack.us/img6/2258/img24571qh1.jpghttp://img6.imageshack.us/img6/7836/img25031ix0.jpghttp://img6.imageshack.us/img6/2757/img25291py2.jpghttp://img6.imageshack.us/img6/9396/img25731gr4.jpg

HeatMan
15-02-2009, 11:31 AM
napokon..

inache ne kapiram postavku monitora uopce..

Dexxy
15-02-2009, 12:06 PM
www.cecamusicstudio.com (http://www.cecamusicstudio.com)

DaBear
15-02-2009, 12:10 PM
napokon..

inache ne kapiram postavku monitora uopce..

super! Malo ali probrano, neat...cisto, prijatno.

@ HeatMan - sto ne kapiras? Jel sto su veliki iza NS10??
Pa ako pogledas bilo koju sliku nekog velikog studija (u manjoj prostoriji) situacija je takva...bitno je da ne zaklanja visokotonce i srednje, a za bas i nije toliko bitno...

Arthur
15-02-2009, 12:19 PM
bre ova režija manja od moje :) :) :) Jel ono neki Trident na trackingu?
Inače, znao sam da nisam pogrešio što sam kupio rev7!

Dexxy
15-02-2009, 12:20 PM
Neznam kolika je tvoja rezija...ali ova je sasvim dovoljno velika...

Arthur
15-02-2009, 12:23 PM
4.5x5m, i mislim da je premala.

Dexxy
15-02-2009, 12:25 PM
4.5x5m, i mislim da je premala.

Ok...Mozda...Meni je ok..

rale_
15-02-2009, 12:26 PM
jel ono neki trident na trackingu?

mci jh-600

HeatMan
15-02-2009, 01:26 PM
super! Malo ali probrano, neat...cisto, prijatno.

@ HeatMan - sto ne kapiras? Jel sto su veliki iza NS10??
Pa ako pogledas bilo koju sliku nekog velikog studija (u manjoj prostoriji) situacija je takva...bitno je da ne zaklanja visokotonce i srednje, a za bas i nije toliko bitno...

pa jebesh ga, prave problem oko toga shto monitori stoje na mixeru, i kako to pravi dipove u fq opsegu.. ne izrazavam se dobro, spava mi se..

elem, ako je mikser problem, i sve shto se nalazi oko monitora, i ispred, otkud sad ovo?

redwater
15-02-2009, 03:08 PM
ne bi nishta falilo da dodaju malo boje na zidovima u rezhiji....totalno kad sam video prve slike rek'o-ovo nije zavrsheno,tek treba da kreche kad ono....:shock:

alavuk
15-02-2009, 04:29 PM
ali korg kaoss pad 2 :D ! super ... malo neke promene ... ili je ceca resila da se oproba i u dj-ingu ? :]]]

Danny Lou
15-02-2009, 08:36 PM
bice to srpski hit factory proboj na trziste folka pogotovo u dijaspori... time to roll money... 8-)

silicon science
15-02-2009, 08:43 PM
bice to srpski hit factory proboj na trziste folka pogotovo u dijaspori... time to roll money... 8-)

Eeee, chekajte malo, Dragana Mirkovic uskoro otvara "Produkciju" na tlu bivshe Juge, kanda ce biti jake konkurencije koja ce dovesti do rasta kvaliteta pruzenih usluga :banghead::banghead::rotfl::rotfl:

Danny Lou
15-02-2009, 08:56 PM
znaci grunge folk i progressive folk... emisije tipa celebrity death match su uskoro na progamu ali sa domacim zvijezadama...

Era
16-02-2009, 06:44 PM
Nigde ne pise ko radi ,usnimava ,miksuje ...!!!