View Full Version : Slobo Pjescic - Molitva!
Goran
27-09-2007, 11:25 PM
Mozda neki znaju o kakvom se kalibru pjevaca radi. Covjek iz Niksica, dugogodisnji pjevacki as, izbacio je svoj novi snimak: Marija Serifovic - Molitva! Izrazio je zelju da snimi dvije verzije, jednu na kojoj pjeva njegovim glasom i karakterom, i druga na kojoj imitira njen glas. Skinite, vjerujte mi necete zazaliti!
http://depositfiles.com/files/1894737
blags
28-09-2007, 09:05 AM
Slobo je car.Sjecam se kad sam dobio njegov album na kojem pjeva pjesme Dugmeta.D.Jagoda znaci krecem na posao prebacujem Slobu u mp3 player ne znam o cemu se radi nikad cuo za covjeka samo mi je receno da je da je cova vr` i kvlt i da je obavezna lektira.I idem ja tako slusam neki Therion ili nesto tome slicno pocne me smarati i prebacim ja na Slobu(potrebno je napomenuti da se u kriticnom trenutku nalazim na glavnom gradskom trgu u
15:00 kad je prepun ljudi,zena i djece)krecu prvi taktovi bitange i princeze i ja mislim do djavola losa midi matrica puno suma al` kad zacuh "Luda noc..." i
Slobin glas momentalno sam se poceo cerekati onako polutiho,al kako pjesma odmice to cerekanje se pretvara u ludjacki smijeh,ne mogu da se pomjerim sa mjesta,skora sam na koljenima,suze ko ljelje frcaju iz ociju a ljudi me gledaju k`o da sam iz ludnice pobjeg`o.Koliko sam se glasno smijao to ne znam posto sam player poprilicno pojacao u svakom slucaju to je trajalo mozda 30 sec. dok nisam skontao da ljudi vec pocinju da zastaju i da me cudno gledaju sto i nije nerazumljivo s obzirom da je novembar mjesec a ja nosim kapu tako da se slusalice i ne vide i sve sto ljudi vide to je covjek koji se smije sam sa sobom.Ono sto me interesuje je li on ozbiljan ili se samo zajebavaposto sam cuo dosta likova koji se vode i deklarisu se kao estradni umjetnici a pjevaju ko Slobo ako ne i gore?Takodje sam cuo da se za njegove nastupe uvijek trazi karta vise.
LACKY
28-09-2007, 11:12 AM
Pesma nije tako losa mada mi je malo lici na ( samo nemogu da se setim koju) neku pesmu . Ako je ovaj ne izda na albumu ja bih je kupio.
Tribal_kg
28-09-2007, 12:02 PM
Kakav kralj! :rotfl::rotfl::rotfl:
Mogli
29-09-2007, 11:46 AM
Taj Slobo je smesan za naseg somborskog Friza. Samo da nadjem audio dokaz.
Danny Lou
01-10-2007, 02:18 PM
evo nesto o tom liku...
pjesma "zauvijek tvoj" je biser koji odskace od svih ostalih jer se u njoj pojavljuje skolski primjer mutacije (iz pjevanja u riku, zavijanje)...:rotfl:
ljudi pa jebem mu, da ne psujem sad, da li se album koji se snimi za dva dana moze nazvati "ALBUM"?????????????? :growl::jako-lju::taz:
Tribal_kg
01-10-2007, 04:38 PM
Gde moze da se nabavi ovo?
Danny Lou
02-10-2007, 06:05 PM
ovo su slike iz moje kolekcije koju ljubomorno cuvam...:cool:
Tribal_kg
02-10-2007, 06:22 PM
Slike slobodno zadrzi, nisam u tom fazonu. :) hah
Daj nam muziku.. :D
Danny Lou
02-10-2007, 06:29 PM
ako slike ljubomorno cuvam sta je onda sa muzikom koju volim i za koju zivim... :hyper:
shalim se, upoload-ovacu jednu pjesmu kajsije ne mogu sad stici...
koneyn
02-10-2007, 08:18 PM
Sloba je legenda - ja sam ga upoznao preko obrada pesama Zdravka Colica. Isprva sam se upisavao od smeha, da bi ih kasnije slusao jer sam osetio neki iskreni sentiment snazniji od originala. :D
Ja sam ga drugacije zamisljao, doduse, ovo mi malo razbija iluzije o krezubom klosaru... :(
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.