Log in

View Full Version : Victorious - Stop Lyin'

Jan
29-09-2007, 02:10 AM
http://www.sendspace.com/file/1ejwuc

U pitanju je reper iz Brooklyn-a Victorious, koji kao i milion americkih repera snima album, al za razliku od ostalih on iza sebe ima gostovanje na poslednjem albumu Masta Kille (Wu Tang Clan), pa ce verovatno i njegov album biti ok propracen tamo...Inace ja mu radim na najvecem delu albuma, uz producenta True Master-a (Wu Tang Clan) i Whyz Ruler-a (jednog od producenata Masta Kille), isto tako mu radim i miks i mastering celog albuma...Sad izgleda da i kod njih vazi izreka "Sto je dzabe i Bogu je drago" ali sam preko Vic-a uspeo da dobijem par poslica za neku sitnu lovu preko...A i znaci mi to sto on uredno svuda pominje da sam mu ja glavni producent, pa se ocekuju neki moji beatovi na nekim od buducih izdanja iz Wu Tang Familije...

Beat sam jbg pravio jos 2002. kad sam pocinjao da se bavim ovime, tako da je beat ko beat krsh, ritam sekcija je krsh, on se jbg uhvatio za taj beat jer ima taj neki Wu wibe, ali sve u svemu dobra repchuga...

Inace miksovano je pre godinu dana na M-Audio DX4 "monitorima", a i vokale sam dobio vec iskompresovane itd... pa sam i preterao malo sa visokima...I ima tu jos dosta gresaka u miksu, al obzirom da je ova pesma samo promo i da se pojavila na dva mixtape-a tamo u Americi, od koga je dobra je:)

Ajmo...Sve kritike dobrodosle!

cAAc
29-09-2007, 02:15 AM
Nemoj da nas obrukash :p

Jan
29-09-2007, 02:19 AM
Nemoj da nas obrukash :p

NECU VALJDA:D

cAAc
29-09-2007, 02:19 AM
Aplauzz za stvar
:taz:

Jan
29-09-2007, 02:20 AM
Aplauzz za stvar
:taz:

hvala!

Rhino
29-09-2007, 04:20 AM
Banja, super samo tako....
Victorius ima ok mc skillz + beat je onako wutangovski (akusticno prljav) tako da mi i ne smeta sto si ga malo preprzio....

Samo napred:)

Jan
29-09-2007, 04:33 AM
Banja, super samo tako....
Victorius ima ok mc skillz + beat je onako wutangovski (akusticno prljav) tako da mi i ne smeta sto si ga malo preprzio....

Samo napred:)

Pa da, ja sam se prvo slusao Wu Tang pa se onda rodio:)hahaha...Ma meni je samo ritam sekcija tu trulez, ali sam iz fazona da remiksujem pesmu (promenim ritam, i ubacim jos nesto), odradim malo bolji miks, i nagovorim ga da takvu verziju stavi na album...

Rhino
29-09-2007, 06:12 AM
Pa ti odradi, ako bude bolje (a ne sumnjam da oce) lako ces ga nagovoriti.;)

-neshapesha-
29-09-2007, 06:43 PM
ee producenti moji...blago vama...
JanZoo on the track!
treba shuffle na beat-u...

cAAc
29-09-2007, 06:46 PM
ee producenti moji...blago vama...
JanZoo on the track!

:rotfl:

Jan
29-09-2007, 07:10 PM

Definitivno treba, ako mislis na ritam...

-neshapesha-
29-09-2007, 08:23 PM
Definitivno treba, ako mislis na ritam...

da da...

pa shto nisi uradio! :)

Jan
29-09-2007, 08:32 PM
Pa lepo napisah da sam beat pravio 2002. dva - tri meseca nakon sto sam uzeo prvi audio software u ruke, i taj beat je cucao u mom kompu 4 godine i niko ga nije hteo, i ja sam mu ga pustio ovako i on se odusevio i sve je ostalo tako kako je i bilo....Ali napisah da cu remiksovati pesmu sa istim semplom pa ce znatno bolja drum sekcija